JBC magazine - Zomer 2020

Page 1

JBC magazine

POWERED BY

MARYLÈNE MADOU

UNIEKE PRINTS VOOR EXCLUSIEVE TWINNING-COLLECTIE

Benieuwd naar onze kortingsactie? Check JBC.be of schrijf je in op onze nieuwsbrief via www.jbc.be/nieuwsbrief

Zomer!

Zonnige collecties voor het hele gezin

I N S P I R AT I EM AG A Z I N E M E T N I EU W E C O L L EC T I E S, T R EN D S EN LO O K S


#JBCFAMILY

Meet the Momsters

Hoe doen andere ouders de dingen eigenlijk? Want, laten we even eerlijk zijn, doen we niet allemaal maar wat? De JBC-Momsters delen échte en vooral leuke verhalen, hun eerlijke ervaringen en superhandige tips & tricks met jou.

DE FAVORIETEN VAN LIEVE, FINN EN SUN VIND JE OP P. 15

Leonie

Tijdens het spelletje kwartet riep Louane trots “yes, ik heb een kwartet” en ze hield 2 kaarten vast.

Lieve Leonie (31) mama van Louane (5) en Aloys (1,5) Het wordt stilaan tijd om onze garderobe nieuw leven in te blazen. Onze kast schreeuwt om kleur. En dan liefst nog blauw, rood en wit. Een top combinatie als je het aan ons vraagt.

ibellemaman.be

Lieve (28) mama van Finn (4) en Sun (2) Normaal zouden we deze zomer naar Portugal en Marokko reizen, maar ik denk dat de overheid gaat beslissen dat we niet meer naar het buitenland mogen gaan deze zomer. Ach, we kunnen het thuis ook best wel naar onze zin maken en willen vooral genieten van elkaar.

ilievevandenweghe 2


Together is a good place to be

Elisa Liesbeth

Emilia na een heerlijke boswandeling:

“Hey papa, jij bent een eikel” Elisa (28) mama van Emilia (3,5) baby Valori (due eind mei) Voor ons is vakantie tijd met elkaar kunnen spenderen in het zonnetje, exact wat deze coronacrisis ons nu cadeau doet dus! We kijken uit naar een zomer met familie, bij mijn mama staat dan een groot springkasteel en een uitgebreide BBQ op het menu.

Lara

Liesbeth (38) mama van Hannelore (16), Otis (7), Viggo (5) en Ezra (3) Als eeuwige optimist probeer ik altijd the silver lining te zien en prijs ik mezelf gelukkig met de extra tijd die ik kan doorbrengen met onze kinderen.

iliesbethdepuysseleir

ielisaguarraci

Lara (34) mama van Philippa (4,5) en Romée (2) Laat die zomervakantie maar komen, STAYCATION of toch naar het mooie Italië. We nemen het zoals het komt. Een twinning garderobe voor mij en de meisjes zal in de kast hangen; al is het dan maar om te picknicken in onze tuin of movie night in onze living.

ilara.by.lara

DE FAVORIETEN VAN BO EN SAM VIND JE OP P. 25

Bo

Valerie

Bo (31) mama van Sam (4) en Simon (1)

Deze zomer wordt het vooral genieten in eigen tuintje met plonsbadje, BBQ’tjes, vele cocktails en hopelijk wat vrienden.

Onze zomervakantie naar Malaga gaat niet kunnen doorgaan vrees ik. Maar we laten het niet aan ons hart komen en vieren lekker vakantie in eigen land. Als we mogen van de overheid, gaan we een weekje naar de zee, ook leuk! Oostduinkerke is een beetje onze tweede thuis.

ielle_and_rapha

iourtreeoflife_

Valerie (33) mama van Elle en Rapha (3,5) en Jérome (3 weken)

3


bart

45 JAAR JBC

&

ann

D

e afgelopen periode heeft ons geleerd dat heel wat zaken die we als vanzelfsprekend beschouwen, dat helemaal niet zijn. 1000x bedankt voor jullie steun tijdens de sluiting van onze winkels en vele bestellingen op JBC.be

