Page 1

ABRIL 2013

A C T I V I T A T S

ABRIL LITERARI. PRESENTACIONS DE LLIBRES i + A LES 18.30 H. SALA D’ACTES DIMARTS 9 D’ABRIL. PRESENTACIÓ DE LLIBRE. EL SILENCI DELS TELERS, relat que dóna veua les dones i nenes que durant dècades van treballar a les colònies tèxtils de Catalunya.A càrrec de l’autora Assumpta Montellà.

DIMECRES 10 D’ABRIL. PRESENTACIÓ DE LLIBRE I TALLER D’ESCRIPTURA CREATIVA L’autora de Castelldefels ens presenta Mientras los caballos duermen. A càrrec de Maydo Arderiu, que realitzarà un petit taller d’escriptura creativa a partir de l’experiència narrativa de la seva primera novel—la.

DIVENDRES, 12 D’ABRIL. PRESENTACIÓ DE LLIBRE. EL GARRAF L’autor Juan Carlos Borrego ens presenta la guia del Garraf, de la col—lecció de l’editorial Alpina Els camins de l’Alba, centrada en recollir excursions a peu per a tota la família.

DIJOUS 11 DE ABRIL. 18.30 H. SALA D’ACTES CLUB DE LECTURA Comentarem La senyora Dallaway, de

DIMARTS 16 D’ABRIL. 18.30 H. SALA D’ACTES CLUB DE LECTURA FÀCIL EN CATALÀ

Virginia Wolf. A càrrec de la BJSV.

Comentarem Històries poc corrents, de Pere Calders. A càrrec de Cati Rivera. Amb la col—laboració del SLC de Gavà.

DIMECRES 17 D’ABRIL. 17.30 H. SALA D’ACTES ESPAI FAMILIAR A LA BIBLIOTECA Per a famílies

DIMECRES 17 D’ABRIL. 19 H. SALA D’ACTES CLUB DE LECTURA DE MUNTANYA FETA I PETJADA

amb infants de 3 a 8 anys. Amb el suport de personal de la biblioteca i de Benestar de l’Ajuntament. Grup tancat.

Comentarem A peu pel Pallars i la Vall d'Aran, de Josep M. Espinàs. Impulsat per l’UME.

DIJOUS 18 D’ABRIL. 10.30 H. SALA D’ACTES CLUB DE LECTURA MATINAL Comentarem Historia de

DIJOUS 18 D’ABRIL. 18.30 H. SALA D’ACTES CLUB DE LECTURA DE CÒMIC

un matrimonio, d’Andrew Sean Greer.

Places disponibles. A càrrec de la BJSV.

Moderadora: Fanny Arambilet.

DEL 23 D’ABRIL AL 22 DE MAIG 9A EDICIÓ DE LA BIBLIOTECA AL CARRER. PASSEJADA LITERÀRIA per l’univers Espriu. Demana’ns més informació a les biblioteques de Gavà.

DIJOUS 25 D’ABRIL. 18.30 H. SALA D’ACTES XERRADA: AMANÍACO: DE FANZINE A REVISTA. I ARA QUÈ? A càrrec de Jordi Coll, editor d’Amaníaco.

DIMARTS 23 D’ABRIL. A LA RAMBLA JOAQUIM VAYREDA.

DIADA DE SANT JORDI Parades de venda de llibres i roses durant tot el dia. Us animem a visitar l’espai de les biblioteques de Gavà, El Museu Municipal i el Centre d’Història de la Ciutat, i a participar en les activitats programades: 10.30 h. Conte-joc a la Rambla. La veritable llegenda de Sant Jordi i el drac. A càrrec de Ruth Tururuth. 11.30 h. Conte-joc a la Rambla. La veritable llegenda de Sant Jordi i el drac. A càrrec de Ruth Tururuth. 18 h. La campana de Sant Pere. Conte en què es recrea la vida d'aquesta campana que es va trobar el dia de la festivitat de Sant Pere i que per la Festa Major forma part del nostre imaginari col—lectiu. A càrrec del Cargol Barbut. 18.30 h. La llegenda de Sant Jordi en anglès. A càrrec d’Ònia Camprubí. Amb la col—laboració el Centre d’Idiomes Isabel Pugés. 19 h. Lectures encadenades. Lectura col—lectiva de textos de Salvador Espriu, amb motiu de la commemoració del centenari del seu naixement. Amb la col—laboració del Servei Local de Català de Gavà i del Voluntariat per la llengua. Dinamitza: Cati Rivera.

