Page 1

inspiration S

N FASHIO P EC I A L

BA S I C S

DU R BO R N , N E IE N A A E R LO C K V O EN

Inspiration Special 2016 www.bernina.com

ZWITSERLAND 5.90 CHF EUROPA 3.70 € VS VAN AMERIKA 6.00 $ INCL. BTW

EN

Fift ie s re vival !

Stijlvolle bloeze n Fantast isc he franje s

Jurke n C asual look

06 9 771664 599001

N MET VEEL IDEEË VOOR MODE S EN ACCESSOIRE


INHOUD

6

8

14 Tips

Tijdloos 6

Fifties revival! Zwierrok met top en “bowlingtas”

8

Stijlvolle bloezen Liever lange of korte mouwen?

Franjes 10

Fantastische franjes Bloes-shirt, lange rok, gilet en clutch

14

Zomeroutfit Shorts en franjetop met buideltas

4

12

Tips voor basispatronen

Jurken 16

Bicolor – A-lijn of wikkeljurk? Comfortabele jurken voor elk moment van de dag

18

Elegant Jurk met watervalhals en lang vest

Casual 20

Casual look Sweatshirt met originele print, comfortabele broek in jogging-look en handige rugzak van zachte jersey


16

18 22

Baby 22

Baby Lekker naar buiten – jas, meegroeibroek en reversible mutsje

i-Tips Voor het maken van de rugzak op bladzijde 20, vindt u op www.bernina.com/inspiration-S1242 diverse detailfoto’s.

Klantenservice 24

Ons cadeau Colofon

5


JURKEN

Bic olor Wat is uw favoriet? Strak en eenvoudig of speels gedrapeerd? Wij konden geen keuze maken, dus we hebben twee jurken gemaakt. Beide jurken zijn in ieder geval echte highlights.

S1230 Jurk De rechte snit is een basissnit bij uitstek. Zowel met of zonder zoomband en in verschillende stofuitvoeringen is het een echte eyecatcher. Het patroon kunt u van onze website downloaden.

S1231 Gedrapeerde jurk Voor dit model is de aangename zachte katoenen jerseymix bijzonder goed geschikt. Door het roze rokdeel komt ook het grijs heel goed tot zijn recht. Variaties op het patroon vindt u bij de Tips.

Tips: ien en met een Jurk 1230 zonder zoomband naa riem combineren. en zonder drapering aan Jurk 1231 met afgeronde zoom linker rok voorpand knippen. de zijkant naaien. Twee keer het te rok , d.w.z. het rok voorpand Of heel eenvoudig met een rech pen. U kunt de rok ook gelijk aan het rokachterpand knip pen en met of zonder elas tiek direct aan het bovenpand knip een smalle riem. maken. Combineer de jurk met 16


17


CASUAL

20


C asual look Deze look bewijst zonder twijfel, dat comfort en stijl goed te verenigen zijn.

S1240 Sweatshirt Het sweatshirt hebben we met metallic garen en decoratieve steken een extra modieus tintje gegeven. De fiets op het voorpand werd met CutWork en “Hot Spots” ( Vlieseline ) in combinatie met zilverfolie gecreëerd.

S1241 Broek Het glanzende materiaal en de zijbies zorgen voor de elegante uitstraling van de joggingbroek. Door de zakken in de zijnaad is de broek echter ook weer heel praktisch.

S1242 Rugzak Vroeger dachten we er niet aan om een zachte jersey voor het maken van een rugzak te gebruiken. Tegenwoordig is dit met watteervlies of het nieuwe “Style Vil” geen enkel probleem. Ook hier werd als eyecatcher een fiets gekozen, dit keer gemaakt van strass-steentjes.

Sweatshirt: Met CutWork tool

Rugzak: Met CrystalWork tool

21


BABY

Babyk le ding Blikvanger babylook! Als u het liever wat eenvoudiger wilt, kunnen alle modellen ook goed met een effen kledingstuk worden gecombineerd. Varieer met de kleuren en maak de perfecte outfit voor een jongetje of een meisje. Doordat zowel de broekspijpen, mouwen en het mutsje opgerold kunnen worden, past de outfit misschien zelfs wel langer als maar één seizoen!

S1250 Jas In de jas met capuchon van heerlijke zachte nickyvelours en de bedrukte katoenen jerseyvoering voelt elke baby zich behaaglijk. De uil zit op de tak op de uitkijk, deze vorm werd met opgenaaide bandjes gecreëerd.

S1251 Muts De muts is reversible, motieven en kleuren kunnen naar hartelust worden gecombineerd. Afhankelijk van de grootte van het hoofd, kan de muts ook zonder omslag worden gedragen.

S1252 Broek Door de brede boordjes boven- en onderaan de broek is dit een echt “meegroeimodel”. Als de baby nog klein is, worden de boordjes omgeslagen, later niet meer. Grappig detail: de geappliqueerde bloem op de achterkant.

S1253 Shirt De uil zit op de uitkijk op het touw, een opgenaaid bandje, dat de deelnaad accentueert. Het onderpand werd met behulp van de rimpelvoet perfect aan het bovenpand gezet. Ook baby’s willen trendy zijn, dus ook hier hebben we een paar franjes met de rolsnijder gemaakt.

Shirt: Met rimpelvoet nr. 16, koordvoet nr. 22 22


23

Profile for Bernina International AG

Inspiration Special Fashion Basics Voorbeeld Nederlands  

Hier kunt u door enkele bladzijden van de Inspiration "Special: Fashion Basics".

Inspiration Special Fashion Basics Voorbeeld Nederlands  

Hier kunt u door enkele bladzijden van de Inspiration "Special: Fashion Basics".