Meer dan ooit willen we jullie ook bedanken voor jullie steun. Als Belgisch familiebedrijf dat 45 jaar geleden door onze vader werd opgericht, hebben we altijd geloofd in lokaal ondernemen. Alle collecties worden in huis ontworpen, door ons eigen team van designers. We ondersteunen jong lokaal talent, zoals bijvoorbeeld textieldesigner Marylène Madou die haar collectie voorstelt op p.6-9. Bovendien heeft JBC altijd al aandacht gehad voor ondernemen met respect voor mens en milieu. We worden hierin opgevolgd door de Fair Wear Foundation. Ook in de toekomst willen we jullie blijven inspireren met mooie en duurzame collecties voor het hele gezin.

Tot gauw, Bart en Ann Claes

HIP HIP HOERA! JBC blaast dit jaar 45 kaarsjes uit. Op onze social mediakanalen en site verklappen we binnenkort hoe we onze 45e verjaardag allemaal gaan vieren. Waar is dat feestje?

Lieve papa Het is bijna Vaderdag en deze rompertjes zijn het ideale cadeautje om papa te verrassen. Hou onze social mediakanalen in de gaten voor meer informatie. ROMPER (50/56-86/92) €14,95

EEN TWEEDE LEVEN VOOR JE KLEDIJ Onze duurzame tas is gemaakt uit de kledij die jullie massaal binnenbrachten in onze inzamelboxen. Deze shoppingtas kwam tot stand in samenwerking met Wereldmissiehulp en Wolkatt. Vanaf 04/05 te koop op www.jbc.be DUURZAME TAS €6,50

NIEUW

MINI MAGAZINE Bij JBC shop je de leukste outfits voor de allerkleinsten. Ontdek ons nieuwe Mini-magazine met de nieuwe collecties, verhalen en handige checklists nu online. Volg @jbcmini op Instagram voor inspiratie en deel topmomentjes van jouw kleine spruit met #JBCmini!

4


NIEUWS

U IE

W TJ

E S

N

LET’S GET SOCIAL Deel jouw favoriete looks en JBCmomenten op Instagram, vergeet #JBCfamily niet, en maak kans op een cadeaubon ter waarde van €100. @stephdroose

Fun voor het hele gezin

BLOG

Wist je al dat JBC een blog heeft? We verzamelen er leuke knutseltips, verhalen van onze Momsters en ideeën voor het vieren van mijlpalen in jullie gezin. Je vindt er ook meer informatie over de goede doelen die we steunen en hoe we werken aan onze 10 vuistregels voor meer duurzaamheid. Kijk maar eens op blog.jbc.be

@fl ynn _de _sm edt

FUN MET BUMBA Deze leuke Bumba-puzzel en andere varianten zijn nu verkrijgbaar voor maar €5. Uren spelplezier voor je mini! @andan_1975

GELUKKIGE VERJAARDAG Mijlpalen zijn er om gevierd te worden. Speciaal daarom ontwierp JBC de Birthdaycollectie. Feestelijke T-shirts met leeftijd en bijpassende kroontjes. Je vindt de collectie op www.jbc.be

JURK (34-44) €59,95 JURK (92-134) €39,95

C OL OFON V.U.: JBC, Centrum Zuid 3401, 3530 Houthalen. Concept & Realisatie: BeContent.be

T-SHIRTS (92-128) €14,95 KROONTJES €12,50

Alle items in dit magazine zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Afgezien van eventuele drukfouten.

#JBCfamily

FI 5


“Elke print vertelt een verhaal” Tropische vogels, bloemen en bijzondere dieren: onze nieuwe twinning-collectie hult moeders en dochters in vrolijke matching outifts. Op en top Belgische mode met een exotisch tintje, en dat in een exclusieve samenwerking met jong designtalent Marylène Madou.

