Page 1

NR 4

30 AUG/26 SEP

2021

Kampanjtidning

Gör livet en gnutta enklare

Reportage:

Tidlös design och smarta funktioner Läs mer om nya Nautic sid. 4 Komplett Badröm:

Till fast pris sid. 14

Rörmokarservice:

Service eller byte av WC-stol sid. 22


Gör livet en gnutta enklare Vår långa erfarenhet gör att vi vet vad som skapar nöjda kunder. Receptet är ganska enkelt. Anlitar du oss vet du vad du får: Kvalitativa produkter installerade av professionella hantverkare, till ett fast pris. Vi har tagit fram tjänster och erbjudanden som gör att du kan känna dig nöjd och trygg. Vill du ha ett nytt badrum kan vi erbjuda Komplett Badröm där du får en hel badrumsrenovering till ett fast pris. Behöver du enstaka produkter som ett badkar eller en kökskran har vi tagit fram Installerat-och-klart där du får både produkt och installation till ett fast pris. Och om du har ett VVS-problem fixar vår Rörmokartjänst allt. Alla våra jobb är fackmannamässigt utförda. Därför är det inga problem för oss att lämna 6 års Trygghetsförsäkring. Vi vet ju att det inte kommer att bli några problem. När du anlitar Bad & Värme kan du helt enkelt luta dig tillbaks och känna dig trygg. Livet kommer alltid vara komplicerat. Men VVS går att göra enkelt. Och när du får rätt hjälp blir också livet en gnutta enklare. Surfa in och läs mer och se fler produkter genom att scanna QR-koden med din smartphone-kamera och få inspiration att förverkliga din badröm idag!

2


SPARA FRÅN

82:-

199:-

Beslagsboden B1216, BB1216 Duschkorg för duschblandare. Finns i kromat rostfritt stål och mattsvart. 180 x 110 x 98 mm. Höjd 283 mm. Erbjudandet gäller till 26/9 2021

SPARA 800:-

599:-

Bad & Värme WC-sitsar Mjukstängande hårdsitsar med snabbfästen i svart respektive vitt. Passar till WC-stolar Ifö Sign och Ifö Spira. Erbjudandet gäller till 26/9 2021

SPARA 550:-

549:-

Bad & Värme WC-sitsar Mjukstängande hårdsitsar med snabbfästen i svart respektive vitt. Passar till WC-stolar Gustavsberg Nautic och Nordic. Erbjudandet gäller till 26/9 2021

HANDDUSCH

HANDDUSCHSET

DUSCHSET

ORD. PRIS 745:-

ORD. PRIS 895:-

ORD. PRIS 1 474:-

649:-

Bad & Värme Collection Oras Apollo Style 253022 Handdusch med 3 strållägen inkl. eco-flöde.

795:-

Bad & Värme Collection Oras Apollo Style 536 Handduschset bestående av handdusch med 3 strållägen inkl. eco-flöde, väggfäste och duschslang 150 cm.

1 195:-

Bad & Värme Collection Oras Apollo Style 554 Duschset bestående av handdusch med 3 strållägen inkl. eco-flöde, duschslang 175 cm och tvålkopp. Flexibla väggfästen - max 72 cm.

Erbjudandet gäller till 26/9 2021. *Pris gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23. Omslagsbild: Bad & Värme.

3


INSTALLERAT - OCH - KLART

Nya Nautic från Gustavsberg En klassisk svensktillverkad blandare i ny skepnad

4

Du hittar just nu nya Nautic till kampanjpris på sid 13! Beställ din nya blandare redan idag på bad-varme.se


Installerat-och-klart - från gammalt till nytt i tre enkla steg 1 - Beställ produkt på bad-varme.se med Installerat-och-klart-pris

2 - Vi kontaktar dig och bokar en tid 3 - Vi installerar hos dig och du betalar med faktura när det är klart!

Tidlös skandinavisk design, se kampanjpris på sid 13 .

En uppdaterad succé

En modell för alla behov

Tidlös design och smarta funktioner

Om Gustavsberg

Nautic är en klassisk badrumsserie från Gustavsberg som innehåller några av deras mest populära blandare. Nu lanseras nya Nautic där samtliga blandare har blivit uppdaterade och förbättrade med t.ex. en ny design med greppvänlig spak, en enkel snabbmontering samt en förbättrad energieffektivitet anpassad till nya miljöstandarder och krav.

Blandarna i nya Nautic är både stilrena och smidiga att använda. Designen är skandinaviskt avskalad och bidrar till en fräsch känsla i alla typer av rum - en tidlös och hållbar design. Blandarna är dessutom speciellt utformade med mjuka former och blanka ytor för att underlätta städning. Nya Nautic är fulladdad med nya smarta funktioner t.ex. Smart Inside, ett koncept som möjliggör tillgången till framtida funktioner och design på t.ex. utloppspip, spak och kerampaket. Blandarna kan uppgraderas till den senaste tekniken vilket innebär att livslängden kan förlängas, något som är bra för både miljön och ekonomin.

Gustavsbergs mest hållbara blandare någonsin

I framtagningen av nya Nautic har Gustavsberg haft ett tydligt fokus på hållbarhet. Detta har gjort nya Nautic till Gustavsbergs mest hållbara blandare någonsin. De tillverkas i Sverige i deras produktionsenhet i Vårgårda, en fabrik som öppnade 1920 och därmed firade 100 år förra året. Men den svenska tillverkningen är bara en av många saker som gör nya Nautic hållbar. Alla blandare är nära 100 procent återvinningsbara och uppfyller branschens alla miljökrav.

Nya Nautic är Gustavsbergs bredaste produktfamilj. Serien har blandare till både kök och badrum och kommer med många olika valmöjligheter i allt från utformning till storlek och funktion. Det finns även ett sortiment med funktionsanpassad spak i kontrasterande färger som underlättar användandet samt både energieffektiva och blyfria blandare. Kort sagt, det finns en modell för alla behov och rum.

Gustavsberg grundades redan 1825 då de började tillverka porslin. Senare växte företaget till att bli ett av Sveriges ledande varumärken inom badrumsbranschen. De är sedan 2000 ett helägt dotterbolag till Villeroy & Boch och tillhör därmed en av Europas största tillverkare av badrumsinredning. Deras svenska fabrik i Vårgårda, där bl.a. nya Nautic tillverkas, firade 100 årsjubileum förra året.

Det bästa med nya Nautic

• Gustavsbergs mest hållbara blandare någonsin • Tidlös skandinavisk design

• Uppfyller alla krav som ställs på kvalitet, funktionalitet, material och vattenbesparing • Blandarens smarta funktioner kan anpassas och uppgraderas - ’Gustavsberg Smart Inside’

• Ett brett sortimentet med blandare för alla behov

5


Nu kan du installera WC-stolar och kökskranar med din telefon! Gör inte livet komplicerat i onödan. När du vill ha något till ditt badrum, kök eller tvättstuga så vill du ha det på plats så enkelt och snabbt som möjligt. Därför har vi skapat installerat-och-klart. Vi garanterar leverans med rätt kompetens, rätt prylar och i rätt tid. Allt till ett förmånligt paketerat pris. (Se de orangea prislapparna). Självklart ingår demontering och bortforsling av det som vi byter ut. När det är enkelt att få grejerna på plats så blir också livet en gnutta enklare

• Fast pris • Fast tidplan

• 6 års Trygghetsförsäkring*** • Boka på bad-varme.se • Stort utbud av produkter

***För att Trygghetsförsäkringen ska gälla måste totalkostnaden vara minst 20.000 kr för installationer. Gäller hos installatörer som har Bad & Värmes företagsförsäkring. Mindre arbeten omfattas inte av vår trygghetsförsäkring.

