Ljuset som är med dig hela vägen

Page 1

Ljuset som är med dig hela vägen Automatisk belysning med ActiveAhead från Helvar


Smart belysning från Aura Light Tillsammans med Helvars senaste AI-teknik ActiveAhead-2 har vi skapat en rad intelligenta armaturer. Dess unika, självlärande och trådlösa egenskaper är idealisk för kontor, trapphus och öppna ytor. En perfekt lösning för automatisk ljusstyrning och betydande energibesparing.

2


Bravida Linköping har Aura Lunaria och Helvars ActiveAhead-2 i sina kontorslokaler.

3


Aura Lunaria G5 Aura Lunaria är en komplett familj LED-paneler av premiumkvalitet, med marknadsledande egenskaper och effektivitet, uppdaterad med den senaste LED-tekniken. Den har också ett brett utbud av tillbehör för skräddarsydd design och funktionalitet.

Aura Lunaria G5 har ett brett sortiment av modeller och dimensioner anpassade för alla sorts applikationer.

4


Sevede Sevede är armaturserien som ger dig oändliga möjligheter till kreativa belysningslösningar. Den finns i olika längder som antingen kan pendlas eller monteras dikt tak. Det unika med Sevede är att du även kan skapa en homogen ljuslinje i en längd som passar just din anläggning. Genom att sätta samman valfritt antal av de olika längderna får du en helt unik lösning.

5


Exzite Exzite är en familj av pendlade armaturer för skolor och kontor. Den kan anpassas med sidopaneler i olika färger. Optiken i Exzite Whiteboard är anpassad för att effektivt och optimalt belysa vertikala ytor som whiteboards och anslagstavlor. Exzite har en mycket hög lumeneffekt och bra avbländning.

6


Kvill Kvill är en premiumarmatur med den senaste tekniken såväl som förstklassig optik i kombination med ett unikt LED-kort som är speciellt anpassat för armaturen. Kvill finns i tre olika storlekar, både som pendlad, takeller väggmonterad. Den finns även som infälld modell i storlek 470 mm.

7


Självlärande ActiveAhead är något helt nytt. Ingen programmering är nödvändig, systemet lär sig själv från dag ett. Systemet delar också informationen till övriga enheter och förutser var det behövs belysning härnäst. Minimal energiförbrukning, arbetsinsats och kostnad.

8


9


Alltid steget före ActiveAhead tänder belysningen redan innan du kommer, och lyser bokstavligen upp din väg, tack vare att sensorerna kommunicerar med varandra.

10


11


Anpassningsbart Om rörelsemönstren i en lokal förändras, eller om lokalens planlösning ändras, anpassar sig ActiveAhead för optimal drift.

12


13


Snabb respons ActiveAhead anpassar sig till olika ljusnivåer och tar tillvara på dagsljuset för att spara pengar och energi. Systemet reagerar även på förändringar som beror på närliggande byggnationer eller träd som börjar få löv.

14


15


Okomplicerat ActiveAhead har trådlös kommunikation mellan armaturerna. Det är enkelt att installera och börjar fungera automatiskt i samma ögonblick som det slås på.

16


17


Flexibelt Den självförsörjande väggpanelen, som finns som tillval, har varken kablar eller batterier. Den är enkel att installera och erbjuder fyra belysningsscenarier. Perfekt för mötesrum.

18


19


Förutseende ActiveAhead är utformat för en datastyrd framtid. Nya tjänster kommer att ge förbättrade funktioner och smidigare drift.

20


21


Ihågkommande När en lokal står tom över natten eller över helgen kommer ActiveAhead ihåg det som finns lagrat i minnet. Redo för när du återvänder.

22


23


Aura Light utvecklar och säljer smart belysning som är energieffektiv, ekonomisk och miljövänlig, med lång livslängd och hög kvalitet. Vi kallar det Brighter Lighting. Våra hållbara belysningslösningar gör det möjligt för våra professionella kunder att sänka både kostnad, konsumtion och miljöpåverkan.

Aura Light AB Box 8 598 21 Vimmerby Sverige Tel: 0492 755 00 Fax: 0492 755 10 E-mail: info@auralight.com www.auralight.se