Page 1

APRIL 2013 - NUMMER 9 - JAARGANG 5

MEER DAN N

100

SHOPTIPS!

5 JAAR PIETER VREEDEPLEIN! pietervreedeplein.nl

HIGH SPEED SHOPPING!

FASHION FLORAL & GRAPHIC FESTIVAL GLAM FOREVER DENIM

WAYLON

ROCKT HET JUBILEUMFEEST OP 14 APRIL


beweeg je vrijer

afvallen en afblijven 10 kilo kwijt in 10 weken

vanaf

0* €78m,4 nd p/

- INTENSIEVE BEGELEIDING VAN EEN DIËTIST EN PERSONAL COACH. - AANBEVOLEN EN VERGOED DOOR ZORGVERZEKERAARS.


VOORWOORD

PIETER IS JARIG! PIETER jarig? Jazeker, want het Pieter Vreedeplein en de Pieter Vreedestraat vieren dit jaar hun vijfjarig bestaan! 'In deze speciale jubileumeditie van PIETER lees je meer over de acties en evenementen rondom het jubileum.' Want op 13 en 14 april vindt op het Pieter Vreedeplein het speciale Jubileumweekend plaats, met een optreden van niemand minder dan Waylon! Op pagina 10 lees je een uitgebreid interview met deze superster van Hollandse bodem. Ook kun je op 13 april een heel bijzonder Mode & Dance Event meemaken met modeshows en dance-acts met als klap op de vuurpijl een Jubileumloterij! Ook is het Pieter Vreedeplein voortaan actief op Facebook. Wist je dat je een dagje gratis shoppen kunt winnen wanneer je de Facebookpagina Pieter Vreedeplein ‘liked’? Meedoen dus! PIETER Magazine laat je ook dit voorjaar weer zien wat dé trends zijn op het gebied van fashion en lifestyle en waar je terecht kunt voor deze trends. We hebben leuke shoptips, nieuwtjes én tips voor een zonnige lente. Zorg dat je erbij bent op 13 en 14 april, want het wordt een jubileum om nooit meer te vergeten!

Harry Broers Voorzitter Winkeliersvereniging Pieter Vreedeplein en Pieter Vreedestraat

PIETER 2013 3


VANAF 25 APRIL

VANAF 28 MAART

VANAF 11 APRIL

NU IN DE BIOSCOOP


INHOUD

INHOUD

6

NEWS & MORE De laatste nieuwtjes van het Pieter Vreedeplein

7

JUBILEUM Pieter Vreedeplein viert feest!

10 WAYLON “Ik kocht mijn eerste elektrische gitaar in Tilburg!� 14 BEAUTY Beauty Musthaves 15 WINNEN! Win een dagje gratis shoppen!

FASHION Forever Denim

22

INTERIEUR Haal de lente in huis

24

SHOPPEN High Speed Shoppen

26

UIT ETEN Culinair genieten bij Jack’s Cuisine

29

GADGETS Wil ik ook!

30

JUBILEUM AANBIEDINGEN Knip uit en pak je voordeel!

wk13

18 FASHION Festival Glam

20

INTERTOYS TILBURG 1JFUFS7SFFEFQMFJOt

PIETER 2013 5


NIEUWS

NEWS & MORE SATURN

VIERT FEEST De tijd op het Pieter Vreedeplein vliegt voorbij. Het is alweer vijf jaar geleden dat Saturn de deuren van de megastore op het plein opende. In de laatste week van april brengt Saturn ter ere van haar vijfde verjaardag een speciale folder bomvol feestelijke aanbiedingen uit!

50 JAAR ECCO

WINNEN!

Ecco bestaat dit jaar 50 jaar! In 1963 nam de Deense schoenmaker Karl Toosbuy een verlaten fabriek over en bracht comfortabele schoenen op de markt. Een halve eeuw later staat het Deense merk nog steeds voor comfort, kwaliteit en vakmanschap. Dit alles natuurlijk in combinatie met een mooi, Scandinavisch design. Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje in de Ecco shop in de Pieter Vreedestraat!

