Brochure Parkappartementen Up North Amsterdam

Page 1

your home in uprising North Wonen in een bruisend stadsdeel 40 parkappartementen in Amsterdam Noord
Up North Parkappartementen 40 koopappartementen aan het Klimopplein

Up North Parkappartementen

Inhoudsopgave Amsterdam Noord Klaprozenbuurt Visie van de architect Binnentuin Overzicht verdiepingen Parkeren in Up North Woningtypes en plattegronden Keuken, sanitair en tegelwerk Duurzaamheid en natuurinclusiviteit Kleur- en materialenstaat Betrokken partijen 06 08 10 12 14 16 18 72 74 78 79

Noord, een bruisend stadsdeel

Ontdek het bruisende Amsterdam-Noord, de plek waar nieuwbouwproject

Up North tot leven komt. Gelegen aan de overkant van het IJ biedt deze levendige wijk een unieke mix van stedelijke energie en natuurlijke schoonheid. Wandel langs sfeervolle kades en geniet van het adembenemende uitzicht op de Amsterdamse skyline. Verken de trendy winkels, kunstgalerijen en ambachtelijke markten die de creatieve ziel van de buurt weerspiegelen. De vele prachtige parken maken Noord het groenste stadsdeel van Amsterdam. Stad en natuur worden hier bijzonder met elkaar verweven. Een buurt met een eigen identiteit, die inspireert.

Ligging Up North

De Klaprozenbuurt is niet zomaar een plek om te wonen, het is een dynamische plek om te ervaren! Gelegen tussen de Noordelijke IJ-oevers en de Bloemenbuurt heeft de Klaprozenbuurt nu vooral identiteit als bedrijventerrein. Straks is het een autoluwe stadswijk waar ook gewerkt kan worden. De Klaprozenweg wordt een levendige straat met ruimte voor woningen, winkels en bedrijven. De locatie van Up North vind je aan de Klaprozenweg en de Klimopweg.

Hot spots

Dankzij de centrale ligging van Up North kun je alle kanten op in dit stadsdeel. Met de fiets, auto of het openbaar vervoer is heel Noord jouw achtertuin, en dankzij de Noord-Zuidlijn sta je binnen een paar minuten in het centrum van de stad. Ook zijn er veel mooie plekjes in de buurt! Het NDSM-terrein als voormalige scheepswerf is nu de thuishaven voor kunstenaars en creatievelingen, en biedt een divers aanbod aan evenementen, een openluchtbioscoop en een stadsstrand. Ook hippe horeca en gave initiatieven vind je hier. Rust vind je in een van de parken om de hoek, zoals het Noorderpark.

Dit bruisende stadsdeel biedt naast een levendige woonomgeving ook uitstekende bereikbaarheid. Met een directe ontsluiting naar de ringweg A10 en diverse openbaar vervoersopties, zoals metro, bus en veerponten, heb je alle bestemmingen in en buiten de stad binnen handbereik. En ook via prachtige fietspaden is Noord goed verbonden met het bruisende centrum van Amsterdam.

M M A10 Centrum NDSM Noorderpark Vondelpark Westerpark Amsterdam CS Oosterpark Artis Klaprozenbuurt Noord P+R Amsterdam M M NDSM-werf Noorderpark Vondelpark Amsterdam CS Klaprozenbuurt P+R
Woonboulevard Klaproos Buikerslootbeek de Ceuvel Winkelcentrum Mosveld
Karwei 07 06
Klimopplein Klaprozenweg Bereikbaarheid

The attraction of living Up Northʼʼ

Klaprozenbuurt

Up North ontwikkelen we in de prachtige nieuwe wijk ‘De Klaprozenbuurt’ in Amsterdam Noord. Het gebied is nu nog rauw en kaal. En dat gaat veranderen!

De buurt gaat de komende jaren volledig op de schop. Wonen in de Klaprozenbuurt betekent wonen in een up coming stadsdeel. De komende jaren komen hier ruim 2.000 woningen. Tussen de gebouwen, erop en eromheen, komt heel veel groen. Of je nu wilt genieten van de rustige natuur, trendy winkels wilt ontdekken, je smaakpapillen wilt verwennen of sociale contacten wilt leggen, de Klaprozenbuurt biedt het allemaal.

Welkom in deze heerlijke buurt waar wonen en leven samenkomen. Welkom bij Up North!

08 09
ʻʻ
©
BEAT office, B+B landschapsarchitecten en Space&Matter.

Verschillende karakters

Het gebouw is opgedeeld in acht kleinere bouwblokken met ieder een eigen architectonische kwaliteit. Alle bouwblokken hebben een eigen volume dat nog extra wordt benadrukt door verspringende gevels en setbacks. De noordzijde is te karakteriseren als een stevige stadswand met dubbelhoge plinten aan de Klaprozenweg met op de hoek nog een hoogteaccent. Richting de Bloemenbuurt trapt het bouwvolume af. Hierdoor ontstaan aan de plantsoenzijde panden met een kleinschaliger karakter. De gevels vormen gezamenlijk een palet van steenachtige materialen met aarde tinten. Iedere gevel krijgt een eigen karakter door verschillende gridstructuren te gebruiken. De gevels zijn vervolgens uitgewerkt met verschillende baksteentypen en voegen. Als extra verbijzondering krijgt ieder pand een eigen accentuering in het metselwerk. Doordat de gevels met grote zorg en nauwkeurigheid ten opzicht van elkaar zijn ontworpen ontstaat tegelijk eenheid en diversiteit.

Groen hart

In het binnengebied van het bouwblok is het de intentie om een zachter, leefbaar en natuurinclusief gebied te maken. Vanuit de trappenhuizen lopen paden naar het hart van de ontmoetingstuin. Centraal in de tuin staat de kas die als hoofdentree naar de fietsenstalling wordt gebruikt en hierdoor ontmoeting stimuleert. Aan de randen van de tuin komt hogere beplanting en worden er zelfs kleine bomen geplant. Vanuit de tuin klimt het groen langs de galerijen omhoog waardoor ook de gevels worden ingepakt in het groen. Hierdoor ontstaat een oase van groen midden in de drukke stad. De inheemse planten zijn een voedselbron voor de andere bewoners zoals vogels, bijen, vlinders. Daarnaast worden op verschillende plekken in het gebouw nestkasten voor vogels en vleermuizen opgenomen in het metselwerk. Hiermee wordt een prettige binnenstedelijke leefomgeving gerealiseerd die tevens levendig, natuurinclusief, klimaatadaptief en dus ook toekomstbestendig is.