WIE IS MARYLÈNE imarylènemadou

Marylène Madou (26) is een Belgische textielontwerpster met Limburgse roots. Haar zijden foulards met felgekleurde exotische prints zijn populair in binnenen buitenland. Ze heeft sinds kort onder haar label ook een interieurlijn. JBC zet talent van eigen bodem graag in de kijker en vroeg Marylène om een ready-to-wear-collectie voor mama’s en dochters te ontwerpen. De unieke prints van de jurken, bloesjes en rokken doen je dromen van de zomer. 6


M A RY LÈNE M A D O U

JBC ZET JONG BELGISCH TALENT IN DE KIJKER

Marylène Madou

HEMD (34-46) €39,95

7


M A RY L È NE

“Ik hou heel erg van wilde tuinen. Dus ga ik vaak op zoek naar oude tuinbouwboeken en encyclopedieën over fauna en flora in tweedehandswinkels. Daar vind ik dan ook unieke dieren in terug.” HEMD (34-44) €39,95 ROK (36-44) €49,95

HEMD (34-46) €39,95 ROK (36-44) €49,95

“Iedere Marylène Madou-print is uniek en bestaat uit tekeningen die ik eerst met de hand schilder. De collectie voor JBC omvat matching outfits voor mama en dochter, daarom wou ik de prints een speels gevoel meegeven. Voor de bloemenprints ben ik vrij gaan tekenen met dikke stiften, en liet ik me inspireren door vintage wetenschappelijke tekeningen. Dat resulteerde in twee heel vrolijke bloemenprints. De jungleprint en het ruitjesmotief zijn daar dan een beetje de tegenhanger van. Voor de jungleprint heb ik mij laten inspireren door mijn eigen archief. Ik wou een herkenbare Marylène Madou-print creëren, met typische handgeschilderde vogels en fruit. De ruit is voor mij ideaal om te kunnen combineren, en door zijn atypische groene kleur toch een echte trendprint.”

“Het mooiste moment in mijn carrière tot nu toe is de opening van mijn eigen winkel. Het is nog een kleine ruimte, maar voor mij is het de start geweest van het uitbouwen van de typische Marylène Madou-stijl. Zeker omdat ik de inrichting van de winkel volledig zelf heb gedaan, met eigen gordijnen en interieurtextiel. De combinatie van een online en offline verhaal, daar geloof ik wel heel erg in en dat doet JBC ook heel erg goed.” “Mijn tip voor ondernemende vrouwen die willen starten met een eigen zaak? Niet bang zijn om groot te dromen en je dromen uit te spreken. Durf risico’s te nemen, als je springt komen er steeds weer nieuwe dingen op je pad. Think big. If you can dream it, you can do it.”

IN DEZE COLLECTIE ZITTEN TWEE VROLIJKE TWINNINGSILHOUETTEN VOOR MAMA EN MINI. Blogster Elisabeth en haar dochter Nala zijn alvast fan.

8


M A RY LÈNE M A D O U

WIE IS ELISABETH

VOOR ELISABETH IS ‘IK KOOP BELGISCH’ GEEN LOZE KREET Elisabeth Van Lierop

ielisabeth.van.lierop

Elisabeth (32) is mama van Nala (3) en Iggy (bijna 6 maanden). Op haar blog plantbased.be toont ze dat duurzame keuzes maken niet moeilijk hoeft te zijn, en deelt ze eerlijke snapshots van haar gezin. Voor deze collectie twint Elisabeth met haar dochter Nala.

“Voor mijn dochter kan kleding niet kleurrijk en fleurig genoeg zijn. Zij weigert broeken en wil alleen maar kleedjes met glitters, bloemen en goud. Zelf heb ik een minimal wardrobe: een aantal weloverwogen stuks, voornamelijk zwart. Nala keek er dan ook enorm naar uit om mij ook eens in een vrolijke jurk te zien. De jurken uit deze collectie voelen luxueus, zacht en speels. Nala wilde ze stiekem meteen mee naar huis nemen. Dat zowel Marylène Madou als JBC zich inzetten om eerlijk, bewust en met respect voor mens en planeet te ondernemen maakt het natuurlijk extra fijn voor mij om deze collectie mee in de kijker te zetten.”

Nala: “Mag ik dit kleedje nu mee naar huis nemen?”