DIVENDRES 26 D’ABRIL. 18 H. SALA D’ACTES LLIURAMENT CONCURS MICRO-RELATS. CIUTAT DE GAVÀ 2013 Acte de lliurament de premis de la quarta

DIVENDRES 26 D’ABRIL. 18 H. EL CLUB DE CINEMA Comentarem el documental The corporation (2004). A càrrec de la BJSV.

edició del concurs literari.

DISSABTE 27 D’ABRIL. 11 H. SALA D’ACTES BOOK CLUB BJSV Comentarem Animal Farm, de

DIMARTS 30 D’ABRIL. 18 H. SALA D’ACTES NASCUTS PER LLEGIR. Per a nadons de 0 a 3 anys.

George Orwell. Moderadora: Ònia Camprubí. Organitzen: BJSV i Centre d’idiomes Isabel Pugés.

Places limitades. A càrrec de Montse Dolcet. Les inscripcions s’obren una setmana abans.

L’HORA DEL CONTE A LES 17.30 H A la sala infantil. A partir de 4 anys.  Dimarts 2: Celebrarem el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil amb el conte La nit. A càrrec de l’Elisabeth Ulibarri.  Dimarts 9: Maixa i l’ós. Per culpa d’una poma, l’ós tancarà la Maixa dins d’una cova. A càrrec de l’Albert Estengre.  Dimarts 16: Els contes del llop. El llop del bosc menja de tot... i a tothom! A càrrec de l’Albert Estengre.  Dijous, 19: Hora del conte especial. Els gegantons de Gavà venen a la biblioteca! Els gegantons de Gavà està buscant la seva història perduda i han decidit que necessiten fer-se el carnet de les biblioteques per tal de començar a investigar., que els ajudarà a esbrinar quin és el seu origen. A càrrec de l’Albert Estengre. MATINS: Dimarts a dissabte, de 10 a 14 h. TARDES: Dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h. Plaça de Jaume Balmes, s/n 08850 Gavà Tel. 93 263 92 30 b.gava.jsv@diba.cat http://biblioteques.gavaciutat.cat


Abril 2013 A c t i v

DIMARTS, 2 D'ABRIL 18,30 h. CLUB DE LECTURA Arrels nòmades, de Pius Alibek A càrrec de Manolita Sanz DIJOUS, 4 D'ABRIL 18 h. HORA DEL CONTE: Rondalles i romanços de Mallorca: Això era i no era ... A càrrec de Ferran Pisà

A partir de 4 anys

DIMECRES, 10 D'ABRIL 18 h. HORA DEL CONTE: LA LLEGENDA DE SANT JORDI A càrrec de l'Escola el Guirigall

Cal inscripció A partir del dia 3 d'abril

Entre 1 i 4 anys

DIMECRES, 17 D'ABRIL 18 h. NASCUTS PER LLEGIR Poetes a pèl A càrrec de Montse Dulcet

Cal inscripció A partir del dia 10 d'abril

De 15 a 36 mesos

i t a t s

DIJOUS, 18 D’ABRIL 18 h. HORA DEL CONTE Els Lletraferits A càrrec de Sandra Rossi

AL JARDÍ DE LA LECTURA

A partir de 4 anys

DIVENDRES, 19 D’ABRIL 18 h. HORA DEL CONTE EN ANGLÈS: AROUND THE WORLD A càrrec de l’Escola Kids & Us Gavà

A partir de 4 anys

DIJOUS, 25 D’ABRIL 18 h. HORA DEL CONTE La princesa i el pèsol A càrrec d'El Cargol Barbut

A partir de 4 anys

MATINS Dissabte, de 9 a 14 h. TARDES Dilluns a divendres, de 15:30 a 20.30 h. c/ Rafael Casanova, 2 08850 Gavà Tel. 936 383 661 biblioteques.gavaciutat.cat

Abril2013  

Activitats de les biblioteques de Gavà