Visie van de architect

Up North wordt een levendig woonwerkgebouw voor starters, stellen, gezinnen en ouderen, maar ook met veel bedrijvigheid. Het gebouw kenmerkt zich door het hoogstedelijke karakter aan de buitenzijde met een leefbaar en natuurrijk gebied aan de binnenzijde. De bouwmarkt, die onderin het gebouw komt, wordt omzoomd met maisonnettes en commerciële ruimten. Hierdoor ontstaan levendige plinten en fijne woonstraten.

In het voorlopig ontwerp van de gemeente van het Klimopplein zijn diverse bomen opgenomen. Ten behoeve van de weergave van de gevel zijn niet alle bomen op de impressie weergegeven.

10 11
Christiaan van Hegelsom manner architects * Impressies zijde Klimopplein

Buitenleven

Je nieuwe (t)huis in een groene omgeving

In het warme licht van de ondergaande zon geniet je op je balkon van een uitzonderlijk uitzicht. Er wordt gespeeld in het groen, mensen liggen gezellig te kletsen in het gras, de stad zoemt op de achtergrond. Keer je je naar de binnenzijde van het gebouw, dan straalt daar de attractieve binnentuin van Up North als dynamisch middelpunt. Heerlijk wonen in de stad en toch ook omringd door groen. Hier heb jij je nieuwe (t)huis gevonden.

13 12
Impressie binnentuin Up-North

Overzicht verdiepingen

De parkappartementen zijn gelegen aan de parkzijde (Klimopplein). Deze appartementen hebben een eigen ontsluiting, lift en trappenhuis, waardoor privacy en comfort worden gewaarborgd. In de parkeerkelder van Up North kunnen bewoners hun auto, motor of scooter stallen. Op de begane grond heeft de commerciële ruimte aparte bezoekersparkeerplaatsen. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime fietsenstalling voor alle bewoners, waarvan een apart gedeelte exclusief voor de Parkappartementen is met twee vaste eigen stallingsplaatsen per appartement. Ook is er een exclusief collectief gedeelte voor de Parkappartementen voor onder andere brede (bak)fietsen.

Legenda

= trap / lift Parkappartementen = overige appartementen

= trap / lift fietsparkeren = commerciële ruimtes

= overige ruimten = parkeren appartementen

(techniek en trap / lift overige appartementen)

Appartementcategorieën Parkappartementen

= maisonnettes ( 57- 86 m² ) – types PA, PB PC en PD

= tweekamerappartementen ( 50 - 69 m² ) – types PE PF, PK , PN en Pq

= appartementen met dakterras ( 55 - 83 m² ) – types P T, PU P V, P W, P X en P Y

= driekamerappartementen ( 74 -75 m² ) – types PP, PS en P z

= driekamerappartementen ( 76 - 77 m² ) – types Pj , Pm en Po

= driekamerappartementen ( 84 - 95 m² ) – types Pg , Ph Pi, Pl en Pr

zijde Klaprozenweg

verdieping 1 maisonnettes, appartementen en fietsparkeren bewoners

verdieping 2 appartementen en binnentuin

zijde Klimopplein

kelder

parkeren bewoners

begane grond maisonnettes, commerciële ruimtes, parkeren bezoekers commerciële ruimte en ontsluitingen appartementen

14 15
inrit parkeerkelder Pc Pc Pc Pc Pc P d Pa Pb P.0&1.03 P.0&1.04 P.0&1.05 P.0&1.06 P.0&1.07 P.0&1.08 P.0&1.01 P.0&1.02 verdieping 3 appartementen verdieping 4 appartementen P j P.3.27 P j P.3.26 P j P.3.25 P i P.3.24 P p P.3.23 P o P.3.22 P q P.3.28 P r P.3.29 P s P.3.30 P f P.3.21 P w P.4.37 P w P.4.36 P w P.4.35 P v P.4.34 P u P.4.33 P t P.4.32 P x P.4.38 P y P.4.39 P z P.4.40 P f P.4.31
Pa P b Pc Pc Pc Pc Pc P d P e P.0&1.01 P.0&1.03 P.0&1.04 P.0&1.05 P.0&1.06 P.0&1.07 P.0&1.08 P.1.09 P.0&1.02 P j P.2.16 P j P.2.15 P j P.2.14 P P.2.13 P h P.2.12 P g P.2.11 P k P.2.17 P n P.2.20 P l P.2.18 P m P.2.19 P f P.2.10

Parkeren in Up North

Het ultieme gemak van veilig parkeren

Up North biedt jou het ultieme comfort en gemak, zowel binnen als buiten je appartement. In de kelder vind je het parkeerniveau van waaruit alle gebouwdelen moeiteloos bereikbaar zijn. Je hebt dus altijd eenvoudig toegang tot je auto of scooter, precies wanneer jij dat nodig hebt. Ook zijn er 2 parkeerplaatsen voor deelmobiliteit gereserveerd. De met een hekwerk beveiligde inrit van de parkeergarage bevindt zich aan de nieuwe ontsluitingsweg, die aansluit op de Heggerankweg en Klaprozenweg. Geniet van het gemak van veilig en direct parkeren in Up North.

inrit auto's

kelder parkeren bewoners = trap / lift Parkappartementen

lift lift lift lift lift installatieruimte WKO sprinklerbassin pompruimte 16 17

= maisonnettes ( 57- 86 m² )

= tweekamerappartementen ( 50 - 69 m² )

= appartementen met dakterras ( 55 - 83 m² )

= driekamerappartementen ( 74 -75 m² )

= driekamerappartementen ( 76 - 77 m² )

= driekamerappartementen ( 84 - 95 m² )

Type Pd, Pl , Pm, Pn, Pr, P s, P y en P z

Klimopplein P.4.40 P.4.39 P.3.30 P.3.29 P.2.20 P.2.19 P.2.18 P.0&1.08
19 18

begane grond

type PD: P.0&1.08

Type Pd, Pl , Pm, Pn, Pr, P s, P y en P z

verdieping 1

type PD: P.0&1.08

Kenmerken appartementen

verdieping 2

type P N : P.2.20

type P m : P.2.19

type P l : P.2.18

verdieping 3

type P S : P.3.30

type P r : P.3.29

zie prijslijst type P r type P s type P y type P z

prijslijst zie prijslijst zie

Bouwnummer ( s ) P.3.29 P.3.30 P.4.39 P.4.40

Appartementcategorie driekamerappartement driekamerappartement appartement met dakterras driekamerappartement

Verdieping ( en ) 3 3 4 + dakterras op 5 4

Gebruiksoppervlakte 83,3 m² 74,0 m² 83,2 m² 74,0 m²

Woonkamer en keuken 34,1 m² 34,2 m² 34,1 m² 34,2 m²

Aantal slaapkamers 2 2 2 2

Oppervlakte buitenruimte 36,3 m² 12,6 m² 4,0 m² 4,2 m²

Oriëntatie buitenruimte noord- en zuidoost zuidoost noordoost zuidoost

Oppervlakte dakterras – – 50,9 m² –

Oriëntatie gevel(s) noord- en zuidoost zuidoost en noordwest noord- en zuidoost zuidoost