JURK NAL A (92-134) €39,95 JURK ELISABETH (34-44) €59,95

“Het was ook heerlijk om nog eens een mama-dochter momentje te hebben. Sinds haar kleine broertje er is gaat hij vaak lopen met de aandacht, en mis ik de 1-op-1 momentjes met Nala wel.” JURK ELISABETH (34-44) €69,95 JURK NAL A (92-134) €44,95


K A REN DA MEN

VA

NDA AG IS RO O D

Stijlvolle dame(n) De inspiratie voor de nieuwe collectie? Karens liefde voor Ibiza. De vibe van lange, zwoele zomeravonden in een gezellige beachbar. De tropische prints doen je meteen wegdromen.

HEMD (36-46) €49,95 BROEK 100% K ATOEN (34-44) €39,95

10


JURK (S-L) €39,95

JURK (34-46) €79,95 HEMDJURK (34-44) €49,95 TOP (XS/S-XL/X XL) €19,95 SHORT (34-44) €29,95

Eindeloos combineren De eyecatcher in de nieuwe collectie van Karen Damen is de rode print met olifanten en palmbomen. Kies je voor de jurk of broek-plus-top? Durf je van top tot teen in print of combineer je met fris wit?

11


ZO ZO E T E

M

ZOTJES R E

T-SHIRT 100% K ATOEN (128-170) €9,95 VEST 100% K ATOEN (128-170) €29,95

Wie is er klaar voor de zomer? WIJ WIJ WIJ! Buitenspelen, lopen op blote voetjes, hinkelen... wij kunnen niet langer wachten. Zeker in onze nieuwe zomeroutfits met funfactor 10.

12


KIDS

SUN AND FUN

LINKS: T-SHIRT 100% K ATOEN (92-128) €7,50 RECHTS: POLO 100% K ATOEN (128-170) €14,95 SHORT (128-170) €19,95

De zomer is één groot avontuur! Buitenspelen is eens zo leuk in een outfit waarin je lekker kan bewegen. In sweaters, T-shirts en shorts kan je zonder zorgen een kamp bouwen, voetballen of gaan fietsen. De coole prints en felle kleurtjes schreeuwen dat het nu eindelijk zomer is!

VEST 100% K ATOEN (128-170) €29,95

T-SHIRT 100% K ATOEN (128-170) €7,50 SHORT (128-170) €22,50

13


Aloha! T-shirts met zomerse prints, poloshirts en sweatshirts: wij hebben alle soorten shirts voor jongens in onze zomercollecties.

T-SHIRT 100% K ATOEN (128-170) â‚Ź9,95 SHORT (128-158) â‚Ź27,50


SHOP DE SHOOT

De favorieten van Momster Lieve In deze bizarre tijden zijn we blij om toch te kunnen genieten van de natuur in bloei. In onze tuin staan er nu mooie bloesems aan de appelbomen en de perenboom. Ook Finn en Sun vinden het mooi om te zien. ilievevandenweghe

Zomerse temperaturen vragen om luchtige kleedjes.

PALMBOOM = FAVORIET

JURK (36-44) €44,95

De jongens waren allebei fan van de T-shirts met palmboom, dat doet hen denken aan onze reis naar Kenia van nog niet zo lang geleden. T-SHIRT 100% K ATOEN (128-170) €7,50

VAKANTIE IN EIGEN TUIN Een short met streepjes past bij alles! SHORT (92-128) €22,50

De nieuwe collectie straalt echt zomer uit en geeft ons een vakantiegevoel. Ik hou vooral van de zachte kleuren en de stoffen.

Finn en Sun hebben zelf hun outfit gekozen. Door hun donkere velletje, staan ze mooi met felle kleuren. POLO 100% K ATOEN (92-128) €14,95 SHORT (92-128) €19,95 HOEDJE (46-50) €12,50

15


HEREN

Onmisbaar op zonnige dagen Een short, dat is instant vakantiegevoel. Combineer casual met een T-shirt of polo en je bent klaar voor een BBQ of een leuke fietstocht. Een hippe zonnebril maakt je look helemaal af.

