5 minute read

Våkn opp, det er vår!

Våkn opp, det er vår!

Våren blomstrer, og det samme gjør storfilmene på Bergen Kino. Gå ikke glipp av premierene på det store lerretet – de kommer på løpende bånd for både store og små.

Bergen Kino er byens mest brukte kulturtilbud, og inviterer deg, vennegjengen, kjæresteparet eller hele familien til magiske øyeblikk som løfter deg ut av hverdagen.

– Vi vil gi bergenserne en hyggelig og spennende opplevelse sammen med venner!

Bergen kino tilbyr store kinoopplevelser både i og utenfor kinosalen med det største og mest varierte kinoprogrammet.

– Vi vil gi bergenserne en hyggelig og spennende opplevelse sammen med venner! sier programsjef Birgitte Jeeves Hammer.

Starten på året 2019 har bydd på en rekke storfilmer for kinoglade bergensere. Den norske filmen om polfareren Roald Amundsen, den ekstraordinære historien om Queen i Bohemian Rhapsody, musikaldramaet A Star is Born, feelgood-filmen Green Book, og eventyrfilmer som Alita: Battle Angel fra filmskaper James Cameron, og Aquaman har trukket folk til kinosalen gjennom en kald vinter. Og våren blir enda bedre!

Instant Family
Foto: Filmdistributørene

Mars måned byr på premierer som familiekomedien Instant Family, actionfilmen Cold Pursuit – som skjer i Rocky Mountains – og Marvel Studios Captain Marvel, hvor vi returnerer til en ukjent periode fra universet som er spekket med nye eventyr.

HERLIGE FAMILIEFILMER

Er du barnlig til sinns og ute etter herlige historier, vil du nok sette pris på kinovåren.

Kule Kryp 2
Foto: Filmdistributørene

Fredag 8. mars er det premiere på animasjonsfilmen Kule Kryp 2, og i slutten av måneden er verdens søteste elefant Dumbo tilbake i ny drakt. Fredag 12. april kommer animasjonsfilmen Drømmeparken, og i mai måned byr Bergen Kino på Pokemonanimasjonsfilmen Detective Pikachu og en moderne versjon av Disney-klassikeren Aladdin, hvor skuespiller Will Smith er å se som selveste ånden i lampen.

Drømmeparken
Foto: Filmdistributørene
Detective Pikachu
Foto: Filmdistributørene

EVENTYRLIGE PREMIEREFESTER

Bergen Kino lar ikke de virkelig store premierene gå forbi i stillhet. I vår er du invitert til festpremiere på en rekke filmer.

På premieren til Captain Marvel 6. mars får du muligheten til å møte universets mektigste helt i Konsertpaleet fra kl. 1700 til 2115.

Captain Marvel
Foto: Filmdistributørene

Siste helgen i mars blir det ordentlig sirkusstemning på kinoen med Dumbo-premieren. Fredag 29. mars er det premierekveld fra kl. 1700 til 2115 med utdeling av gratis sukker spinn. Lørdag 30. mars blir det premiereaktiviteter for barn fra kl. 12 til 16 med blant annet ballongklovn og gratis sukkerspinn.

Dumbo
Foto: Filmdistributørene
– Vi oppfordrer alle gjester til å møte opp i sitt favorittkostyme fra Marvel!

Onsdag 24. april er dagen mange har ventet på; premieren på Avengers: Endgame, hvor du kan møte hele Avengers-teamet i Konsertpaleet fra kl. 1700 til 2115.

– Vi oppfordrer alle gjester til å møte opp i sitt favorittkostyme fra Marvel! sier Jeeves Hammer.

Onsdag 22. mai blir det Aladdin-premiere i Konsertpaleet med fakler, rød løper, og morsomme aktiviteter fra kl. 1700 til 2115.

Aladdin
Foto: Filmdistributørene

DEN ULTIMATE KINOOPPLEVELSEN

KP1 Proaktiv Eiendom på Konsertpaleet er totalrenovert. I Supersalen KP1 Proaktiv Eiendom får du oppleve 360-graders lyd, høyttalere i taket, og 4K-oppløsning på et større og kraftig forbedret lerret. Laserprojektoren fra Barco gir et eksepsjonelt godt bilde.

I Supersalen KP1 Proaktiv Eiendom får du oppleve 360-graders lyd, høyttalere i taket, og 4K-oppløsning på et større og kraftig forbedret lerret. Setene kan legges ned, og har varme i ryggen.
Foto: Harald Sejersted

Setene i KP1 Proaktiv Eiendom kan legges ned, og har varme i ryggen.

HISTORIEN OM ELTON JOHN

Rocketman er historien om livet til musikklegenden Elton John. Bergen Kino inviterer til en storartet festpremiere onsdag 29. mai!

Rocketman
Foto: Filmdistributørene

Elton John besøker Bergen i juni 2019 som eneste by i Norge, når han legger ut på sin verdensomspennende avskjedsturné Farewell Yellow Brick Road.

Hos Bergen Kino kan du varme opp med spillefilmen på kino bare noen dager før den utsolgte konserten.

Følg med på Bergen Kinos Facebook-side for å holde deg oppdatert angående flere kommende premierearrangementer og aktiviteter. ▗

IKKE GLEM PARKERINGS- RABATTEN!

Kjøper du kinobillett direkte i Bergen Kino-appen, får du 40 prosent avslag på parkering i KlosterGarasjen og ByGarasjen – hele døgnet, hver dag. Du får rabatt tre timer før, og tre timer etter forestilling. Registrerer deg og bilskiltet i kino-appen og Sesam Sesam-appen.

FAMILIEDAG PÅ BERGEN KINO!

Bergen Kino inviterer også til egne familiedager gjennom våren, med morsomme og gratis aktiviteter for barn. Familiedagene varer fra kl. 1200 til 1600:

• Lørdag 30. mars

• Lørdag 27. april

• Lørdag 22. juni

Hold deg oppdatert om familiedagene + aktiviteter på Bergen Kinos Facebook-side.

SMALE FILMER PÅ BREDT LERRET

Hver tirsdag vises smalere kvalitetsfilm i den store salen KP5. KP5 er en av Bergen Kinos beste saler, med lyd fra Dolby Atmos. Følg Tirsdagsfilmen på Facebook og følg med på Bergen Kinos hjemmeside for kommende filmer.

hold deg OPPDATERT!

Har du husket å laste ned Bergen Kino-appen i App Store eller GooglePlay? Appen er den enkleste måten å kjøpe billetter, og holder degoppdatert på premierer og arrangementer.

Instagram: @bergenkino Facebook.com/Bergen Kino

Knips et bilde, legg det ut på Instagram med taggen #bergenkino, så er du med i trekningen av kule filmeffekter.