6

Inklusi v installa e tion


When nature calls En miljövänlig helhetslösning för ditt latrinavfall. Förbränningstoaletten är det enda systemet på marknaden som inte kräver borttransport av toalettavfallet och där slutprodukten endast är ren aska. Cinderella Comfort förbränningstoalett Slutet luftsystem för styrd till- & frånluft som minimerar kallras samt säkrar optimal förbränning och energiförbrukning. Produkten är CE-märkt och godkänd av SEMKO. Med sina rena linjer smälter Cinderella in i alla bad- och toalettutrymmen.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

44 200:-

1 877:-/mån

Delbetala 24 mån**

INKL. ROT

1 281:-/mån

Delbetala 24 mån**

INSTALLERAT-OCH-KLART*

29 895:-

ORD. PRIS 34 890:-

INSTALLERAT-OCH-KLART*

26 895:-

INKL. ROT

Separett Cindi® family 240V förbränningstoalett Ger dig så gott som samma frihet och komfort som ett vanligt wc – var du än är. Vid hög temperatur förbränner den toalettavfallet och lämnar enbart en liten mängd lätthanterlig aska som restprodukt.

ORD. PRIS 30 390:-

INKL. ROT

Separett Cindi® Basic 240 V -2020 förbränningstoalett Är det senaste tillskottet i familjen av förbränningstoaletter och är ett alternativ för den som vill ha det ”Basic”, lätt och enkelt. Med ett enda programval och en enda knapp behöver du aldrig fundera över vilken knapp du ska trycka på för att starta ett förbränningsprogram.

Ingår med förbränningstoalett värde 1 595:-

VILLA 9000

VILLA 9010

ORD. PRIS 7 595:-

ORD. PRIS 7 295:-

5 995:Separett ventilationssats Till förbränningstoalett Ø110 mm. För att säkerställa optimala luftflöden igenom i utrymmet där toaletten är installerad.

Separett Villa 9000 230V Är en urinseparerande toalett som sorterar urin och torrt avfall. Det torra avfallet kan sedan användas som näring i rabatter och odlingar.

5 495:Separett Villa 9010 12V Är en urinseparerande toalett som sorterar urin och torrt avfall. Det torra avfallet kan sedan användas som näring i rabatter och odlingar.

7


PRODUKTER & INSTALLERAT - OCH - KLART

Installationspaket för vägg eller tak på köpet! En enkel och snabb lösning ch för ett friskt o en rent vatt

MULLTOA 65AI

18 100:Mulltoa 65 Ai Passar 2-6 personers fritidsbruk. Den är den enda svensktillverkade biologiska toalett som är miljögodkänd och försedd med Svanenmärkning på marknaden. För att bli miljögodkänd har Mulltoa 65ai klarat det mest omfattande test som finns för att utmana en biologisk toalett vad gäller miljökrav, funktionskrav och kvalitet.

FILTERHUS

MULLTOA 55AI

16 200:Mulltoa 55 Ai Passar 1-4 personers fritidsbruk. Den biologiska nedbrytningsprocessen sker på plats i själva toaletten. En motor blandar automatiskt komposten efter varje användning. Det som inför säsongsstart behöver tömmas i lådan har blivit till mull, som återförs till naturens kretslopp.

1 695:Callidus Doulton DC HCP filterhus Filterhus Ultra Carb 10” plast med krananslutning. • Tar bort bakterier • Tar bort dålig smak • Reducerar tungmetaller • Reducerar läkemedelsrester • Reducerar mikroplaster • Kan kombineras

Blandarfäste på köpet! Värde 995:ARM887 KROM

ARM887 MATTSVART

ORD. PRIS 4 195:-

ORD. PRIS 5 895:-

2 995:-

4 195:-

Tapwell ARM887 Köksblandare med svängbar pip, diskmaskinsavstängning och utdragbar handdusch. OBS håltagning Ø40 mm. Krom och mattsvart.

Bottenventil på köpet! Värde 495:& 795:-

ARM071 KROM:

1 995:ORD. PRIS 2 495:-

TVM7200 MATTSVART

ARM071 MATTSVART:

ORD. PRIS 12 995:-

ORD. PRIS 3 795:-

9 495:-

Tapwell TVM7200 Mattsvart takduschpaket med tryckbalanserad termostat och omkastare i vred. Höjoch sänkbar. 160cc. Finns även i krom. Blandarfäste för dold rördragning på köpet!

2 995:-

Tapwell ARM071 Tvättställsblandare. Krom och mattsvart. Universal bottenventil pop-up på köpet! Öppnas och stängs genom att trycka på locket.

Erbjudandet gäller till 26/9 2021. *Pris gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

8


Vi bjuder på badglädje! Bada ute och inne året runt! Det finns många olika modeller även Swimspa. Vilket är ett mellanting mellan spabad och swimming pool.

På köpet! 1 startpaket värde 900:-

MÖBEL + SPEGELSKÅP

14 995:ORD. PRIS 18 820:-

2 531:-/mån

Delbetala 24 mån**

Bra att känna till P.g.a hög orderingång är leveranstiderna längre än normalt.

FAMILY SPA

59 900:ORD. PRIS 88 900:-

Neptun Family spa Utespa 200 x 200 x 89 cm. 6 sittplatser inkl. lounger. Vattenvolym 1260 liter. Isolerat thermolock. El: 230V. Värmare: 3000W. Totalvikt: 1598 kg. Fri frakt ingår värde 3 000:-. Avser till tomtgräns, ej kranlyft.

Temal Stella Tvättställ med underdel i ljus ek. Två lådor som glider ut mjukt och stängs tyst. De är försedda med antislipmattor, vilket säkrar bästa användningskomfort. Tvättställets form skyddar möbelns stomme mot vattenstänk och fukt, Förkromad PopUp-bottenventil samt bräddavloppsventil, Flexibelt vattenlås ingår. Blandare ingår ej. Highlight spegelskåp. Temal Aatos handfat med underdel med lådor. Polaris laminatskiva. Vit. Som tillval kan du beställa möblen i alla 1950 NCS-kulörer. Blandare ingår ej. Plain planspegel. Om du vill kan du kombinera med Lumin- eller Paz-belysning.

MÖBEL + SPEGEL

19 958:ORD. PRIS 24 948:-

20%

s på hela Smedbo t en im House sort . ng si i mäs

HOUSE MÄSSING PRIS FRÅN

DUSCHKORG DV3001

ORD. PRIS FRÅN 162:-

ORD. PRIS 774:-

130:-

Smedbo House Fyrkrok, enkelkrok, toalettpappershållare och reservpappershållare med dold fastsättning. WC-borste med behållare i glas kan ställas direkt på golvet eller monteras på vägg. Polerad mässing.

619:-

Smedbo DV3001 Enkel duschkorg i massiv polerad mässing.

20%

på hela Beslags ck Pu bodens sortiment i svart.

PUCK SVART PRIS FRÅN

79:-

ORD. PRIS FRÅN 99:-

Nyhet! Beslagsboden Puck Självhäftande serie. Enkel handduksstång, toalettpappershållare, enkel- och dubbelkrok, handduksring och WC-borste. Svart rostfritt stål.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

5 695:-

INKL. ROT

Ifö Spira 6260 Rimfree® WC-stol med Ifö Clean, rengöringsvänlig glasyr. Fresh WC – håller din WC-stol fräsch länge. Helt utan spolkant. Mjukstängande hårdsits. 42 cm sitthöjd. Svensktillverkad.

9


PRODUKTER & INSTALLERAT - OCH - KLART

SPACE BOCKAD DUSCHHÖRNA

SPACE RAK DUSCHHÖRNA

ORD.PRIS 8 346:-

ORD.PRIS 8 346:-

5 895:-

748:-/mån

Delbetala 12 mån**

Ifö Space SBNK Komplett duschhörna välj mellan 80 x 80 och 90 x 90 cm. 2 bockade dörrar med knopp. (Finns även raka dörrar och handtagsprofil). Klart glas och aluminiumprofiler. Exkl. takduschpaket.

5 895:-

Ifö Space SPNK Komplett duschhörna välj mellan 80 x 80 och 90 x 90 cm. 2 raka dörrar med knopp. (Finns även bockade dörrar och handtagsprofil). Klart glas och aluminiumprofiler. Exkl. takduschpaket.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

8 548:-

ORD.PRIS 10 999:-

INKL. ROT

Spara 3 554:-

Ifö Space SPNK/SBNK Komplett duschhörna välj mellan 80 x 80 och 90 x 90 cm. 2 bockade dörrar med handtagsprofil. (Finns även raka dörrar och med knopp). Klart glas och aluminiumprofiler. Exkl. takduschpaket.