T-SHIRT (XS-X X XL) €14,95 SHORT (29-38) €34,95

EEN LEUK T-SHIRT OF EEN TOFFE POLO OP EEN SHORT: TIJDLOOS MOOI!

POLO 100% K ATOEN (XS-X X XL) €19,95 SHORT (28-38) €19,95 ZONNEBRIL €12,50

16


zomer! Hallo

Het kwik stijgt en dan halen we luchtige korte broeken boven. Een short tot net boven de knie is de perfecte combinatie tussen comfortabel en stijlvol.

T-SHIRT (XS-X X XL) €14,95 SHORT (28-38) €19,95 ZONNEBRIL €12,50

17


HEREN HEREN

Lekker luchtig Linnen is een van de modetrends van dit voorjaar. Een linnen hemd zit comfortabel en geeft een nonchalant tintje aan je outfit. Een echte essential!

T-SHIRT 100% K ATOEN (XS-X X XL) €19,95 HEMD 100% K ATOEN (XS-X X XL) €29,95

SHORT (29-38) €34,95

Casual chique in linnen HEMD 100% LINNEN (XS-X X XL) €34,95

SHORT (29-38) €34,95 ZONNEBRIL €9,95


Trendy tiener

Shoppen met je tienerdochter, het kan soms een hele uitdaging zijn. Deze zomerse outfits vallen vast bij dochter ĂŠn mama in de smaak. JURK (X XS-L) â‚Ź29,95

19


TIENER

Cool & comfy Stoere meiden kiezen voor een short in streepjesprint. Gemakkelijk te combineren met een T-shirt en hun favoriete paar sneakers. Ready to go!

T-SHIRT 100% K ATOEN (X XS-L) €7,50 SHORT (X XS-L) €24,95

Hallo zomer, ik ben zo blij dat je er bent!

Lekker luchtig Deze doorknoopjurk in zachte tinten is helemaal on trend. Door de luchtige stof zit ‘ie lekker comfortabel. Mooi met een jeansjasje als het buiten wat frisser is. JURK (X XS-L) €29,95

20


MATCHY M

A

T WINNING

TC

ME T MA Y H M

A

JURK (34-48) €39,95

TOP (92-134) €12,50 CARDIGAN (92-134) €27,50 ROK 100% K ATOEN (92-134) €19,95 KOUSEN (23/26-31/34) €3,95

Welk meisje wilt er nu niet net als haar mama uitzien? Twinning is winning, dat weet iedereen. Je hoeft er trouwens niet helemaal identiek uit te zien. In matching outfits ziet iedereen dat jullie bij elkaar horen. Vrolijke jurkjes en rokjes in pasteltinten: klaar om samen te zomeren.

21


MINIME MINIME MINIME Zonnestraaltje Een hippe flamingo-print, speelse ruches of een streepjesprint, kleine meisjes stralen in deze outfits. In de losvallende stoffen kan jouw dochter comfortabel spelen in het zonnetje.

T-SHIRT 100% K ATOEN (92-134) €14,95 ROK 100% K ATOEN (92-134) €19,95 SANDALEN (27-32) €29,95

JURK 100% K ATOEN (92-134) €24,95 HA ARBAND 100% K ATOEN €7,50 KOUSEN (23/26-31/34) €3,95

Mama JURK 100% K ATOEN (36-44) €34,95

Coosje JURK (92-134) €22,50 CARDIGAN (92-134) €22,50

22


DAMES

MET DE BENEN BLOOT Een paar shorts staat synoniem voor mooi weer, toch? Lekker met de benen bloot in dit stijlvolle model dat mooi combineert met een truitje en blazer. Op extra zonnige dagen kan je het ook perfect combineren met een luchtige top en sandalen.