Parkeerplaats(en) zie prijslijst zie prijslijst zie prijslijst zie prijslijst

verdieping 4

type P z : P.4.40

type P Y : P.4.39

08 30 29 40 39 20 19 18 08 P.3.29 P.4.39 P.2.18 P.0&1.08 P.4.40 P.3.30 P.2.19 P.2.20 20 21 type P d type P l type P m type P n Bouwnummer ( s ) P.0&1.08 P.2.18 P.2.19 P.2.20 Appartementcategorie maisonnette driekamerappartement driekamerappartement tweekamerappartement Verdieping ( en ) b.g. + 1 2 2 2 Gebruiksoppervlakte 57,4 m² 83,6 m² 76,7 m² 48,8 m² Woonkamer en keuken 20,9 m² 35,8 m² 31,9 m² 21,0 m² Aantal slaapkamers 2 2 2 1 Oppervlakte buitenruimte 6,2 m² 4,0 m² 4,0 m² –Oriëntatie buitenruimte noordoost noordoost zuidoost –Oriëntatie gevel(s) noord- en
Parkeerplaats(en)
zuidoost noord- en zuidoost zuidoost zuidoost
zie
prijslijst
zijde Klimopplein Klimopplein
‹ ‹ 530 › ‹ 144 › wm mk mk ‹ 203 › ‹ 601 › ‹ 392 › ‹ 637 › ‹ 150 › wm mk mk ‹ 200 › mk mk wtw ‹ 601 › ‹ 267 › ‹ 200 › ‹ 229 › ‹ 474 › ‹ 145 › ‹ 290 › ‹ 353 › ‹ 238 › ‹ 170 › ‹ 204 › ‹ 263 › ‹ 248 › ‹ 356 › ‹ 136 › ‹ 263 › wm 22
P d eerste verdieping bouwnummer(s): P.0&1.08 type P d begane grond bouwnummer(s): P.0&1.08
P l tweede verdieping bouwnummer(s): P.2.18 schaal 1:50 schaal 1:50 23 24
type
type
mk mk wm wm wtw mk mk mk mk mk mk wm wtw ‹ 294 › ‹ 283 › ‹ 176 › ‹ 128 › wtw ‹ 306 › ‹ 363 › ‹ 878 › ‹ 220 › ‹ 272 › ‹ 214 › ‹ 445 › ‹ 145 › ‹ 563 › ‹ 283 › ‹ 223 › ‹ 272 › ‹ 212 › ‹ 228 › ‹ 423 › ‹ 363 › ‹ 193 › ‹ 325 › 688 › ‹ 140 › ‹ 234 › wm wtw mk mk wm wm wtw mk mk mk mk ‹ 602 › ‹ 601 › ‹ 474 › ‹ 300 › ‹ 294 › ‹ 297 › ‹ 283 › ‹ 176 › ‹ 279 › ‹ 141 › ‹ 128 › wtw ‹ 306 › ‹ 363 › ‹ 878 › ‹ 220 › ‹ 272 › ‹ 214 › ‹ 445 › ‹ 145 › ‹ 563 › ‹ 283 › ‹ 223 › ‹ 272 › ‹ 212 › ‹ 228 › ‹ 426 › ‹ 256 › ‹ 279 › ‹ 142 › ‹ 602 › ‹ 688 › ‹ 140 › ‹ 234 › ‹ 260 › ‹ 245 › ‹ 566 › 25 schaal 1:50 schaal 1:50 type P m tweede verdieping bouwnummer(s): P.2.19 type P l tweede verdieping bouwnummer(s): P.2.18 24
mk mk wm wm wtw mk mk mk mk mk mk wm wtw ‹ 601 › ‹ 474 › ‹ 300 › ‹ 294 › ‹ 283 › ‹ 176 › ‹ 279 › ‹ 141 › ‹ 128 › wtw ‹ 306 › ‹ 363 › ‹ 878 › ‹ 220 › ‹ 272 › ‹ 214 › ‹ 445 › ‹ 145 › ‹ 563 › ‹ 283 › ‹ 223 › ‹ 272 › ‹ 212 › ‹ 228 › ‹ 423 › ‹ 498 › ‹ 363 › ‹ 193 › ‹ 325 › ‹ 292 › ‹ 279 › ‹ 142 › ‹ 602 › ‹ 140 › ‹ 234 › mk mk mk mk mk mk wm wtw wm ‹ 566 › ‹ 1136 › ‹ 186 › ‹ 185 › ‹ 1087 › ‹ 162 › ‹ 163 › ‹ 766 › ‹ 140 › ‹ 185 › ‹ 215 › ‹ 234 › ‹ 234 › ‹ 256 › ‹ 256 › ‹ 263 › ‹ 166 › ‹ 145 › ‹ 233 › ‹ 233 › ‹ 346 › wtw ‹ 355 › ‹ 758 › ‹ 210 › ‹ 225 › ‹ 300 › ‹ 543 › ‹ 276 › ‹ 260 › ‹ 374 › ‹ 427 › ‹ 462 › ‹ 569 › ‹ 274 › ‹ 602 › ‹ 602 › 26 schaal 1:50 type P r derde verdieping bouwnummer(s): P.3.29 schaal 1:50 type P n tweede verdieping bouwnummer(s): P.2.20 27
mk mk mk mk mk mk wm wtw wm ‹ 566 › ‹ 1136 › ‹ 186 ‹ 185 ‹ 1087 › ‹ 162 › ‹ 163 › 766 › 140 › ‹ 185 › ‹ 215 ‹ 234 › ‹ 234 › ‹ 256 › ‹ 256 › ‹ 263 › ‹ 166 › ‹ 145 › ‹ 233 › ‹ 233 › ‹ 346 ‹ 458 › ‹ 422 wtw ‹ 355 › ‹ 758 › ‹ 210 › ‹ 210 › ‹ 225 › ‹ 300 › ‹ 543 › ‹ 276 › ‹ 260 › ‹ 374 ‹ 462 ‹ 569 › ‹ 274 › 602 › ‹ 602 › 462 › ‹ 140 ‹ 237 › ‹ 327 › mk mk wtw wm mk mk wm wtw ‹ 569 › ‹ 374 › ‹ 225 › ‹ 210 › ‹ 494 › mk mk ‹ 263 › ‹ 199 › ‹ 287 › ‹ 300 › ‹ 205 › ‹ 210 › ‹ 203 › ‹ 145 › ‹ 279 › ‹ 233› ‹ 166 › ‹ 145 › ‹ 346 › ‹ 353 › 458 › ‹ 758 › ‹ 422 › ‹ 210 › 458 ›
s derde verdieping bouwnummer(s): P.3.30 schaal 1:50 schaal 1:50
z vierde verdieping bouwnummer(s): P.4.40
r derde verdieping bouwnummer(s): P.3.29 type P y vierde verdieping bouwnummer(s): P.4.39 28 29 27 30
type P
type P
type P
‹ 602 › ‹ 339 › ‹ 424 › ‹ 501 › ‹ 270 › ‹ 427 › ‹ 255 › ‹ 156 › ‹ 228 › ‹ 183 › ‹ 256 › mk mk wm wtw ‹ 170 › ‹ 576 › ‹ 602 › ‹ 462 › 339 › ‹ 140 › ‹ 237 › ‹ 425 › ‹ 327 › ‹ 259 › ‹ 257 › ‹ 245 › mk mk wm wtw ‹ 279 › ‹ 141 › wtw wm mk mk wm wtw ‹ 602 › ‹ 279 › ‹ 142 › ‹ 274 › ‹ 569 › ‹ 374 › ‹ 225 › ‹ 210 › ‹ 494 › mk mk ‹ 263 › ‹ 199 › ‹ 287 › ‹ 300 › ‹ 205 › ‹ 210 › ‹ 203 › ‹ 145 › ‹ 279 › ‹ 233 › ‹ 166 › ‹ 145 › ‹ 346 › ‹ 353 › ‹ 758 › ‹ 210 › 259 245 ‹ 813 › ‹ 613 › ‹ 445 › ‹ 735 › 31 schaal 1:50 schaal 1:50 type P y dakterras bouwnummer(s): P.4.39 type P y vierde verdieping bouwnummer(s): P.4.39 30

