Brochure Laanappartementen Up North Amsterdam

Page 1

your home in uprising North Wonen in een bruisend stadsdeel 50 laanappartementen in Amsterdam Noord
Up North Laanappartementen 50 koopappartementen aan de Klaprozenweg

Up North Laanappartementen

Inhoudsopgave Amsterdam Noord Klaprozenbuurt Visie
architect Binnentuin Overzicht verdiepingen Parkeren in Up North Woningtypes en plattegronden Keuken, sanitair en tegelwerk Duurzaamheid en natuurinclusiviteit Kleur- en materialenstaat Betrokken partijen 06 08 10 12 14 16 18 80 82 86 87
van de

Noord, een bruisend stadsdeel

Ontdek het bruisende Amsterdam-Noord, de plek waar nieuwbouwproject Up North tot leven komt. Gelegen aan de overkant van het IJ biedt deze levendige wijk een unieke mix van stedelijke energie en natuurlijke schoonheid. Wandel langs sfeervolle kades en geniet van het adembenemende uitzicht op de Amsterdamse skyline. Verken de trendy winkels, kunstgalerijen en ambachtelijke markten die de creatieve ziel van de buurt weerspiegelen. De vele prachtige parken maken Noord het groenste stadsdeel van Amsterdam. Stad en natuur worden hier bijzonder met elkaar verweven. Een buurt met een eigen identiteit, die inspireert.

Ligging Up North

De Klaprozenbuurt is niet zomaar een plek om te wonen, het is een dynamische plek om te ervaren! Gelegen tussen de Noordelijke IJ-oevers en de Bloemenbuurt heeft de Klaprozenbuurt nu vooral identiteit als bedrijventerrein. Straks is het een autoluwe stadswijk waar ook gewerkt kan worden. De Klaprozenweg wordt een levendige straat met ruimte voor woningen, winkels en bedrijven. De locatie van Up North vind je aan de Klaprozenweg en de Klimopweg.

Hot spots

Dankzij de centrale ligging van Up North kun je alle kanten op in dit stadsdeel. Met de fiets, auto of het openbaar vervoer is heel Noord jouw achtertuin, en dankzij de Noord-Zuidlijn sta je binnen een paar minuten in het centrum van de stad.

Ook zijn er veel mooie plekjes in de buurt! Het NDSM-terrein als voormalige scheepswerf is nu de thuishaven voor kunstenaars en creatievelingen, en biedt een divers aanbod aan evenementen, een openluchtbioscoop en een stadsstrand. Ook hippe horeca en gave initiatieven vind je hier. Rust vind je in een van de parken om de hoek, zoals het Noorderpark.

Bereikbaarheid

Dit bruisende stadsdeel biedt naast een levendige woonomgeving ook uitstekende bereikbaarheid. Met een directe ontsluiting naar de ringweg A10 en diverse openbaar vervoersopties, zoals metro, bus en veerponten, heb je alle bestemmingen in en buiten de stad binnen handbereik. En ook via prachtige fietspaden is Noord goed verbonden met het bruisende centrum van Amsterdam.

M M A10 A10 Centrum NDSM Noorderpark Vondelpark Westerpark Amsterdam CS Oosterpark Artis Klaprozenbuurt Noord P+R Amsterdam M M NDSM-werf Noorderpark Vondelpark Amsterdam CS Klaprozenbuurt P+R Winkelcentrum
Boven 't Y
Woonboulevard Klaproos Buikerslootbeek de Ceuvel Winkelcentrum Mosveld Tolhuis Karwei
07 06
Klimopplein Klaprozenweg

The attraction of living Up Northʼʼ

Klaprozenbuurt

Up North ontwikkelen we in de prachtige nieuwe wijk ‘De Klaprozenbuurt’ in Amsterdam Noord. Het gebied is nu nog rauw en kaal. En dat gaat veranderen!

De buurt gaat de komende jaren volledig op de schop. Wonen in de Klaprozenbuurt betekent wonen in een up coming stadsdeel. De komende jaren komen hier ruim 2.000 woningen. Tussen de gebouwen, erop en eromheen, komt heel veel groen. Of je nu wilt genieten van de rustige natuur, trendy winkels wilt ontdekken, je smaakpapillen wilt verwennen of sociale contacten wilt leggen, de Klaprozenbuurt biedt het allemaal.

Welkom in deze heerlijke buurt waar wonen en leven samenkomen. Welkom bij Up North!

© BEAT office, B+B landschapsarchitecten en Space&Matter. 08 09
ʻʻ

Verschillende karakters

Het gebouw is opgedeeld in acht kleinere bouwblokken met ieder een eigen architectonische kwaliteit. Alle bouwblokken hebben een eigen volume dat nog extra wordt benadrukt door verspringende gevels en setbacks. De noordzijde is te karakteriseren als een stevige stadswand met dubbelhoge plinten aan de Klaprozenweg met op de hoek nog een hoogteaccent. Richting de Bloemenbuurt trapt het bouwvolume af. Hierdoor ontstaan aan de plantsoenzijde panden met een kleinschaliger karakter. De gevels vormen gezamenlijk een palet van steenachtige materialen met aarde tinten. Iedere gevel krijgt een eigen karakter door verschillende gridstructuren te gebruiken. De gevels zijn vervolgens uitgewerkt met verschillende baksteentypen en voegen. Als extra verbijzondering krijgt ieder pand een eigen accentuering in het metselwerk. Doordat de gevels met grote zorg en nauwkeurigheid ten opzicht van elkaar zijn ontworpen ontstaat tegelijk eenheid en diversiteit.

