Strandlia salgstrinn 2

Page 1

NYE BOLIGER PÅ STRANDLIA - FAGERSTRAND SALGSTRINN 2, BOLIG 19-20 OG 31-35


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 2


Med nærhet til Oslofjorden

Sjønært og landlig

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 3


Småbåthavna og den herlige stranda ligger få minutters gange fra boligene

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 4


Innhold 1

BELIGGENHET 11 KART 16 NÆROMRÅDET 19

2

BO FREDELIG VED FJORDEN

25

ET BLÅGRØNT BOLIGPROSJEKT

28

VELKOMMEN INN 32 UTOMHUSPLAN 51 ETASJEPLANER 52 PLANTEGNINGER 58

3

KJØPE NYTT 73 STILPAKKER 76 KJØPSPROSESS 85 NABOLAGSPROFIL 86

4

SALGSOPPGAVE 90 LEVERANSEBESKRIVELSE

98

ROMSKJEMA 102

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 5


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 6


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 7


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 8


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 9


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 10


1 BELIGGENHET

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 11


Med Oslofjorden i front og skogen i bakkant er dette et herlig sted å bo

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme. Platting leveres ikke.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 12


19

20

31

32 33

34 35

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 13


Lys og luft i herlige omgivelser. Et sted det er lett å trives.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme. Platting leveres ikke. STRANDLIA - FAGERSTRAND - 14


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 15


SPAR FAGERSTRAND

OSLO

FAGERSTRAND BÅTFORENING

BADESTRAND

OSLOFJORDEN

DRØBAK

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 16


N

MYKLERUD SKOLE

D

BAKKELØKKA FLERBRUKSHALL BAKKELØKKA UNGDOMSSKOLE

FAGERSTRAND BARNEHAGE

KJØREVEI MOT TANGEN, MED VIDERE BÅTFORBINDELSE TIL AKER BRYGGE OG LYSAKER KJØREVEI MOT DRØBAK OG OSLO

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 17


BLÅ OG GRØNNE OMGIVELSER Om du er på jakt etter en ny lettstelt bolig og et trygt og idyllisk boområde for deg og din familie, er Fagerstrand et utmerket valg. Her bor du i herlige omgivelser med umiddelbar nærhet til både skog og sjø. I nærmiljøet finner du grunnskoler, barnehager, dagligvareforretninger med mer.

Bakkeløkka ungdomsskole ligger få minutter fra Strandlia.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 18


Velkommen til Fagerstrand På Fagerstrand bor du i naturskjønne og fredelige omgivelser, kun 40 minutters biltur unna hovedstaden. Fagerstrand ligger plassert ved Oslofjorden, lengst syd på Nesodden i Viken fylke. Området er et populært boområde, og det bor i underkant av 2.900 innbyggere her. Å BO PÅ FAGERSTRAND I nærmiljøet finner du Fagerstrand barnehage og Fagerstrand Skog-FUS barnehage. For de større barna er Myklerud skole og Bakkeløkka ungdomsskole praktisk plassert på Fagerstrand. Dagligvarehandelen kan gjøres på Spar eller Kiwi. Nærsenteret tilbyr også legesenter, frisør og apotek. For den aktive er det gode aktivitetstilbud i området med kunstgressbane, flerbrukshall, skatehall og treningssenter. Idrettsforeningen på Fagerstrand jobber for et godt tilbud og et godt sosialt miljø for både medlemmer, trenere og foreldre. MAT OG KULTUR Fagerstrand og Nesodden generelt er kjent for å være et kulturelt område. Det finnes flere trivelige spisesteder på Nesodden. Ett av de er den koselige kafèen Annas hybel, som ligger på Fjellstrand, 10 minutters kjøretur fra Fagerstrand. Her kan du nyte deilige kaker, småretter og middagsretter. Stedet har også skjenkebevilling. Annas hybel arrangerer også quiz-kvelder for de som ønsker sosiale treff og en god matbit. Nesodden har til og med sin egen Jazzklubb, og arrangerer en svært populær årlig jazzfestival.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 19


ØYER PÅ REKKE OG RAD På Fagerstrand bor man tett på naturen og Oslofjorden. Med båt er det kort vei til de fantastiske øyene som ligger på rekke og rad. Håøya, som ligger få minutter syd for Fagerstrand, er den største av øyene i indre Oslofjord. På søndre del av øya, som er et naturreservat, beiter geiter fra mai til desember. For første gang på over 125 år, hekker det også et havørnpar på øya. På øyas nordside er det også tillat å telte inntil to døgn. Andre øyer som Aspond, Lågøya og Langåra ligger også rett utenfor Fagerstrand. Her ute finner man også Steilene fyr. Steilene fyr kan leies for overnatting, og gir de besøkende en flott opplevelse. Her ute kan du oppleve å bo i den gamle fyrvokterboligen, mens du tar livet med ro og nyter naturen med det rike fuglelivet på øya. Drøbak, Oscarsborg og ikke minst Oslo by en kort tur unna på sjøveien.

KYSTSTI Nesodden kommune har fine turmuligheter langs hele kystlinjen, både langs Bunnefjorden og langs Oslofjorden. Flere og flere av stiene blir blåmerket og regulert til kyststier. Disse flotte kyststiene finner vi også ved Fagerstrand, noe som gjør at du har fantastiske turmuligheter i nær avstand.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 20


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 21


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 22


EN POPULÆR BADEPLASS Fagerstrand har en herlig badeplass med strandlinje på ca. 300 meter. Badeplassen er Nesoddens største sandstrand, og er svært populær blant de lokale og besøkende til området. Hver sommer sjøsettes flotte vannleker til glede for liten og stor. Her er det bare å hoppe, skli og boltre seg i vannet. Det er Fagerstrand Vel som vedlikeholder den populære badeplassen. OPPLEV FJORDEN MED KAJAKK Nesodden kajakklubb holder til i området. Gjennom denne klubben kan du både gjennomføre padlekurs og leie kajakk. Hva er vel bedre enn å kunne ta en padletur på Oslofjorden, i rusleavstand fra egen stuedør? Dette er rett og slett et privilegium av de sjeldne, for de som bor i området. Velkommen til Fagerstrand!

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 23


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 24


2

BOLIGENE PÅ STRANDLIA

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 25


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 26


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 27


Strandlia, et blågrønt boligprosjekt Vi har gleden av å presentere del to av Strandlia på Fagerstrand. Vi har tidligere bygget Strandlia 1 som stod ferdig og innflyttingsklart med kjedede boliger og rekkehus i 2017. Del 2 som vi nå starter salget av, består av 52 boliger i ulike størrelser og varianter. Vi har lagt mye arbeid ned i å skape et så bærekraftig boligprosjekt som mulig for å imøtekomme både krav og forventninger til en moderne utbygging. Boligprosjektet får en herlig blågrønn profil med blant annet grønne tak og solcellepanel, oppsamling og gjenbruk av sommervann, tilrettelegging for elbil og -sykkellading utenfor den enkelte bolig. Vi vil reetabelere furuskogen med pluggplanter og vi benytter gjenbruksasfalt i kjørebane for å nevne noe. Boligene, som produseres i vår egen elementfabrikk på Aurskog er energieffektive med energikarakter B. Det skal være godt å bo og leve på Strandlia uansett alder. Vi tilrettelegger for sosiale møteplasser og fine utsiktspunkt. Det planlegges blant annet for ballbinge som kan benyttes som skøytebane vinterstid, lekeapparater, en trivelig grillplass og ulike sittegrupper. Boligene er plassert fornuftig i terrenget, og det i et herlig norsk fjordlandskap.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 28


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 29


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme. Platting leveres ikke.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 30


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 31


Velkommen inn STRANDLIA Livet er herlig i ny bolig, og vi har gleden av å presentere boligtypene du kan velge mellom her på Strandlia i de første salgstrinnene. Det leveres god kvalitet i alle ledd og ønsker du å sette ditt personlige preg på boligen, tilbyr vi mange og gode tilvalgsløsninger slik at du kan skape det hjemmet du drømmer om. Strandlia vil ved ferdigstillelse bestå av 52 boliger fordelt på 5 ulike boligtyper med størrelser fra 128 200 kvm P-rom. Sportsbod og garasje kommer i tillegg. I salgstrinn 2 presenteres tre lekre boligtyper:

BO

LI

G

T

E YP

32

-3

5

GOD PLASS OG EGEN FORELDRESONE Bolig 32-35: P-rom 153,5 kvm + sportsbod og garasje Boligen som går over 3 etasjer tilbyr god plass til hele familien. Fra inngangspartiet er det direkte inngang til vaskerom. Praktiske løsninger teller mye i en hektisk hverdag. Boligen er romslig med 4 soverom, 2 flotte, flislagte bad og et stort og luftig oppholdsareal. En herlig foreldresone med hovedsoverom, stor garderobeløsning og eget bad gir deg plassen du trenger. Boligen har i tillegg en stor og luftig takterrasse på 43 kvm. Her er det bare å nyte fritiden til det fulle!

BO

LI

G

TY

PE

25

1 -3

BO

EN POPULÆR FAMILIEBOLIG Bolig 25-31: P-rom 128 kvm + sportsbod og garasje Dette er en kjent og kjær boligmodell som vi har bygget mange ganger før. Boligen er innholdsrik med åpen stue og kjøkkendel, loftsstue og deilig flislagt bad i hver etasje. Her får du gode oppbevaringsmuligheter med innvendig og utvendig bodplass. Solen kan nytes fra den herlige takterrassen, som er på hele 42 kvm!

LI

G

TY

PE

19

24

EN BOLIG MED PLASS TIL ET RIKT FAMILIELIV Bolig 19-24: P-rom 165 kvm + sportsbod og garasje Med 4 soverom, to separate bad og eget gjeste WC er det god plass til hele familien i denne boligen. Trenger du hjemmekontor? Her kan ett av soverommene benyttes til dette formålet. Boligen har i tillegg et praktisk vaskerom med tilhørende bod for oppbevaring. Vi vet at gode og solrike uteplasser er viktig. Her er det balkong fra stue-kjøkkendel i tillegg til en herlig takterrasse på hele 51 kvm!

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 32


Bolig 25-31. Illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Bolig 19-24. Illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 33


Bilder kun ment som inspirasjon. Avvik vil forekomme. Trivelige familieboliger med store takterrasser. Illustrasjon av boligtype tilsvarende bolig 19-24.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 34


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 35


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 36


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 37


Bilder kun ment som inspirasjon. Illustrasjon fra annet boligprosjekt. Illustrasjon. Boligtype 19-24. Avvik vil forekomme. Bolig 20, 22, 24 har ikke vindu på gavl.

Lyse rom og store vindusflater skaper god stemning.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 38


Bilder kun ment som inspirasjon. Illustrasjon fra annet boligprosjekt.

