3 minute read

BERGEN CK

For deg som er over middels opptatt av oversikt.

Tripletex er økonomisystemet som gir deg full oversikt over inntekter, kostnader, prosjekter og ressursbruk.

Alt en bedrift trenger for å vokse, enten den er stor eller liten, ny eller veletablert.

Les mer på tripletex.no

Påmelding og Treningsplan som julegave...

Påmelding til Bergen-Voss er den perfekte julegaven for sykkelinteresserte venner, familier og kollegaer.

Ved registrering innen 28. februar får den heldige mottageren vår 20 ukers treningsplan kostnadsfritt. En gave som varer helt til juni!

Det er viktig at mottager av gaven også mottar linken til å fullføre sin registrering.

Gratulerer Ola Normann! Du er den heldige mottaker av et gavekort til turrittet Bergen-Voss, 2. juni 2018. Dette er en gave fra Kari Normann. Påmeldingskoden din er Y0205D242104. Se www.bergenvoss.no for påmelding og betingelser. NB! Husk å bruke gavekortet innen 1. mai 2018.

I salg på www.bergenvoss.no.

Bergen CK - et tilbud for alle aldersgrupper

Bergen Cykleklubb har stor aktivitet for syklister i alle aldre. Med 4-500 medlemmer mellom 10 og 70 år, er vi en av landets største sykkelklubber. Vi ønsker at alle som kommer til klubben skal føle seg velkommen og finne sykkelvenner å trives med, uansett ambisjonsnivå. Vi har medlemmer fordelt over hele byen men de fleste treningene begynner ved Krambua på Fjøsanger, nær vår samarbeidspartner Trek Bergen (før BoA Sykler).

SYKKEL OG ANDRE IDRETTER

Bergen CK er per definisjon et fleridrettslag, ettersom vi er medlemmer i både Sykkelforbundet, Triatlonforbundet og Skiforbundet, men vi er først og fremst en sykkelklubb.

Vi har ingen organisert aktivitet for andre idretter enn sykkel, men medlemskapet i de andre særforbundene opprettholdes for å gi våre medlemmer anledning til å konkurrere i andre idretter, uten å måtte melde seg inn i flere klubber.

NOE FOR ALLE ALDERSGRUPPER

Bergen CK har en stor aldersbestemt gruppe fra 10 til 16 år, samt en aktiv junior- og seniorgruppe. Men de som utgjør den desidert største medlemsgruppen er veteranene (30+). Her finnes alle ambisjonsnivåer fra de som satser seriøst og målbevisst og til de som kun ønsker et treningsfellesskap uten spesielle ambisjoner. Vi har også en del jenter blant medlemmene våre og vi ønsker å legge tilrette for vekst og et positivt treningsmiljø for denne gruppen. I vinterhalvåret er vår egen spinningsal på Midtun flittig i bruk.

BÅDE LANDEVEI OG TERRENG

Hovedaktiviteten til sykkelgruppen foregår på landevei. Ungdomsgruppen og junior/senior-rytterne deltar på lokale og nasjonale ritt og jobber aktivt for å bygge et godt sosialt og -treningsmiljø for å inspirere unge ryttere til å satse på sykkelsporten. Fra høsten 2020 har Bergen CK etablert en stor terrenggruppe for barn, men her er et plass til enda flere.

MER INFORMASJON

For mer informasjon om ritt, trening, turer osv, viser vi til vår nettside www.bergenck.no. Vi ønsker deg velkommen som medlem av Bergen Cykleklubb!

F Å NYE SYKKELVENNER

Bergen CK sykkelskoler

Bergen Cykleklubb har tilbud til barn som ønsker å teste ut sykkelsporten før de evt. melder seg inn i klubben.

- Om våren arrangerer vi sykkelskoler for barn 5 - 7 år sammen

FAU på skoler. - Om sommeren arrangerer vi sommersykkelskole for sykkelinteresserte barn mellom 10-14 år. - Om høsten arrangerer vi et lavterskeltilbud på terrengsykkel.

MÅLSETNINGER FOR SYKKELSKOLENE: • Å være i aktivitet • Å gi barna en introduksjon til grunnleggende sykkelteknikk • Å gi barna en introduksjon til grunnleggende trafikksikkerhet • Fokus på forutsigbar adferd på sykkelen • Rekrutere flere barn til sykkelsporten • Viktig bakteppe for tilbudene er Barneidrettsbestemmelsene

BERGEN–VOSS

Vi heier på alle!

Som kunde i Sparebanken Vest bidrar du til å forsterke det lokale engasjementet der du bor. Hvert år gir vi tilbake noe av overskuddet i form av støtte til gode prosjekter som bidrar til aktivitet, vekst og utvikling i ditt lokalsamfunn. Vi ønsker Bergen Cykleklubb lykke til med arrangementet.