Groen hart

In het binnengebied van het bouwblok is het de intentie om een zachter, leefbaar en natuurinclusief gebied te maken. Vanuit de trappenhuizen lopen paden naar het hart van de ontmoetingstuin. Centraal in de tuin staat de kas die als hoofdentree naar de fietsenstalling wordt gebruikt en hierdoor ontmoeting stimuleert. Aan de randen van de tuin komt hogere beplanting en worden er zelfs kleine bomen geplant. Vanuit de tuin klimt het groen langs de galerijen omhoog waardoor ook de gevels worden ingepakt in het groen. Hierdoor ontstaat een oase van groen midden in de drukke stad. De inheemse planten zijn een voedselbron voor de andere bewoners zoals vogels, bijen, vlinders. Daarnaast worden op verschillende plekken in het gebouw nestkasten voor vogels en vleermuizen opgenomen in het metselwerk. Hiermee wordt een prettige binnenstedelijke leefomgeving gerealiseerd die tevens levendig, natuurinclusief, klimaatadaptief en dus ook toekomstbestendig is.

Visie van de architect

Up North wordt een levendig woonwerkgebouw voor starters, stellen, gezinnen en ouderen, maar ook met veel bedrijvigheid. Het gebouw kenmerkt zich door het hoogstedelijke karakter aan de buitenzijde met een leefbaar en natuurrijk gebied aan de binnenzijde. De bouwmarkt, die onderin het gebouw komt, wordt omzoomd met maisonnettes en commerciële ruimten. Hierdoor ontstaan levendige plinten en fijne woonstraten.

In het voorlopig ontwerp van de gemeente van het Klimopplein zijn diverse bomen opgenomen. Ten behoeve van de weergave van de gevel zijn niet alle bomen op de impressie weergegeven.

10 11
Christiaan van Hegelsom manner architects * Impressies zijde Klimopplein

Buitenleven

Je nieuwe (t)huis in een groene omgeving

In het warme licht van de ondergaande zon geniet je op je balkon van een uitzonderlijk uitzicht. Er wordt gespeeld in het groen, mensen liggen gezellig te kletsen in het gras, de stad zoemt op de achtergrond. Keer je je naar de binnenzijde van het gebouw, dan straalt daar de attractieve binnentuin van Up North als dynamisch middelpunt. Heerlijk wonen in de stad en toch ook omringd door groen. Hier heb jij je nieuwe (t)huis gevonden.

12 13
Impressie binnentuin Up-North

Overzicht verdiepingen

De laanappartementen zijn gelegen in de zuid-west hoek van Up North. Deze appartementen hebben een eigen ontsluiting, lift en trappenhuis, waardoor privacy en comfort worden gewaarborgd. In de parkeerkelder van Up North kunnen bewoners hun auto, motor of scooter stallen. Op de begane grond heeft de commerciële ruimte aparte bezoekersparkeerplaatsen. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime fietsenstalling voor alle bewoners, waarvan een apart gedeelte exclusief voor de Laanappartementen is met twee vaste eigen stallingsplaatsen per appartement. Ook is er een exclusief collectief gedeelte voor de Laanappartementen voor brede (bak)fietsen.

Legenda

= Laanapp. verdieping 2 t/m 6 = Laanapp. verdieping 7 t/m 9

= trap / lift Laanappartementen = overige appartementen

= trap / lift fietsparkeren = commerciële ruimtes

= overige ruimten = parkeren appartementen (techniek en trap / lift overige appartementen)

kelder parkeren bewoners

verdieping 4 appartementen

verdieping 5 appartementen

begane grond commerciële ruimtes, parkeren bezoekers commerciële ruimte en ontsluitingen appartementen

verdieping 1 fietsparkeren bewoners

verdieping 6 appartementen

verdieping 7 appartementen

verdieping 2 appartementen en binnentuin

verdieping 3 appartementen

verdieping 8 appartementen

verdieping 9 appartementen

L h1 L L j1 L k1 L l1 L A2 L b2 L c2 L d1 L e L f L g L A2 L b2 L c2 L d1 L e L f L g L A2 L b2 L c2 L d1 L e L f L g L h2 L L j2 L k2 L l2 L h2 L I L j2 L k2 L l2 L A2 L b2 L c2 L d2 L e L f L g inrit parkeerkelder L A1 L b L c1 L d1 L e L f L g 14 15
zijde Klaprozenweg zijde Klimopplein

Parkeren in Up North

Het ultieme gemak van veilig parkeren

Up North biedt jou het ultieme comfort en gemak, zowel binnen als buiten je appartement. In de kelder vind je het parkeerniveau van waaruit alle gebouwdelen moeiteloos bereikbaar zijn. Je hebt dus altijd eenvoudig toegang tot je auto of scooter, precies wanneer jij dat nodig hebt. Ook zijn er 2 parkeerplaatsen voor deelmobiliteit gereserveerd. De met een hekwerk beveiligde inrit van de parkeergarage bevindt zich aan de nieuwe ontsluitingsweg, die aansluit op de Heggerankweg en Klaprozenweg. Geniet van het gemak van veilig en direct parkeren in Up North.

kelder parkeren bewoners = trap / liften Laanappartementen

lift lift lift lift lift installatieruimte WKO sprinklerbassin pompruimte inrit auto's 16 17
18 19
Type L A

Woningtype L A

Bouwnummers L A1 L.2.01

Bouwnummers L A2 L.3.08, L.4.15, L.5.22 en L.6.29

Verdiepingen 2, 3, 4, 5 en 6

Kenmerken L A1 L A 2

Gebruiksoppervlakte 55,6 m² 71,8 – 71,9 m²

Woonkamer en keuken 29,5 m² 44,9 m²

Aantal slaapkamers 1 1

Oppervlakte buitenruimte 5,0 m² 5,0 m²

Oriëntatie buitenruimte noordwest noordwest

Oriëntatie gevel(s) noordwest noordwest

Parkeerplaats(en) zie prijslijst zie prijslijst

Bijzonderheden

L A 1 en L A 2 verschillen van elkaar vanwege een andere inrichting van de tweede verdieping. Hierdoor heeft L A 1 een speelse entree in de keuken en het eethoekgedeelte. Bij L A 2 is de keuken semi gescheiden van de living.