RENOVA PLAN 80 CM Spara 1 043:-

IFÖ SPIRA 6275

SPEGEL 80 CM

ORD.PRIS 3 338:-

ORD.PRIS 3 961:-

2 295:Ifö Spira 6275, Rimfree® WC-skål Vägghängd. Utan spolkant har bakterier och smuts ingenstans att gömma sig och WC-skålen blir mer lättstädad och hygienisk. Mjuksits. Ifö Clean, rengöringsvänlig glasyr. Design Knud Holscher.

7 995:-

Spara 966:-

2 995:-

ORD.PRIS 11 549:-

Ifö Renova Plan Underskåp inklusive tvättställ, smal kant, med en låda och en inre låda. De mjukstängande lådorna öppnas med integrerade handtag. Skåpet är tillverkat i fukttålig spånskiva och fronterna i fukttålig MDF. B=78.8 cm, H=58.5 cm, T=47.3 cm. Finns i högblankvit, mörkgrå och Alm folie. Exkl. blandare.

Geberit Option spegel basic. Belysning på bägge sidor: B: 80 cm, H: 65 cm plåt.

Vit spolplatta ingår!

RENOVA PLAN HÖGSKÅP

RENOVA PLAN HALVHÖGSKÅP

ORD.PRIS 6 095:-

ORD.PRIS 5 310:-

4 495:WC-FIXTUR + SPOLPLATTA

4 495:ORD. PRIS 5 996:-

Geberit Duofix Sigma WC-element 112 cm. Med spolning framifrån. Övre och nedre väggbeslag ingår. 25 års reservdelsgaranti. Pris inkl. Sigma 30, spolplatta i vitt.

10

3 995:-

Ifö Renova Plan Högskåp och halvhögskåp med två mjukstängande dörrar och en låda. Öppnas med integrerade handtag. Insidan är alltid vit oberoende av utsidans färg. Skåpet är tillverkat i fukttålig spånskiva och fronterna i fukttålig MDF. Högskåp=B39 cm H180 cm. Halvhögskåp=B 39 cm, H 150 cm. Finns i högblank vit, mörkgrå och Alm folie.


20%

Gäller alla duschar och DK från Svedbergs t.o.m. 26/9 2021

SPEGELSKÅP

KOMMOD/UNDERDEL

ORD. PRIS 11 340:-

ORD. PRIS 32 570:-

9 072:-

PRIS AVSER KOMMOD/UNDERDEL + SPEGEL INSTALLERAT-OCH-KLART*

26 056:-

32 144:-

ORD. PRIS 39 064:-

Svedbergs DK Underdel 120 x 45 cm, skiffergrå med 4 lådor. Benstativ låg svart matt. DK handtag svart. Tvättställ Fyn fristående, vit. Exkl blandare. Bänkskiva Keon 120 x 45 cm vänster. DK spegelskåp 120 cm skiffergrå med LED och eluttag.

INKL. ROT

INSTALLERAT-OCH-KLART*

9 469:-

ORD. PRIS 11 173:-

INKL. ROT

Svedbergs DK Underdel 100 x 45 cm, vit/blond ek med 2 lådor och push open. Benstativ hög vit matt. Tvättställ Svale 100 x 45 cm. Exkl blandare. Spegel Ista 100 cm LED. Svedbergs Skoga Hörndusch Rak 90 x 90 x 198 cm. Vit Matt/Klarglas. Exkl. duschset och duschblandare.

Nyhet!

SKÄRMVÄGG RAK FAST

5 952:-

ORD. PRIS 7 440:HÖRNDUSCH VIKBAR

HÖRNDUSCH RAK

GARDINSKENA + GARDIN

ORD. PRIS 11 665:-

ORD. PRIS 15 715:-

ORD. PRIS 4 815:-

9 332:-

Svedbergs Skoga Hörndusch Vikbar 90 x 90 x 198 cm. Alu matt/Klarglas. Exkl. duschset och duschblandare.

12 572:Svedbergs 180° Rista Hörndusch Rak 90 x 90 x 200 cm. Svart matt/Klarglas. Exkl. duschset och duschblandare.

3 852:-

Nyhet! Svedbergs Langfoss Skärmvägg Rak/fast 90 x 200 cm med hylla. Svart matt/Rökglas. Exkl. takduschpaket. Komplettera med gardinskena 90 cm. Svart Matt. Gardin 90 x 200 cm. Askgrå.

Erbjudandet gäller till 26/9 2021. *Pris gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

11


PRODUKTER & INSTALLERAT - OCH - KLART

20%

Gäller hela Macro Designs duschar, Crownserie inkl. speglar och spegelskåp.

CROWN SHAPE 120 + SPEGEL

23 824:ORD. PRIS 29 780:-

Alla är vi olika. Just därför har vi utvecklat Crown – vår bredaste serie som ger dig ett närmast oändligt antal val- och kombinationsmöjligheter. Allt anpassat för dina förutsättningar. “Med Crown hittar du dig själv och din egen stil.” Crown Shape,vit 120 cm med tvättställ Light 14 i porslin. Planspegel 120X70 cm med infälld belysning och ambilight.

Macro Design Spirit är en mångsidig duschserie. Principen är enkel: Att funka för så många olika typer av badrum som möjligt - både stilmässigt och rent fysiskt. Spirit Rak duschhörna 90x90 cm i klarglas med blanka profiler och hålgrepp.

SPIRIT RUND 90 X 90 CM

SPIRIT U 80 X 95 CM

SPIRIT RAK 90 X 90 CM

SPIRIT VIK RAK 90 X 90 CM

ORD. PRIS 8 185:-

ORD. PRIS 11 985:-

ORD. PRIS 8 385:-

ORD. PRIS 12 085:-

6 548:-

Macro Design Spirit Rund duschhörna 90x90 cm i klarglas med blanka profiler och knopp.

9 588:-

Macro Design Spirit U duschhörna 80x95 cm i klarglas med matta profiler och knopp.

6 708:-

Macro Design Spirit Rak duschhörna 90x90 cm i tonat glas med blanka profiler och hålgrepp.

9 668:-

Macro Design Spirit Vik Rak duschhörna 90x90 cm i screenglas med blanka profiler och hålgrepp, Perfekt för dig som har ett badrum med en toalett eller ett handfat placerat alldeles intill duschen i och med dörrarna kan vikas in på mitten, och därefter skjutas in mot väggen.

CROWN GRIP 100 + SPEGEL

CROWN FRAME 100 + SPEGEL

CROWN OPEN BOX 100 + SPEGEL

CROWN STRIPE 100 + SPEGEL

ORD. PRIS 18 780:-

ORD. PRIS 17 480:-

ORD. PRIS 18 480:-

ORD. PRIS 19 980:-

15 024:-

Möbelserie Crown Grip, svart massiv ek 100 cm med tvättställ Light 14 i porslin. Rund spegel ø 90 cm med ram i svart.

13 984:-

Möbelserie Crown Frame, vit 100 cm med tvättställ Light 14 i porslin. Rund spegel ø 90 cm med ram i svart.

14 784:-

Möbelserie Crown Open Box, massiv ek 100 cm med tvättställ Light 14 i porslin. Rund spegel ø 90 cm med ram i svart.

15 984:-

Möbelserie Crown Stripe, ek/svart 100 cm med tvättställ Light 14 i porslin. Rund spegel ø 90 cm med ram i svart.

10 ÅRS GARANTI PÅ STOMMAR OCH PORSLIN

12

20 ÅRS GARANTI PÅ SKENOR OCH GÅNGJÄRN

SVENSK PRODUCERAD

20 ÅRS GARANTI DUSCH


Nya Nautic!

Nya Nautic!

INSTALLERAT-OCH-KLART*

INSTALLERAT-OCH-KLART*

2 595:-

Nya Nautic Gustavsberg Vår mest hållbara blandare någonsin. Nautic-seriens blandare är de mest energieffektiva blandarna på marknaden. De är fulladdade med smarta funktioner som gör användandet säkert, vattenbesparande och miljövänligt. Tvättställsblandare i högsta energiklass, A-klass i klassisk skandinavisk design. Pris avser i krom. Finns även blyfri variant.

DUSCHSET ROUND

DUSCHSET SQUARE

ORD. PRIS 1 125:-

ORD. PRIS 1 125:-

795:-

Gustavsberg Nautic Round Duschset med 3-funktions handdusch. Justerbart väggfäste. Fästes med skruv eller lim 160 cc.

