Actiekrant 2022 #3

Page 1

Jaargang 8 - nr. 3 - oplage 750.000 - NL

kenteken

SPEEL JE ZO

WE MAKEN JE AUTO ZOMERKLAAR

EN DE WERELD GROENER ZIE PAG. 5

VOOR VAKKUNDIG EN VOORDELIG ONDERHOUD!

bingo

ZIE PAG. 7


OP VAKANTIE?

EEN GOEDE VOORBEREIDING IS ALLES! Mag je ein-de-lijk weer uitzien naar een welverdiende vakantie? Zorg er dan voor dat je auto er ook helemaal klaar voor is. Want de meeste pechgevallen tijdens vakantie kunnen worden voorkomen. Plan op tijd een grondige onderhoudsbeurt in bij één van onze garages. Dan ga je een stuk zekerder op reis. Kijk achterop deze krant of op www.autoprofijt.nl/vestigingen.

LET OP: APK IS GEEN ONDERHOUD! APK IS DE MINIMALE EIS; ONDERHOUD HAALT HET MAXIMALE UIT JE AUTO

AUTO-ONDERHOUD VOOR EEN VASTE PRIJS

1 2 3 4

GA NAAR WWW.AUTOPROFIJT.NL EN KIES VOOR ONLINE OFFERTE

KIES EEN GARAGE BIJ JOU IN DE BUURT SELECTEER DE WERKZAAMHEDEN

ONTVANG DIRECT EEN OFFERTE OP MAAT O.B.V. JOUW NR-80-RD MAAK EEN AFSPRAAK WANNEER HET JOU UITKOMT

alle garages vind je op autoprofijt.nl

2


HOU JE HOOFD KOEL MET EEN AIRCO DIE WERKT!

AIRCOSYSTEEM VULLEN

Deze zomer slechts

€ 99 pnieuw vullen met de juiste hoeveelheid O koudemiddel R134A, max. 400 gram

Het aircosysteem van je auto verliest gemiddeld 10% vulling per jaar. Geen zorgen, je systeem is niet per se lek. Het komt met name door verdamping. Daardoor gaat de koelcapaciteit achteruit en duurt het bij warme dagen steeds langer voordat het in je auto de gewenste temperatuur is. Dit zorgt ook voor een hoger brandstofverbruik. Doe je er niets aan, dan gaat de airco uiteindelijk stuk en reparatie is niet goedkoop. Oplossing: eens per twee jaar je aircosysteem laten bijvullen. Maak snel een afspraak via www.autoprofijt.nl/vestigingen en vraag ook naar een volledige onderhoudsbeurt van je airco.

ZORGELOOS OP REIS MET EEN

V AKANTIECHECK Met een vakantiecheck wordt je auto gecontroleerd op meer dan 30 punten, waaronder het het niveau van de vloeistoffen, het profiel van de banden en - héél belangrijk - de remmen. Combineer een vakantiecheck met een airco servicebeurt en je hoeft alleen je koffer nog maar in te pakken.

3


BANDENSERVICE

VOORKOMT PROBLEMEN

Een lekke band is één van de meest voorkomende pechgevallen tijdens vakantie. In de meeste gevallen had pech voorkomen kunnen worden. Denk aan onvoldoende profiel, verkeerde bandenspanning of scheurtjes in de wangen van de band. Vergeet ook niet dat de auto veel zwaarder beladen is en een lange weg moet afleggen. De AutoProfijt-monteur weet waar hij op moet letten. Bandencontrole is uiteraard ook onderdeel van de vakantiecheck, zie pagina 3.

A -KWALITEIT VOOR B UDGETPRIJZEN Banden zijn er in vele soorten, maten, merken en prijzen. Je AutoProfijt-garage adviseert graag de juiste band voor jouw situatie én budget. Altijd A-kwaliteit banden voor B-udgetprijzen. Bekijk ook ons bandenaanbod op www.autoprofijt.nl/banden. Daarnaast kun je bij onze garages altijd rekenen op onderstaande service.