Type L A

tweede t/m zesde verdieping

verdieping 6 bouwnummer L.6.29

verdieping 5 bouwnummer L.5.22

verdieping 4 bouwnummer L.4.15

verdieping 3 bouwnummer L.3.08

verdieping 2 bouwnummer L.2.01

20 21
zijde Klaprozenweg
wm ‹ 647 ‹ 676 › ‹ 167 › ‹ 304 › ‹ 302 › ‹ 336 › ‹ 258 › ‹ 531 › ‹ 159 › ‹ ‹ 334 › wm wtw mk mk ‹ 676 › ‹ 444 › ‹ 294 › ‹ 219 › ‹ 150 › ‹ 604 › ‹ 354 › ‹ 203 › ‹ 209 › wm wtw mk mk ‹ 336 › ‹ 321 › ‹ 336 › ‹ 336 › ‹ 342 › ‹ 137 › ‹ 348 › ‹ 791 › wm wtw mk mk ‹ 150 › ‹ 341 › wtw wm wm wtw mk mk ‹ 647 › ‹ 360 › ‹ 656 › ‹ 167 › ‹ 304 › ‹ 302 › ‹ 336 › ‹ 337 › ‹ 531 › ‹ 236 › ‹ 153 › ‹ 154 › ‹ 159 › ‹ 146 › ‹ 183 › ‹ 334 › ‹ 272 › ‹ 200 › 22 23 schaal 1:50 schaal 1:50 type L A 2 3 e t/m 6 e verdieping bouwnummer(s): L.3.08, L.4.15, L.5.22 en L.6.29 type L A 1 2 e verdieping bouwnummer(s): L.2.01
24 25 Type Lb en L c Indeling woonkamer type L C is gelijk aan woonkamer type L B Type L B heeft geen ramen in de zijgevel.

Woningtype L b

Bouwnummers L b1 L.2.02

Bouwnummers L b 2 L.3.09, L.4.16, L.5.23 en L.6.30

Verdiepingen 2, 3, 4, 5 en 6

Kenmerken L b1 L b2

Gebruiksoppervlakte 49,9 m² 49,9 – 50,0 m²

Woonkamer en keuken 21,8 m² 21,8 m²

Aantal slaapkamers 1 1

Oppervlakte buitenruimte 8,4 m² 5,0 m²

Oriëntatie buitenruimte noordoost noordoost

Oriëntatie gevel(s) noordoost noordoost

Parkeerplaats(en) zie prijslijst zie prijslijst

Bijzonderheden

Het verschil tussen L B 1 en L B 2 betreft de buitenruimte.

L B 1 heeft een breed terras aan de gemeenschappelijke en zeer groene binnentuin. L B 2 heeft een balkon dat uitkijkt op deze gedeelde tuin.

Type Lb

tweede t/m zesde verdieping

verdieping 6

bouwnummer L.6.30

verdieping 5

bouwnummer L.5.23

verdieping 4

bouwnummer L.4.16

verdieping 3

bouwnummer L.3.09

verdieping 2

bouwnummer L.2.02

26 27
zijde Klaprozenweg
‹ 313 › ‹ 356 › ‹ 202 › ‹ 244 › wm wtw ‹ 332 › ‹ 335 › wtw wm mk mk ‹ 190 › ‹ 195 › ‹ 647 › ‹ 308 › ‹ 676 ‹ 352 › ‹ 144 › ‹ 167 › ‹ 304 › ‹ 302 › ‹ 336 › 531 › ‹ 236 › ‹ 160 › ‹ ‹ 159 › ‹ 272 › ‹ 334 › ‹ 144 › wm wtw mk mk ‹ 635 › ‹ 345 › wtw ‹ 647 › ‹ 412 › wm ‹ 160 › ‹ 284 › ‹ 463 › ‹ 329 › ‹ 313 › ‹ 356 › ‹ 202 › ‹ 244 › wm wtw ‹ 332 › ‹ 335 › wtw wm wm wtw mk mk mk mk mk mk mk mk ‹ 190 › ‹ 195 › ‹ 647 › ‹ 345 › ‹ 308 › ‹ 540 › ‹ 165 › ‹ 165 › ‹ 540 › ‹ 154 › ‹ 159 › ‹ 334 › ‹ 272 › 28 29 schaal 1:50 schaal 1:50 type L b 2 3 e t/m 6 e verdieping bouwnummer(s): L.3.09, L.4.16, L.5.23 en L.6.30
2 e verdieping bouwnummer(s): L.2.02
type L b 1

Woningtype L c

Bouwnummers L c1 L.2.03

Bouwnummers L c2 L.3.10, L.4.17, L.5.24 en L.6.31

Verdiepingen 2, 3, 4, 5 en 6

Kenmerken L c1 L c2

Gebruiksoppervlakte 43,6 m² 43,6 m²

Woonkamer en keuken 20,5 m² 20,5 m²

Aantal slaapkamers 1 1

Oppervlakte buitenruimte 8,4 m² 5,0 m²

Oriëntatie buitenruimte noordoost noordoost

Oriëntatie gevel(s) noordoost noordoost

Parkeerplaats(en) zie prijslijst zie prijslijst

Bijzonderheden

Het verschil tussen L C 1 en L C 2 betreft de buitenruimte.