= maisonnettes ( 57- 86 m² )

= tweekamerappartementen ( 50 - 69 m² )

= appartementen met dakterras ( 55 - 83 m² )

= driekamerappartementen ( 74 -75 m² )

= driekamerappartementen ( 76 - 77 m² )

= driekamerappartementen ( 84 - 95 m² )

Type Pc, Pj, Pk, Pq, P w en P x

P.4.38
P.4.37 P.4.36 P.4.35 P.3.28 P.2.17 P.3.27 P.3.26 P.3.25 P.2.16 P.2.15 P.2.14 P.0&1.07 P.0&1.06 P.0&1.05 P.0&1.04 P.0&1.03
33 32

begane grond

type P C : P.0&1.03, P.0&1.04, P.0&1.05, P.0&1.06 en P.0&1.07

Type Pc, Pj, Pk, Pq, P w en P x

verdieping 1

type P C : P.0&1.03, P.0&1.04, P.0&1.05, P.0&1.06 en P.0&1.07

Kenmerken appartementen

verdieping 2

type P P.2.14, P.2.15 en P.2.16

type P K P.2.17

Oriëntatie buitenruimte noordoost noordoost noordoost

Oriëntatie gevel(s) noordoost noordoost en zuidwest noordoost en zuidwest Parkeerplaats(en) zie prijslijst zie prijslijst zie prijslijst

type P q type P w type P x

Bouwnummer ( s ) P.3.28 P.4.35, P.4.36 en P.4.37 P.4.38

Appartementcategorie tweekamerappartement appartement met dakterras appartement met dakterras

Verdieping ( en ) 3 4 + dakterras op 5 4 + dakterras op 5

Gebruiksoppervlakte 55,3 m² 65,1 – 65,8 m² 55,3 m²

Woonkamer en keuken 23,2 m² 24,6 m² 23,2 m²

Aantal slaapkamers 1 2 1

Oppervlakte buitenruimte 10,5 m² 9,0 m² 4,1 m²

Oriëntatie buitenruimte noordoost noordoost noordoost

Oppervlakte dakterras – 39,4 – 39,6 m² 34,1 m²

Oriëntatie gevel(s) noordoost en zuidwest noordoost en zuidwest noordoost en zuidwest

Parkeerplaats(en) zie prijslijst zie prijslijst zie prijslijst

verdieping 4

type P W : P.4.35, P.4.36 en P.4.37

type P X : P.4.38

verdieping 3

type P j P.3.25, P.3.26 en P.3.27

type P q : P.3.28

17 16 15 14 28 27 26 25 07 06 05 04 03 38 37 36 35 07 06 05 04 03 P.4.38 P.4.37 P.4.36 P.4.35 P.3.28 P.3.27 P.3.26 P.3.25 P.2.17 P.2.16 P.2.15 P.2.14 P.0&1.07 P.0&1.06 P.0&1.05 P.0&1.04 P.0&1.03 34 35
type P c type P j type P k Bouwnummer ( s ) P.0&1.03, P.0&1.04, P.0&1.05, P.2.14, P.2.15, P.2.16, P.2.17 P.0&1.06 en P.0&1.07 P.3.25, P.3.26
P.3.27 Appartementcategorie maisonnette
Verdieping ( en ) b.g. + 1 2 en 3 2 Gebruiksoppervlakte 72,4 – 73,0 m² 76,5 – 77,2 m² 68,9 m² Woonkamer en keuken 23,6 m² 35,8 m² 36,9
Aantal slaapkamers 2 2 1 Oppervlakte buitenruimte 7,7
4,0
4,0
en
driekamerappartement tweekamerappartement
– 9,0 m²
zijde Klimopplein

begane grond

P.0&1.03, P.0&1.04, P.0&1.05, P.0&1.06 en P.0&1.07

P.0&1.03, P.0&1.04, P.0&1.05, P.0&1.06 en P.0&1.07

‹ 601 › ‹ 392 › ‹ 530 › ‹ 144 › wm mk mk ‹ 203 › ‹ 293 › ‹ 359 › ‹ 302 › ‹ 164 › ‹ 200 › ‹ 234 › ‹ 170 › wtw ‹ 265 › ‹ 290 › ‹ 353 › ‹ 302 › ‹ 159 › ‹ 196 › ‹ 238 › ‹ 170 › wtw ‹ 262 › 36 37 type P c
bouwnummer(s):
type P c
eerste verdieping
schaal 1:50 schaal 1:50
bouwnummer(s):