Nyt det komfortable liv i en helt ny bolig - en god start på dagen starter gjerne på badet.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 39


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 40

Bilder kun ment som illustrasjon. Bolig 25-31. Avvik vil forekomme.


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 41


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 42

Bilder kun ment som illustrasjon. Bolig 25-31. Avvik vil forekomme.


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 43


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 44

Bilder kun ment som illustrasjon. Bolig 32-35. Avvik vil forekomme.


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 45


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 46

Bilder kun ment som illustrasjon. Bolig 32-35. Avvik vil forekomme.


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 47


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 48

Bilder kun ment som illustrasjon. Bolig 32-35. Avvik vil forekomme. Kjøkkenet er vist med tilvalg.


Med et romslig bad blir det ikke trengsel om morgenen. Harmoni er nøkkelen til en god dag.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 49


Utomhusplan

Vi tar forbehold om endelig detaljutforming. Denne er ment som et utkast til endelig situasjonsplan. Det blir endringer i henhold til seksjonering og detaljprosjektering som eksempelvis utearealer, støttemurer, fellesarealer etc. Vist bebyggelse kan avvike fra det som blir bygget på nærliggende delfelt grunnet omprosjektering og markedstilpassninger. Gjelder også eventuell kommende bebyggelse rundt prosjektet Strandlia, og som blir utført av andre aktører. Vegetasjon på nær og omkringliggende områder og som ikke inngår i prosjektets tomteareal, vil bestå og er ikke en del av utbyggers plan om avskoging ifbm utbygging av området. Salgstrinn 2 vises med gul markering.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 50


58/80

DRØBAK

Garasje

Gang

Gang/trapp

Soverom

Kjøkken/s

tue

m

Sovero

²

e

Garasj

Sport

Bad

,2M

NIT

Soverom

tue

Garasje

Bad

Gang

Balkong

k

Sovero m

Soverom

,2M

rapp

²

Bad

e

Garasj

n/stue

tue

MUA 415 M² Kjøkken/s

Garasje

Gang/tr

Bad

e

Garasj

n/stue

Kjøkke

MUA 431 M²

NIT

MUA 384 M² Soverom

Kjøkken/s

tue

Gang/t

m

Sovero

²

,2M

rapp

Bad

e

Garasj

n/stue

Kjøkke

rom

Sove

MUA 532 M² en/stu

Kjøkk

A

Garas

Sport

je

Bad

Sport

Gang

trapp

Gang/

Balkon

g

m

Sovero

H OK USN FG R.5 +6 2 0.4 0

n/stue

Kjøkke

H OK USN FG R.5 +5 1 9,8 8

R +6 .38 0,3 0

H OK USN FG

H OK USN FG R.3 +6 9 0,3 0

15 0-2 50

SNØDEPONI

TOMTNR.04 OKFG +74,70 HU OKF SNR.50 HUSN G +5 9,20 OKFG R.49 +58, 68

MUA 388 M²

MUA 335 M²

MUA 432 M²

MUA 463 M²

MUA 564 M²

MUA 545 M²

LEKEPLASS 320m² /trapp

g

HUSN OKFG R.40 +58,1 0

MUA 334 M²

Gang

KE

AK

B KE

Balkon

Bod

Gang/trapp

Vaskerom

Bad

Sport

Garasje

MUA 354 M² Bod

Soverom

Vaskerom

Gang/trapp

Bad

Sport

Garasje

HUSNR. HUSNR. 47 OKFG +5748 OKFG +56.78 .30 NITTEBE RG 3 (S1) BYGG-M UA 57,5M² Soverom

HUSN OKFG R.41 +58,1 0

VIS

e

Garas je

25/599 AP

TR

Gang

M 0-1 UR 70 CM

12

GJE

Bad

ng

Balko

Bad

Soverom

Bod

p Gang/trap

Vaskerom

Bad

Garasje

Sport

² NITT (S1) 57,5M -MUA BYGG

6 R.4 0 SN ,7 HU +48 FG G3 OK EBER

3 R.4 60 SN HU +48, KFG 2 R.4 0 O SN ,6 HU +48 FG OK

MUA 360 M²

TE B O HUYGG (S BER KF S -M 2) G 4 G NRU +7 .6A 4 2,6 4m ² 5

NIT

I

VE

AR

SN

Gang

MUA 402 M² MUA 552 M²

je

Soverom

/stue

R

Garas

Sport

pp

n/stue

trapp

Gang/

Kjøkke

MU

p

k

Bad

Sovero m

H OK US NIT FG NR TE B +6 .36 BY GG (S2 ERG 1,3 -M ) 4 0 UA 44 m² H OK US FG NR +6 .37 1,3 0

23 25/ T

Gang

Sport

Gang/tra

Kjøkken

MUA 346 M²

Gang/trap

Balkong

Teknis

MUA 338 M²

H OK US FNITGTE NR BE BY +6 .8 GG (S1 RG 75 -M ) UA ,40 36

Gang

Balkong

P

Bad

app

Sport

NIT TE BE R HBYG (S2) G 4 OK USGN-MU FG R.1A 44 +6 8 m² 6,1 0

Garasje

3 R.3 0 SN 7,1 HU G +5 F OK

25/595 12

TEBE R BYG (S2) G 4 H G OK USN-MRUA FG .5 44m² +73 ,20

Sport

k

Teknis

m

Sovero

H OK US FNITGTE NR .9 BE BY GG (S1 +RG 667 -M ) UA ,45 36,2M ² Sport

/stue

.32 0 7,1

R SN HU G +5 F OK

25/602

Gang/trapp

Gang/t

Kjøkken

Bad

35

5 R.3 0 SN 7,9 HU G +5 F 4 OK R.3 0 SN 7,9 HU G +5 F OK

25/605

NIT TEBE R BYG (S2) G 4 H G-M UA OK USN 44m FG R.4 ² +73 ,65

Sport

Teknis

Sport

H OK USN FNITGTE R.1 BE BY GG (S1 +RG 677 0 -M ) UA ,40 36

Kjøkke

Soverom

Gang

n/stue

2

Gang

e

Garasj

Balkong

Kjøkke

34

p

Kjøkken/s

Sport

Gang/tra pp

m

Sovero

edskap

Sport/r

25/600

Gang/trap

Balkong

k

Teknis

Gang/t rapp

n/stue

Kjøkke

H OK US FNITGTE NR .1 BE BY GG (S1 +RG 677 1 -M ) UA ,75 36,2M ²

m

Sovero

Bad

Gang

e

Garasj

SO N BY GG (P1 1 -M ) UA H 42,9 OK USN M² FG R.3 +6 1 1,6 0

25/611

TEBE R (S2) G 4 BY HG OK USGN-MRUA FG .3 44m +74 ² ,00

Garasje

Sport

rapp

Bad

Bad

32

4 R.4 0 SN ,4 HU +47 FG OK

5 R.4 40 SN HU +47, FG OK

MUR 50 CM

50-2

M 50-1 UR 50 cm

Bad

NIT

Balkong

Gang/t

MUA 320 M²

R1

OKFG +74,70

LL 150- SKJÆ 300 RIN CM G

SNØDEPONI MUA 323 M²

TEBE (S2) RG 4 BY HG -M OK USGN A 44 FG RU.2 m² +74 ,20

Sport

k

Sport

MUA 364 M²

NIT TE BE R BY H G (S2) G 4 OK USGN-MU FG R.1A 44 +6 7 m² 6,8 0

20

Sport

MUA 419 M² MUA 361 M²

Garasje

Teknis

Garasje

Gang

H OK USN FG R.2 +6 0 1,8 O HUS KF NR 3 G +6 .19 1,0 5

m

M

MUA 390 M²

Bad

MUA 350 M² /stue

Sovero

n/stue

Kjøkke

25/591

Gang

CM Kjøkken

e

Garasj

0 CM

H OK USN FNITGTE R.1 BE BY 2 GG (S1 +RG -M ) 678 UA ,25 36

n/stue

Kjøkke

STRANDLIA LUNDEN 515m² Gang/tr app

Bad

BALLBINGE OG SKØYTEBANE

pp

-150 Gang

MUR 50-15

Gang/tra

24

MUA 423 M²

Bad

MUA 365 M² Soverom

22 Gang

21

Garasje

MUA 304 M²

33

MU

FJE

/stue

Kjøkken

²

R 50 m

0C

-15

50

edskap

Sport/r

R

MU

MUA 363 M²

NIT TEBE R BYG (S2) G 4 H G-M OK USNURA 44 FG .1 +74 m² ,35

Soverom

OSLOFJORDEN 29 19

2M

23 30 31

Bad

n/stue

Kjøkke

MUA 312 M²

TE BE HBYG (S RG 4 OK USGN-M 2) FG RU.1A +6 644m² 7,7 0

MUA 351 M² H OK USN FG R.2 +6 1 2,7 1

Sovero

edskap

Sport/r

24 SO N BY H GG (P1 1 OK USN ) FG R.2 -MUA 42,9 +6 9 2,8 M² 0 H OK USN FG R.3 +6 0 2,8 0 e

Garasj

25/590 22B 22A

Balkong

Kjøkke n/stue

25/584 30

NIT

Bad

25/602

Sport

MU Sport

Gang

25/586 32

Garasje

edskap

Sport/r

25/592

pp

/stue

Kjøkken

m

MUA 311 M²

H OK USN FG R.2 +6 2 3,1 0

Sovero

MUA 357 M²

Gang/tra

Soverom

e

Garasj

25/588

pp

n/stue

Kjøkke

MUA 325 M²

/stue

Gang/tra

Bad

25/606

Kjøkken

Gang

Gang

OSLO

Bad

edskap

Sport/r

16

NIT TE BE HBYG (S2) RG 4 OK USGN-MU FG R.1A 44 +6 5 m² 8,0 0

Garasje

m

Sovero

25/596

Balkong

Teknisk

Bad

SNØDEPONI Balkong

Garasj e

SO N BY H GG (P1 1 OK US -M ) FG NR UA +6 .27 42,9 2,4 M² 5? H OK US FG NR +6 .28 2,4 5?