L C 1 heeft een breed terras aan de gemeenschappelijke en zeer groene binnentuin. L C 2 heeft een balkon dat uitkijkt op deze gedeelde tuin.

Type L c

tweede t/m zesde verdieping

verdieping 6

bouwnummer L.6.31

verdieping 5

bouwnummer L.5.24

verdieping 4

bouwnummer L.4.17

verdieping 3

bouwnummer L.3.10

verdieping 2

bouwnummer L.2.03

30 31
zijde Klaprozenweg

L.2.03

‹ 647 › ‹ 412 › wm ‹ 160 › ‹ 284 › ‹ 463 › ‹ 329 › ‹ 313 › ‹ 356 › ‹ 202 › ‹ 244 › wm wtw ‹ 332 › ‹ 335 › mk mk mk mk mk mk › ‹ 165 › ‹ 165 › ‹ 540 › ‹ 647 › ‹ 284 › ‹ 313 › ‹ 356 › ‹ 202 › ‹ 244 › wm wtw ‹ 332 › ‹ 335 › wtw wm mk mk mk mk ‹ 190 › ‹ 195 › ‹ 647 › ‹ 308 › ‹ 352 › ‹ 144 › ‹ 258 › ‹ 236 › ‹ 160 › ‹ 159 › ‹ 159 › ‹ 334 › ‹ 272 › ‹ 265 › ‹ 334 › ‹ 352 › ‹ 144 › wm wtw mk mk ‹ 463 › ‹ 635 › ‹ 329 › ‹ 345 › 32 33 schaal 1:50 schaal 1:50 type L c 2 3
L.6.31 type L c 1 2 e
e t/m 6 e verdieping bouwnummer(s): L.3.10, L.4.17, L.5.24 en
verdieping bouwnummer(s):
34 35 Type Ld

Woningtype L d

Bouwnummers L d1 L.2.04, L.3.11, L.4.18 en L.5.25

Bouwnummers L d 2 L.6.32

Verdiepingen 2, 3, 4, 5 en 6

Kenmerken L d1 L d2

Gebruiksoppervlakte 71,3 m² 65,8 m²

Woonkamer en keuken 31,3 m² 32,9 m²

Aantal slaapkamers 1 1

Oppervlakte buitenruimte 5,0 m² 5,0 m²

Oriëntatie buitenruimte zuidwest zuidwest

Oriëntatie gevel(s) zuidwest zuidwest

Parkeerplaats(en) zie prijslijst zie prijslijst

Bijzonderheden

L D 1 en L D 2 verschillen volledig qua indeling door een andere inrichting van de zesde verdieping. Zo heeft L D 1 een ruime slaapkamer met badkamer en suite.

Type Ld

tweede t/m zesde verdieping zijde Klaprozenweg

verdieping 6

bouwnummer L.6.32

verdieping 5

bouwnummer L.5.25

verdieping 4

bouwnummer L.4.18

verdieping 3

bouwnummer L.3.11

verdieping 2

bouwnummer L.2.04

36 37

t/m 5 e verdieping bouwnummer(s): L.2.04, L.3.11, L.4.18 en L.5.25

‹ 336 › ‹ 585 › ‹ 336 › ‹ 336 › ‹ 448 › ‹ 412 › ‹ 190 › ‹ 273 › ‹ 150 › ‹ 150 › wm ‹ 160 › wtw ‹ 284 › ‹ 804 › wm wtw mk mk mk mk mk ‹ 348 › ‹ 348 › ‹ 336 › ‹ 336 › ‹ 473 › ‹ 398 › ‹ 198 › ‹ 251 › ‹ 150 › wm wtw ‹ 766 › mk mk ‹ 456 › ‹ 263 › ‹ 228 › ‹ 286 › 38 39 schaal 1:50 schaal 1:50 type L d 2 6 e verdieping bouwnummer(s): L.6.32 type L d 1 2
e
40 41
Type Le

2 e t/m 6 e verdieping

bouwnummer(s): L.2.05, L.3.12, L.4.19, L.5.26 en L.6.33

Woningtype L e

Verdiepingen 2, 3, 4, 5 en 6

Kenmerken

Gebruiksoppervlakte 47,7 m²

Woonkamer en keuken 18,8 m²

Aantal slaapkamers 1

Oppervlakte buitenruimte 5,0 m²

Oriëntatie buitenruimte zuidwest

Oriëntatie gevel(s) zuidwest

Parkeerplaats(en) zie prijslijst

Bijzonderheden

Dit appartement heeft een zeer efficiënt ingedeelde plattegrond met ligging en uitzicht richting het centrum.

‹ 676 › ‹ 444 › ‹ 150 › ‹ 604 › ‹ 336 › ‹ 321 › ‹ 336 › ‹ 336 › ‹ 342 › ‹ 137 › ‹ 348 › ‹ 791 › wtw ‹ 150 › ‹ 336 › ‹ 336 › ‹ 484 › ‹ 585 › ‹ 341 › ‹ 135 › ‹ 224 › ‹ 271 › ‹ 336 › ‹ 448 › ‹ 190 › ‹ 273 › ‹ 150 › wtw wm wtw wm wtw wm wm mk mk mk mk mk ‹ 308 › ‹ 154 › › ‹ 348 › 42 43
Bouwnummers L.2.05, L.3.12, L.4.19, L.5.26 en L.6.33
schaal 1:50 verdieping 2 bouwnummer L.2.05 verdieping
bouwnummer L.4.19 verdieping 3 bouwnummer L.3.12 verdieping
bouwnummer L.6.33 verdieping 5 bouwnummer L.5.26
4
6
type L e
zijde Klaprozenweg
44 45 Type Lf

Woningtype L f

Gebruiksoppervlakte 56,5 m²

Woonkamer en keuken 27,5 m²

Aantal slaapkamers 1

Oppervlakte buitenruimte 5,0 m²

Oriëntatie buitenruimte zuidwest

Oriëntatie gevel(s) zuidwest Parkeerplaats(en) zie prijslijst

Bijzonderheden

Type L F is zeer efficiënt ingedeeld en heeft de ligging en het uitzicht richting het centrum.

