Page 1

Acabada de publicar, és un plaer recomanar una eXXtraordinària Lectura per aquest Sant Jordi: La XXL i l'Octet Maleït / La XXL y el Octeto Maldito.

Més que un còmic. Més que un llibre d'imaginació. Més que una aventura. Més que una heroïna. La XXL i l’Octet Maleït és el sisè lliurament d'una fantàstica oferta literària juvenil, protagonitzat per una súper heroïna gens normal i corrent, que trenca motlles, provoca addició i desperta grans passions. Perquè hi ha pares ineptes que, malgrat ser-ho, tenen fills excepcionals. Perquè el món és ple de perills que sempre tornen, com les onades, les visites al dentista o els malsons. Perquè algú ha de combatre els fatxendes i lluitar contra el mal. Perquè no cal que els herois siguin alts, prims i sexis... Del creador de L'últim dia abans de demà o El silenci dels arbres, el veterà Eduard Márquez, que ja té una respectable llista de títols publicats, i ha demostrat una incontestable capacitat d'expressar-se amb naturalitat i encert escrivint per a qualsevol franja d'edat: tant per a nens, com per a joves, com per a adults.


El mateix títol ens deixa entreveure una vegada més l'interès musical de l'autor, present en tota la seva obra. El text es complementa amb el talent gràfic d'Artur Díaz "Laperla", responsable de les genials il·lustracions. La XXL ens sorprèn, ens emociona i ens captiva, perquè totes les seves qualitats són de talla extra gran, des del seu coratge fins a la seva generositat. El pack XXL és sens dubte una aportació valenta, original, fins i tot pedagògica, a la literatura juvenil. Hi trobareu humor intel·ligent, acció trepidant, intriga, invents, diversió, emoció, patiment, amistat, complicitat... i en voldreu més!. Si ja coneixeu la col·lecció i la seva excepcional protagonista, acompanyeu-la i deixeuvos seduir fins al final. Si encara no la coneixeu, no espereu més per descobrir-la, o no en podreu opinar quan tothom en parli, ni us podreu queixar quan els vostres amics en sàpiguen més que vosaltres...

“Tremoleu, malèfics, avui comença una nova era de pau i justícia.” (XXL)

BONA LECTURA, I BON SANT JORDI!

Una lectura extra gran  

Si encara no heu decidit què llegir o què regalar aquest Sant Jordi, us proposem una idea ben atractiva i engrescadora.