28

Sport

Sport/reds kap

25/593

Sport

Garasje

MUA 340 M²

Garasje

Soverom

25/594 14

Bad

tue

Kjøkken/s

26

Gang

MUA 384 M²

27

HU OK SNR.2 FG +62, 4 O HUSN 80 KFG R.23 +62, 80

Bad

25/563

Balkong

kap

Sport/reds

N

Gang

Garasje

25/563

Gang/trapp

25

Soverom

25/563/0/25 31A

25/597/0/2 25/597 25/597/0/1 4

HU OK SNR FNITGTEBE .13 BYGG (S1+RG 687 ,2 -MU ) A 36, 5

Soverom

Kjøkken/stue

tue

Kjøkken/s

25/589

Gang

25/563 25/563/0/24 29B

NITTEB ERG 4 (S2) BYGG-M HUSNR.1 UA 44m 4 ² OKFG +67,95

Soverom

MUA 396 M²

Bad

25/563/0/27 33A

SON 1 BYG (P1) G-M HU UA 42 OK SNR.2 ,9M² FG +62, 5 HU 56 OK SNR.2 FG +62, 6 95

25/563/0/26

25/598 I

25/563/0/23 N PO DE

25/563/0/22 27B Ø SN

25/563/0/32 17B MUA 314 M²

R DE AKEBAKKE

25/563/0/18 25/563/0/17 25/563/0/14 25/563/0/16 25/563/0/15 25/563/0/38 25/563/0/13 7A 25/563/0/39 25/563/0/12 25/563/0/11 563/0/10 25/563/0/9 25/ 25/563 25/563/0/8 25/563/0/7 25/563/0/6 25/563/0/5 9 /0/2 25/563 25/563/0/4 25/563/0/19 25/563/0/3 25/563/0/2 0 /0/3 25/563 0 /0/2 25/563 25/563/0/1 15B 25B 25/563/0/31 17A 25/563/0/21 TEGNFORKLARING

PLANGRENSE

HENSYNGRENSE

25/609 BYGGEGRENSE

SEKSJONSGRENSE

STØTTEMUR

VEIGRENSE

25/610 72 .65

72

LEKEPLASS 165 M²

MUA 394 M²

Sport/redskap

Garasje

GRENDELEKEPLASS OG UTEGYM 1660 M²

R M MU 70 C -1 20

1

Sport

Balkon

Garasj

OKFG +81,50

916 M²

17

17B

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 51 NIT

g

e Bad

Gang

MUA 407 M²

755 M²

TOMTNR.07 OKFG +80,60 Kjøkke

rapp

Gang/t

4 RG BE TE 2) m² (S A 44 .7 5 -MUR GGSN 2,2 BYHU +7 FG OK

MUA 340 M² MUA 436 M² TOMTNR.01 OKFG +72,30

OKFG +73,30 756 M²

TOMTNR.02 OKFG +73,30

MUA 453 M²

·

NB:

MUA 417 M²

OKFG +73,80

TOMTNR.06 OKFG +79,70

OKFG +79,20

TOMTNR.03 OKFG +73,80

OKFG +80,30

753 M²

TOMTNR.10 OKFG +80,70

PROSJEKTERT KOTE

SENTERLINJE

.6 5

50C M

EKISISTERENDE KOTE

KJØREFELT

FORTAU

MUA 328 M²

GRØNN GRØFT

SNØDEPONI

PRIVAT AREAL

EKSISTERENDE VEGETASJON

FELLES AREALER

LEKEPLASS

GRUS

P 15 CM

GRØNNE TAK

SOLCELLEPANEL

MUR 50-1 50CM

MUA 390 M²

FRUKTTRÆR

NYPLANTET FURUTRÆR

EKSISTERENDE TRÆR

LEKEAPPARAT

SYKKELPARKERING

MUA 384 M²

BEKK

TRAPP

52 stk Bakkehus 10 stk selvbyggertomter

8 stk Tre etasjer Plate på mark Inngang 1. etg Bygg-MUA 42,9m²

MUA 340 M² MUA 382 M²

Soverom Kjøkken/stue

SON 1 (P1) BYGG-MUA 42,9M² Gang Bad

Sport/redskap

Garasje

Garasje

Sport

Bad

MUA 429 M²

0 Soverom

Gang

Sovero

Kjøkken/stue

Gang Bad

Gang/trapp

Finstadhagen næringspark 1930 Aurskog Tlf: 63 85 39 90 Fax: 63 85 39 99

Bakke

7 stk To etasjer Plate på mark Inngang 1. etg Bygg-MUA 42,9m²

MUA 340 M² STEDSEGNEMASSER

CM

13 stk Tre etasjer Sokkel Inngang 1. etg Bygg-MUA 57,5m²

SNØDEPONI

GJERDE

Kjøkken/stue

NITTEBERG 4 (S2) BYGG-MUA 44m²

Balkong

Soverom

18 stk Tre etasjer Sokkel Inngang 2. etg Bygg-MUA 44m²

n/stue

m

Soverom

Bad

Kjøkken/stue

Gang/trapp

Garasje

6 stk Tre etasjer Sokkel Inngang 1. etg Bygg-MUA 36,2m²

MUA 407 M² Teknisk

NITTEBERG 7 (S1) BYGG-MUA 36,2M² Sport

OKFG +72,20

812 M²

10 stk Selvbyggertomter

TOMTNR.05 OKFG +77,50 OKFG +76,70

836 M²

AVSTAND MELLOM KLEDNING OG TERRENG SKAL VÆRE PÅ MINST 20 CM

753 M²

OKFG +77,90

6

TOMTNR.09 OKFG +78,70

841 M²

MUA 426 M²

OKFG +80,20

790 M²

881 M²

TOMTNR.08 OKFG +81,70

GRILLPLASSEN FJELL I DAGEN

W

N

S

20

GARTNERVEGEN EIENDOM AS

FAGERSTRAND

Prosjekt navn:

STRANDLIA II

Tegnings navn:

Byggherre:

Dato:

Byggeplass:

Tegner:

Godkjent:

Målestokk: 1:600

Format:

BYO

ILLUSTRASJONSPLAN

L-100

Tegningsnr.:

E

40

2022.06.16

Meters

NESODDEN

Kommune:

25/23

G.nr./B.nr.:

A1

DETALJREGULERING

Fase:

Rev


Etasjeplaner

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 52


1. ETASJE

HUS 19-20

G

G

G

G

2. ETASJE

204 Bad 8.8 m²

203 Soverom 12.8 m²

205 Soverom 10.3 m²

206 Garderobe 4.0 m²

205 Soverom 10.3 m²

203 Soverom 12.8 m²

204 Bad 8.8 m²

G

206 Garderobe 4.0 m²

202 Gang/trapp 9.6 m²

202 Gang/trapp 9.6 m² 201 Kjøkken/stue 38.7 m²

201 Kjøkken/stue 38.7 m²

Balkong 6.1 m²

Trinn

3. ETASJE

Trinn

Balkong 6.1 m²

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 53

G


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 54


HUS 31

Hus 31

BRA = 161,9m² P-rom = 128,6m²

1. ETASJE

Sport/redskap 7.4 m²

101 Kjøkken/stue 41.9 m²

G

Garasje 19.7 m²

102 Soverom 11.5 m²

Sluk: ø75

103 Gang 5.4 m²

104 Bad 4.2 m²

G

G

Utekran

N Hus 31

0m

BRA 1m = 161,9m² 2m 3m

4m

5m

P-rom = 128,6m²

Trinn

G 201 Stue 12.3 m²

D9x21

D9x21

203 Bod/teknisk 3.9 m²

207 Gang 6.3 m²

D9x21

204 Bad 6.0 m²

D9x21

Sluk

Trinn

2. ETASJE

202 Soverom 8.4 m² Balkong 42.9 m²

D9x21

206 Soverom 12.5 m²

G

205 Soverom 8.8 m²

G

N STRANDLIA - FAGERSTRAND - 55


3. ETASJE

2. ETASJE

1. ETASJE

HUS 32-35

Port i rekkverk

Port i rekkverk

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 56


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 57


Plantegninger Hus 19-20 og 31-35

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 58


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 59

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


Hus 19 5-ROMS BRA

= 204 m2 inkl. sportsbod og garasje.

P-rom = 165 m2

106 Sport 10.0 m²

105 Bad 6.8 m²

104 Vaskerom 6.4 m²

103 Bod 4.9 m²

204 Bad 8.8 m²

203 Soverom 12.8 m²

205 Soverom 10.3 m²

206 Garderobe 4.0 m²

G

G

202 Gang/trapp 9.6 m²

102 Gang/trapp 19.5 m²

201 Kjøkken/stue 38.7 m²

107 Garasje 18.2 m²

101 Soverom 11.0 m²

G

Balkong 6.1 m²

N

1. ETASJE

FASADE MOT NORDØST

FASADE MOT SØRVEST

2. ETASJE

FASADE MOT NORDVEST

FASADE MOT SØRØST

Fasade mot nordvest

HUS 19

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 60

HUS 20

HUS 20

HUS 19


G 303 Bod 3.5 m²

302 Soverom 8.3 m²

304 WC 2.2 m²

301 Stue/trapp 17.0 m² Trinn

Terrasse 51.9 m²

303 Bod 3.5 m²

302 Soverom 8.3 m²

304 WC 2.2 m²

301 Stue/trapp 17.0 m²

fi 3. ETASJE

Terrasse 51.9 m²

HUS 20

N

HUS 19

N

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 61


Hus 20 5-ROMS BRA

= 204 m2 inkl. sportsbod og garasje.

P-rom = 165 m2

106 Sport 9.9 m²

105 Bad 6.7 m²

104 Vaskerom 6.3 m²

103 Bod 4.8 m²

204 Bad 8.8 m² 205 Soverom 10.3 m²

203 Soverom 12.8 m²

206 Garderobe 4.0 m²

102 Gang/trapp 19.3 m²

202 Gang/trapp 9.6 m²

201 Kjøkken/stue 38.7 m²

107 Garasje 18.5 m²

101 Soverom 10.7 m²

Balkong 6.1 m²

2. ETASJE

1. ETASJE

N

N FASADE MOT NORDØST

FASADE MOT SØRVEST

FASADE MOT NORDVEST

FASADE MOT SØRØST

Fasade mot nordvest

HUS 19

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 62

HUS 20

HUS 20

HUS 19


4,8m²

G 303 Bod 3.5 m²

302 Soverom 8.3 m²

304 WC 2.2 m²

301 Stue/trapp 17.0 m² Trinn

303 Bod 3.5 m²

Terrasse 51.9 m²

302 Soverom 8.3 m²

304 WC 2.2 m²

301 Stue/trapp 17.0 m²

fi 3. ETASJE

Terrasse 51.9 m²

Hus 19 Hus 21 Hus 23

5,2m² HUS 20

N

HUS 19

N

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 63


Hus 31 5-ROMS BRA

= 161,9 m2 inkl. sportsbod og garasje.

P-rom = 128,6 m2

Sport/redskap 7.4 m²

101 Kjøkken/stue 41.9 m²

G

Garasje 19.7 m²

102 Soverom 11.5 m²

G

103 Gang 5.4 m²

104 Bad 4.2 m²

G

N 1. ETASJE

FASADE MOT NORDØST

Fasade mot nordøst

FASADE MOT SØRVEST

Fasade mot sørvest

FASADE MOT NORDVEST

Fasade mot nordvest

HUS 31

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 64

FASADE MOT SØRØST

Fasade sørøst

HUS 31


Trinn

G 201 Stue 12.3 m² 202 Soverom 8.4 m²

Balkong 42.9 m²

203 Bod/teknisk 3.9 m²

204 Bad 6.0 m²

Trinn

207 Gang 6.3 m²

206 Soverom 12.5 m²

G

205 Soverom 8.8 m²

G

2. ETASJE

N Hus 31

161,9m²

= 128,6m²

N N HUS 31

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 65


Hus 32 og 34 5-ROMS BRA

= 195,1 m2 inkl. sportsbod og garasje.