type P j

tweede en derde verdieping

tweede verdieping

mk wm wtw mk mk mk mk mk mk wtw wm wm wtw mk mk ‹ 505 › ‹ 270 › ‹ 228 › ‹ 427 › ‹ 256 › ‹ 255 › ‹ 709 › ‹ 227 › ‹ 175 › ‹ 585 › ‹ 608 › ‹ 211 › 165 › ‹ 180 › ‹ 396 › ‹ 393 › ‹ 393 › ‹ 180 › ‹ 498 › ‹ 257 › ‹ 257 › ‹ 213 › ‹ 316 › ‹ 478 › ‹ 790 › 227 › 175 › 455 › ‹ 222 › ‹ 240 › ‹ 240 › ‹ 197 › ‹ 240 › ‹ 319 › wm wtw mk mk wm wm wtw mk mk mk mk ‹ 602 › ‹ 601 › ‹ 474 › ‹ 300 › ‹ 294 › ‹ 297 › ‹ 283 › ‹ 176 › ‹ 279 › ‹ 141 › ‹ 128 › wtw ‹ 306 › ‹ 363 › ‹ 878 › ‹ 220 › ‹ 272 › ‹ 214 › ‹ 445 › ‹ 145 › ‹ 563 › ‹ 283 › ‹ 223 › ‹ 272 › ‹ 212 › ‹ 228 › ‹ 426 › ‹ 256 › ‹ 279 › ‹ 142 › ‹ 602 › ‹ 688 › ‹ 140 › ‹ 234 › ‹ 260 › ‹ 245 › ‹ 566 › 38 39 schaal 1:50 schaal 1:50 type P k
bouwnummer(s): P.2.17
bouwnummer(s): P.2.14, P.2.15, P.2.16, P.3.25, P.3.26 en P.3.27
mk mk mk mk mk mk wm wtw wtw wm ‹ 566 › ‹ 186 › ‹ 185 › ‹ 140 › ‹ 215 › ‹ 234 › ‹ 234 › ‹ 256 › ‹ 256 › ‹ 263 › ‹ 145 › ‹ 233 › wtw ‹ 339 › ‹ 256 › ‹ 427 › ‹ 462 › ‹ 569 › 602 › ‹ 602 › ‹ 245 › ‹ 260 › 41 schaal 1:50 type P q derde verdieping bouwnummer(s): P.3.28 40

type P w

vierde verdieping

bouwnummer(s):

P.4.35, P.4.36 en P.4.37

‹ 590 › ‹ 393 ‹ 354 › ‹ 296 › ‹ 566 › ‹ 478 › ‹ 347 › ‹ 331 › mk mk wtw wm ‹ 146 › ‹ 169 › ‹ 236 › ‹ 236 › ‹ 223 › ‹ 170 › ‹ 805 › ‹ 602 › ‹ 424 › ‹ 501 › ‹ 270 › ‹ 427 › ‹ 255 › ‹ 156 › ‹ 228 › ‹ 183 › ‹ 256 › mk mk wm wtw ‹ 170 › ‹ 576 › ‹ 339 › ‹ 625 › ‹ 465 › ‹ 444 › ‹ 759 › 42 43 schaal 1:50 schaal 1:50 type P w dakterras bouwnummer(s): P.4.35, P.4.36 en P.4.37
‹ 602 › ‹ 339 › ‹ 424 › ‹ 501 › ‹ 270 › ‹ 427 › ‹ 255 › ‹ 156 › ‹ 228 › ‹ 183 › ‹ 256 › mk mk wm wtw ‹ 170 › ‹ 576 › ‹ 602 › ‹ 462 › ‹ 339 › ‹ 140 › ‹ 237 › ‹ 425 › ‹ 327 › ‹ 259 › ‹ 257 › ‹ 245 › mk mk wm wtw ‹ 279 › ‹ 141 › wtw wm mk mk wtw ‹ 602 › ‹ 142 › ‹ 569 › mk mk ‹ 205 › ‹ 210 › ‹ 203 › ‹ 145 › ‹ 210 › ‹ 448 › ‹ 442 › ‹ 625 › ‹ 497 › ‹ 445 › ‹ 756 › 44 45 schaal 1:50 schaal 1:50
x dakterras bouwnummer(s): P.4.38
x vierde verdieping bouwnummer(s): P.4.38
type P
type P

= maisonnettes ( 57- 86 m² )

= tweekamerappartementen ( 50 - 69 m² )

= appartementen met dakterras ( 55 - 83 m² )

= driekamerappartementen ( 74 -75 m² )

= driekamerappartementen ( 76 - 77 m² )

= driekamerappartementen ( 84 - 95 m² )

Type Pb, Pe, Ph, Pi, Pp, Pu en P v

P.0&1.02 P.2.12 P.2.13 P.1.09 P.3.24 P.4.34 P.4.33 P.3.23
46 47

begane grond type P B P.0&1.02

Type Pb, Pe, Ph, Pi, Pp, Pu en P v

verdieping 1

type P B P.0&1.02

type P E : P.1.09

Kenmerken appartementen

verdieping 2

type P h : P.2.12 type P i P.2.13

Oriëntatie gevel(s) noordoost noordoost noordoost en zuidwest oordoost en zuidwest

Parkeerplaats(en) zie prijslijst zie prijslijst zie prijslijst zie prijslijst type P p type P u type P v

Bouwnummer ( s ) P.3.23 P.4.33 P.4.34

Appartementcategorie driekamerappartement appartement met dakterras appartement met dakterras

Verdieping ( en ) 3 4 + dakterras op 5 4 + dakterras op 5

Gebruiksoppervlakte 74,4 m² 74,4 m² 68,0 m²

Woonkamer en keuken 29,7 m² 29,8 m² 26,9 m²

Aantal slaapkamers 2 2 2

Oppervlakte buitenruimte 14,1 m² 4,3 m² 12,4 m²

Oriëntatie buitenruimte noordoost noordoost noordoost

Oppervlakte dakterras – 66,3 m² 52,4 m²

Oriëntatie gevel(s) noordoost en zuidwest noordoost en zuidwest noordoost en zuidwest