3 195:-

INKL. ROT

ORD. PRIS 2 856:-

ORD. PRIS 3 669:-

INKL. ROT

Nya Nautic Gustavsberg Vår mest hållbara blandare någonsin. Köksblandare i energiklass B. Klassisk skandinavisk design. Hög design för att underlätta rengöring av strörre kastruller. Med diskmaskinsavstängning. Pris avser i krom. Finns även blyfri variant.

795:-

Gustavsberg Nautic Square Duschset med 3-funktions handdusch. Justerbart väggfäste. Fästes med skruv eller lim 160 cc.

Komplettera till Nautic 1546 INSTALLERAT-OCH-KLART*

5 895:-

ARMSTÖD MED SITS

INSTALLERAT-OCH-KLART*

ORD. PRIS 5 295:-

ORD. PRIS 3 525:-

3 995:-

Gustavsberg 3055 Armstöd till Nautic toalettstolar med sits. Mörkgrå handtag och vit sits.

2 995:-

Gustavsberg Nautic Termostat, 160 c-c med duschanslutning nedåt. Safe Touch minimerar värmen på blandarens framsida.

För dig som vill sitta högre

INSTALLERAT-OCH-KLART*

6 195:-

ORD. PRIS 6 631:-

INKL. ROT

Gustavsberg Nautic 1546 Förhöjd WC-stol med Hygienic Flush och öppen spolkant för enklare rengöring. 45 cm. Ytbehandlad med ceramicplus som gör att kalk och smuts inte får fäste. Dubbelspolning. Hårdsits med mjukstängning och snabbfästen. Vit.

INKL. ROT

ORD. PRIS 8 125:-

Gustavsberg Nautic Square Takduschpaket med supertunn fyrkantig takdusch med generöst vattenflöde. 3-funktions handdusch med tryckknapp. Termostat Nautic med smarta funktioner i en tidlös design. 160 cc.

Bra

INSTALLERAT-OCH-KLART*

4 995:-

ORD. PRIS 5 531:-

INKL. ROT

Gustavsberg Nautic 1500 WC-stol med Hygienic Flush och öppen spolkant för enklare rengöring. Dubbelspolning. Standardsits. För limning. Vit.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

5 895:-

INKL. ROT

ORD. PRIS 8 125:-

Gustavsberg Nautic Round Takduschpaket med supertunn rund takdusch med generöst vattenflöde. 3-funktions handdusch med tryckknapp. Termostat Nautic med smarta funktioner i en tidlös design. 160 cc.

Bättre

Bäst

INSTALLERAT-OCH-KLART*

5 495:-

ORD. PRIS 8 381:-

INSTALLERAT-OCH-KLART*

5 695:-

INKL. ROT

Gustavsberg Nautic 1500 WC-stol med Hygienic Flush, S-lås och öppen spolkant för enklare rengöring. Dubbelspolning. Sits med mjukstängning och snabbfästen. För limning. Vit.

INKL. ROT

ORD. PRIS 6 231:-

INKL. ROT

Gustavsberg Nautic 1500 WCstol med Hygienic Flush och öppen spolkant för enklare rengöring. Ytbehandlad med ceramicplus som gör att kalk och smuts inte får fäste. Sits med mjukstängning och snabbfästen. För limning. Vit.

Erbjudandet gäller till 26/9 2021. *Pris Gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

13


KOMPLETT BADRÖM

Hur ser din badröm ut? Att byta badrum är ett stort projekt. Vad ska du ha för produkter, vem ska installera, hur lång tid tar det och vad kommer det kosta? Det är helt enkelt mycket att tänka på. Därför introducerar vi “Komplett badröm”. Hitta din stil med Bad & Värmes nya 3D-verktyg. Sen får du ett färdigt badrum till fast pris. Allt utfört av certifierade VVS-montörer. Dessutom ingår 6 års Trygghetsförsäkring***. Om det är lätt att skaffa nytt badrum så blir också livet en gnutta enklare.

• Fast pris

Inklusi v installa e tion

• Fast tidplan • 6 års Trygghetsförsäkring*** • VVS-montörer • Kostnadsfri 3D-ritning • Beprövad arbetsprocess

ALLT DETTA INGÅR •

• •

Priserna är räknade på: Stora badrum 7 m2. Längd 280 cm, bredd 250 cm och höjd 240 cm. Mellan badrum 5 m2. Längd 250 cm, bredd 200 cm och höjd 240 cm. Små badrum 4 m2. Längd 250 cm, bredd 160 cm och höjd 240 cm. Gästtoalett 3 m2. Längd 200 cm, bredd 150 cm och höjd 240 cm.  ivning och bortforsling av den gamla R badrumsinredningen (t ex dusch, WC-stol, tvättställ/badrumsmöbel).

Rivning kakel, klinker eller våtrumsmatta på vägg och golv.

• • • • •

Uppsättning av väggskivor enligt gällande branschregler.

Byte av golvbrunn standardmodell i plast. Brunnen monteras på samma position som den som ersätts. Gäller badrum, ej gästtoa.

 ppsättning av nytt kakel, klinker eller U våtrumsmatta med godkänt fuktspärrsystem enligt gällande branschregler.

Flytspackling av golv med godkänt fall till golvbrunnen.

Montering av nya utanpåliggande kromade kopparrör.

 ontering och inkoppling av nya M badrumsmöbler, duschvägg, badkar, WC-stol, tvättställsblandare, takdusch och duschblandare med duschstångset. Inredningen monteras på samma position som den som ersätts. 6 års trygghetsförsäkring*** med självriskeliminering vid eventuell skada.

Målning tak.

***För att Trygghetsförsäkringen ska gälla måste totalkostnaden vara minst 20.000 kr för installationer. Gäller hos installatörer som har Bad & Värmes företagsförsäkring. Mindre arbeten omfattas inte av vår Trygghetsförsäkring. Läs mer på bad-varme.se.

Surfa in och läs mer och se fler prisexempel genom att scanna QR-koden med din smartphone-kamera och få inspiration att förverkliga din badröm idag! 14


Med våtrumsmatta på golv & vägg

2 410:-/mån

Delbetala 60 mån**

KOMPLETT BADRÖM 4 M2

110 000:-* INKL. ROT INREDNING OCH PRODUKTER: Macro Design Crown kommod 60 vit. Tättställ Light 14. Underskåpsbelysning 60 cm. Spegel T-LED. Purus 52194 kommodvattenlås G32X40. Ifö Spira 6260 Rimfree® SC/QR limning. Macro design MD5 192 cc handtag. Macro design Spirit skärmvägg fast 97 cm klarglas/matt. Oras Nova/Apollo duschkombination. Oras Swea 1510F tvättställsblandare. Tarkett Aquarelle Oak Black våtrumsmatta golv. Tarkett Aquarelle Raw Concrete Dark Grey våtrumsmatta vägg. Tarkett Aquarelle Raw Concrete Dark Grey våtrumsmatta bård.

Nyhet! Gästtoalett i valnöt.

2 497:-/mån

Delbetala 60 mån**

KOMPLETT GÄSTTOALETT 3 M2

114 000:-*INKL. ROT INREDNING OCH PRODUKTER: Geberit Variform underskåp 75 cm valnöt. Geberit Variform tvättställ 75 cm. Geberit Xeno 2 ljsspegel 60 cm. Geberit Duofix Sigma element för vägghängd WC-stol. Geberit Duofix Sigma 50 spolplatta krom. Ifö Spira 6245 Rimfree® vägghängd WC-stol. Damixa Silhouet Large tvättställsblandare, krom. Kakelpalatzet Europa White matt 20 x 30 cm kakel. Kakelpalatzet Hometown Grey 30 x 60 cm rek klinker. *PRIS: Är beräknat på badrum med golvyta på 3 och 4 m2, gäller om ROT-avdrag medges. Exkl. accessoarer och handdukstork. Se fullständiga villkor på bad-varme.se. TILLVAL: Vattenburen golvvärme, spotlights och handdukstork, se bad-varme.se FÖRUTSÄTTNING: Inkommande vatten ska uppfylla dagens branschregler. Erbjudandet gäller till 31/12 2021. **Villkor för att delbetala se sid 23.

