Page 1

English Day 2014


Quiz La primera activitat que vam fer va ser el quiz. Són com unes 10 fitxes amb 10 preguntes cadascuna que s'havien de buscar per trobar l’opció correcta. Tracta sobre celebracions, festes, etc. Un cop s’havien acabat aquests qüestionaris, a l’English Day et deien quina escola o institut ho havia fet millor, és a dir el qui havia contestat correctament les preguntes.


Mascota Abans de tot vam haver d’escollir el millor dibuix de 6è per representar la mascota de l’English Day. La mascota guanyadora va ser un trèvol, que es deia Lucy. És un trèvol verd de quatre fulles que dóna bona sort. La nena que el va dibuixar es diu Anna i va al Madre Sacramento.


Conte El conte escriuen els alumnes de 1r d'ESO que participen a l'English Day i cada institut o escola ha de fer un capítol per després unir-ho tot i formar una historia. La protagonista de la historia és la mascota guanyadora. Els alumnes de 6è fan uns dibuixos que s’ uneixen a la historia.


Vídeo Totes les classes havien de preparar un vídeo i una coreografia. La nostra classe va escullir la cançó de “talk dirty”. Ens vam inventar una nova lletra que tractava sobre l’estiu. Més endavant, quan ja teniem la cançó i la lletra feta vam grabar la música amb les nostres veus (els que millor cantaven s'havien de col·locar als micròfons i els altres darrere). Quan ja ho vam fer, ens vam inventar una coreografia per fer-la el dia de la gravació. A l'hora de competència digital vam sortir al pati i amb una càmara ho vam gravar. Finalment, vam montar i editar el video perquè quedés bé.

English day  
English day