JURK (34-48) €49,95

T-SHIRT 100% BIOK ATOEN (XS-X XL) €14,95 JAS (XS-XL) €59,95 ROK 100% K ATOEN (34-48) €29,95

T-SHIRT (XS-X XL) €24,95 BL AZER (34-46) €39,95 SHORT (36-44) €29,95

Zonneschijn is mijn favoriete accessoire 23


SHOP DE SHOOT

De favorieten van Momster Bo Deze collectie is absoluut mijn favoriet, ik hou van frisse looks en pasteltinten. Sam zit in de rokjes-en kleedjesfase dus zolang het één van de twee is, is ze super blij. iourtreeoflife_

TWINNING IS WINNING Sam haar dag kan niet meer stuk als ze kan twinnen met mama! Welk jong meisje wil dat nu niet? T-SHIRT 100% K ATOEN (92-134) €9,95

Met een lange jurk lijk je groter, zeker als de jurk ook nog eens verticale strepen heeft. JURK (34-48) €39,95

Fleurige rokjes, ideaal om mee te zwieren! ROK 100% K ATOEN (92-134) €19,95

LANGE KLEEDJES-LIEFDE Lange kleedjes zijn echt een winner. Je moet niet nadenken over mogelijke combinaties. In een wip klaar om te vertrekken, heerlijk!

24


XXXXXXXXXXX HEMD 100% K ATOEN (36-44) €34,95 SHORT (XS-XL) €14,95

TIP

Sportieve bikershorts dragen en er toch niet uitzien als een wielrenner? Combineer met een losse bloes of een oversized sweater voor een trendy look.

KLEUR BE

KEN N

EN

Fris in fluo

Kleur heeft een positief effect op je humeur en knalkleuren zoals neongroen of fluogeel maken je helemaal vrolijk. Draag ze met je favoriete jeans of bij een maatpak als verrassend accent. 25 25


DAMES

Iedereen wil ‘m Dit witte broekpak wordt zeker jouw favoriet deze zomer. Durvers experimenteren met felgekleurde tops of gaan voor all-white. De blazer en de broek kunnen ook los gedragen worden en zijn dus makkelijk te combineren met zowat alles in je kleerkast. T-SHIRT (XS-XL) €14,95

NEONKLEUREN ZIJN HELEMAAL HOT! KIES EEN FLUO BLIKVANGER VOOR EEN TRENDY LOOK

T-SHIRT (XS-XL) €14,95 BL AZER (34-46) €39,95 BROEK (34-48) €39,95 ZONNEBRIL €9,95


#ECHTZIJN DE NEDERLANDSE ARTIEST GERS PARDOEL DOET MEER DAN ALLEEN MUZIEK MAKEN. IN DEZE EXCLUSIEVE COLLAB MET JBC TOONT HIJ VOOR HET EERST DAT OOK KLEDING ONTWERPEN ECHT ZIJN DING IS.

VAN LINKS NA AR RECHTS: T-SHIRT 100% K ATOEN (128-170) €14,95, SHORT 100% K ATOEN (128-170) €24,95 - T-SHIRT 100% K ATOEN (128-170) €14,95 - T-SHIRT 100% K ATOEN (128-170) €14,95, BROEK (128-170) €29,95 - TOP (128-170) €22,50, SHORT 100% K ATOEN (128-170) €24,95 - T-SHIRT 100% K ATOEN (128-170) €14,95, SHORT 100% K ATOEN (128-170) €24,95 - HOODIE (128-170) €27,50, SHORT (128-170) €19,95 - T-SHIRT 100% K ATOEN (128-170) €14,95 - PET (54-56) €12,50, HEMD (128-170) €24,95, SHORT (128-170) €22,50 - HOODIE (128-170) €27,50 - T-SHIRT 100% K ATOEN (128-170) €14,95, SHORT (128-170) €24,95, TASJE €14,95 - ALLE KOUSEN OP FOTO (31/34-39/42) €4,95