GRATIS BANDEN OP SPANNING Of je nu veel of juist heel weinig rijdt, er loopt altijd lucht uit de banden. Met de juiste bandenspanning rijd je veiliger, zuiniger, stiller en milieubewust. Pomp ze daarom elke 2 maanden op. Je bespaart wel zo'n € 100 per jaar. Wat de spanning voor jouw banden moet zijn? Rij gewoon gratis langs een AutoProfijt-garage!

BESPAAR

€ 100 PER JAAR

GRATIS PROFIELCONTROLE Wettelijk moet je bandenprofiel minimaal 1,6 mm zijn. Ons advies is echter om je banden al veel eerder te vervangen, voor voldoende grip en wateren vuilafvoer. Vervang zomer- en vierseizoenenbanden bij minimaal 2,5 mm en winterbanden bij minimaal 4 mm. Hoe je de profieldiepte meet? Kom gewoon langs bij een AutoProfijt-garage, dan doen we dat gratis!

alle garages vind je op autoprofijt.nl autoprofijt.nl

4


BESCHERM DE NATUUR

EN WIN HET VOLLEDIGE FACTUURBEDRAG TERUG! Momenteel staat alles in het teken van klimaatverandering. Zo zien we het aantal (deels) elektrisch aangedreven auto's op de weg in rap tempo toenemen. Toch is een groot aantal automobilisten (nog) niet toe aan deze stap, wat vooral is te wijten aan de dure aanschaf. AutoProfijt wil graag op een andere manier iets terug doen voor de natuur.

Wij willen namelijk jouw CO2-uitstoot compenseren door bomen te planten. De organisatie waarmee wij samenwerken, zet zich in bij duurzame projecten, niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. Is jouw auto tussen 25 juni en 31 augustus 2022 bij een AutoProfijt-garage geweest voor onderhoud, reparatie of APK? Dan is het enige dat je hoeft te doen je factuur uploaden op www.autoprofijt.nl/factuur. Wij tellen alle facturen bij elkaar op en laten bij elke € 1.000 een boom planten. Zo profiteer jij van vakkundig onderhoud en maken we samen de wereld een beetje groener. Je helpt niet alleen de natuur, misschien beloon je ook jezelf. Eén van de ingezonden facturen wordt namelijk volledig vergoed.

Actievoorwaarden Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De winnaar krijgt per e-mail bericht. Vervolgens wordt het factuurbedrag per bank uitgekeerd. AutoProfijt mag je eenmalig een actie sturen.

5


WIST JE DAT OLIE... ...er in vele soorten is? Er zijn meer dan 45 verschillende soorten motorolie. Elk autotype vraagt om zijn eigen olie. ...zorgt voor een optimale prestatie van de aandrijving van de auto? Met voldoende en schone olie is het brandstofverbruik lager, maakt de motor minder lawaai, en verkleint het de kans op een kapotte motor.

...ook in een handige 1 liter fles is te verkrijgen? Advies is om die standaard in de auto te hebben liggen, in het geval je olie moet bijvullen. Vooral als je op vakantie gaat!

...niet de enige belangrijke vloeistof is? Onder de motorkap bevinden zich tal van functies waar je vaak geen weet van hebt. Daarnaast heb je mogelijk nog te maken met nieuwe technieken, zoals start-stop systemen, hybride aandrijvingen en turbo's. Elke functie vraagt naar een specifieke oplossing. ...geen geheimen kent voor een AutoProfijt-monteur? Hij kent alle soorten en weet welke vloeistoffen jouw auto nodig heeft. Maak een afspraak met een garage bij jou in de buurt via www.autoprofijt.nl/vestigingen

alle garages vind je op autoprofijt.nl

6


dieren slang

aap - paard dolfijn - .. ..

Noem om de beurt een dier. Het volgende dier moet altijd beginnen met de laatst e letter van het vorige die r.