P-rom = 153,5 m2

105 Vaskerom 3.5 m²

107 Garasje 17.8 m²

G

101 Gang/trapp 17.8 m²

104 Bad 4.2 m²

203 Soverom 10.6 m²

201 Stue/trapp 48.6 m²

G

204 Garderobe 6.8 m²

G

103 Soverom 11.3 m²

102 Soverom 13.5 m²

106 Sport 7.4 m²

206 Bad 7.1 m²

1. ETASJE

FASADE MOT NORDØST

N

FASADE MOT SØRVEST

HUS 33

HUS 32

HUS 32

HUS 33

HUS 35

HUS 34

HUS 35

HUS 34

FASADE MOT NORDVEST

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 66

2. ETASJE

FASADE MOT SØRØST


302 Sov 5.7 m²

Bod 6.8 m² 301 TV-stue 26.6 m² Trinn

Terrasse 43.1 m²

203 Soverom 10.6 m²

201 Stue/trapp 48.6 m² 204 Garderobe 6.8 m²

3. ETASJE

N

,1m²

Hus 32 Hus 34 Hus 42 Hus 44

Hus 33 Hus 35 Hus 43 Hus 45

206 Bad 7.1 m²

N

3,5m²

105 Vaskerom 3.5 m²

HUS 32

HUS 33

HUS 34

HUS 35

101 Gang/trapp 17.8 m²

G

N

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 67


Hus 33 og 35 5-ROMS BRA

= 195,1 m2 inkl. sportsbod og garasje.

P-rom = 153,5 m2

105 Vaskerom 3.5 m²

G

101 Gang/trapp 17.8 m²

107 Garasje 17.8 m²

104 Bad 4.2 m²

203 Soverom 10.6 m²

201 Stue/trapp 48.6 m²

G

204 Garderobe 6.8 m²

G 103 Soverom 11.3 m²

102 Soverom 13.5 m²

106 Sport 7.4 m²

206 Bad 7.1 m²

2. ETASJE

1. ETASJE

N

N

FASADE MOT NORDØST

FASADE MOT SØRVEST

HUS 33

HUS 32

HUS 32

HUS 33

HUS 35

HUS 34

HUS 35

HUS 34

FASADE MOT NORDVEST

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 68

FASADE MOT SØRØST


302 Sov 5.7 m²

Bod 6.8 m² 301 TV-stue 26.6 m² Trinn

Terrasse 43.1 m²

203 Soverom 10.6 m²

201 Stue/trapp 48.6 m² 204 Garderobe 6.8 m²

3. ETASJE

N

N

206 Bad 7.1 m²

HUS 32

HUS 33

HUS 34

HUS 35

N

105 Vaskerom 3.5 m² STRANDLIA - FAGERSTRAND - 69


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 70


3

KJØPE NYTT - KJØPSPROSESS

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 71


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme. Bad fra annen boligtype.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 72


Vær smart – tenk nytt FORDELER MED NYBOLIG

LAVE OMKOSTNINGER Det er ikke alle som er klar over hvor store fordeler det er å k­ jøpe ny bolig fremfor gammel. Når du kjøper en brukt b ­ olig betaler du dokumentavgift til staten på 2,5 prosent av k­ jøpesummen. Ved å kjøpe nytt eller bolig under oppføring, b ­ eregnes dokument­avgiften kun av tomteverdien. D ­ ette gir vesentlig lavere kjøpsomkostninger. FORUTSIGBARHET OG GARANTI Ved å kjøpe nytt eller ved kjøp av bolig u ­ nder opp­ føring, må b ­ udstadoppføringsloven følges. K ­ jøper har med dette en lovfestet garanti på 5 år og ­dermed bedre rettsvern enn ved kjøp av brukt bolig. BEDRE STANDARD OG MINDRE VEDLIKEHOLD Ved kjøp av ny bolig får du en høyere ­byggeteknisk standard enn for bare noen år siden. Ved kjøp av helt nytt trenger du ikke bruke tid på oppussing og vedlikehold på mange år. Med god planlegging av din nye bolig, får du en bolig som passer perfekt for deg! Det a ­ vholdes befaringer før overtagelse, ved overtagelse og ett år etter overtagelse. Eventuelle feil som avdekkes vil bli rettet. Dette gir også en ekstra trygghet som du ikke vil ha ved kjøp av en brukt bolig. Å STARTE MED BLANKE ARK ER ALLTID SMART Følelsen ved å flytte inn i din egen, splitter nye bolig er trolig langt mer verdt enn du tror. Ingen skavanker, hakk i parketten eller spikerhull i veggene – du og din nye bolig starter med blanke ark, sammen!

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 73


Standard og leveranse Boligene på Strandlia leveres komplett og innflyttingsklare ved overlevering. Det er gjennomgående god kvalitet med blant annet:

• Lekker hvitpigmentert 3-stavs parkett • Kjøkken fra anerkjent leverandør med alle hvitevarer inkludert • Peisovn • Delikate flislagte baderom • Flislagt gang med garderobeløsning • Gode oppbevaringsmuligheter med bodplass • Utgang til private og trivelige uteplasser • Solcellepanel og grønne tak • Garasje tilknyttet boligen • Elbil og -sykkellading utenfor den enkelte bolig • Boligene er energieffektive med karakter B

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 74


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 75


Stilpakker

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 76


STANDARD OG VALGMULIGHETER Boligene leveres med gjennomgående god standard men det vil i en tids­bestemt periode være mulig å bestille definerte stilpakker som tilvalg i tillegg til ordinære tilvalg. Stilpakkene vil omhandle leveranse av gulv, innvendige dører og farge på vegger. Disse er under utarbeidelse og vil presenteres når tilvalgene starter. Interiørdesigner Siri Berg Jensen har bistått oss med å utvikle stilretningene for tilvalg på Strandlia. Hun har lang erfaring med interiørdesign og fargesammensetning, og driver firmaet Sirisidé AS. Stilartene presentert på de neste sidene er kun ment som inspirasjon.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 77


20186 LAVENDER TOUCH

3377 SLATE LAVENDER Foto: Jotun

10235 SOMMERSOL

1775 FRESH PASTA

Foto: Foto: Sigdal Montana

Foto: Norema

Foto: Jotun

Foto: Jotun

Foto: Sigdal

Foto: Jotun

Stol: Finn Juhl

Foto: Jotun

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 78

Kärs Eik Berlin

7627 REFRESH


Leken

LEKEN

Etter å ha tilbragt mye tid hjemme, har nordmenn pusset opp som aldri før. Vi ser behagelige pasteller, med innslag av sterke, klare farger. Gult forbindes med optimisme, og blir sett i mange varianter. Maksimalismen blir løftet frem som en trend, og kommer sannsynligvis av behovet for å bryte regler og skape muligheter. Kreativitet er i fokus. Det er lov å kombinere ulike stiler, farger og mønstere. Organiske og usymmetriske former vil prege interiøret i større grad.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 79


Foto: Slettvoll

10678 SPACE

12078 COMFORT GREY

0394 VARMGRÅ

Foto: Slettvoll

Foto: Sigdal

Foto: Jotun

10966 ALMOND BEIGE

1877 VALMUEFRØ

VENNLIG Den klassiske stilen vektlegger tradisjon, arv og godt håndverk. I en hektisk hverdag, søker vi det trygge og kjente. Rolige, duse farger i harmoni. Gjerne varmere farge-nyanser for å gi rommene et lunt preg. Her er gjerne kjøkkenet husets hjerte, der god mat og bakverk lages fra bunnen og familie og venner kan samles. Detaljer som profilerte kjøkkenfronter, nagler i stoler og luftige gardiner. Klassiske møbler, med vekt på god størrelse og komfort. Lyse eikegulv og hvitmalte dører.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 80


Foto: Jotun

11174 CURIOUS MIND

10981NORWEGIAN WOOD

10964 SMOKED OAK

Foto: Jotun

20145 WISDOM

20142 DAYDREAM

VERDENSVANT Vi henter inspirasjon fra storbyen og tør å tenke utenfor boksen når det gjelder fargevalg og sammensetning av møbler. Interiøret har et noe maskulint og kubistisk preg. Stramme linjer og mørke farger på innredning, tåler bruk av mørkere farger også på vegger. Detaljer i skinn, gjerne i stoler og sofaer. Mørke plommefarger står i kontrast og harmoni til varmere farger som oker og bruntoner. Sofistikert og stilsikkert, og sannsynligvis den retningen som skiller seg mest fra den klassiske. Dører kan gjerne være sorte, med detaljer i mørk bronse.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 81


Foto: Jotun

10679 WASHED LINEN

10683 CASHMERE

1145 BAND STONE

5452 NORDIC BREEZE

5030 ST. PAULS BLUE

FORANKRET Den nordiske stilen er godt forankret og noe vi lett kan identifisere oss med. Vi kan kjenne igjen blåtonene fra hav og vinterlandskap. De varme jordtonene skaper en lun kontrast og kan få oss til å tenke på varme svaberg, jorder og åkerlandskap. Her er det gjerne mye bruk av tre, i møbler og gjerne også i kjøkkeninnredningen. Skandinaviske møbler og design-klassikere går igjen i møbelvalg. Den nordiske stilen har lenge vært preget av hvitt og grått. Nå tør vi bruke farger i mye større grad, og disse fargene er kjente og kjære for oss som bor i nord.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 82


20047 BLUSHING PEACH

Foto: HAY

10580 SOFT SKIN

8302 LAURBÆR

Foto: Jotun

Foto: Jotun

Foto: Jotun

8479 EVERGREEN

8422 GREEN MARBLE

NATURLIG Inspirert av naturen. Behagelige grønntoner benyttes sammen med varme, støvete røde og rosa toner. Det handler om å ta naturen inn, og planter myker opp interiøret og tilfører energi. Naturstein som marmor, bidrar til spennende flater og en naturlig, ekte følelse. Interiøret kan være en miks av vintage og nytt, og skaper særpreg. Bruk av farge i møbler og kontraster i stoffer og materialer, som en grønn veloursofa til et bord i marmor. Et gulv lagt i fiskeben, bygger oppunder den organiske stilen, og det kan gjerne ha en mer kulørt farge enn i den klassiske stilen.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 83


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 84


Kjøpsprosess Gjør deg kjent med kjøpsprosessen fra signering til tiden etter innflytting.