Parkeerplaats(en) zie prijslijst zie prijslijst zie prijslijst

verdieping 4

type P U : P.4.33 type P V P.4.34

verdieping 3

type P i: P.3.24 type P P P.3.23

02 09 13 12 24 23 34 33 02
P.1.09 P.2.13 P.3.24 P.0&1.02 P.2.12 P.3.23 P.4.34 P.4.33 48 49
zijde Klimopplein
type P b type P e type P h type P i Bouwnummer ( s ) P.0&1.02 P.1.09 P.2.12 P.2.13 en P.3.24 Appartementcategorie
tweekamerappartement
Verdieping ( en ) b.g. + 1 1 2 2 en 3 Gebruiksoppervlakte 85,7 m² 49,2 m² 94,8 m² 84,6 m² Woonkamer en keuken 35,8 m² 23,6 m² 38,7 m² 35,9 m² Aantal slaapkamers 2 1 2 2 Oppervlakte buitenruimte 8,4 m² – 4,2 m² 4,0 m²
maisonnette
driekamerappartement driekamerappartement
Oriëntatie buitenruimte noordoost – noordoost noordoost
361 › ‹ 451 › wm mk mk ‹ 236 › ‹ 87 › ‹ 87 › mk mk 266 › ‹ 150 › ‹ 594 › ‹ 560 › ‹ 150 › ‹ 394 › ‹ 292 › ‹ 323 › ‹ 313 › ‹ 152 › ‹ 250 › wm wtw wtw ‹ 292 › ‹ 515 › ‹ 665 › ‹ 601 › wtw wm ‹ 346 › ‹ 354 › ‹ 417 › ‹ 133 › ‹ 329 › mk mk ‹ 479 › ‹ 601 › ‹ 215 › 50 51 schaal 1:50 schaal 1:50 type P b
verdieping bouwnummer(s): P.0&1.02
begane grond bouwnummer(s): P.0&1.02
eerste
type P b
mk mk wtw wm wtw mk mk mk mk mk mk wtw wm wm wtw mk mk ‹ 602 › ‹ 505 › ‹ 183 › ‹ 228 › ‹ 424 › ‹ 427 › ‹ 256 › ‹ 174 › ‹ 709 › ‹ 227 › ‹ 175 › ‹ 585 › ‹ 608 › ‹ 211 › ‹ 165 › ‹ 180 › ‹ 396 › ‹ 393 › ‹ 393 › ‹ 180 › ‹ 498 › ‹ 257 › ‹ 257 › ‹ 125 › ‹ 213 › ‹ 316 › ‹ ‹ 698 › 394 › ‹ 292 › ‹ 478 › ‹ 227 › ‹ 175 › ‹ 347 › ‹ 455 › ‹ 222 › ‹ 240 › ‹ 240 › ‹ 197 › ‹ 240 › ‹ 319 › ‹ 510 ‹ 282 › ‹ 205 › ‹ 292 › ‹ 323 › ‹ 313 › ‹ 152 › ‹ 250 › wm wtw wtw ‹ 292 › ‹ 515 › ‹ 665 › ‹ 601 › wtw wm ‹ 346 › ‹ 354 › ‹ 417 › ‹ 133 › ‹ 329 › mk mk ‹ 479 › ‹ 601 › ‹ 215 › 52 53 schaal 1:50 schaal 1:50 type P h tweede verdieping bouwnummer(s): P.2.12
eerste verdieping bouwnummer(s): P.1.09
type P e

tweede

mk mk wtw wm wtw wm wm wm mk mk mk mk wtw wm ‹ 270 › ‹ 424 › ‹ 174 › ‹ 255 › ‹ 709 › ‹ 585 › ‹ 677 › ‹ 608 › ‹ 211 › ‹ 165 › ‹ 180 › ‹ 396 › ‹ 393 › ‹ 393 › ‹ 180 › ‹ 498 › ‹ 257 › ‹ 125 › ‹ 316 › ‹ 291 › ‹ 303 › ‹ 165 › ‹ 698 › ‹ 263 › ‹ 394 › ‹ 292 › ‹ 290 › ‹ 478 › ‹ 790 › ‹ 227 › ‹ 175 › ‹ 347 › ‹ 455 › ‹ 222 › ‹ 240 › ‹ 240 › ‹ 197 › ‹ 240 › ‹ 319 › mk mk wm wtw mk mk wm wtw ‹ 333 › ‹ 292 › ‹ 210 › ‹ 194 › ‹ 125 › ‹ 394 › ‹ 744 › ‹ 182 › ‹ 393 › ‹ 162 › ‹ 393 › ‹ 516 › ‹ 251 › ‹ 328 › ‹ 530 › ‹ 590 › ‹ 272 › ‹ 249 › 54 55 schaal 1:50 schaal 1:50 type P p
verdieping bouwnummer(s): P.3.23
derde
type P i
en derde verdieping bouwnummer(s): P.2.13 en P.3.24
‹ 1070 › ‹ 363 › ‹ 353 › ‹ 185 › ‹ 363 › ‹ 525 › wm wtw mk wm wtw wm mk mk mk ‹ 248 › ‹ 363 › ‹ 135 › ‹ 140 › ‹ 155 › ‹ 346 › ‹ 292 › ‹ 125 › ‹ 210 › ‹ 194 › ‹ 610 › ‹ 188 › ‹ 333 › ‹ 333 › ‹ 394 › ‹ 272 › ‹ 249 › ‹ 415 › ‹ 530 › ‹ 590 › ‹ 516 › wm wtw ‹ 251 › ‹ 249 › ‹ 137 › ‹ 393 › mk mk ‹ 354 › ‹ 296 › ‹ 290 › ‹ 143 › ‹ 290 › ‹ 143 › ‹ 347 › ‹ 331 › wtw wm ‹ 146 › ‹ 169 › ‹ 236 › ‹ 236 › ‹ 223 › ‹ 170 › ‹ 788 › ‹ 917 › ‹ 608 › ‹ 676 › 56 57 schaal 1:50 schaal 1:50 type P u dakterras bouwnummer(s): P.4.33 type P u vierde verdieping bouwnummer(s): P.4.33
‹ 1070 › ‹ 185 › ‹ 363 › wm wtw mk wm wtw wm mk mk mk ‹ 248 › ‹ 363 › ‹ 135 › ‹ 140 › ‹ 292 › ‹ 125 › ‹ 210 › ‹ 194 › ‹ 610 › ‹ 188 › ‹ 333 › ‹ 333 › ‹ 394 › ‹ 272 ‹ 249 › ‹ 530 › ‹ 590 › ‹ 516 › wm wtw 251 › ‹ 249 › ‹ 137 › ‹ 393 › mk mk ‹ 354 › ‹ 296 › ‹ 290 › ‹ 143 › ‹ 566 › ‹ 478 › ‹ 347 › ‹ 331 › mk mk wtw wm ‹ 146 › ‹ 169 › ‹ 236 › ‹ 236 › ‹ 223 › ‹ 170 › ‹ 805 › ‹ 448 › ‹ 860 › ‹ 741 › ‹ 917 › ‹ 673 › ‹ 403 › 58 59 schaal 1:50 schaal 1:50 type P v dakterras bouwnummer(s): P.4.34 type P v vierde verdieping bouwnummer(s): P.4.34

= maisonnettes ( 57- 86 m² )

= tweekamerappartementen ( 50 - 69 m² )

= appartementen met dakterras ( 55 - 83 m² )

= driekamerappartementen ( 74 -75 m² )

= driekamerappartementen ( 76 - 77 m² )

= driekamerappartementen ( 84 - 95 m² )