Je kunt met PIETER het spel Tomb Raider voor PS3, Xbox360 of PC winnen. Stuur voor 30 April een mailtje naar prijsvragen@asega.nl o.v.v. Lara Croft, je naam & adres.

BOUWEN MET BANBAO Creatieve jongens en meisjes opgelet. Bouw nu je eigen fantasiewereld met Banbao! Jongens kunnen uren spelen met de series politie, brandweer, race, werk, leger en boerderij. Voor meisjes is er de serie Loving world, waarmee je een kasteel, restaurant of zomerhuis kunt bouwen. De producten van Banbao zijn ontwikkeld door Nederlandse designers. Alleen de beste, mooiste en leukste series liggen speciaal voor jou in de schappen! Banbao is verkrijgbaar bij Intertoys op het Pieter Vreedeplein. Meer weten? Kijk dan op www.banbao.nl

SHOP IN SHOP

In februari heeft Claudia Sträter een nieuwe instore shop geopend in Gimbrère Tilburg! Een compleet nieuw interieur en een fleurige, nieuwe voorjaarscollectie maken de winkel zeker een bezoekje waard! 6

PIETER 2013


VOOR ECHTE BORRELAARS

POP UP STORE!

Misschien heb je er tijdens je shopping trip op het Pieter Vreedeplein al even rondgesnuffeld. Zo niet, dan is de nieuwe pop up store van Men at Work de place to be! Op de bovenverdieping van Men at Work wordt een wisselende collectie van speciale merken uitgelicht. In een speciaal op het merk afgestemde omgeving vind je de nieuwste collectie van o.a. Vans, Denham, Nudie en vele andere vooraanstaande merken.

De theeleuten onder ons waren al voorzien met de opkomst van de High Tea. Ook de High Wine is tegenwoordig een fenomeen, speciaal voor echte borrelaars. Bij Lokaal Zeven kun je genieten van zo’n heerlijke High Wine. De Lokaal Zeven High Wine bestaat uit 3 gangen met verrassend lekkere hapjes vergezeld door een glas wijn naar keuze. Meer weten? Kijk dan op www.lokaalzeven.nl

PATHÉ TILBURG

Op 27 april speelt de prachtige en meeslepende opera Giulio Cesare in Pathé Tilburg. De opera die Londen veroverde in de tijd van Händel is binnenkort in de Met te zien in David McVicar’s inventieve productie. Via een live stream kun je op het grote scherm ook genieten van deze succesvolle opera. De opera begint om 18:00 uur en duurt tot 22:46 uur. Kijk voor meer informatie & reserveren op www.pathé.nl

COLOFON Concept & realisatie ASEGA Media in opdracht van Corio Nederland Redactie: Madelon Baeten, Els de Bie, Marleen Lamslag, Suzanne de Rijk Fotografie: Camiel Donders, Tommy de Lange, Corné Hannink Sales: Esther van Loon Met dank aan: Corio Nederland, ondernemers van het Pieter Vreedeplein & Pieter Vreedestraat, Gemeente Tilburg. www.asega.nl Disclaimer: Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever worden overgenomen.

PIETER 2013 9


INTERVIEW

WAYLON

EEN STEM VOL ROCK EN SOUL, EEN SPRANKELENDE PODIUMPERSOONLIJKHEID EN ONGELOFELIJK SEXY BLAUWE OGEN. WAYLON LAAT VELE HARTEN EEN STAPJE SNELLER GAAN. IN NEDERLAND WERD HIJ VOORAL BEKEND DOOR HOLLAND GOT TALENT EN ZIJN PRACHTIGE ALBUM WICKED WAYS. VORIG JAAR KREEG HIJ DE 3FM BESTE ZANGER AWARD EN NAM HIJ EEN SINGLE OP MET LIONEL RICHIE. DAARBIJ IS HIJ DE EERSTE NEDERLANDSE SOLOARTIEST DIE EEN PLATENCONTRACT HEEFT BIJ HET GERENOMMEERDE MOTOWN LABEL IN AMERIKA. ZIJN THEATERTOUR ‘UNPLUGGED & UNREAL’ IS IN VOLLE GANG EN WAYLON GENIET MET VOLLE TEUGEN.