KJØPSPROSESS Skjema for avtale om kjøp kan leveres prosjektselger, scannes og sendes inn på epost eller sendes med MMS, eller gjennom digital budgivning på hjemmesiden. KONTRAKTEN Kontraktsignering vil bli foretatt med E-signering via BankID, i samarbeid med prosjektselger. BYGGESTART / LØFTING AV FORBEHOLD Har du skrevet kontrakt før byggestart, får du ­beskjed om byggestarten. JEVNLIG INFORMASJON Bygging er en prosess. Du får jevnlig ­informasjon om fremdriften underveis. I tillegg sender vi deg i­nformasjon om tilbud og frister som omhandler tilvalg. SAMEIET STIFTES Stifting av sameiet blir som regel gjennomført p ­ å et sameiermøte. På møtet velges blant annet representanter til styret i sameiet. FERDIGBEFARING I god tid før overtakelsesforretningen blir du ­innkalt til ferdigbefaring. Her blir det sjekket om det finnes feil eller mangler i boligen. Det blir s­ krevet protokoll som også undertegnes.

INNFLYTTING Bakkegruppen Oppgjør vil sende deg innbetalings­innstruks før overtagelse. Det er viktig at hele oppgjøret er innbetalt innen overtagelse. Hvis hele oppgjøret er innbetalt, kan du flytte inn straks overtakelsesforretningen er gjennomført. FULLFØRELSESGARANTI Forskuddsgarantien som vi har gitt deg, blir slettet ved overleveringen og erstattes av en fullførelsesgaranti. Garantien du får ved kontraktsinngåelse vil ved overleveringen økes fra 3% til 5% av kontrakts­beløpet. Den er en sikkerhet for oppfyllelse av a ­ vtale og mangels­ansvar ETT-ÅRSBEFARING Du får tilbud om ett-årsbefaring ca. ett år etter at prosjektet er ferdigstilt. Da går vi ­gjennom ­boligen sammen med deg og utbedrer ­eventuelle feil og mangler. REKLAMASJONSTIDEN Du har rett til å reklamere på feil og mangler i 5 år fra overtakelsesdatoen. Det er likevel svært viktig at det reklameres straks, og s­ enest innen tre måneder etter at du oppdager feil eller mangler. Dersom du ikke reklamerer innen fristen, kan ditt eventuelle krav bortfalle.

OVERTAKELSESFORRETNING På overtakelsesforretningen går vi på nytt ­gjennom boligen, og sjekker eventuelle ­utbedringer som er gjort. Protokoll blir skrevet nå også, og undertegnet. Strømskjema blir fylt ut, og du får se hvor p ­ arkeringsplasser og sportsboder ligger. Du får ­utlevert nøkler hvis sluttoppgjøret er innbetalt.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 85


Nabolagsprofil Eiendom: 3023/25/23/0/0 Nabolaget Fagerstrand/Gaupemyr - vurdert av 44 lokalkjente

Nabolaget spesielt anbefalt for

Opplevd trygghet Veldig trygt 87/100

Familier med barn Husdyreiere Etablerere

Naboskapet Godt vennskap 73/100

Kvalitet på skolene Offentlig transport

Bra 73/100

4 min 2.6 km

Oppegård stasjon Linje L2, L2x Oslo Gardermoen

25 min 20.4 km 1 t 7 min

Skoler Myklerud skole (1-7 kl.) 264 elever, 13 klasser

4 min 2.3 km

Bakkeløkka ungdomsskole (8-10 kl.) 178 elever, 13 klasser

10 min 0.8 km

Frogn videregående skole 426 elever

11 min 8.6 km

Nesodden videregående skole 750 elever

21 min 16.9 km

15.3 % 12.8 % 17.3 %

Torneveien Linje 565, 575, 576

37.9 % 40.6 % 38.9 %

3 min 1.3 km 19.9 % 21.7 % 21.5 %

Fagerstrand Linje B21

Aldersfordeling

7.7 % 7.3 % 7.2 %

1 min 0.1 km

19.3 % 17.7 % 15.2 %

Labråteveien Linje 575, 576

Barn

Ungdom

Unge voksne

Voksne

Eldre

(0-12 år)

(13-18 år)

(19-34 år)

(35-64 år)

(over 65 år)

Område

Personer

Husholdninger

Fagerstrand/Gaupemyr

981

407

Fagerstrand

2 950

1 193

Norge

5 328 198

2 398 736

Barnehager Fagerstrand barnehage 36 barn, 2 avdelinger

8 min 0.7 km

Fager Skog barnehage 67 barn, 5 avdelinger

16 min 1.3 km

Lilleengen familiebarnehage (0-5 år)

24 min

Dagligvare

Ladepunkt for el-bil Bakkeløkka flerbrukshall

10 min

Fagerstrandbakken

13 min

Spar Fagerstrand PostNord

11 min 0.9 km

Kiwi Fagerstrand

17 min

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 86

Innholdet på Nabolagsprofilen er innhentet fra ulike offentlige og private kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser/tid er beregnet basert på korteste kjørbare vei eller gangvei (der kjente gangveier er med i datagrunnlaget). Vurderingene og sitatene fra lokalkjente er innhentet på nettstedet Nabolag.no og er


Primære transportmidler

Varer/Tjenester

1. Egen bil 2. Buss

AMFI Drøbak City

15 min

Fagerstrand Apotek

24 min

Aldersfordeling barn (0-18 år)

Turmulighetene Nærhet til skog og mark 95/100

37% i barnehagealder 35% 6-12 år 14% 13-15 år 15% 16-18 år

Støynivået Lite støynivå 92/100

Trafikk Lite trafikk 90/100

Familiesammensetning

Sport Tarudjordet Ballspill

6 min 0.5 km

Bakkeløkka Flerbrukshall Aktivitetshall

6 min 0.5 km

Orange Studio

11 min

EVO Drøbak

14 min

Par m. barn

Par u. barn

Enslig m. barn

Enslig u. barn

Boligmasse

Flerfamilier

88% enebolig 11% rekkehus 1% annet

0%

40% Fagerstrand/Gaupemyr Fagerstrand Norge

Sivilstand «Nærhet til sjøen, skole og butikker, lett å komme seg ut i både marka og sjøen»

Norge Gift

35%

34%

Ikke gift

54%

53%

Separert

8%

9%

Enke/Enkemann

3%

4%

Sitat fra en lokalkjent

Innholdet på Nabolagsprofilen er innhentet fra ulike offentlige og private kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser/tid er beregnet basert på korteste kjørbare vei eller gangvei (der kjente gangveier er med i datagrunnlaget). Vurderingene og sitatene fra lokalkjente er innhentet på nettstedet Nabolag.no og er aggregerte data basert på svar innenfor et gitt nabolag. Eiendomsprofil AS, FINN.no AS eller Bakke -Prosjekt AS kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene. STRANDLIA - FAGERSTRAND 87 Kilder: Statens Kartverk, Statistisk Sentralbyrå, Geodata AS, Nabolag.no m.fl. Copyright © Eiendomsprofil AS 2022


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 88


4

SALGSOPPGAVE LEVERANSEBESKRIVELSE

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 89


Salgsoppgave STRANDLIA, FAGERSTRAND TRINN 2 (HUS 19-20 OG 31-35)

SELGER/OPPDRAGSGIVER Gartnervegen Eiendom, org.nr. 992.570.113 AREALANGIVELSER: Arealene oppgitt på tegning og i prisliste er angitt i bruksareal (BRA) som er boligenes mål innvendig, innbefattet innvendig(e) bod(er) og vegger, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg opplyses P-rom i prislisten – dette er boligens BRA areal fratrukket innvendig(e) bod(er) og veggene til disse. BYGGEMÅTE: Hus 19-20 er sokkel Hus 31-35 er plate på mark OVERTAGELSE / INNFLYTTING: Hus 19-20 og hus 31-35: forventet ferdigstillelse er 1. kvartal 2024. Dette under forutsetning av byggestart andre kvartal 2023. Ved senere byggestart endres overtagelsestidspunkt tilsvarende. Med byggestart menes fra det tidspunkt byggearbeidene på det aktuelle byggetrinn faktisk igangsettes. Gravearbeider i grunner er ikke å anse som byggestart. Endelig overtagelsesdato meddeles skriftlig senest 8 uker før overtagelse. Denne dato gjelder da som partenes avtalte overtagelsesdato. Denne dato gjelder da som partenes avtalte overtagelsesdato. Selger kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha Eiendommen klar til overtagelse. Selgeren skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet, og det eksakte overtakelsestidspunktet skal gis med minst 14 dagers skriftlig varsel. MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE / FERDIGATTEST: Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse. Det er selgers plikt å fremskaffe ferdigattest på eiendommen. Kjøper gjøres oppmerksom på at ferdigattest kan bli å foreligge en tid etter overtagelse (avhengig av f.eks. årstid og ferdigstillelse av utomhusareal), og at dette ikke skal være til hinder for selgers oppgjør ved overtagelsestidspunkt.

PRISER: Se vedlagte prisliste. Selger står til enhver tid fritt til å endre prisen på usolgte boliger og biloppstillingsplasser, uten forutgående varsling. KJØPSOMKOSTNINGER: Dokumentavgift utgjør 2,5 % av andel tomteverdi. For hus 19-20 og 31-35 utgjør dette: 43.000,Tinglysingsgebyr for skjøte er for tiden kr. 585,-, tinglysingsgebyr for eventuelle pantedokument er for tiden kr. 792,- inkl. pantattest. Det tas forbehold om endring av gebyrsatsene og beregningsgrunnlaget for disse. Dersom Statens Kartverk ikke godkjenner oppgitt avgiftsgrunnlag, må kjøper betale den dokumentavgift som Statens Kartverk forlanger. I tillegg kommer tilkoblingsavgift bredbånd/tv kr. 5.000,- og oppstartskapital sameie kr. 5.000,-. Totalt 67.377,- (Hus 19-20 og 31-35). Dette er inkl etablering av sameiet og seksjonering, som utgjør kr. 13 000,-. BETALINGSBETINGELSER: Det forutsettes at delinnbetaling/forskudd på kr. 100.000 kjøpesummen innbetales til oppgjørsmeglers klientkonto når utbygger varsler at forbeholdene er hevet. Skriftlig dokumentasjon på finansiering må fremlegges av kjøper. Hovedoppgjør (resterende del av kjøpesum og kjøpsomkostninger) skal innbetales til megler senest en uke før overtagelse. Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Selger vil holde kjøper ansvarlig for selgers eventuelle økonomiske tap som følge av kjøpers mislighold. Selger har rett til dekning av sitt tilgodehavende i kjøpers innbetalte delinnbetaling, herunder også for renter og andre omkostninger, som påløper på grunn av kjøpers mislighold. KREDITTVURDERING / DOKUMENTASJON AV FINANSIERINGSEVNE: Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere, og kan avvise en kjøper