Type Pa, Pf, Pg, Po en P t

P.4.32 P.3.22 P.2.11 P.0&1.01 P.4.31 P.3.21 P.2.10
61 60

begane grond

type PA : P.0&1.01

Type Pa, Pf, Pg, Po en P t

verdieping 1

type PA P.0&1.01

Kenmerken appartementen

verdieping 2

type P F : P.2.10

type P g P.2.11

Oriëntatie buitenruimte noordoost noordwest noordoost

Oriëntatie gevel(s) noordoost en -west noordwest noordoost en -west

Parkeerplaats(en) zie prijslijst zie prijslijst zie prijslijst

type P o type P t

Bouwnummer ( s ) P.3.22 P.4.32

Appartementcategorie driekamerappartement appartement met dakterras

Verdieping ( en ) 3 4 + dakterras op 5

Gebruiksoppervlakte 75,6 m² 75,4 m²

Woonkamer en keuken 31,4 m² 25,7 m²

Aantal slaapkamers 2 2

Oppervlakte buitenruimte 19,4 m² 4,4 m²

Oriëntatie buitenruimte noordoost noordoost

Oppervlakte dakterras – 66,9 m²

Oriëntatie gevel(s) noordoost en -west noordoost en -west

Parkeerplaats(en) zie prijslijst zie prijslijst

verdieping 4

type P F : P.4.31

type P T : P.4.32

verdieping 3

type P F : P.3.21 type P o : P.3.22

01 11 10 22 21 32 31 01
zijde Klimopplein P.2.11
62 63
P.0&1.01 P.3.22 P.4.32 P.4.31 P.3.21 P.2.10
type Pa type P f type P g Bouwnummer ( s ) P.0&1.01 P.2.10, P.3.21
P.4.31 P.2.11 Appartementcategorie
tweekamerappartement driekamerappartement Verdieping ( en ) b.g. + 1 2, 3 en 4 2 Gebruiksoppervlakte 59,9 m² 61,5 – 63,8 m² 89,8 m² Woonkamer en keuken 35,8 m² 29,2 – 31,5 m² 37,5 m² Aantal slaapkamers 1 1 2 Oppervlakte buitenruimte 8,6 m² 4,8 m² 4,2 m²
en
maisonnette
361 › ‹ 451 › mk mk ‹ 236 › ‹ 87 › ‹ 87 › ‹ 266 › mk ‹ 594 › ‹ 560 › ‹ 394 › ‹ 312 › ‹ 510 › ‹ 282 › ‹ 282 › ‹ 398 › ‹ 205 › ‹ 292 › ‹ 323 › ‹ 313 › ‹ 152 › ‹ 250 › wm wtw wtw ‹ 292 › ‹ 515 › ‹ 665 › ‹ 601 › wtw wm ‹ 346 › ‹ 354 › ‹ 133 › ‹ 329 › ‹ 601 › 64 65 schaal 1:50 schaal 1:50 type
verdieping bouwnummer(s): P.0&1.01 type
begane grond bouwnummer(s): P.0&1.01
Pa eerste
Pa

tweede, derde en vierde verdieping bouwnummer(s): P.2.10, P.3.21 en P.4.31

tweede verdieping bouwnummer(s): P.2.11

De plattegrond op de derde en vierde verdieping wijkt af van de hier getoonde plattegrond. De bouwnummers

P.3.21 en P.4.31 hebben de woningscheidende wand ter plaatse van de stippellijn. Dezelfde keukenopstelling bevindt zich bij deze bouwnummers tegen de gestippelde woningscheidende wand.

mk mk wtw wm wtw wm wm wm wtw mk mk mk mk mk mk wm ‹ 424 › ‹ 174 › ‹ 255 › ‹ 709 › ‹ 585 › ‹ 677 › ‹ 608 › ‹ 211 › ‹ 165 › ‹ 180 › ‹ 396 › ‹ 393 › ‹ 393 › ‹ 180 › ‹ 498 › ‹ 257 › ‹ 257 › ‹ 125 › ‹ 213 › ‹ 316 › ‹ 291 › ‹ 303 › ‹ 165 › ‹ 698 › ‹ 263 › ‹ 394 › ‹ 300 › ‹ 378 › ‹ 367 › ‹ 292 › ‹ 313 › ‹ 290 › ‹ 182 › ‹ 478 › 790 › ‹ 227 › ‹ 175 › ‹ ‹ 222 › ‹ 240 › ‹ 240 › ‹ 197 › ‹ 240 › ‹ 319 › wtw wm wm wtw mk mk mk mk ‹ 254 › ‹ 315 › ‹ 394 › ‹ 367 › ‹ 290 › ‹ 182 › ‹ 1070 › ‹ 363 › ‹ 185 › ‹ 353 › ‹ 363 › wm wtw mk mk ‹ 248 › ‹ 363 › ‹ 135 › ‹ 140 › ‹ 155 › ‹ 346 › 66 schaal 1:50 schaal 1:50 type P g
type P f
67
mk mk wm wtw mk mk wm wtw ‹ 525 › ‹ 420 ‹ 924 › ‹ 333 › ‹ 185 › ‹ 182 › ‹ 333 › ‹ 292 › ‹ 210 › 194 › ‹ 125 › ‹ 394 ‹ 183 › ‹ 744 › ‹ 1056 › ‹ 182 › ‹ 162 › 516 › ‹ 251 › ‹ 530 › ‹ 272 › ‹ 249 › schaal 1:50 type P o derde verdieping bouwnummer(s): P.3.22 type P g tweede verdieping bouwnummer(s): P.2.11 69 67 68
‹ 412 › ‹ 412 › ‹ 707 › ‹ 349 › ‹ 955 › ‹ 917 › ‹ 432 › ‹ 392 › ‹ 1070 › ‹ 363 › ‹ 353 › ‹ 185 › ‹ 363 › ‹ 525 › wm wtw mk wm wtw wm mk mk mk ‹ 248 › ‹ 363 › ‹ 135 › ‹ 140 › ‹ 155 › ‹ 346 › ‹ 292 › ‹ 125 › ‹ 210 › ‹ 194 › ‹ 610 › ‹ 188 › ‹ 333 › ‹ 333 › ‹ 394 › ‹ 272 › ‹ 249 › ‹ 415 › ‹ 530 › wm wtw ‹ 251 › ‹ 249 › ‹ 137 › mk mk ‹ 290 › ‹ 143 › ‹ 290 › ‹ 143 › 71 schaal 1:50 type P t vierde verdieping bouwnummer(s): P.4.32 schaal 1:50 type P t dakterras bouwnummer(s): P.4.32 70

Uitgebreid kokkerellen

Van een snelle boterham tot uitgebreid koken, de keuken is een plek waar je elke dag tijd doorbrengt. Belangrijk dus, dat deze aansluit bij jouw wensen. Bij jouw appartement in Up North is een keukencheque inbegrepen, die je kunt besteden bij de showroom. Zo kun je een keuken kiezen die aansluit bij jouw wensen.