15


PRODUKTER & INSTALLERAT - OCH - KLART

INSTALLERAT-OCH-KLART*

2 495:-

ORD. PRIS 3 095:-

Nyhet! Utvalda blandare. Bad & Värme i samarbete med damixa.

TAKDUSCHPAKET

Bad & Värme Collection Damixa Bell 2 takduschpaket Med keramisk insats och skållningsskydd (38ºC). Vattensparfunktion, Eco-Save. Krom.

Bad & Värme Collection Damixa Solid tvättställsblandare Med Eco-save vattensparfunktion och RubClean för enkel rengöring. Krom.

SOLID FLEX

795:-

ORD. PRIS 1 000:Bad & Värme Collection Damixa Solid Flex duschset Handdusch, slang 150 cm med anti-twist. Duschstång inkl. tvålkopp. Justerbara väggfästen.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

INSTALLERAT-OCH-KLART*

5 495:-

3 995:-

INKL. ROT

ORD. PRIS 7 530:-

3 225:-

INKL. ROT

Bad & Värme Collection Damixa Solid takduschpaket Med keramisk insats och skållningsskydd (38ºC). Vattensparfunktion, Eco-Save. Krom.

ORD. PRIS 3 630:-

INKL. ROT

Bad & Värme Collection Damixa Solid duschblandare Keramisk insats. 160 cc. Skållningsskydd (38ºC). EcoKlick vattensparfunktion.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

3 295:-

ORD. PRIS 3 795:-

INKL. ROT

Bad & Värme Collection Damixa Solid köksblandare Med hög utloppspip och diskmaskinsavstängning. Krom.

Nya Silhouet Touchless beröringsfri blandarserie från damixa.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

3 995:-

ORD. PRIS 5 095:-

INKL. ROT

INSTALLERAT-OCH-KLART*

5 295:-

ORD. PRIS 6 895:-

INKL. ROT

INSTALLERAT-OCH-KLART*

5 295:-

ORD. PRIS 6 895:-

INKL. ROT

Damixa Silhouet Touchless tvättställsblandare Designad beröringsfri blandare där du lätt ställer temperatur men även flödet är enkelt att ställa om beroende på vad du ska göra. Krom, borstad mässing och mattsvart.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

5 495:-

ORD. PRIS 7 595:-

INKL. ROT

INSTALLERAT-OCH-KLART*

6 795:-

ORD. PRIS 9 595:-

INKL. ROT

INSTALLERAT-OCH-KLART*

6 795:-

ORD. PRIS 9 595:-

INKL. ROT

Damixa Silhouet Touchless köksblandare Här får du både de ovan beskrivna beröringsfria funktionerna och den klassiska blandarens funktion i en snygg lösning. Kan kompletteras med en elektronisk dikmaskinsavstängning när det behövs. Krom, borstad mässing och mattsvart.

16


Nyhet!

Nyhet!

Nyhet!

INSTALLERAT-OCH-KLART*

5 595:-

ORD. PRIS 6 595-

5 795:-

ORD. PRIS 7 595:-

Mora Tronic beröringsfri blandare med temperatursvred. Koppar.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

INSTALLERAT-OCH-KLART*

INKL. ROT

5 995:-

INKL. ROT

Mora Tronic beröringsfri blandare med temperatursvred. Champagne.

ORD. PRIS 8 595:-

INKL. ROT

Mora Tronic beröringsfri blandare med temperatursvred. Mässing.

327:-/mån

Delbetala 12 mån**

INSTALLERAT-OCH-KLART*

INSTALLERAT-OCH-KLART*

3 495:-

ORD. PRIS 4 295:-

Mora Cera K5 köksblandare med DM-avst. Mjukstängande. Eco flöde 9 l/min. Ett självklart val om du söker en produkt som är robust, energieffektiv och med många smarta funktioner.

643:-/mån

Delbetala 12 mån**

DUSCHSET

695:-

ORD. PRIS 1 000:Damixa Slate duschset med metallslang och tvålkopp.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

7 295:-

ORD. PRIS 9 725:-

INKL. ROT

Damixa Slate4 takduschpaket komplett med termostatblandare 160 mm c/c, krom/svart.

2 695:-

INKL. ROT

INKL. ROT

ORD. PRIS 3 095:Mora Cera B5 tvättställsblandare. Eco föde 5 l/min. Krom. Godkänd av reumatikerförbundet.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

3 395:-

ORD. PRIS 4 095:-

INKL. ROT

Damixa Slate köksblandare med G-pip och diskmaskinsavstängning krom/svart.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

3 995:-

ORD. PRIS 5 095:-

INKL. ROT

Damixa Slate Pro köksblandare med hög flexibel svart pip och diskmaskinsavstängning krom/svart.

TERMOSTATBLANDARE

INSTALLERAT-OCH-KLART*

ORD. PRIS 2 400:-

ORD. PRIS 3 595:-

1 695:-

Damixa Slate termostatblandare 160cc, krom.

2 995:-

INKL. ROT

Damixa Slate tvättställsblandare Keramisk insats. Rub-Clean. Skållningsskydd (38ºC). Eco-Save vattensparfunktion, krom/svart.

17


PRODUKTER & INSTALLERAT - OCH - KLART

Nyhet! Prisbelönt digital handdusch med Bluetooth®

Nyhet! Oras Stela

DIGITAL HANDDUSCH

1 695:-

ORD. PRIS 2 508:Oras Hydractiva Digital Digital handdusch med feedback i realtid, visar aktuell förbrukning direkt i displayen - vatten- och energibesparande. Bluetooth-funktion, anslut till app för uppföljning över tid. Självdrivande, inga batterier behövs. Antikalkfunktion, enkel att rengöra. Ø=120 mm. Designad för att passa alla duschslangar. Vinnare av Red Dot Award 2021 i kategori Product Design.

Oras Stela 4805F Tvättställsblandare med design i rena, moderna geometriska former. Dold strålsamlare som kan vinklas för att undvika vattenstänk i handfatet. 6l/min.

Oras Stela 4810F Tvättställsblandare med en bred strålsamlare. Flödet ger en fascinerande vattenfallseffekt med diamantstruktur. 6l/min. Vinnare av Red Dot Award 2021 i kategori Product Design. INSTALLERAT-OCH-KLART*

INSTALLERAT-OCH-KLART*

3 595:-

535:-/mån

ORD. PRIS 4 269:-

Delbetala 12 mån**

3 595:-

INKL. ROT

ORD. PRIS 4 269:-

INKL. ROT

Vattenfallseffekt

Med Bluetooth®

668:-/mån

Delbetala 12 mån**

INSTALLERAT-OCH-KLART*

7 595:-

ORD. PRIS 10 625:-

INSTALLERAT-OCH-KLART*

5 995:-

INKL. ROT

Oras Optima 7156/7157/7192 Rain shower med termostatblandare. Stor takdusch som ger en härligt fyllig dusch. Handduschen kan ställas in som behagligt mjuk, vanligt uppfriskande eller en energibesparande stråle. Finns i 160/40/150 c/c.

ORD. PRIS 7 595:-

5 695:-

INKL. ROT

Oras Inspera 3031F Köksblandare med utdragbar utloppspip med två olika strållägen, samt Smart diskmaskinsavstängning. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. Batteridriven 3V.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

INSTALLERAT-OCH-KLART* ORD. PRIS 7 295:-

5 295:-

INKL. ROT

Oras Inspera 3035F Köksblandare med hög, svängbar utloppspip och Smart diskmaskinsavstängning. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. Batteridriven 3V.

ORD. PRIS 7 095:-

INKL. ROT

Oras Inspera 3016F Beröringsfri tvättställsblandare med temperaturvred. Batteridriven 6V. Högre hygien och lägre vatten- och energiförbrukning. Bluetooth® funktion, enkelt att göra inställningar m.m. via Oras App.

Rekommenderas av Bad & Värme Spara 1 086:-!

TRÄDGÅRDSKRAN

995:-

ORD. PRIS 2 081:-

DocNum 949051-07-17 949193-07-17 949192-07-17 949191-07-17 949190-07-17 949189-07-17

A D B C D E F G

3 bar

4L 33 s

949078-05-14

C

Energiprestanda Energy Performance

2,6 kWh

Köksblandare Oras 1531F , 1536F Strålsamlare: Neoperl Z Certifikatnummer: 1410

Oras Trädgårdskran självdränerande. Inkl. lös nyckel. Väggtjocklek max 450 mm. Uppfyller kraven för säker vatten.