LANDCODE Landcode Komt uit A Oostenrijk AL Albanië AND Andorra ARM Armenië B België BG Bulgarije BIH Bosnië en Herzegovina BY Wit-Rusland CH Zwitserland CY Cyprus CZ Tjechië D Duitsland DK Denemarken E Spanje EST Estland

SPOTTEN

Dit zijn alle Europese landcodes, die je links op het nummerbord vindt. Welke heb jij onderweg gezien? En hoeveel?

Aantal _ _ _ _ _ _

Komt uit Frankrijk Finland Liechtenstein Verenigd Koninkrijk Gibraltar Griekenland Hongarije Kroatië Italië Ierland IJsland Luxemburg Litouwen Letland Malta Monaco

_ _ _ _ _ _ _ _ _

kenteken

Landcode F FIN FL GB GBZ GR H HR I IRL IS L LT LV M MC

bingo

Kies één of meerdere kentekens en streep elke letter of cijfer door die je op kentekens in het verkeer tegenkomt. Wie het eerst zijn kenteken, rijtje of volle kaart vol heeft, heeft gewonnen!

Aantal _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Landcode MK MNE N NL P PL RKS RO RSM RUS S SK SLO SRB UA V

Komt uit Macedonië Montenegro Noorwegen Nederland Portugal Polen Kosovo Roemenië San Marino Rusland Zweden Slowakije Slovenië Servië Oekraïne Vaticaan

Aantal _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

AUTO-RAADIO

al een bekend liedje. Wordt Lange reis? 1. Noem allema op de radio, dan win je. je liedje als eerste gedraaid ingstijd of aantal km's van 2. Voorspel de totale vertrag het dichtstbij is, wint! de verkeersinformatie. Wie

18-GK-TP

75-RJ-DP

NHZ-01-KD

43-HN-XS

9-NLS-63

RH-NP-41

74-LP-TR

2-TKP-53

TXH-27-J

GZ-82-KS

SG-90-RL

G-698-JZ

K-504-HZ

6-STR-74

LX-JG-12

1-TZR-80

7


VIND JOUW GARAGE OP WWW.AUTOPROFIJT.NL/VESTIGINGEN Met ruim 200 vestigingen altijd één bij je in de buurt

7 1 2

REDENEN WAAROM JE VOOR EEN AUTOPROFIJTGARAGE KIEST

VERTROUWD

5

KWALITEIT

6

ONDERHOUD

7

SERVICE

Bij AutoProfijt krijg je alleen de beste onderdelen. Want je wilt veilig op pad en zo lang mogelijk profijt hebben van je auto. Bovendien tegen de scherpste tarieven.

HELDER

Geen verrassingen achteraf. Een offerteaanvraag is inclusief alles, dus inclusief manuren, materialen en btw. Ontdekt de monteur onderwijl meer gebreken, dan zal hij je eerst informeren.

Van APK tot zomer-/winterbanden wissel, van airco tot uitlaat, de AutoProfijt-monteurs verrichten alle onderhoudswerkzaamheden om je auto in topconditie te houden.

VOORDELIG

Je AutoProfijt-garage hanteert scherpe prijzen voor de beste onderdelen, omdat wij als grote organisatie slim kunnen inkopen. In onze actiekrant en op onze website vind je zowaar nòg meer voordeel!

alle garages vind je op autoprofijt.nl

VAKKUNDIG

De deskundige monteurs van AutoProfijt hebben ervaring met vrijwel alle merken en modellen. Ze kennen je auto door en door en zijn jouw persoonlijk adviseur bij onderhoud en reparaties.

Altijd een AutoProfijt-garage bij jou in de buurt, met een monteur die je kent.

3

4

AutoProfijt-garages doen er alles aan om je met een goed gevoel te zien wegrijden. Zij zijn namelijk stuk voor stuk zelfstandige ondernemers, die hun naam hoog te houden hebben. Dat lukt alleen als jij tevreden bent.

8

Alle informatie in deze krant is geldig t/m 31 augustus 2022, tenzij anders vermeld. Druk- en typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.