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 90


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 91

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


som ikke er kredittverdig på kjøpstidspunktet. Det tas videre forbehold om rett til å foreta kontroll av evt. betalingsanmerkninger. Selger forbeholder seg retten til å kreve dokumentasjon av kjøpers finansiering og evne til å betale fellesutgiftene. GARANTIER: Det stilles garantier i henhold til bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter §12 vil bli stilt når utbygger frafaller sine forbehold. Garantien skal være pålydende 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter §47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger. I tillegg vil det bli stilt en garanti §47 for gjenstående arbeider på sameiets fellesarealer/uteområder ved ferdigstillelse av første bolig. Garantien gjelder selgers forpliktelse til å ferdigstille fellesarealene i sameiet. Garantien kan trappes ned etter hvert som selger del overleverer og vil falle helt bort ved ferdigstillelse. TOMT: Eiet tomt i dag ca. 71.000 kvm. Det kan bli foretatt grensejusteringer og eventuell sammenslåing/ deling i forbindelse med utbyggingen. Tomtens areal etter evt. justeringer er ennå ikke fastsatt. MATRIKKEL / ADRESSE: Eiendommen har i dag matrikkelnummer gnr 25 bnr 23 i Nesodden kommune. Matrikkelnummer vil kunne endres i forbindelse med utviklingen av prosjektet. Seksjonsnummer fastsettes i forbindelse med seksjoneringen. Eiendommen har i dag ingen adresse. Adressen kan bli endret og vil bli endelig fastsatt av kommunen innen overtagelse. REGULERINGSFORHOLD: Gjeldende plan for området er «Reguleringsbestemmelser for Strandlia i Nesodden kommune.». Plan og bestemmelser er vedtatt av Nesodden kommunestyre 15.04.2015. Området er regulert til boligbebyggelse. Reguleringsplan og -bestemmelser følger som vedlegg til denne salgsoppgave. Interessenter oppfordres til å kontakte megler ved spørsmål til reguleringen i området. Det er sendt inn forslag til ny regulering ifbm utbyggingen av Strandlia. Dette forslaget finnes i vedleggshefte på

hjemmesiden. SERVITUTTER / RETTIGHETER/HEFTELSER: Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser. Grunnboksutskrift følger som vedlegg til denne salgsinformasjonen. Seksjonene vil være fri for økonomiske heftelser med unntak av lovpålagt panterett til sameiet som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte sameiers fellesforpliktelser. I tillegg kan selger tinglyse bestemmelser vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene. Det er tinglyst servitutter på eiendommen, og kopi av disse fås av megler. Interessenter oppfordres til å kontakte prosjektselger ved spørsmål til servituttene som er tinglyst på eiendommen. LIGNINGSVERDI: Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt ”primærbolig” (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller ”sekundærbolig” (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi. STANDARD / UTSTYR: Se vedlagte leveransebeskrivelse som utgjør en del av denne salgsinformasjonen. ENERGIMERKING: Energiattester vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med utførende entreprenør etter at detaljprosjekteringen er gjennomført. Etter dette vil energiattester for den enkelte bolig kunne innhentes hos prosjektselger. GARASJEANLEGG / PARKERING: Bolig 19-20 og 31-35 har integrert garasjeplass i boligen. BODER: Det medfølger bod for alle boligene som vist på plantegningene. FELLESUTGIFTER / LIKVIDITETSTILSKUDD: Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter, felles forsikring, forretningsførsel, men avhenger av ytelsene sameiet rekvi-

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 92


rerer. Iht. Foreløpig budsjett vil for dette beløpe seg til ca. kr. 11 pr. kvm. BRA/mnd for hus 21-30. Forslag til driftsbudsjett er utarbeidet av selger i samarbeid med forretningsfører. Driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas av styret og fremlegges til orientering på sameiets generalforsamling. Forretningsfører vil i forbindelse med overtagelsen innkalle 3 måneders fellesutgifter som likviditetstilskudd til sameiet. AVTALEMESSIGE FORHOLD: Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert kjøpetilbud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper, samt om de vil akseptere salg av flere seksjoner til samme kjøper. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to seksjoner eies av en og samme juridiske person. Utkast til vedtekter for sameiet er utarbeidet av selger, og kan innhentes hos megler. Det forutsettes at dokumentene aksepteres som grunnlag for handelen. Eventuelle ønskede endringer kan skje i henhold til vedtektene på senere generalforsamlinger. Selger vil benytte egen standard kjøpekontrakt for alle salg i prosjektet. Det forutsettes at bud er lagt inn på grunnlag av denne kjøpekontrakten og en eventuell aksept av bud fra selger gis under samme forutsetning. Standard kjøpekontrakt utgjør en del av denne salgsinformasjonen. AVBESTILLING: Kapittel VI i bustadoppføringslova gir kjøper en avbestillingsrett. Dersom slik rett benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. Bestilte tilvalg og endringer skal i slike tilfeller, i sin helhet, uansett betales av kjøper. Transport av kjøpekontrakt er kun tillat etter skriftlig godkjenning fra selger. Selger kan uten nærmere begrunnelse nekte slik godkjenning. Det vil ikke bli gitt samtykke til transport av kjøpekontrakt avtalt senere enn 45 dager før overtagelse. Transportgebyr er satt til kr 50 000,-. LOVGRUNNLAG: Boligene selges i henhold til bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges av-

hendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette. EIERFORM / ORGANISERING: Strandlia vil bli organisert som et eierseksjonssameie i samsvar med eierseksjonsloven. Selger forbeholder seg videre retten til å organisere og fordele parkering og sportsboder på den måten som for selger anses mest hensiktsmessig, for eksempel som en del av sameiets fellesareal med dertil tilhørende bruksretter, seksjonert som tilleggsareal til den enkelte seksjon eller som en særskilt næringsseksjon. Som seksjonseier i et eierseksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boenhet. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal. De andre sameierne har, i henhold til eierseksjonslovens §25, panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. FORRETNINGSFØRSEL: BORI er valgt som forretningsfører, og det vil bli inngått en tidsbegrenset kontrakt med forretningsfører på vegne av sameiet før konstituerende sameiermøte. Kjøper aksepterer at selger står fritt til å velge forretningsfører etter eget skjønn. FORSIKRING: Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger. ADGANG TIL LOVLIG UTLEIE: Seksjonseiere får full råderett over egen bolig og kan leie den ut. Dersom eiendommen ikke er seksjonert pr. tidspunkt for overtagelse, gjøres evt. kjøper/utleier oppmerksom på eierseksjonslovens kapittel III som regulerer evt. leietakers rett til kjøp. SALG VED: Bakkegruppen AS, org.nr. 998 81 7862 Postboks 4129 Sjølyst, 0217 Oslo Prosjektselger Thomas Johan Hagen Mobil: 951 34 707 E-post: thomas.johan@bakke-as.no I henhold til Lov av 6.mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv., er Bakke-

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 93


gruppen AS pliktig til å gjennomføre legitimasjonskontroll av involverte parter. Dersom partene ikke oppfyller krav til legitimasjon eller Bakkegruppen AS har mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling, kan de stanse gjennomføringen av transaksjonen. OVERSKJØTING OG OPPGJØR: Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn i henhold til kjøpekontrakten. Ved eventuell endring i eierskap/navneendring fra kjøpers side etter bud/ aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr på kr. 20.000,- inkl. mva. som innbetales meglers driftskonto. Eventuell endring krever selgers samtykke. Oppgjør etter salg vil skje gjennom megler eller meglers underleverandør. TILVALG OG ENDRINGER: Det vil bli gitt et tidsbegrenset tilvalgstilbud, som for eksempel ulike typer parkett, fargevalg på veggflater, fliser, fronter på kjøkken- og baderomsinnredninger, flere el-punkter etc. Endringer ut over ovennevnte må på fritt grunnlag vurderes av selger, entreprenør og dennes underleverandører. Det kan ikke påregnes at andre endringer kan foretas og de kan uansett ikke utføres om de er i strid med rammetillatelse eller vil kunne medføre forsinkelse i prosjektets fremdrift. Typiske endringer som ikke tillates er endring av fasade, vindusform, plassering av vann og avløp. Adgang til tilvalg er oppad begrenset til 15 % av kjøpesum i henhold til bustadoppføringslova §9. Tilvalg gjøres opp sammen med hovedoppgjøret av boligen fra megler. FORBEHOLD: Alle illustrasjoner, skisser, møblerte plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan således ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, så som f.eks. hvitevarer, og det vil derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle boligene i prosjektet. Interessent oppfordres derfor særskilt til å vurdere dette (solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold terreng og omkringliggende bygningsmasse mv.) før budgivning. Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til

endringer som er hensiktsmessige og/eller nødvendige, likevel slik at den generelle standard og utførelse ikke forringes eller endres vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at selger har rett til å foreta slike endringer. Eksempel på slike endringer kan være innkassinger av teknisk anlegg, mindre endringer av boligens areal og lignende. Det kan være avvik mellom de plantegninger og skisser som er presentert i prospektet, og den endelige leveransen. Slike avvik utgjør ingen mangel ved selgers leveranse som gir kjøper rett til prisavslag eller erstatning. Ved vesentlige endringer har kjøper rett til å heve avtalen, og kreve kjøpesummen tilbakeført. Kjøper kan ikke kreve erstatning ut over dette. Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt/ internettside og leveransebeskrivelsen i den endelige kontrakt med kjøper, vil leveransebeskrivelsen ha forrang og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Selger står fritt til å bestemme bolignummer samt endre antall eierseksjoner i sameiet. Selger forbeholder seg retten til uten varsel å kunne endre priser og betingelser for usolgte boliger og biloppstillingsplasser. Det utearealet som hører til de respektive byggetrinn vil bli ferdigstilt i den grad det er mulig. Gjennomføring av et stort byggeprosjekt i flere trinn vil, blant annet på grunn av løpende byggevirksomhet, kunne medføre enkelte ulemper for beboerne inntil ferdigstillelse av samtlige byggetrinn. Det tas forbehold om trykkfeil i prospekt og salgsoppgave. Byggestart er avhengig av et tilfredsstillende forhåndssalg, tilfredsstillende finansiering og åpning av byggelån. Videre er byggestart avhengig av at ramme- og igangsettelsestillatelse blir gitt fra myndighetene i god tid før byggestart. Det tas også forbehold om at det oppnås en for selger tilfredsstillende avtale med entreprenør, samt beslutning om byggestart i selskapets styre. Det tas generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid og eventuell justering i fremdriften for overtagelse/ innflytting, hjemmelsoverføring med videre som følge av dette. Det gjøres uttrykkelig oppmerksom på at anslaget vedrørende overtagelsestidspunkt ikke er å