‹ 676 › ‹ 444 › ‹ 150 › ‹ 604 › ‹ 203 › ‹ 209 › wm wtw mk mk ‹ 336 › ‹ 321 › ‹ 336 › ‹ 336 › ‹ 342 › ‹ 137 › ‹ 348 › ‹ 791 › wm wtw mk mk ‹ 150 › ‹ 336 › ‹ 341 › ‹ 135 › ‹ 224 › ‹ 271 › wtw wm wm mk mk ‹ 308 › ‹ 146 › ‹ 183 › ‹ 154 › › ‹ 200 › 46 47 schaal 1:50 type L f 2 e t/m 6 e verdieping bouwnummer(s): L.2.06, L.3.13, L.4.20, L.5.27 en L.6.34 verdieping 2 bouwnummer L.2.06 verdieping 4 bouwnummer L.4.20 verdieping 3 bouwnummer L.3.13 verdieping 6 bouwnummer L.6.34 verdieping 5 bouwnummer L.5.27 zijde Klaprozenweg Bouwnummers L.2.06, L.3.13, L.4.20, L.5.27 en L.6.34 Verdiepingen 2, 3, 4, 5 en 6
Kenmerken
48 49 Type L g

Woningtype L g

Bouwnummers L.2.07, L.3.14, L.4.21, L.5.28 en L.6.35

Verdiepingen 2, 3, 4, 5 en 6

Kenmerken

Gebruiksoppervlakte 75,7 m²

Woonkamer en keuken 35,2 m²

Aantal slaapkamers 2

Oppervlakte buitenruimte 5,0 m²

Oriëntatie buitenruimte zuidwest

Oriëntatie gevel(s) zuidwest en noordwest

Parkeerplaats(en) zie prijslijst

Bijzonderheden

De hoekligging aan de Klaprozenweg en Klimopweg zorgt voor veel licht. Daarnaast heeft dit appartement twee slaapkamers.

‹ 676 › ‹ 444 › ‹ 294 › ‹ 219 › ‹ 150 › ‹ 604 › ‹ 354 › ‹ 203 › ‹ 209 › wm wtw mk mk ‹ 336 › ‹ 321 › ‹ 336 › ‹ 791 › wm mk mk mk ‹ 656 › ‹ 167 › ‹ 304 › ‹ 336 › ‹ 337 › ‹ 236 › ‹ 146 › ‹ 183 › 50 51 schaal 1:50 type L g 2 e t/m 6 e verdieping bouwnummer(s): L.2.07, L.3.14, L.4.21, L.5.28 en L.6.35 verdieping 2 bouwnummer L.2.07 verdieping 4 bouwnummer L.4.21 verdieping 3 bouwnummer L.3.14 verdieping 6 bouwnummer L.6.35 verdieping 5 bouwnummer L.5.28
zijde Klaprozenweg
52 53 Type Lh

Woningtype L h

Bouwnummers L h1 L.7.36

Bouwnummers L h2 L.8.41 en L.9.46

Verdiepingen 7, 8 en 9

Kenmerken L h1 L h2

Gebruiksoppervlakte 79,5 m² 79,5 m²

Woonkamer en keuken 30,8 m² 30,8 m²

Aantal slaapkamers 2 2

Oppervlakte buitenruimte 10,4 m² 7,4 m²

Oriëntatie buitenruimte noordwest noordwest

Oriëntatie gevel(s) noordwest en noordoost

Parkeerplaats(en) zie prijslijst zie prijslijst

Bijzonderheden

Hooggelegen appartement met twee slaapkamers en mooi uitzicht richting over de Klaprozenbuurt. L H 1 heeft een groot terras over de breedte van het appartement. L H 2 heeft een balkon.

Type Lh

zevende t/m negende verdieping

verdieping 9 bouwnummer L.9.46

verdieping 8 bouwnummer L.8.41

verdieping 7 bouwnummer L.7.36

54 55
zijde Klaprozenweg
‹ 669 wm wtw mk 484 › ‹ ›175 mk ‹ 239 › ‹ 285 › ‹ 261 › ‹ 484 › ‹ 374 › ‹ 169 › ‹ 141 › ‹ 719 › ‹ 1431 › ‹ 183 › ‹ 183 › ‹ 567 › ‹ 565 › ‹ 484 › ‹ 611 › ‹ 346 › ‹ 260 › ‹ 302 › 449 › ‹ 454 › mk mk wm wtw ‹ 229 › ‹ 197 › ‹ 140 › ‹ 326 › ‹ 339 › 143 › ‹ 295 › ‹ 141 › ‹ 1386 › ‹ 330 › ‹ 354 › ‹ 332 › 135 › 135 › ‹ 208 › ‹ 441 › wtw ‹ 476 › mk ‹ 261 › ‹ 484 › ‹ 374 › ‹ 191 › ‹ 567 › ‹ 352 › ‹ 611 › ‹ 346 › ‹ 260 › mk mk wm wtw ‹ 229 › ‹ 197 › ‹ 339 › ‹ 140 › ‹ 326 › ‹ 484 › ‹ 302 › ‹ 454 › 56 57 schaal 1:50 schaal 1:50 type L h 2 8 e en 9 e verdieping bouwnummer(s): L.8.41 en L.9.46 type L h 1 7e verdieping bouwnummer(s): L.7.36
59 58
Type LI