Lekker ontspannen aan de dag beginnen

Hou jij van uitgebreid zingen onder de douche of ben je meer van het snelle afspoelen? Wat jouw voorkeur ook is, je kunt al vanaf het allereerste moment in jouw nieuwe appartement ontspannen aan je dag beginnen.

De appartementen van Up North zijn namelijk al voorzien van goed sanitair en tegelwerk. Wil je iets extra’s? Dan is er ook een luxe afwerking aan sanitair en tegelwerk beschikbaar waar je voor kan kiezen. Bij de showroom kun je je badkamer dus nog wijzigen. Zo weet je zeker dat jouw badkamer straks aan al jouw wensen voldoet.

Vloeren en wanden

De vloeren en wanden van de badkamer en het toilet worden afgewerkt met fraaie vloertegels (33 x 33 cm) en wandtegels (25 x 33 cm). De wanden van de badkamer worden betegeld tot het plafond, die van het toilet tot circa 1,50 meter. Je hebt hierbij de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kleuren.

72 73

Duurzaamheid en natuurinclusiviteit

De komende jaren moeten er belangrijke stappen worden gezet om de wereld goed achter te laten. De Klaprozenbuurt biedt veel ruimte aan groen. En ook Up North zelf wordt zo natuurinclusief mogelijk om biodiversiteit in, aan en om het gebouw te stimuleren.

Een bijkomend voordeel van grote groene oppervlakten, op zowel de daken als de openbare binnentuin, is de absorptie van regenwater en het verlagen van het 'urban heat effect' waardoor een aangename temperatuur wordt gerealiseerd in Up North. Op een deel van de platte daken wordt groene vegetatie met verschillende flora aangebracht. Dit trekt een variëteit van vogels, vleermuizen en insecten aan, waar ook nestkasten voor worden gerealiseerd. Verticaal groen in het gebouw speelt een grote rol in de leefbaarheid van flora en fauna, en creëert een fijnere, groene leefomgeving.

Verwarming en warm water

Het appartementengebouw is aangesloten op een collectief water-/water warmtepompinstallatie (WKO-systeem) die het hele appartementencomplex voorziet van verwarming, warm water en koeling. De WKO gebruikt één bodembron om grondwater uit de bodem op te pompen. De temperatuur van het grondwater wordt gebruikt om, via het collectieve systeem en een individuele afleverset, het appartement te verwarmen, te koelen en te voorzien van warm tapwater. Ieder appartement wordt voorzien van een eigen afleverset in een separate 'meterkast'. Ieder appartement is voorzien van leidingwerk in de vloer om te koelen en verwarmen (vloerverwarming). Dit zorgt voor een constante afgifte van warmte. Daarnaast is het mogelijk om tijdens warme dagen het appartement via de WKO en het leidingwerk in de vloer enkele graden te koelen. De vloerverwarming is de hoofdverwarming en is voorzien van een zogenaamde naregeling per ruimte. In de badkamer wordt een elektrische radiator aangebracht. Voor de levering van de energie en het gebruik van het collectieve WKO-installatie wordt een overeenkomst afgesloten met de exploitant.

BENG

Er wordt veel aandacht besteed aan de isolatie van het complex. Dit appartementengebouw voldoet dan ook aan BENG, een energienorm die staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw.

Huismus Pimpelmees

Gierzwaluw Zwarte roodstaart

Koolmees Boomklever

Ventilatie

Meervleermuis Tweekleurige vleermuis

Laatvlieger Ruige dwergvleermuis

Gewone en kleine dwergvleermuis

De appartementen worden geventileerd via een WTW-unit (warmte-terugwin-unit). Dit is een ventilatiesysteem dat de warmte van de afgevoerde warme lucht uit het appartement gebruikt om de binnenkomende verse lucht te verwarmen. De koude buitenlucht wordt vrijwel onmiddellijk door de zogenoemde luchtfilter en warmtewisselaar geleid, waar het wordt gefilterd en verwarmd. Deze opwarming gebeurt dus met bestaande warmte en bespaart daardoor energie. Alleen de warmte van de afgevoerde lucht wordt overgedragen aan de verse toevoerlucht. De luchtstromen zelf blijven gescheiden.

Inheemse bijen

Insecten

74 75
76 77

Kleur- en materiaalstaat

Interieur afwerking kleur

Woningscheidende wand behangklaar –

Binnenwanden behangklaar –

Binnendeurkozijnen stalen kozijnen wit

Binnendeuren stompe deuren wit

Plafond spuitwerk wit

Vensterbanken kunststeen wit

Exterieur afwerking kleur

Gevels metselwerk aqua-beige bruin donkerbruin

Gevelpanelen aluminium olijfgrijs

Muurafdekker aluminium geelgrijs olijfgrijs parelmoerkoper

Buitenkozijnen aluminium geelgrijs olijfgrijs terrabruin

Dakafwerking sedum * natuurlijk

Balkons aluminium lamellen geelgrijs olijfgrijs

terrabruin

verkoop en informatie

Ramón Mossel Makelaardij O.G.

Arent Janszoon Ernststraat 555, Amsterdam

 020 – 305 2662

 nieuwbouw@ramonmossel.nl

realisatie

Adriaan van Erk Bouw

ontwikkeling

Klimopweg B.V. een samenwerking van Novaform Vastgoedontwikkelaars en B-Right Urban Living

Betrokken partijen upnorth-amsterdam.nl

disclaimer

Alle perspectieftekeningen en afbeeldingen in deze brochure geven een impressie weer en dienen als illustratie. Ondanks alle zorgvuldigheid die we hebben nagestreefd, kunnen aan deze tekeningen en afbeeldingen geen rechten worden ontleend. De afbeeldingen komen van de hand van een illustrator en worden daarom met recht 'artist impressions' genoemd. De werkelijke kleuren van onder andere de gevels, schilderwerk en dakbedekking kunnen hiervan afwijken. Aankleding op, rond en aan het complex waaronder bijvoorbeeld pv-panelen en de daktuin zijn uitsluitend bedoeld om een impressie van het project te geven. Hieraan kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Hetzelfde geldt voor de situatietekeningen en de inrichting van de openbare ruimte. Deze brochure maakt geen deel uit van de contractstukken. Tijdens een eerste gesprek bij de makelaar worden de contractstukken van het appartement verstrekt.

78 79
* niet overal van toepassing
upnorth-amsterdam.nl

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.