“IK HEB NIET VOOR DE MUZIEK GEKOZEN. DE MUZIEK KOOS MIJ.” Waylon treedt deze maand op tijdens het vijfjarig jubileum van het Pieter Vreedeplein! KOM JIJ WEL EENS IN TILBURG? “Ik kocht mijn eerste elektrische gitaar in Tilburg! Henk van de Burgt was een kennis van onze familie. Volgens mij bestaat de zaak inmiddels niet meer. Ja, te gek was dat!” ALS MENSEN JOU NIET KENNEN, HOE ZOU JIJ JEZELF AAN HEN OMSCHRIJVEN? “Als artiest? Ik vind dat altijd heel lastig om van mezelf te zeggen en laat dat liever aan anderen om te vertellen. Ik ben iemand met een artistiek karakter en een echte muziekliefhebber. Ik heb sterk het gevoel dat ik niet voor de muziek gekozen heb maar dat de muziek mij heeft gekozen. Alsof het van bovenaf bepaald is dat ik een soort spreekbuis of een geleider moet zijn. Het voelt allemaal heel natuurlijk.” 10

PIETER 2013

GELOOF JIJ IN GOD? “Ik geloof niet in God, maar ik geloof wel in energie. Als er een god zou bestaan is hij wel heel egoïstisch namelijk. Muziek maken is magie voor mij, het geeft zo veel energie. Ritmes die gewoon ontstaan in mijn hoofd. Als je op straat loopt of in het bos, aan zee, overal zijn ritmes en tonen te horen. Het is een bepaald gevoel dat ik niet kan uitleggen.” JE KAN JE HELE GEVOEL IN DE MUZIEK LEGGEN… “Ja en dat is niet alleen voor mij weggelegd! Denk je maar in: Iedereen kan muziek maken en iedereen kan zingen. Het maakt helemaal niet uit hoe het klinkt. Als je in je eentje in de kamer staat of aan het autorijden bent en je kan voluit zingen en dansen, dan is dat echt fijn. Het voelt als een verlossing, je kunt je daarin echt uiten!


HOE WAS JIJ ALS KLEINE JONGEN? “Als kind voelde ik al de muziek. Ik sloeg alle potten en pannen van mijn ouders kort en klein. Op mijn zesde kreeg ik een drumstel en op mijn tiende een grotere. Het begon eigenlijk met het feit dat ik altijd het meest luid wou zijn. Toen ik op het podium stond besefte ik me dat wanneer ik de microfoon pakte, ik nog luider en aanweziger kon zijn. En ik wist, daar moest ik staan, dat is mijn plek. Het ging helemaal vanzelf.” JE THEATERTOUR IS IN VOLLE GANG! “‘Unplugged & Unreal’ hebben we de tour genoemd. De eerste theatertour die we deden ging over de muziek die mij inspireerde en over de dromen die ik had. Deze show laat zien waar ik naar toe wil en welke nieuwe inzichten ik heb gekregen de afgelopen twee jaar. En ook hoe om te gaan met succes en roem.”

WIN EEN

MEET&GREET MET WAYLON! CHECK PAGINA 8!

WAAROM ZOU IEDEREEN EEN KAARTJE MOETEN KOPEN? “Als je zin hebt om een avond muzikaal verwend te worden is dit de avond voor jou. We zullen veel verschillende dingen doen, niet alleen akoestisch maar ook met de volledige band erop. De muziek die wij normaal maken is pop, tijdens de theatertour gaan we terug naar de originele mogelijkheden van een liedje. In het theater staan is heel anders dan bijvoorbeeld een festival. Er is een heel andere energie. Mensen gaan zitten en kijken je aan van ‘Vermaak me maar’. De verwachting is anders. Jij moet de eerste stap zetten.” WAT IS HET LEUKSTE “WIST JE DATJE” OVER JOU? “Dat ik heel goed kan koken! En dat ik kokkerellen ook echt leuk vind om te doen. Het heeft voor mij een therapeutische werking. En wat ik dan maak? Wat je maar wil! Van alles. Ik vind zelf een goed stuk vlees erg lekker. Ik ben momenteel bezig om te kijken hoe ik dit op het perfecte niveau kan bereiden. Het is heel belangrijk waar je je vlees koopt. Hier in Amsterdam, waar ik woon, zit een heel goed ouderwets slagertje, daar kom ik graag.” ALS JE EVEN HELEMAAL NIKS HOEFT, WAT ZOU JE DAN DOEN? “Niks. Ja echt niks, lekker luieren met een dekentje op de bank en dan hele slechte televisie kijken. Zoals ‘Dit is mijn Lijf’ of ‘Barbie’. Daar kan ik samen met mijn

vriendin echt de slappe lach om krijgen. Maar ik vind het ook fijn om te wandelen. Winkeltjes kijken, lanterfanten op straat, een frisse neus halen. Hand in hand over de grachten. Zodra de eerste warmte zijn intrede doet ga ik naar buiten, in de winter blijf ik het liefst thuis, in mijn holletje.” HEB JIJ TIPS VOOR MENSEN DIE DENKEN DAT ZE GOED KUNNEN ZINGEN? “Blijf doorzetten. Ga niet op het advies van je familie en vrienden af. Voor hen ben je altijd te gek, en dat is natuurlijk terecht. Laat je professioneel coachen, zoek iets waar je je goed bij voelt. Zelfkennis is heel belangrijk. Weet wat je aankan. Alle meisjes willen Beyonce zijn maar ambieer dat niet als je je Carola Smit van BZN voelt, met veel respect voor Carola! Kies slim en blijf bij jezelf.” KOMT ER NOG IETS WAAR JIJ JE OP KUNT VERHEUGEN? “Ik verheug mij heel erg op het optreden in Carré, dat is voor mij de eerste keer. En daarna op een aantal festivals waar we staan. Ik heb een nieuw boekingskantoor en nieuw management, samen hebben we mooie plannen gemaakt. Heel spannend allemaal!” WAT WIL JIJ LATER WORDEN? “Oud en gelukkig. En muzikant, ik wil zingen tot in mijn kist.” PIETER 2013 11


BEELD: ESPRIT

FASHION

Saint Tropez €15,65

Bershka €25,99 Bershka €25,99

Esprit €49,95

? welijk u o r v per met ijd su n boost n lt a s da jk en e ee , vroli arderob toer? Kie zijn ig r e je g en s is flirt 2013 end ts! Geef an strak ts anno vrolijk! r t e ls in Welk menprin meer v je: Pr wijs a Bloe n. Hou je ok. Zo zie el eigen lo ow me eer z phic bloe a w r g de voor

S V L A R O FL

Bershka €14,99

V&D - Liv €29,99

V&D - Liv €39,99

12

PIETER 2013

Saint Tropez €14,80


V&D - Dressire €69,99 V&D - Dressire €59,99

V&D - Yes or No €34,99

Esprit €99,95

S: T N I PR ING R P S DÉ

13 0 2 AN V G FLIN

Esprit €19,95

Bershka €14,99

C I H P A R

G

Bershka €25,99 V&D - Mart Visser €59,99

BEELD: SAINT TROPEZ

Esprit €149,95

PIETER 2013 13


BEAUTY

BEAUTY MUST-HAVES

14

PIETER 2013

1. PURE VERWENNERIJ MET DEZE HEERLIJK RUIKENDE BODY LOTION IN SPRAYVORM BODY LOTION MIST SABON €17,95. 2. MMM…LEKKER SMEREN! VIOLET/CASSIS OF LIEVER PATCHOULY? 3IN1 OLIE, BATH&SHOWERGEL EN BODY LOTION SISSY BOY VANAF €3,95. 3. HEEFT JE HAAR GENOEG VAN AL DIE ZON? GEEF HET EEN BOOST MET ELVIVE RE-NUTRITION PLUS €4,16. 4. ERVAAR DE FRISSE SENSATIE VAN WATERMELOEN EN VERZORGENDE OLIEPARELS OP JE HUID PLUS €3,35. 5. LET THE SUN SHINE SAFELY! SOLAIT ULTRA LIGHT SUNSPRAY SPF30 KRUIDVAT €8,79. 6. EAU LA LA! HANDIGE HERVULBARE TRAVELPARFUMS, EN ZE RUIKEN OOK NOG EENS GODDELIJK! REISPARFUM RITUALS €17,50. 7. OPTIMALE BESCHERMING & VERZORGING KIES UIT EEN HEERLIJKE SUN PROTECTION MILKY SPRAY, LOTION OF FACE CREAM MET VERSCHILLENDE SPF RITUALS VANAF €16,50. 8. WAAN JEZELF DIRECT IN EEN HEERLIJK BEAUTYRESORT MET DE HEERLIJKE GEUREN VAN GRANAATAPPEL, CRANBERRY EN BOSBESSEN IN DEZE REINIGENDE OPPEPPER VOOR JE GEZICHT. GEZICHTSMASKER FRUITY COCKTAIL KRUIDVAT €1,01. 9. DE ULTIEME ALLES-IN-ÉÉN CRÈME VOOR DEZE ZOMER. BB CREAM KRUIDVAT €4,99.


WINNEN

HOE MAAK JE KANS?

Like ons op Facebook: Pieter Vreedeplein of scan de QR code, like ons en win!

PIETER 2013 15


BEELD: ECCO

FASHION

E H T ON

e ein en in d l p e d e erden t Pieter Vre ze uit hond ds. rs is op he u e e k k a je e k sn a n a en d va antisch. M e laatste tr ig d g s t Het aanbo n a e a lg tr s o de n altijd v Pieter Vree r kleurrijk e e k k le , n e modell

16

PIETER 2013


Ecco €94,95 Dames Sneaker

Sacha €79,95 Dames Sneaker

Esprit €69,95 Dames Sneaker

TMS €69,95 Dames Sneaker

TMS €99,95 Heren, Le Coq Sportif Sneaker

Esprit €99,95 Dames Sneaker

Men at Work €89.99 Heren, New Balance Sneaker

Ecco €109,95 Heren Sneaker

Sacha €69,95 Heren Sneaker

Sacha €69,95 Heren Sneaker

Men at Work €119,99 Dames, Nike Sneaker

Men at Work €84.99 Heren, Adidas Sneaker

PIETER 2013 17


FASHION

ZOMERS GENIETEN

FESTIVAL GLAM

IN-STYLE De tijdd van met je af afgeragde d TT-shirt en afgeknipte spijkerbroek op een festival staan is allang voorbij. Een beetje festivalganger ziet er uit om door een ringetje te halen. Denk stoer, denk jeans, denk bohemian. Kies hier alvast je outfit voor een relaxte zondagmiddag in het Leyparc, een muzikaal Festival Mundial of het jubileumfeest van Pieter Vreedeplein natuurlijk! 18

PIETER 2013


Bershka €14,99

Bershka €25,99

Xenos Picknickkleed v.a. €1,49 Bershka €29,99 Sacha €49,95

Bershka €29,99

Saint Tropez €20,35

Bershka €25,99

Saint Tropez €20,35

Saint Tropez €17,39

Saint Tropez €14,80

Saint Tropez €102,02 Sacha €59,95

Bershka €59,99 PIETER P ER R 2013 19


FASHION

FOREVER DENIM De stijl die nooit verloren gaat. Wat de trends ook mogen zijn; denim blijft. Jij in je stoere jeans en T-shirt tegen de rest van de wereld.

Esprit €29,95

Men at Work Nudie Jeans €139,99

Esprit €69,99

Bershka €19,99

Men at Work Eleven Paris €44,99

20

PIETER 2013

Bershka €14,99


BEELD: ESPRIT

Men at Work Replay €39,99

Men at Work 8mm €99,99

Esprit €19,95

Men at Work Diesel €209,99

V&D LIV €12,99

Men at Work Scotch and Soda €35,99

PIETER 2013 21


INTERIEUR

HAAL DE LENTE IN

Huis

Zomer in de lucht, een frisse wind door je huis! Een ander kleurtje op de muur of een mooi bosje bloemen doet wonderen. Breng kleur in je leven met de allerleukste spulletjes voor thuis. Handig opbergkastje. 5,99 euro per stuk bij Xenos.

Blauw gerecycledk glaswero. kk uit Maroeu ro 5 ,9 3 f a n va oy. bij Sissy B

Heerlijk e Jasmingeurkaars Lekker licht met een e D r e 17,50 e am. Can light. 59,95 euro uro bij Sissy Boy. Ritualsbij . Spetterend Portugees aardewerk. vanaf 4,95 euro bij Sissy Boy.

Ver a f ssen 14,99luitket de e bij euro l. V&D .

22

PIETER 2013

scho Voor onm jaa Fleu Ajax Feaak mers rs. 2,09 te des t bij Peuro lus.


Overzichtelijke dossierbakjes. 4,99 euro per stuk bij Xenos.

Geurstokjes Under a Fig Tree. 23,50 euro bij Rituals.

Tur vanaqfuiose Vaa 7,99 e s. bij V&uro D.

Diverse Kussenhoesjes. Vanaf 8,99 euro bij V&D.

OOST WEST THUIS BEST Vrolijk peperel. en zout st 7,99 euro bij V&D.

en Bloemen fleurop je huis ! Te koop bij 't Boeketje.

. erkrukje Geel Kind39,95 euro Boy. bij Sissy

Moderne Vaas. 32,99 euro bij V&D.

ijk Kleurersje. o h n Kusse bij V&D. uro e 9 ,9 7

PIETER R 2013 23


SHOPPEN

HIGH SPEED SHOPPEN

FAMILY MAN

Ook een keer shoppen op onze kosten? Stuur dan een mailtje met je naam, telefoonnummer en een leuke foto naar info@asega.nl. Wie weet mag jij volgende keer high speed shoppen met PIETER! 24

PIETER 2013


CHRIS REAGEERDE OP DE OPROEP IN DE VORIGE PIETER. HIJ WILDE WEL EEN KEERTJE MEEMAKEN HOE HET IS OM TE HIGH SPEED SHOPPEN. DAT IS GEEN PROBLEEM VOOR PIETER EN WE NODIGDEN HEM OP EEN ZONNIGE DAG IN MAART UIT OM ONS TE LATEN ZIEN WAAR HIJ IN VIJFTIEN MINUTEN VIJFTIG EURO UIT KAN GEVEN. Gelukkig hoeft Chris daar niet lang over na te denken. Sterker nog: hij heeft een strak schema! Hij haast zich naar de roltrappen van het Pieter Vreedeplein om af te dalen naar Saturn. Daar heeft hij een stoere Sony DR EX300 hoofdtelefoon op het oog. Hij twijfelt nog even tussen rustig wit en stoer zwart, maar de tijd dringt, dus hij rekent de € 29,99 af aan de kassa en neemt de roltrap weer naar boven. Bovenaan slaat hij meteen linksaf. Kruidvat is de volgende halte, met nog maar 7 minuten te gaan. Bij Kruidvat loopt hij niet naar de mannengeurtjes, scheerschuim of foto-afdeling. Nee, de 32-jarige Chris, die oorspronkelijk uit Engeland komt, blijkt een echte family man te zijn. Voor zijn zeven maanden oude dochtertje Janne koopt hij een vrolijke anti-lek beker én kleurrijke lepeltjes! Dit brengt hem op een totaal van € 7,- die hij snel afrekent. Met nog maar dertien euro in de hand geklemd rent Chris naar de Pieter Vreedestraat waar hij, hoe kon het ook anders, ook nog iets wil kopen voor zijn vriendin. “Ze gebruikt altijd de Serenity handcrème van Rituals”, vertelt hij. Dat heeft hij mooi uitgekiend, want er blijft welgeteld één cent over! Voor vijftig euro heeft hij zichzelf, zijn vriendin én zijn dochtertje blij gemaakt. PIETER 2013 25


CULINAIR

JACK’S JACK S CUISINE

AMERIKAANSE GASTVRIJHEID IN HARTJE TILBURG 26

PIETER 2013


MET OP DE ACHTERGROND EEN WARM GEROEZEMOES, HET KLINKEN VAN GLAZEN, GETINGEL VAN MUNTJES EN BLIEPGELUIDJES VAN OVERWINNING, WAAN JE JE BIJ JACK’S CUISINE EVEN EEN AVONDJE IN LAS VEGAS. MAAR HOEWEL DE NAAM ANDERS DOET VERMOEDEN, STAAT JACK’S CUISINE VERDER LOS VAN HET ERNAAST GELEGEN JACK’S CASINO. EIGEN KEUKEN, EIGEN BAR, MAAR EEN ALTIJD EVEN GASTVRIJE ONTVANGST. “Ons personeel is de kracht van Jack’s Cuisine”, vertelt bedrijfsleidster Bea van Herwijnen. “We hebben een goede chefkok die altijd nieuwe dingen uitprobeert en de bediening gaat altijd nét een beetje verder dan elders.” Vriendelijke knikjes bij binnenkomst, direct geholpen worden en de gasten op de hoogte houden van hun bestelling. Het zijn slechts details, maar het geeft een restaurant altijd net wat meer ambiance. Het is gastvrijheid, zoals de Amerikanen het eigenlijk hebben bedacht. Bea: “Jack’s Cuisine wil het Amerikaanse gevoel ook overbrengen bij de gasten. Zowel in service als met de menukaart.” AMERIKAANS De menukaart biedt inderdaad een gevarieerde keuken aan. Gerechten met namen als The Wild Bunch, Yambalaya, Jack’s Burger en de USA Steak liegen er niet om, maar het zijn ook de kleinere details die het ‘m doen. Bea: “We bieden side dishes aan; kleine gerechtjes die je bij je hoofdmenu kunt bestellen. Een schaaltje maïskolfjes bijvoorbeeld, of porties gegrilde tomaat en groenten.”

Bij Jack’s Cuisine worden altijd heerlijke gerechten geserveerd met dagverse ingrediënten en, belangrijker nog, tegen betaalbare prijzen. Ook ’s middags kun je trouwens al terecht bij Jack’s, want de lunchkaart is minstens zo indrukwekkend als de dinerkaart en met de Caesar’s Salad, Club Sandwich, Brownies en Hotdogs is ook hier de Amerikaanse keuken weer volop terug te vinden. LOUNGEN Nu de zon zich langer laat zien, is natúúrlijk ook het terras van Jack’s Cuisine weer geopend. Het is een van de weinige echte loungeterrassen van Tilburg, waar je altijd nét even wat langer kunt blijven hangen. “We sluiten pas rond twaalf uur”, zegt Bea. “Dus je kunt lekker onderuit gezakt in een van de loungebanken gaan zitten, een fles wijn of prosecco bestellen en om het half uur een schaaltje met snacks laten brengen. Met uitzicht op het altijd bedrijvige Pieter Vreedeplein. Heerlijk toch?” Inderdaad. PIETER kijkt vanaf nu reikhalzend uit naar die lekker lange, lome en eindeloze zomeravonden. Meer informatie? www.jackscuisine.nl

AANRADER VAN DE CHEF Surf&Turf Heerlijke tenderloin steak geserveerd met grote garnalen. Deze vlees/vis combinatie wordt geserveerd met kreeftensaus.

PIETER 2013 27


GESPOT

GESPOT OP HET PIETER VREEDEPLEIN

28

PIETER 2013


GADGETS

1.

2.

3.

WIL IK OOK!

Je houdt het niet voor mogelijk, of ze verkopen het op het Pieter Vreedeplein. Musthaves voor jong en oud, voor de grote en kleine portemonnee. Dwaal uren rond en laat je verleiden door de leu leukste gadgets! 4. 5.

6. 1 Intertoys Robofish €10,99 p.s. - 2 V&D Kookwekker €9,99 - 3 Saturn LG Ultra HD Televisie €14.999,00 4 Saturn Samsung Galaxy Camera €489,00 - 5 Saturn Sonos Playbar €699,00 6 V&D flexibel toetsenbord €12,99

PIETER 2013 29


ACTIE

JUBILEUM AANBIEDINGEN KNIP UIT EN PAK JE VOORDEEL!

BIJ BESTELLING VAN EEN LUNCHGERECHT OF ZOETIGHEID VAN DE KAART KRIJG JE, TEGEN INLEVERING VAN DEZE COUPON,

BIJ BESTEDING VAN €100,- AAN KLEDING EN/OF ACCESSOIRES ONTVANG JE TEGEN INLEVERING VAN DEZE COUPON

EEN GRATIS KOFFIE OF THEE NAAR KEUZE.

€20,- KORTING OP JE AANKOOP

BIJ BESTEDING VAN €50,- ONTVANG JE TEGEN INLEVERING VAN DEZE COUPON

BIJ BESTEDING VAN €100,- ONTVANG JE TEGEN INLEVERING VAN DEZE COUPON

€5,- KORTING OP JE AANKOOP

€15,- KORTING OP JE AANKOOP

TEGEN INLEVERING VAN DEZE COUPON ONTVANG JE

DIVERSE SCHOENEN ZIJN BIJ TMS MOMENTEEL VERKRIJGBAAR VOOR

20% KORTING OP GEHELE COLLECTIE VAN NZA

RONDE PRIJZEN €10,- €15,- OF €35,-

TEGEN INLEVERING VAN DEZE COUPON KOOP JE FOTOLIJST DAANTJE NIET VOOR €14,99

MAAR VOOR €7,99

TEGEN INLEVERING VAN DEZE COUPON ONTVANG JE

TEGEN INLEVERING VAN DEZE COUPON ONTVANG JE

€5,- CADEAU

BIJ BESTEDING VAN MINIMAAL € 30,- AAN RITUALS PRODUCTEN

TEGEN INLEVERING VAN DEZE COUPON ONTVANG JE PER AANKOOP

20% KORTING

10% KORTING

OP DE PRODUCTEN VAN BAN BAO

OP HET GEHELE ASSORTIMENT

DISCLAIMER: Geldig t/m 30 april 2013, tenzij anders aangegeven. Alleen geldig voor de filialen op het Pieter Vreedeplein. Niet geldig in combinatie met andere acties, tenzij anders aangegeven. Druk en zetfouten voorbehouden. Eén coupon per klant.


WAARDEBON GRATIS FRIET BIJ AANKOOP VAN EEN JANTJE TEGEN INLEVERING VAN DEZE BON

LIKE ONS OP

www.tboeketje.nl

Tilburg: Besterdring 88 Schouwburgpromenade 33 Wagnerplein 14 Westermarkt 108 Pieter Vreedeplein 178

GELDIG DE HELE MAAND APRIL, NIET I.C.M. ANDERE ACTIES PIETER VREEDEPLEIN 2

Por Favor

Pieter Vreedestraat 15 Tilburg NZANEWZEALAND.COM

Pieter Vreedeplein 6, te Tilburg


PIETERm editie voorjaar 2013  

PIETER Magazine

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you