1003636

≤ 1,6 > 1,6 ≤ 2,2 > 2,2 ≤ 2,8 > 2,8 ≤ 3,4 > 3,4 ≤ 4,0 > 4,0 ≤ 4,6 > 4,6

Partner for progress

INSTALLERAT-OCH-KLART*

3 995:-

ORD. PRIS 5 195:-

INKL. ROT

Oras Swea 1536F Köksblandare med sidospak, keramisk diskmaskinsavstängning och hög, svängbar pip. Kallstart och Ecoflöde. Energiklass C.

DocNum 949051-07-17 949193-07-17 949192-07-17 949191-07-17 949190-07-17 949189-07-17

A D B C D E F G

1003636

≤ 1,6 > 1,6 ≤ 2,2 > 2,2 ≤ 2,8 > 2,8 ≤ 3,4 > 3,4 ≤ 4,0 > 4,0 ≤ 4,6 > 4,6

3 bar

4L 46 s

949078-05-14

B

Energiprestanda Energy Performance

2,1 kWh

Tvätställsblandare Oras 1507F Strålsamlare: Neoperl PCA 6L Certifikatnummer: 1409

Partner for progress

INSTALLERAT-OCH-KLART*

3 395:-

ORD. PRIS 4 295:-

INSTALLERAT-OCH-KLART*

4 495:-

INKL. ROT

Oras Swea 1507F Tvättställsblandare med sidospak, hög svängbar utloppspip. Kallstart och Ecoflöde. Energiklass B.

ORD. PRIS 5 695:-

Oras Inspera 3010F Tvättställsblandare med strålsamlare. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde.

Erbjudandet gäller till 26/9 2021. *Pris Gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.s **Villkor för att delbetala se sid 23.

18

INKL. ROT


NIBE S-SERIEN

VÄRME I VARDAGEN. PÅ DITT SÄTT. Vädret är vad det är, det är svårt att påverka. Men inne hos dig kan du få det klimat du vill ha. Säg hej till värmepumpen som anpassar sig automatiskt efter dina värmebehov och väderprognosen. NIBE S-serien, för dig som vill leva smart.

IT’S IN OUR NATURE

NIBE.SE

19


VÄRMELÖSNINGAR

Värmepaket med elpanna och värmepump!

+

INSTALLERAT-OCH-KLART-PRIS:*

99 995:-

INSTALLERAT-OCH-KLART-PRIS:* GÄLLER VID UTBYTE AV BEFINTLIG VÄRMEPUMP INKL. ROT

Bosch AWM 5-9/ AWM 13-15 Elpanna för samkörning med Bosch Compress 7001i AW. Inbyggd varmvattenberedare med slät rostfri laddslinga. Elpatron 9 kw. Inbyggd laddpump, expansionskärl samt inbyggd styr & reglercentral. Måste kompletteras med yttre cirkulationspump till värmesystemet samt backventil, ventilrör, påfyllnadsventil, värmekabel. IP-modul och rumstermostat ingår i leverans. Bosch Compress 7001i AW 7/AW 9/AW 13 Värmepump inverterstyrd luft/vatten utedel. Är i leveransläge avsedd för samkörning mot komplett värmepumpsmodul ”AWM”. Pris avser Bosch Compress 7001i AW - 7/Boch elpanna AWM - 5-9.

87 995:-

INKL. ROT

Bosch Compress 7001i LWMF 8/ LWMF 12/ LWMF 16 Värmepump inverterstyrd med inbyggd varmvattenberedare med slät rostfri laddslinga för berg, jord och sjö. Innehåller en användarvänlig reglercentral med stor och tydlig touch färgskärm och med möjlig uppkoppling mot smartphone. Pris avser Bosch Compress 7001i LWMF 8.

INSTALLERAT-OCH-KLART-PRIS:* GÄLLER VID UTBYTE AV BEFINTLIG LUFTVÄRMEPUMP

57 495:-

Bosch Compress 3800i EW 9/EW 13 Frånluftvärmepump med inbyggd varmvattenberedare med slät rostfri laddslinga och elpatron för uppvärmning av tappvarmvatten samt värme till vattenburet golv-/radiator system. Komplett frånluftsvärmepump för varmvatten, ventilation, återvinning samt värme till låg- eller högtempererat värmesystem. IP-modul ingår. Pris avser EW 9.

Smartare & mer energieffektiva

CABINET 160 E SMART

CABINET 110 E SMART

INSTALLERAT-OCH-KLART*

16 395:-

ORD. PRIS 16 956:-

INKL. ROT

CABINET 60 E SMART

INSTALLERAT-OCH-KLART*

14 595:-

ORD. PRIS 15 063:-

INKL. ROT

INSTALLERAT-OCH-KLART*

11 695:-

ORD. PRIS 12 125:-

INKL. ROT

Metro Therm Cabinet Varmvattenberedare med SMART Control. Klimatsmarta, då termostaten automatiskt lär sig förbrukningsmönstret och anpassar därefter hur mycket varmvatten som brukas och när. Detta ger en energibesparning samtidigt som det alltid ser till att det finns varmvatten till hela familjen. Finns i flera storlekar men även med olika egenskaper som gör beredarna smidiga och enkla att installera i hemmet med en stilren design. Beredarna finns även som rostfritt alternativ. Metro Therms 110 liter Cabinet var den varmvattenberedare som var mest energieffektiv enligt Energimyndighetens i deras senaste stora test av varmvattenberedare. Erbjudandet gäller till 26/9 2021. *Pris Gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.s **Villkor för att delbetala se sid 23.

20

INKL. ROT


Dags att renovera badrummet? Uponor golvvärmesystem ger dig fullt av möjligheter. Vi är säkra på att kunna hitta det golvvärmesystemet som passar just ditt projekt, oavsett om du ska renovera ett badrum eller hela ditt hus. Uponor golvvärme kan installeras tillsammans med alla typer av golv och passar bra både bra för nybyggnationer och renoveringar. Golvvärmesystemet Uponor Minitec passar särskilt bra för när du ska renovera ditt badrum, eftersom fästelement du sätter golvvärmeslingorna i bara är en centimeter högt. Responstiden är snabb och ger dig varmt och härligt badrumsgolv.

252:-/mån

Delbetala 12 mån**

JETPUMP JSWM

2 595:ORD. PRIS 3 680:-

Scandia Pumps Pedrollo JSWM 2CX 1-fas 0,75kW självsugande jetpump. Pumpar rent vatten för hushålls- och trädgårdsapplikationer. Självsugande betyder att pumpen kan pumpa exempelvis från en grävdbrunn, där luft kan finnas i slangen mellan hus och brunn.

502:-/mån

Delbetala 12 mån** MATTSVART PRIS FRÅN

2 990:-

ORD. PRIS FRÅN 3 990:Nordhem Edsberg Ger med sin avskalade design ett stilsäkert uttryck till ditt badrum. Med gott om plats mellan rören är det enkelt att placera och få plats med hela familjens handdukar. Booster- och timerfunktion ger energibesparande funktionalitet i denna elektriska handdukstork. Finns i polerat rostfritt stål och mattsvart, samt i storlekarna 830 x 560 mm resp 1245 x 560 mm. Välj mellan att installera den med dold anslutning på höger eller vänster sida alternativt utanpåliggande sladd. Pris från avser mattsvart 830 x 560 mm, 42W.

AVLOPPSPUMP VXM

LÄNSPUMP RXM

ORD. PRIS 8 190:-

ORD. PRIS 4 320:-

5 595:-

Scandia Pumps VXM 15/35-N 1-fas vortex/ virvelhjulspump med inbyggd nivåvippa. Lämpar sig väl till pumpning av BDT-vatten till reningsverk eller gråvatten där det saknas självfall till markbädd.

2 995:Scandia Pumps RXM 2-GMV Pedrollo Rostfri länspump med centrifugalhjul för att pumpa drän-/dagvatten där det inte går att få självfall till kommunens dagvattenledning eller stenkista.