Woningtype L I

Bouwnummers L.7.37, L.8.42 en L.9.47

Verdiepingen 7, 8 en 9

Kenmerken

Gebruiksoppervlakte 83,0 – 83,4 m²

Woonkamer en keuken 33,2 m²

Aantal slaapkamers 2

Oppervlakte buitenruimte 7,2 m²

Oriëntatie buitenruimte zuidoost

Oriëntatie gevel(s) noordoost en zuidoost

Parkeerplaats(en) zie prijslijst

Bijzonderheden

Ruim appartement met lichte woonkamer door hoekligging.

Het balkon en beide slaapkamers kijken uit over de gemeenschappelijke binnentuin.

‹ 449 › ‹ 140 › ‹ 326 › mk mk wm wtw ‹ 235 › ‹ 143 › ‹ 344 › ‹ 295 › ‹ 415 › ‹ 135 › ‹ 692 › ‹ 485 › ‹ 567 › ‹ 258 › ‹ 200 › ‹ 197 › ‹ 352 › ‹ 709 › mk mk mk ‹ 692 › ‹ 594 › ‹ 299 › ‹ 299 › ‹ 130 › ‹ 299 › ‹ 361 › ‹ 261 › 60 61 schaal 1:50 type L I 7e t/m 9 e verdieping bouwnummer(s): L.7.37, L.8.42 en L.9.47 verdieping 7 bouwnummer L.7.37 verdieping 8 bouwnummer L.8.42 verdieping 9 bouwnummer L.9.47
zijde Klaprozenweg
62 63 Type L j

Woningtype L j

Bouwnummers L j1 L.7.38

Bouwnummers L j2 L.8.43 en L.9.48

Verdiepingen 7, 8 en 9

Kenmerken L j1 L j2

Gebruiksoppervlakte 76,7 m² 76,7 m²

Woonkamer en keuken 30,3 m² 30,3 m²

Aantal slaapkamers 2 2

Oppervlakte buitenruimte 10,0 m² 6,0 m²

Oriëntatie buitenruimte zuidwest zuidwest

Oriëntatie gevel(s) zuidoost en zuidwest

Parkeerplaats(en) zie prijslijst zie prijslijst

Bijzonderheden

Ook dit ruime appartementstype met twee slaapkamers heeft een hoekligging en daardoor een living met veel lichtinval. L J 1 heeft een groot terras over de breedte van het appartement. L J 2 heeft een balkon.

Type L j

zevende t/m negende verdieping

verdieping 9

bouwnummer L.9.48

zijde Klaprozenweg

verdieping 8

bouwnummer L.8.43

verdieping 7

bouwnummer L.7.38

64 65

7e verdieping

bouwnummer(s): L.7.38

8 e en 9 e verdieping

bouwnummer(s): L.8.43 en L.9.48

Bouwnummer L.8.43 heeft het balkon met openslaande deuren bij de eethoek (zoals afgebeeld). Bouwnummer L.9.48 heeft het balkon met openslaande deuren bij de zithoek (niet afgebeeld).

wtw ‹ 485 › ‹ 197 › ‹ ‹ 709 › ‹ 144 › mk mk 570 › mk mk wm wtw ‹ 594 › ‹ 150 › ‹ 299 › ‹ 299 › ‹ 270 › ‹ 130 › ‹ 299 › ‹ 361 › ‹ 261 › wm wtw mk › ‹ 175 › mk ‹ 239 › › ‹ 169 › ‹ 149 › ‹ 352 › ‹ 611 › ‹ 260 › mk mk wtw ‹ 229 › ‹ 197 › ‹ 330 › ‹ 692 › ‹ 354 › ‹ 332 › ‹ 135 › ‹ 208 › ‹ 448 › ‹ 237 › wm wtw mk mk mk mk wm wtw ‹ 692 › ‹ 594 › ‹ 150 › ‹ 299 › ‹ 299 › ‹ 270 › ‹ 130 › ‹ 361 › ‹ 261 › ‹ 147 › ‹ 352 › ‹ 149 › ‹ 347 › ‹ 326 › ‹ 318 › ‹ 299 › ‹ 570 › ‹ 477 › 66 67 schaal 1:50 schaal 1:50
type L j 2
type L j 1
68 69 Type Lk

Woningtype L k

Bouwnummers L k1 L.7.39

Bouwnummers L k2 L.8.44 en L.9.49

Verdiepingen 7, 8 en 9

Kenmerken L k1 L k2

Gebruiksoppervlakte 77,6 m² 77,6 m²

Woonkamer en keuken 33,9 m² 33,9 m²

Aantal slaapkamers 2 2

Oppervlakte buitenruimte 19,7 m² 6,0 m²

Oriëntatie buitenruimte zuidwest zuidwest

Oriëntatie gevel(s) zuidwest zuidwest

Parkeerplaats(en) zie prijslijst zie prijslijst

Bijzonderheden

L K 1 heeft een terras van bijna 14 meter over de volledige breedte van het appartement. L K 2 heeft een balkon met openslaande deuren naar de living. Beiden hebben twee slaapkamers.