GER S , DE MEESTE MENSEN KENNEN JE VAN JE MUZIEK . MA AR JE DOET NOG VEEL MEER . Gers: “Dat klopt, ik hou van muziek maar ook van interieur, design en kleding. Ik kreeg de vraag om voor JBC een limited collectie te ontwerpen en het leek me leuk om iets te doen wat ik nog niet eerder heb gedaan. Ik wilde zien wat ik daarin kwijt kon van creativiteit, het was een nieuwe uitdaging.” WAT WA S JE INSPI R ATIE VOOR DE KIDS COLLEC TIE? Gers: “Ik kwam op het idee van een jongens- en meisjeslijn met als rode draad gamen, omdat ik dat zelf ook leuk vind. Al van kinds af aan speel ik vaak games, vooral de spelletjes van Super Mario Bros waarin Mario en Luigi op avontuur gaan. Eigenlijk wilde ik altijd computerspelletjes ontwerpen, maar nu ontwerp ik andere dingen. Beats, teksten, kleding: de basis is altijd creatie. Ik vind het leuk wat ik nu doe. Het gamen zie je terugkomen in de pixelprint en we hebben het gecombineerd met mijn favoriete kleuren: groen en zwart. Ik wilde vooral ook een collectie maken die zoveel mogelijk kinderen kunnen dragen.”

28


GERS & MATHÉO OVER #ECHTZIJN

MATHÉO (14) KWAM MET ZIJN VERHA AL NA AR BUITEN IN DE MEDIA - HIJ WORDT GEPEST OMDAT HIJ ROSSE HAREN HEEFT. NA ZIJN GETUIGENIS KREEG HIJ VEEL STEUNBERICHTEN. BIJ JBC VONDEN WE HEM BIJZONDER DAPPER.

We vroegen Mathéo om samen me t Gers Pardoel in een inter view te ge tuigen over #echt zijn . Hij mocht ook in primeur de nieuwe collec tie dragen in een fotoshoot me t Gers . Mathéo voelt zich gelukkig: “Bedankt voor alles Gers Pardoel”. Een toch wel emotionele Facebookpost na een goedgevulde zaterdagmorgen op de set van de fotoshoot. Met zijn exclusieve kledingcollectie wil rapper-ontwerper Gers Pardoel campagne voeren voor meer echtheid en minder pesten. Mathéo werd gevraagd als gezicht van deze JBCcollab. Maar wat is dat #echtzijn?

WAT BETEKENT ‘ ECHT’ ZIJN VOOR JOU? Mathéo: “Ik probeer vooral behulpzaam te zijn voor andere mensen. Soms komt dat niet zo over vanwege mijn beperking (Mathéo heeft autisme, red.), maar mijn vrienden aanvaarden mij intussen zoals ik ben.” Gers: “Ik vind het belangrijk dat mensen kunnen ‘zijn’... Zichzelf zijn noemen wij ‘echt’ zijn, maar ik vind het belangrijk dat wij ‘zijn’. Voor deze samenwerking met JBC kreeg ik de volledige vrijheid om de collectie in te vullen. De rode draad is eigenlijk gamen, iets wat mij nauw aan het hart ligt. Vandaar het tegenstrijdige ‘no games’ op de shirts, zoals in ‘geen spelletjes spelen’. Er is veel fake, ja, maar niet hier...”

Lees het volledige interview tussen Mathéo en Gers Pardoel op blog.jbc.be


i o h

hi

ha

LLo

T-shirt

â‚Ź

1750 STUDIO UNIQUE

Zeg maar madame Je bent uniek en dat mag iedereen weten! Laat je (koos)naam of initialen in een kleur naar keuze borduren op je T-shirt van biokatoen en laat de hele wereld zien wie jij bent. Twin met de hele familie in matching shirts met jullie (bij)naam. Superleuk ĂŠn persoonlijk! Personaliseer jouw T-shirt op www.jbc.be/studio-unique. 30


@ k ris ti

e nfo ll o

Jullie deelden massaal jullie kleine en grote geluksmomentjes met

n

2

@ la

#DatMagGevierdWorden

2

! t k n a d be

ara r a .by.l

amily #JBCF

@w y y

@ our t

y ym

re e ofl

ife _

2

2

2 @c ke lly ma rie

Benieuwd naar onze kortingsactie en andere acties? Check JBC.be Of schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief op www.jbc.be/nieuwsbrief

V.U.: JBC n.v. Kiewitstraat 221 3500 Hasselt

PB- PP B-361

BELGIE(N) - BELGIQUE