21


RÖRMOKARTJÄNSTER

Rörmokartjänster

Med våra rörmokartjänster hjälper vi dig med stopp i avloppet, droppande kranar, kalla element, vattenskador, krånglande värmepannor, lågt vattentryck, trasiga WCstolar, rördragning, ventilbyten, blandar- och duschbyten, läckande och sönderfrusna rör, tvättmaskins- och diskmaskinsmontering. Och lite till.

• Bokning på bad-varme.se • Fastpris på mängder av tjänster • Certifierade VVS-montörer

Läs mer på bad-varme.se eller kontakta din lokala Bad & Värme.

22

Vattenläckage och stopp i avlopp Det händer att vattenledningar börjar läcka och att avlopp sätts igen. Vi hjälper till att lokalisera och åtgärda läckaget och vid behov reparera vattenskador som kan ha uppstått. Om ditt avlopp satts igen hjälper vi till med rensning eller spolning.

Service eller byte av blandare och WC-stol Äldre vattenkranar och toaletter kan börja droppa eller läcka. Vi har reservdelar till de flesta märken på marknaden och hjälper till att byta ut slitna delar, packningar eller hela blandare.

Installation av tvätt- och diskmaskin Vi installerar din tvätt- eller diskmaskin på ett fackmannamässigt sätt så att inga läckage eller oönskade problem uppstår.

Nybyggnation och renovering Ta hjälp av din lokala Bad & Värme-installatör till ditt renoverings- eller byggprojekt. Vi kan hjälpa till med rådgivning av hur VVS-installationen ska göras eller bara hjälpa till med att dra om befintliga rör.

Kalla element och service av värmesystem Vi hjälper till att serva värmesystemet så att temperaturen blir jämn och behaglig i alla rum. Ofta räcker det med en luftning men ibland kan någon del, t.ex. en cirkulationspump, behöva bytas. Vi kan hjälpa till med nästan alla märken som finns på marknaden!

Installation av värmepump/varmvattenberedare Våra värmeexperter hjälper till med rådgivning för att hitta den mest kostnadseffektiva värmelösningen för ditt hus. Vi jobbar med de största tillverkarna av värmeväxlare, värmepumpar och varmvattenberedare och har erfarenhet för att genomföra alla steg i installationsarbetet.


6 års Trygghetsförsäkring ingår i alla våra jobb.* Gör en säker VVS-installation ännu säkrare! När du anlitar oss på Bad & Värme kan du känna dig fullständigt trygg. Dels för att du vet att installationen alltid utförs av en professionell och certifierad VVS-installatör som kan sitt jobb. Dels för att det ingår en trygghetsförsäkring i våra jobb. *Totalkostnaden måste vara minst 20.000 kr för installationer. Gäller hos installatörer som har Bad & Värmes företagsförsäkring. Mindre arbeten omfattas inte av vår trygghetsförsäkring.

Läs mer genom att scanna QR-koden med din smartphone-kamera.

När du vill betala lite i taget

Projektkonto

Bad & Värmekort

Representativt ex för delbetalning 36 månader* Bad & Värme projektkonto Kreditbelopp/Köp 100 000 kr Effektiv ränta 9,61 %

Rörlig årsränta 8,49 % Kreditkostnad 15 303 kr

Adm.avg./mån 35 kr Ord. delbet./mån** 3 204 kr

Uppläggn.avg. 0 kr Totalt belopp att betala 115 303 kr

*Exemplet baseras på ett köp den 15:e dagen i en kalendermånad och är be­räknat 2021-01-01. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kredit­perioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre­effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets rikt­linjer. **Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Månaden efter val av delbetalning tillkommer ev. upp­läggningsavgift till ordinarie delbetalningsbelopp. Ev. uppläggning­avgift är inkluderad i angiven Kreditkostnad och Totalt belopp att betala.

Representativt ex för delbetalning 12 mån* Bad & Värme-kort Kreditbelopp/Köp 10 000 kr Effektiv ränta 12,86 %

Rörlig årsränta 0% Kreditkostnad 715 kr

Adm.avg./mån 35 kr Ord.delbet./mån** 869 kr

Uppläggn.avg. 295 kr Totalt belopp att betala 10 715 kr

*Exemplet baseras på ett köp den 15:e dagen i en kalendermånad och är be­räknat 2021-01-01. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kredit­perioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre­effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets rikt­linjer. **Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Månaden efter val av delbetalning tillkommer ev. upp­läggningsavgift till ordinarie delbetalningsbelopp. Ev. uppläggning­avgift är inkluderad i angiven Kreditkostnad och Totalt belopp att betala. Månad 12 861 kr

Månad 1 869 kr Månad 2 1 164 kr

Delbetala

10 000 kr på 12 månader

Månad 3–11 869 kr/mån

Exemplet ovan: totalt betalar du 10 715 kr

Inkluderar en administrationsavgift på 35 kr per månad + 295 kr i uppläggningsavgift som debiteras månad 2.

30–60 dagars fri kredit. Betalningsalternativ väljer du när du får din avi.

Betala hela beloppet utan extra kostnad eller välj ett av delbetalningsalternativen.

Räntefritt upp till 24 månader.

Ansök om kortet i butiken, det kostar inget.

Fullständig information: resursbank.se eller ring deras kundservice på 0771-11 22 33

23


Gör livet en gnutta enklare BUTIK, SHOWROOM, SERVICE OCH INSTALLATION

SERVICE OCH INSTALLATION

Arboga Bollnäs Borlänge Borås Enköping Färjestaden Gnosjö/Reftele Gällivare Halmstad Haparanda Helsingborg Hova Hudiksvall Jämjö Kalmar Karlstad Katrineholm Kisa

Bad & Värme i Arboga Bad & Värme Blomquist Rör Kakelgruvan Borås Rör & Sanitet Bad & Värme/Lindboms Rör Bad & Värme/Kalmar VVS & El-montage Gnosjö Rör Lennarts VVS-Tjänst i Malmfältet Bad & Värme Gränsrör i Norr Skånska Bad Bad & Värme/Hova Rörledningsaffär Frihemservice VVS Sturkö-Jämjö Rör & Värmeinstallationer VVS Butiken Lindsdals Rör Karlstad Rörmontage Kamin & Kakel i Katrineholm Bad & Värme

Smedjegatan 2 Renslyckan 6 Skäggargatan 7 Segloravägen 20 Romgatan 10, bredvid Jysk Storgatan 70 Järnvägsgatan 35 Stallarvägen 2 Söndrumsvägen 29 Skomakargatan 1 Kanongatan 157 Björnemossegatan 3 Granebovägen 3 Vallevägen 24 Dagövägen 5 Kolvgatan 10 Videvägen 2 Västra vägen 29

0589-49 99 00 0278-272 62 0243-22 70 55 033-10 16 90 0171-511 01 0485-316 70 0370-33 22 90 0970-169 05 035-241 08 50 0922-108 08 042-400 94 40 0506-307 95 070-381 37 99 0455-60 61 90 0480-696 00 054-22 14 40 0150-517 40 0494-125 50

Alingsås Askersund Bengtsfors Bromma Bålsta Enköping Ekerö Eskilstuna Falkenberg Filipstad Flen Gävle Göteborg Karlstad Hanaskog Hjo Hässleholm Järfälla

Elterm i Alingsås Tokebackavägen 16A 0322-123 24 Askersunds Brunnsborrning Läggesta 111 0583-71 10 77 Bad & Värme 0531-103 02 JGS Rör & Värme Mariehällsvägen 6 08-409 200 30 Bad & Värme/Lindboms Rör Dragrännan 2 0171-511 01 Lindevalls Rör Kvartsgatan 12 0171-212 03 Wikmans VVS Stenhamra Vallviksvägen 116 08-560 449 00 VVS-Vattentec i Eskilstuna Kardangatan 2 016-541 70 60 Calle Nilssons VVS/Skrea Rör Stafsinge Krämaregård 202 0705-90 01 28 Bad & Värme/ Pe Be´s VVS Bagaregatan 6 0590-130 14 Lundberg & Jonsson Rör Åsegatan 8 0157-100 61 VVS-Installatören i Gävle Strömsbrovägen 35 026-12 69 10 FP Badrumsspecialisten AB Tagenevägen 12 port. 8 0739-80 24 90 Värme & Sanitet i Skåre AB Fjärrviksvägen 1 070-191 42 49 VVS-Service i Knislinge Fabriksgatan 5 044-614 11 Rörfixarna i Hjo Filvägen 6 0503-122 22 VVS-teamet Väpnargatan 7 0451-38 18 70 BE Värme & Sanitet Skarprättarvägen 7 (lokal 28) 08-583 547 80