Type Lk

zevende t/m negende verdieping

verdieping 9

bouwnummer L.9.49

verdieping 8

bouwnummer L.8.44

verdieping 7

bouwnummer L.7.39

70 71
zijde Klaprozenweg

L.7.39

Bouwnummer L.9.49 heeft het balkon met openslaande deuren bij de eethoek (zoals afgebeeld). Bouwnummer L.8.44 heeft het balkon met openslaande deuren bij de zithoek (niet afgebeeld).

wm wtw mk ‹ 175› mk ‹ 239 › ‹ 169 › ‹ 141 › 611 › ‹ 346 › 260 › ‹ 302 › ‹ 449 › ‹ 454 › mk mk ‹ 229 › ‹ 197 › ‹ 326 › mk mk wm ‹ 339 › ‹ 235 › ‹ 143 › ‹ 344 › ‹ 295 › ‹ 258 › ‹ 200 › ‹ 141 › ‹ 1386 › ‹ 144 › ‹ 330 › ‹ 692 › ‹ 354 › ‹ 332 › ‹ 135 › ‹ 135 › ‹ 208 › ‹ 441 › ‹ 244 › wm wtw mk mk ‹ 570 › ‹ 476 › wm wtw ‹ 318 › ‹ 150 › ‹ 270 ‹ 330 › ‹ 692 › ‹ 354 › ‹ 332 › ‹ 135 › ‹ 135 › ‹ 208 › ‹ 441 › ‹ 244 › wm wtw mk mk wm wtw ‹ 150 › ‹ 270 ‹ 147 › ‹ 352 › ‹ 318 › ‹ 570 › ‹ 477 › 72 73 schaal 1:50 schaal 1:50 type L k 2 8 e en 9 e verdieping bouwnummer(s): L.8.44 en L.9.49 type L k 1 7e verdieping bouwnummer(s):
75 74 Type
Ll

Woningtype L l

Bouwnummers L l1 L.7.40

Bouwnummers L l2 L.8.45 en L.9.50

Verdiepingen 7, 8 en 9

Kenmerken L l1 L l2

Gebruiksoppervlakte 82,3 m² 82,3 m²

Woonkamer en keuken 32,4 m² 32,4 m²

Aantal slaapkamers 2 2

Oppervlakte buitenruimte 33,8 m² 6,0 m²

Oriëntatie buitenruimte L l1 noordwest en zuidwest

Oriëntatie buitenruimte L l2 zuidwest

Oriëntatie gevel(s) noordwest en zuidwest

Parkeerplaats(en) zie prijslijst zie prijslijst

Bijzonderheden

Dit ruime appartement met twee slaapkamers is op de hoek van de Klaprozenweg en de Klimopweg gelegen. L L 1 heeft een bijzonder groot terras dat aan de woonkamer en beide slaapkamers grenst. L L 2 heeft een balkon aan de living dat toegankelijk is met openslaande deuren.

Type Ll

zevende t/m negende verdieping

verdieping 9

bouwnummer L.9.50

verdieping 8

bouwnummer L.8.45

verdieping 7

bouwnummer L.7.40

76 77
zijde Klaprozenweg
‹ 669 › wm wtw mk ‹ 484 › ‹ 175 › mk ‹ 239 › ‹ 285 › ‹ 261 › ‹ 484 › ‹ 374 › ‹ 169 › ‹ 141 › ‹ 719 › ‹ 1431 › ‹ 183 › ‹ 611 › ‹ 260 › mk mk wtw ‹ 229 › ‹ 197 › ‹ 326 › mk wtw ‹ 143 › ‹ 344 › ‹ ‹ 200 › ‹ 141 › ‹ 1386 › ‹ 709 › ‹ 144 › ‹ 330 › ‹ 692 › ‹ 354 › ‹ 332 › ‹ 135 › ‹ 135 › ‹ 208 › ‹ ›441 ‹ 244 › wm wtw mk mk › mk mk wm wtw ‹ 692 › ‹ 318 › ‹ 150 › ‹ 270 › ‹ 130 › ‹ 669 › wm wtw mk ‹ 484 › ‹ 175 › mk ‹ 239 › ‹ 285 › ‹ 261 › ‹ 484 › ‹ 374 › ‹ 169 › ‹ 149 › ‹ 352 › 352 › ‹ 611 › ‹ 260 › mk mk wtw ‹ 229 › ‹ 197 › ‹ 330 › ‹ 354 › ‹ 332 › ‹ 135 › ‹ 448 › ‹ 237 › 78 79 schaal 1:50 schaal 1:50 type L l 2 8 e en 9 e verdieping bouwnummer(s): L.8.45 en L.9.50 type L l 1 7e verdieping bouwnummer(s): L.7.40

Uitgebreid kokkerellen

Van een snelle boterham tot uitgebreid koken, de keuken is een plek waar je elke dag tijd doorbrengt. Belangrijk dus, dat deze aansluit bij jouw wensen. Bij jouw appartement in Up North is een keukencheque inbegrepen, die je kunt besteden bij de showroom. Zo kun je een keuken kiezen die aansluit bij jouw wensen.

Lekker ontspannen aan de dag beginnen

Hou jij van uitgebreid zingen onder de douche of ben je meer van het snelle afspoelen? Wat jouw voorkeur ook is, je kunt al vanaf het allereerste moment in jouw nieuwe appartement ontspannen aan je dag beginnen.

De appartementen van Up North zijn namelijk al voorzien van goed sanitair en tegelwerk. Wil je iets extra’s? Dan is er ook een luxe afwerking aan sanitair en tegelwerk beschikbaar waar je voor kan kiezen. Bij de showroom kun je je badkamer dus nog wijzigen. Zo weet je zeker dat jouw badkamer straks aan al jouw wensen voldoet.

Vloeren en wanden

De vloeren en wanden van de badkamer en het toilet worden afgewerkt met fraaie vloertegels (33 x 33 cm) en wandtegels (25 x 33 cm). De wanden van de badkamer worden betegeld tot het plafond, die van de toiletruimte tot circa 1,50 meter. Je hebt hierbij de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kleuren.

80 81

Duurzaamheid en natuurinclusiviteit

De komende jaren moeten er belangrijke stappen worden gezet om de wereld goed achter te laten. De Klaprozenbuurt biedt veel ruimte aan groen. En ook Up North zelf wordt zo natuurinclusief mogelijk om biodiversiteit in, aan en om het gebouw te stimuleren.

Een bijkomend voordeel van grote groene oppervlakten, op zowel de daken als de openbare binnentuin, is de absorptie van regenwater en het verlagen van het 'urban heat effect' waardoor een aangename temperatuur wordt gerealiseerd in Up North. Op een deel van de platte daken wordt groene vegetatie met verschillende flora aangebracht. Dit trekt een variëteit van vogels, vleermuizen en insecten aan, waar ook nestkasten voor worden gerealiseerd. Verticaal groen in het gebouw speelt een grote rol in de leefbaarheid van flora en fauna, en creëert een fijnere, groene leefomgeving.

Verwarming en warm water

Het appartementengebouw is aangesloten op een collectief water-/water warmtepompinstallatie (WKO-systeem) die het hele appartementencomplex voorziet van verwarming, warm water en koeling. De WKO gebruikt één bodembron om grondwater uit de bodem op te pompen.

De temperatuur van het grondwater wordt gebruikt om, via het collectieve systeem en een individuele afleverset, het appartement te verwarmen, te koelen en te voorzien van warm tapwater.

Ieder appartement wordt voorzien van een eigen afleverset in een separate 'meterkast'. Ieder appartement is voorzien van leidingwerk in de vloer om te koelen en verwarmen (vloerverwarming). Dit zorgt voor een constante afgifte van warmte. Daarnaast is het mogelijk om tijdens warme dagen het appartement via de WKO en het leidingwerk in de vloer enkele graden te koelen. De vloerverwarming is de hoofdverwarming en is voorzien van een zogenaamde naregeling per ruimte. In de badkamer wordt een elektrische radiator aangebracht.

Voor de levering van de energie en het gebruik van het collectieve WKOinstallatie wordt een overeenkomst afgesloten met de exploitant.

BENG

Er wordt veel aandacht besteed aan de isolatie van het complex. Dit appartementengebouw voldoet dan ook aan BENG, een energienorm die staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw.

Huismus Pimpelmees

Gierzwaluw Zwarte roodstaart

Koolmees Boomklever

Ventilatie

Meervleermuis Tweekleurige vleermuis

Laatvlieger Ruige dwergvleermuis

Gewone en kleine dwergvleermuis

De appartementen worden geventileerd via een WTW-unit (warmte-terugwin-unit). Dit is een ventilatiesysteem dat de warmte van de afgevoerde warme lucht uit het appartement gebruikt om de binnenkomende verse lucht te verwarmen. De koude buitenlucht wordt vrijwel onmiddellijk door de zogenoemde luchtfilter en warmtewisselaar geleid, waar het wordt gefilterd en verwarmd. Deze opwarming gebeurt dus met bestaande warmte en bespaart daardoor energie. Alleen de warmte van de afgevoerde lucht wordt overgedragen aan de verse toevoerlucht. De luchtstromen zelf blijven gescheiden.

Inheemse bijen

Insecten

82 83
84 85

Kleur- en materiaalstaat

Interieur afwerking kleur

Woningscheidende wand behangklaar –

Binnenwanden behangklaar –

Binnendeurkozijnen stalen kozijnen wit

Binnendeuren stompe deuren wit

Plafond spuitwerk wit

Vensterbanken kunststeen wit

Exterieur afwerking kleur

Gevels metselwerk zand-geel

Gevelpanelen en muurafdekker beton zand-geel

Buitenkozijnen aluminium grijs-beige

Dakafwerking sedum * natuurlijk

Balkons staal met glas grijs-beige

Balustrade glas –

* niet overal van toepassing

Betrokken partijen

verkoop en informatie

Ramón Mossel Makelaardij O.G.

Arent Janszoon Ernststraat 555, Amsterdam

 020 – 305 2662

 nieuwbouw@ramonmossel.nl

realisatie

Adriaan van Erk Bouw

ontwikkeling

Klimopweg B.V.

een samenwerking van Novaform Vastgoedontwikkelaars en B-Right Urban Living

upnorth-amsterdam.nl

disclaimer

Alle perspectieftekeningen en afbeeldingen in deze brochure geven een impressie weer en dienen als illustratie. Ondanks alle zorgvuldigheid die we hebben nagestreefd, kunnen aan deze tekeningen en afbeeldingen geen rechten worden ontleend. De afbeeldingen komen van de hand van een illustrator en worden daarom met recht 'artist impressions' genoemd. De werkelijke kleuren van onder andere de gevels, schilderwerk en dakbedekking kunnen hiervan afwijken. Aankleding op, rond en aan het complex waaronder bijvoorbeeld pv-panelen en de daktuin zijn uitsluitend bedoeld om een impressie van het project te geven. Hieraan kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Hetzelfde geldt voor de situatietekeningen en de inrichting van de openbare ruimte. Deze brochure maakt geen deel uit van de contractstukken. Tijdens een eerste gesprek bij de makelaar worden de contractstukken van het appartement verstrekt.

86 87
upnorth-amsterdam.nl

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.