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 94


anse som en avtalt frist for overtagelse i forhold til bustadoppføringslova §10. Anslaget er kun et estimat, og endelig overtagelsesdato vil bl.a. avhenge av kommunal behandling, inngåelse av en for selger tilfredsstillende entreprisekontrakt og byggelånsavtale, samt fremdrift i prosjekt- og byggearbeid. Kjøper må være innforstått med den usikkerhet som foreligger med hensyn til fremdrift og overtagelse, og kan ikke påberope seg overskridelser av de her angitte estimerte overtagelsestidspunkt som avtalt frist for ferdigstillelse/overtagelse. En forsinkelse i forhold til disse estimatene vil således ikke kunne danne grunnlag for krav om dagmulkt eller annen erstatning. Selger må senest innen 01.04.2023 avklare ved skriftlig underretning dersom ovennevnte forbehold påberopes og kjøpekontrakten kanselleres. Kjøper kan kansellere inngått kjøpekontrakt dersom iverksettelse av byggeprosjektet ikke er igangsatt innen 01.04.2023. Evt. beslutning om kansellering skal meddeles skriftlig til selger umiddelbart. Dersom kanselleringsretten benyttes får kjøper tilbakebetalt innbetalt kjøpesum (evt. deponert beløp), vederlag for eventuelle tilleggsarbeider og renter av innbetalt beløp. For øvrig kan kjøper ikke fremme ytterligere eller andre krav mot selger som følge av kanselleringen.

mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Selv om det per i dag ikke er en kjent metode for å utrydde skjeggkre, finnes det tiltak som bringer forekomst av skjeggkre ned på et akseptabelt nivå. Anbefalte tiltak er bl.a. bruk av limfeller og hyppig renhold for å fjerne næringstilgangen. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende. VELFORENING: Sameie har pliktig medlemskap i områdets velforening. Årlig avgift til velforening er ikke fastsatt, men estimert til kr. 600/år pr husstand. Dette til drift av fellesarealer, lekeplass m.m. FØLGENDE DOKUMENTER UTGJØR EN DEL AV DENNE SALGSOPPGAVE: • Leveransebeskrivelse • Plantegning og etasjeplan • Prisliste • Foreløpig utomhusplan • Kjøpsavtale/Budskjema • Selgers standard kjøpekontrakt • Grunnboksutskrift • Reguleringsplan- og bestemmelser 16.06.2022

KUNDETILFREDSHETSMÅLING (KTI): Vi deltar på Prognosesenterets årlig måling av kundetilfredshet. Alle boligkjøperne på Smedstadtunet vi motta en anonym undersøkelse vi ønsker at du prioriterer å svare på. Kundetilfredshet er viktig for Bakke og vi er derfor avhengig av at du svarer ærlig på din kundeopplevelse. Undersøkelsen sendes pr epost. SVINNSPREKKER/SVINNRISS: Svinnsprekker og riss skyldes setninger/bevegelser i konstruksjon pga ytre påvirkninger, eller er naturlig krymping/uttørking av materialer, omfattes normalt ikke av garantien. SKJEGGKRE Selger tar ikke ansvaret for skjeggkre i boligen. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 95


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 96


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 97

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


Leveransebeskrivelse STRANDLIA

Prosjektet bebygges med eneboliger og tomannsboliger. Denne leveringsbeskrivelsen omfatter generell standard og leveringsomfang for boligene i prosjektet. Tegninger og bilder i salgsoppgaven er illustrasjoner, leveringsomfang, fargevalg og materialkvaliteter er gjengitt i denne leveringsbeskrivelse. EIERSEKSJON OG TOMT Boligene på Strandlia 2, vil bli organisert som ett eller flere seksjonssameier. Veier vil bli tillagt fellesarealet, med felles rett til bruk og felles plikt til drift og vedlikehold. Eiendommene blir seksjonert og hver seksjon får tinglyst rett til del av tomt (privat grunn) som tilhører seksjonen. Se utkast til seksjonsplan. Ved seksjonering, krever Kartverket at arealet som boligen legger beslag på ikke medregnes i seksjonens andel av tomt (tomteareal). Det henvises til utkast til vedtekter for ytterligere informasjon om sameiet. UTVENDIG - TOMT Foruten opparbeidelse av tomten for oppføring av boligen, vil tomtene bli opparbeidet med asfaltert innkjøring/biloppstillingsplass samt ferdigplen (opparbeides etter årstid). De delene av tomten som er fjell, vil bli levert som ”naturtomt” med synlige knauser. Skråninger mot veiareal eller og lignende som er bratt kan bli opparbeidet med geoduk og pukk, eller tilsåes i stedet for ferdigplen. Høydesetting og høydetilpasninger mellom ulike arealer (bebyggelse, vei, fellesarealer) er ikke endelig detaljprosjektert og kan derfor avvike fra situasjonsplan og bilder, vist i prospektet. Høydesprang tas fortrinnsvis opp med skråninger av pukk/ sprengstein, men det kan også bli aktuelt med støttemurer. Materialvalg for eventuell støttemur er ikke fastsatt. Utforming og omfang av støttemurer kan avvike fra illustrasjoner og/eller situasjonsplan. Skråninger/støttemurer kan plasseres innenfor de enkelte eierseksjonene. Veigrøfter og sideareal på veiene kan bli liggende helt eller delvis på den en-

kelte tomt. Det vil settes opp felles postkassestativ, endelig plassering er ikke fastsatt. FUNDAMENT Boligene fundamenteres med ringmur og betonggulv på grunn. Thermomur eller tilsvarende der vegger står helt eller delvis under terreng. Isoleres etter gjeldende forskrifter. Det vil bli lagt radonsperre i grunnen. ISOLASJON Termisk isolasjon leveres i henhold til TEK 17 og i henhold til gjeldende regler for omfordeling av U-verdi. Øvrige konstruksjoner isoleres: Bjelkelag: 150 mm (lydisolering) Innvendige skillevegger: 70 mm UTVENDIG OVERFLATE På vegger påføres vindtette plater der det er utlekting og industrielt overflatebehandlet bordkledning. Boligenes kledning er maskinelt overflatebehandlet før montering på vegg (synlig spiker). Omrammingsbord/staffasje i samme farge som utvendig kledning. Det kan forekomme enkelte steder som mangler overflatebehandling, så som bordender osv. Dette må behandles av kjøper så snart det lar seg gjøre. Overflatebehandlingen er utført med tostrøkssystem. Det gis ingen garanti for varigheten av behandlingen før nytt strøk må påføres, anbefalt etterbehandling i løpet av første «malersesong» (12 mnd). Vindusbeslag, takrenner, nedløp og lignende leveres i tråd med boligens øvrige stil. Yttertak består av taktro med papptekking og sedum. Oversikt hovedfarger: • Hus 29-30, 34-35: Kastanje: • Hus 21-22, 25-26: Jernvitrol • Hus 19-20, 23-24, 27-28, 31: Naturlig eldet • Hus 32-33: Kobberbrun

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 98


TILVALG Tilvalgsmuligheter for flere typer fliser, typer parkett osv. (avhengig av tidspunkt og fremdrift). Utbygger har eget tilvalgsprogram som fremlegges etter inngått kontrakt og gir normalt anledning for god individuell tilpassing etter egne ønsker for både fliser, parkett, kjøkkeninnredning, baderom osv. Det er ikke anledning til å endre plassering av vann/avløp og ventilasjon, eller gjøre tilvalg som krever endring i bærende konstruksjoner i boligen som fasader og vegger. Det er ikke anledning til å endre planløsninger. Det er ikke anledning til å endre leverandør i de ulike fagene.

• Kjøl/frys (kombiskap) • Oppvaskmaskin

VINDUER Alle vinduer leveres i godkjent utførelse og i henhold til varmetapsberegning. Vinduene har farge NCS S7500-n utvendig og innvendig

VENTILASJON Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Avtrekk i alle våtrom, bod og kjøkken, tilluft (friskluft) i alle oppholdsrom (stue og soverom). Aggregat plasseres i egnet bod. Det leveresseparat kjøkkenventilator fra kjøkkenleverandør.

DØRER Innvendige dører leveres i hvit utførelse med hvite karmer – i tråd med boligens øvrige stil. Vridere i stål. Ytterdør leveres i mørk utførelse. Balkong/ terrassedør leveres i samme farge og med samme glasskvalitet som vindu. TRAPP OG LISTVERK Innvendig trapp leveres med hvitmalte vanger og rekkverk, med eikelaserte åpne trinn i tilnærmet samme farge som standard parkett (trappen er produsert i furu). Karmlister og utforinger på dører leveres hvitmalt i glatt utførelse. Fotlister leveres i eik i tråd med standard parkettleveranse. Listverk utføres med synlig spikring. Smyg rundt vinduer blir utført med sparklet og malt gips, uten listverk. Listefri løsning vegg/tak. INNREDNING Størrelse på baderomsinnredning i henhold til plantegning, badekar kan leveres som tilvalg der det er inntegnet på plantegning. Innredning leveres med fronter i hvit og heldekkende servanttopp. Speil i samme bredde som innredning med lysstripe og bryter. Kjøkkeninnredning leveres av anerkjent nordisk leverandør. Kjøkkenfronter i hvit glatt utførelse Innbygningshvitevarer inngår med: • Innbygningskomfyr • Koketopp (induksjon)

Det leveres garderobeløsning i gang/entre som vist på tegning i hvit glatt utførelse. (øvrige garderobeskap leveres ikke). OPPVARMING Det leveres termostatstyrte panelovner i alle soverom og stue/kjøkken. Varmekabler med gulvføler iht romskjema. Boligene leveres med stålrørspipe og vedovn av type Sirius 1 eller tilsvarende. Panelovnene blir ikke montert på vegg.