Kristinehamn Kungens Kurva Kungälv Köping Laholm Linköping Ljusdal Ludvika Luleå Lysekil/Brastad Malmö Malung Mariehamn Mariestad Mora Motala Nora Norrtälje Nybro Osby Piteå Rimbo Rottne Rävlanda Sala Sandviken Skara Skellefteå/Kåge Slite Sollefteå Strömstad Sälen Söderhamn Söderköping Tingsryd Täby Valbo Varberg Vedum Vetlanda Visby Vårgårda Vänersborg Västerås Åkersberga Årjäng Örebro Östersund

Bad & Värme/ Pe Be´s VVS B Nilsson & Co Badrum, Kök och Golv Ytterby Rör AB Bad & Värme/K & E Rör Bad & Värme Bad & Värme HP Rör & Värme Radiator VVS Bad & Värme/Rörcentrum Bad & Värme Rönnings Rör Kakel Ideá AB Installationsgruppen Bad & Värme/ Klingbergs Elektriska Bad & Värme Bad & Värme/Eklunds VVS Bad & Värme A.V.D. Värme och Vatten AB NM Rör AB Hammarstedts VVS Bad & Värme/Sahlins Rör Bad & Värme/Rörcentrum Aqua VVS i Rimbo Söders Olja & Rör Johansson & Gunverth VVS & El Silverstadens Rör Hedlunds Rör Bad & Värme Holmboms Värme Bad & Värme Rörmokarn i Sollefteå Bad & Värme Installationsgruppen Bad & Värme PL VVS & Fastigheter Bad & Värme/Rör & Smide Täby Bad & Värme Nybloms Rör i Valbo Happy Homes VVS Lundgrens Rör i Vedum Vetlanda Rör Rör & Bad Vårgårda VVS Rör Anders VVS & Energi Bad & Värme/Nya Rörbolaget Kakelshopen i Åkersberga Bad & Värme/Färg & Kakelbutiken Bad & Värme Bad & Värme/Norderåsens VVS

Första Industrigatan 7A 0550-69 29 96 Jägerhorns Väg 15 08-740 80 30 Truckgatan 2 0303-92145 Hantverkaregatan 21 0221-140 70 Kullsgårdsvägen 43 0430-100 00 Industrigatan 15 013-31 25 50 Södra Järnvägsgatan 50 0651-138 38 Målarvägen 5 010-458 66 55 Spantgatan 8 0920-108 80 Hallindenvägen 25 0523-470 71 Östra Farmvägen 4 040-49 60 56 Källvägen 15 0280-130 75 Godbyvägen 11 +358 18-221 11 Förrådsgatan 45 0501-716 60 Skolvägen 6 0250-58 50 00 Medevivägen 71 0141-21 00 32 Prästgatan 28 0587-140 58 Abborrvägen 12 0176-22 47 00 Herkulesgatan 2 0481-76 60 00 Tegvägen 5 0479-146 04 Batterigatan 6 0911-927 70 Finstavägen 1 070-835 79 77 Kopparvägen 6 0470-925 50 Västergårdsvägen 9 0301-23 40 50 Gruvvägen 44 0224-181 90 Mossvägen 41 026-27 30 75 Mejerigatan 2 0511-101 59 Storgatan 46 0910-72 04 05 Boge Mojner 828 0498-22 07 00 Bangatan 4 0620-150 15 Solrosgatan 3 0526-667 10 Sälenvägen 15 0280-207 75 Växelgatan 7 0270-100 90 Vintervadsgatan 5A 0121-101 00 Lokgatan 3 0477-130 50 Måttbandsvägen 6–10 08-630 07 00 Valbovägen 303 026-455 30 30 Härdgatan 33 0340-67 58 08 Larvsvägen 40 0512-405 36 Östra Nygatan 10 0383-158 49 Hyvelgatan 11, infart Willys P 0498-500 76 Korsgatan 40 0322-62 00 60 Vassbottengatan 8 0521-657 00 Retortgatan 5 021-38 04 30 Stationsvägen 24 08-540 229 80 Snickargatan 19 0573-100 03 Elementvägen 13 019-10 63 60 Hemvägen 28 063-14 01 50

Järfälla Jönköping Karlskoga Karlskrona Kolmården Kristianstad Kristianstad Kungshamn Laholm Lidingö Lindesberg Malmö Saltsjö-Boo Skurup Skurup Skövde Stockholm Strängnäs Sundsvall Södertälje Sölvesborg Tibro Tranemo Tumba Uddevalla Umeå Uppsala Varberg Vedum Vellinge Vendelsö Ystad Åstorp Ödsmål Örebro

Järfälla BadrumsRenovering Mantor VVS Bad & Värme/Pe Be´s VVS Redmos Rör Hertzmans VVS Hilmerssons Elservice Rörmontage Kristianstad Jonas Rör Jons VSS AB Din lokala hjälpreda i Lidingö Bergslagens VVS AB Lindbloms VVS AB Turex Rör Rörtjänst VVS-Installationer Rydsgård A. Lennartsson VVS-Service Cyklande Rörmokaren Buneco LBM Rör & Värmeteknik Tälje VVS Aktiebolag Hilmerssons Elservice Rörfixarna i Hjo (fd Karl Johanssons Rör) Tranemo Rör Termorör VVS Total Umeås Raka Rörinstallationer J-G Rör Votab Lundgrens Värme & Sanitet Wickmans Rör Forsmans VVS Ystads Rörtjänst Åstorp Rör Ödsmåls Rörläggeri Närkes Rörlednings AB

Gilla oss på Facebook!

www.bad-varme.se

Skarprättarvägen 11 08-583 550 50 Kämpevägen 17 010-330 05 60 Örebrovägen 27 0586-350 50 Silvervägen 20 0455-168 00 Kakelugnsvägen 5 011-696 63 Industrigatan 40 044-781 80 84 Industrigatan 22 044-10 00 15 Rosengårdsgatan 14 0523-376 77 Sven Hanssons Gata 12 070-576 51 33 Klarabärsvägen 3 0768-79 97 50 Löpargatan 4 0581-531 00 Nils Anderssons gata 5 0733-38 77 78 Telegramvägen 46C 08-715 56 16 Östra Olstorpsgatan 11 0411-420 00 Södergatan 4 0411-44 330 Kåsatorpsvägen 4 076-949 64 01 Själagårdsgatan 21 076-885 68 76 Finningevägen 75 070-270 04 04 Axvägen 6 060-64 15 90 Brunnsängsvägen 32 08-550 104 64 Löparevägen 6 0456-128 33 Värsåsvägen 14 0504-129 88 Åkerivägen 1 0325-700 49 Skyttbrinksvägen 23 08-518 190 10 Spikvägen 1G 0522-122 56 Förrådsvägen 21J 070-666 77 03 Spikgatan 6 018-69 28 48 Vagnvägen 12 0340-64 68 03 Kyrkogatan 16 0708-60 77 13 Spikgatan 8 040-42 26 00 Vendelsömalmsvägen 94 076- 897 82 07 Västra Kustvägen 52 0411-120 70 JIi-Te Gatan 6 042-541 85 Ödsmål Industriväg 3 070-577 34 97 Hagagatan 7 019-12 26 02

Följ oss på Instagram! BADOCHVARME_BADRUM

Lokala prisavvikelser kan förkomma. En del produkter är beställningsvaror. Leveranstid kan vara upp till 3 veckor. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

– 1000 VVS-INSTALLATÖRER ÖVER HELA SVERIGE –

Profile for bad-varme

Bad & Värme | Kampanjtidning NR 4 2021  

Bad & Värme | Kampanjtidning NR 3 2021. Gäller 30 AUG. - 26 SEPT. 2021.

Bad & Värme | Kampanjtidning NR 4 2021  

Bad & Värme | Kampanjtidning NR 3 2021. Gäller 30 AUG. - 26 SEPT. 2021.

Profile for bad-varme

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded