Page 1

dealerloyalty workshop 10 juni a.s. 速


10 juni a.s. dealerloyaltyworkshop

Een workshopdag speciaal om te inspireren, verrassen, enthousiasmeren, informeren, om met collega’s uit de branche van gedachte te wisselen en ervaringen te delen. Wij nemen je graag mee in onze kleurrijke wereld. Samen met een aantal inspirerende mensen willen wij ideeÍn met je delen omdat we van mening zijn dat we samen, in partnership, loyaal aan elkaar, veel verder komen! Schrijf meteen in! Het aantal plaatsen is mede door het gekozen programma enigzins beperkt! De volgende workshop is pas weer in het najaar.


Een kijkje in de keuken van Artex. Het textiele centrum van Hunter Douglas waar de ontwikkeling en productie van de merken plaatsvindt. De mensen van Artelux, Ado en Your Edition! laten je vol trots zien hoe zij samen tot een verrassend inspirerende collectie komen!

fabrieks rondleiding


made by us designed for you loved by all

...kijk ons m ervaar z wij werk


k met mee en zelf hoe ken.


Christianne Stijns realiseert - op maat - interieur collecties en interieur styling presentaties. Ze maakt de vertaling naar uiteenlopende collecties/productgroepen en concepten op basis van internationale trends via moodboarden in kleur en dessins. Daarnaast ontwikkelt Christianne styling concepten: interieursettings voor (sfeer)fotografie, stand presentaties en visual merchandising voor de retail in binnen- en buitenland. Bovendien realiseert ze de productiebegeleiding en uitvoering van styling op locaties. Met het oog op haar retail ervaring in relatie tot haar creatieve visie met betrekking tot visual merchandising hebben wij Christianne gevraagd een inspirerende workshop te ontwikkelen waarbij de dealerloyalty module centraal zal staan. Leer optimaal te werken met ons kleurenconcept!


laat je wegwijs maken binnen het handige kleurenconcept PURE WHITE LIGHT

www.ado.nl


Met bricks en clicks van kijkers naar kopers... Volgens de berichtgeving hebben veel traditionele retailers het zwaar. U misschien ook wel... Enerzijds heeft men last van de economische crisis en anderzijds hebben ze te maken met de concurrentie van webshops (“pure players” genoemd). Die laatste zagen hun omzet wel groeien. De crisis en concurrentie zijn componenten die de traditionele retailer in zijn bestaansrecht raken. Veel webwinkels werken vanuit een goedkoop pand, zitten op een low traffic-locatie, hebben geen of nauwelijks personeelskosten en hebben niet te maken met bestemmingsvergunningen. Zaken die voor een ‘echte’ winkel wel gelden. Wie kent het gezegde: “Beter een verre vriend dan een goede buur”? U twijfelt? Gelukkig, want het is natuurlijk precies andersom; “Beter een goede buur dan een verre vriend”. Je zou kunnen zeggen dat dit gezegde voor een aantal producten, en diensten nog steeds geldt. De vraag die echter al vanaf dag 1 van de opening van de winkel speelt en die nog steeds actueel is, is: “Hoe kunnen wij ons nog onderscheiden?” Met de pure players in het achterhoofd wordt die vraag uitgebreid naar: “Als de klant vanuit de luie stoel alle producten kan kopen die hij wil, hoe kunnen wij ons dan nog onderscheiden?” “Volgens mij zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden, en in deze workshop wil ik er een aantal schetsen zodat u zelf kunt kiezen welke weg het meeste aanspreekt,” aldus Van Essen.


Wie is Henk Jan van Essen.... Henk-Jan van Essen is eigenaar van de Essential Media Group. De Essential Media Group bv adviseert, participeert in, én stimuleert nieuwe media bedrijven met als doel om kennisoverdracht (via het internet) te bevorderen. In de workshop “Met “bricks en clicks” van kijkers naar kopers” deelt Henk-Jan van Essen de ervaringen die hij heeft opgedaan in de retail en de etail. De workshop is speciaal voor Artex samengesteld. De workshop is vooral opgezet voor eigenaren, of hen die direct betrokken zijn bij de strategie van de winkel. Het is de bedoeling dat men na de workshop inzicht heeft in de eigen positionering binnen de 4 doelgroepen en wat dit betekent voor de te volgen etail-strategie. “Zij die geen antwoord kunnen geven op bepaalde vragen rondom de strategie van de desbetreffende winkel, zullen vast wel een leuke tijd hebben, maar zullen aan het einde geen concreet plan kunnen presenteren,” aldus Van Essen, die daarmee vooral ook eigenaren aanspoort om zich in te schrijven. Van Essen heeft eerder een verkooptraining voor verkopers in de retail ontwikkeld en heeft die kennis jarenlang vanuit zijn trainingsbureau gedeeld. Vanaf 2010 is hij gaan investeren in nieuwe media. Daardoor heeft hij ruime ervaring in verkoop, marketing en (her)positionering in retail (bricks) en etail (clicks).


10 juni a.s. dealerloyaltyworkshop

waar: Artex, Bosschewe wanneer: maandag 1 wie: loyalty dealers wat: inspireren, informere netwerken, etc. inschrijving: via de link deelnemers per dealer, mee informatie: bel met marketing +31 492 386500 of mail info@arte


woontotaalconcept

eg 79, Aarle-Rixtel 10 juni a.s.

en, enthousiasmeren,

in de mail, maximaal 2 er deelnemers in overleg. g services elux.com.


Het gordijn... zoals he

Gordijnatelier Van der Lelie maakt je wegwijs in het Woontotaalconcept dat wij vanaf 1 juni a.s. gratis aanbieden aan loyalty dealers! Wat betekent het Woontotaalconcept?

orderhandling gaat gratis via Woontotaal

geen foutrisico’s meer

orders zijn te volgen via tracking & tracing

stofspecificaties inzichtelijk in beeld


et gordijn moet zijn....

Het gaat om de details...


Dealerworkshopdag 10 juni a.s. schrijf automatisch in via de mail!

Dealer Loyalty Workshop 2013  

Dealer Loyalty Workshop 2013

Dealer Loyalty Workshop 2013  

Dealer Loyalty Workshop 2013