RØR OG SANITÆR Til kjøkken leveres oppvaskkum i stål med blandebatteri og uttak for oppvaskmaskin. Varmtvannsbereder på 200 L plasseres i egnet bod/eller vaskerom. PÅ vaskerom leveres skyllekar der det er inntegnet. Toalett leveres i standard hvit utførelse (vegghengt). Det kan være en synlig innkassing på vegg hvor toalettet er plassert. Det leveres sluk i gulv på bad og i bod hvor VVB er plassert. Det leveres dusjhjørne i aluminium og glass og termostatstyrt dusjbatteri. Det leveres 2 stk. utevannkraner i hver boenhet. EL-INSTALLASJON/INTERNETT: Boligene leveres med skjult elektrisk anlegg i henhold til gjeldende forskrifter – NEK 400. Det leveres standard hvite brytere og stikkontakter. Punktplan for hver bolig i henhold til NEK 400 utarbeides for hver bolig. Enkelte steder kan kabler være synlige. Opplegg til bredbånd og kabel-tv bestilles av utbygger på vegne av sameiets styre. Det leveres lys under overskap på kjøkken med stikkontakt. I tillegg leveres utelamper. Det leveres like utelamper til hver bolig. Kjøper står fritt til å velge plassering av stikkontakter og lamper i samråd med elektriker, men må oppfylle krav i henhold til forskrift. Som punkt defineres: • Stikkontakt

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 99


• Bryter med lampepunkt • Tilkoblingspunkt for jording o.l. Hver bolig vil få et eget solcelleanlegg, anlegget er ikke detaljprosjektert p.t. Anleggets utforming vil derfor kunne avvike fra illustrasjonene. Godkjent brannvarsling leveres i hver bolig. Det leveres separat komfyrvakt. Det leveres i tillegg downlights med dimmer. For øvrige lampepunker leveres ikke lampe. Downlights vil fordeles på bad, gang, kjøkken og stue. Endring av plassering av downlights avtales med prosjektets elektriker, det samme gjelder antall som del av tilvalgsprosessen (mot pristillegg). Det vil etableres komplett ladepunkt for bil og sykkel (med 32 Amp.) i tilknytning til garasje/sykkelparkering. Antall downlights: se romskjema. UTEBELYSNING Det leveres lik utebelysning til alle boligene i prosjektet: Hus 19-20 5 stk Hus 31 4 stk Hus 32-35 5 stk BALKONG/UTEPLASSER Boligene leveres med balkonger av impregnert treverk. Balkong er å anse som utendørs anlegg. Rekkverk i glass og metall. Stolper og dragere til balkong leveres i ubehandlet impregnert treverk. Foran hovedinngang leveres fast dekke i plasstøpt betong. Øvrige terrasser/plattinger/levegger på terreng leveres ikke. BYGGVASK Boligen vaskes før overtakelse. En byggvask innebærer at alle flater vaskes, men byggstøv virvles opp, og vil legge seg etter endt vasking. Det må derfor påregnes noe byggstøv på overflater ved overtakelse av boligen. Vinduer vaskes utvendig og innvendig, dersom værforhold tillater det. SIKKERHET Det leveres godkjent brannvarslingsanlegg (intern varsling) og brannslukker type pulverapparat. AVVIK / ENDRINGER Selger kan gjøre mindre endringer av konstruksjon eller materialvalg uten forhåndsvarsel med likever-

dige løsninger/materialer, uten at kontraktsummen endres. Føringsveier for rør og kanaler kan forekomme som sjakter og innkassinger, som ikke nødvendigvis er vist på tegning. Det kan være avvikende takhøyde i bod, bad og vaskerom som følge av rørføringer. Andre utførelser/leveranser bestilt av kjøper utover standard kan medføre tillegg i leveringstid eller pris. Endringer utover standard leveranse skal være skriftlig avtalt i kontrakt eller bestillingsskjema for tilvalg. PRISER Prisene på boligene fremgår av vedlagte prisliste. Selger står til enhver tid fritt til å endre prisene på boligene som ikke er solgt. FORBEHOLD Det tas generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid og eventuell justering i fremdriften for overtagelse/innflytting, hjemmelsoverføring med videre som følge av dette. Utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer av plantegninger og plassering av utstyr. Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelse og plantegninger, i slike tilfeller er det alltid leveransebeskrivelsen som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom prospekt/internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne. Alle opplysninger gitt i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Utbygger tar forbehold om bruk av tekniske løsninger, plassering av vinduer og lignende som følge av branntekniske krav, offentlige pålegg eller som følge av øvrige krav som kan oppstå. Videre tas det forbehold om tilleggsdelenes/tomtenes endelige størrelse som fastsettes ved endelig seksjonering. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Strømforsyningsskap kan plasseres innenfor de enkelte eierseksjonene. DIVERSE Bilder, skisser og tegninger er kun ment til illustrasjon. Møbler, hvitevarer og liknende inngår ikke – utover det som fremkommer av leveringsbeskrivelsen. Fargevalg på boligene kan være noe

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 100


avvikende i forhold til salgsoppgave. Det vil ikke være fritt fargevalg på egen bolig. Utbygger har ofte tilgjengelige visningsboliger i andre prosjekter som benyttes ved salg av boliger. Det gjøres oppmerksom på at det kan være avvikende løsninger i disse boligene. Overflater som fliser, parkett, utvendig kledning og lignende kan ha andre fargenyanser i dette prosjektet enn det som kan være fremvist i en evt. visningsbolig. I prosjektet er det krav om lokal håndtering av overvann – altså kan takvann fra terrasser og balkonger (vann fra takrenner) bli ledet ut på terreng og ikke i lukket rørsystem. Kjøper overtar alt ansvar for vedlikehold på eiendommen så snart boligen er overlevert. Det innebærer også at vanning av ferdigplen er kjøpers ansvar fra den dag denne er levert fra utbygger uansett når dette arbeidet utføres. Boligen utføres etter toleransekrav fastsatt av NS 3420-1. BYGGEAKTIVITET Det må påregnes byggeaktivitet i området etter innflytting, og utbygger har således rett til å ha maskiner/utstyr i området inntil alle boenheter er ferdigstilt. Asfaltering av veier, gårdsplass osv. på påregnes tilpasset utbyggers samlede utbygging og tilpasset årstid. PRIVAT VEI/TINGLYSNINGER Kjøper gjøres oppmerksom på at det kan bli tinglyst på den enkelte eiendom, rettigheter og plikter i forhold til felles vei, vann/avløpsnett lekeplasser, realsameie osv. herunder eierforhold og drift av disse. SVINNRISS/SPREKKER Svinnsprekker og riss skyldes setninger/bevegelser i konstruksjonen pga ytre påkjenninger eller naturlig krymping/uttørking av materialer. Dette omfattes normalt ikke av garantien. Aurskog 15.06.22

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 101


ROMSKJEMA Hus 19-20 tomannsbolig

TYPE ROM

TAK

GULV

VEGG

Bad plan 1

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N. Våtromsmaling

Grå standard flis 20x20 (kinetic grey) cm og varmekabler. 10x10 cm i dusj i samme farge

Standard «hvit» flis 60x20 cm (Vitra Plain).

Gang/trapp plan 1

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N. 5 stk downlights

Grå fliser 30x60 cm og varmekabler (Zeus Cinza)

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Soverom plan 1

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Bod plan 1

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Vaskerom plan 1

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N. Våtromsmaling

Standard grå flis 20x20 cm med sokkelflis og varmekabler.

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N. Våtromsmaling

Sportsbod plan 1

Ubehandlede gipsplater

Ubehandlet betong

Ubehandlet OSB-plate/ ubehandlet cementplate

Garasje plan 1

Ubehandlede gipsplater

Ubehandlet betong

Ubehandlet OSB-plate/ ubehandlet cementplate

Bad plan 2

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N. Våtromsmaling 4 stk downlights

Grå standard flis 30x30 (Zeus Cinza). og varmekabler. 10x10 cm i dusj i samme farge.

Standard «hvit» flis 50x20 cm (Millerighe Bianco Plain).

Garderobe plan 2

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Kjøkken/stue/gang plan 2

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N. 4 stk downlights

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Soverom plan 2

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Soverom plan 3

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Utv bod plan 3

Ubehandlede gipsplater

Ubehandlet spon

Ubehandlede gipsplater

Stue/trapp plan 3

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N. 4 stk downlights

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

WC plan 3

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Standard grå flis 20x20 cm. Med fotlister

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Utvendig

Sedum, beslag og takrennesystem i farge Svart

Vi leverer kvalitet K2 iht NS 3420 T: 2019 – Maler og beleggsarbeider.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 102


ROMSKJEMA Hus 31 enebolig

TYPE ROM

TAK

GULV

VEGG

Bad plan 1

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N. Våtromsmaling 3 stk downlights

Grå standard flis 20x20 (kinetic grey) cm og varmekabler. 10x10 cm i dusj i samme farge

Standard «hvit» flis 60x20 cm (Vitra Plain).

Gang plan 1

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N. 3 stk downlights

Grå fliser 30x60 cm og varmekabler (Zeus Cinza)

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Soverom plan 1

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Kjøkken/stue/gang plan 1

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N. 4 stk downlights

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Sportsbod plan 1

Ubehandlede gipsplater

Ubehandlet betong

Ubehandlet OSB-plate

Garasje plan 1

Ubehandlede gipsplater

Ubehandlet betong

Ubehandlet OSB-plate

Bad plan 2

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N. Våtromsmaling 3 stk downlights

Grå standard flis 30x30 (Zeus Cinza). og varmekabler. 10x10 cm i dusj i samme farge.

Standard «hvit» flis 50x20 cm (Millerighe Bianco Plain).

Bod/teknisk plan 2

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Standard grå flis 20x20 (Kinetic Grey) og varmekabler.

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Stue plan 2

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N. 4 stk downlights

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Soverom plan 2

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Gang plan 2

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Soverom plan 3

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Utvendig

Sedum, beslag og takrennesystem i farge Svart

Vi leverer kvalitet K2 iht NS 3420 T: 2019 – Maler og beleggsarbeider.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 103


ROMSKJEMA Hus 32-35 Tomannsbolig

TYPE ROM

TAK

GULV

VEGG

Bad plan 1

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N. Våtromsmaling 3 stk downlights

Grå standard flis 20x20 (kinetic grey) cm og varmekabler. 10x10 cm i dusj i samme farge

Standard «hvit» flis 60x20 cm (Vitra Plain).

Gang/trapp plan 1

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N. 5 stk downlights

Grå fliser 30x60 cm og varmekabler (Zeus Cinza)

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Soverom plan 1

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Vaskerom plan 1

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N. Våtromsmaling

Standard grå flis 20x20 (kinetic grey) cm med sokkelflis og varmekabler.

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N. Våtromsmaling

Sportsbod plan 1

Ubehandlede gipsplater

Ubehandlet betong

Ubehandlet OSB-plate

Garasje plan 1

Ubehandlede gipsplater

Ubehandlet betong

Ubehandlet OSB-plate

Bad plan 2

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N. Våtromsmaling 4 stk downlights

Grå standard flis 30x30 (Zeus Cinza). og varmekabler. 10x10 cm i dusj i samme farge.

Standard «hvit» flis 50x20 cm (Millerighe Bianco Plain).

Garderobe plan 2

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Stue/kjøkken/trapp plan 2

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N. 4 stk downlights

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Soverom plan 2

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Soverom plan 3

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Utv bod plan 3

Ubehandlede gipsplater

Ubehandlet spon

Ubehandlede gipsplater

TV stue plan 3

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N. 4 stk downlights

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater, farge hvit S 0500-N.

Utvendig

Sedum, beslag og takrennesystem i farge Svart

Vi leverer kvalitet K2 iht NS 3420 T: 2019 – Maler og beleggsarbeider.

STRANDLIA - FAGERSTRAND - 104


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 105


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 106


STRANDLIA - FAGERSTRAND - 107


Thomas Johan Hagen Prosjektselger Bakke Mobil: +47 95 13 47 07 E-post: thomas.johan@bakke-as.no

S TR A N D L I A - FAGERS TR A N D Bakke

bakke-as.no | strandlia.no