Page 1

MÅLBAR RENGØRING i idrætshaller og svømmehaller

Bedre kvalitet Lavere omkostninger Mere miljøvenlig Øget effektivitet

Innovators in Cleaning


Mere miljøvenlig

Novadan rådgiver om Green Key inden for rengøring og vask.

Er du allerede Green Key certificeret, eller ønsker du at blive det? Mange idrætshaller og svømmehaller er pt i gang med at blive certificeret, og det kræver, som du sikkert ved, at en række kriterier efterleves. Ikke mindst når det angår ”Rengøring og Vask”. Ved valg af Novadan som leverandør kan du få svanemærkede produkter, hjælp til udarbejdelse af rengøringsplaner og uddannelse i korrekt anvendelse og dosering, således du nemt kvalificerer dig på det område. Mangler du rådgivning om, hvordan du reducerer dit kemiforbrug i svømmehallen? Spørg din Novadan konsulent.

Lavere omkostninger Vil du gerne både holde omkostningerne nede og samtidig være miljøbevidst? Hos Novadan kan du få produkter, som målbart giver dig en omkostningsfordel og er miljøvenlige. Spørg f.eks. efter vores jethåndtørrer: • I forhold til ”normale” håndtørrere sparer du op til 85% af energiforbruget! • I forhold til papirløsninger koster jethåndtørreren kun ca. 8%!!! Spørg din Novadan konsulent, så vi kan regne din besparelse ud. Også på vores rengøringsmidler og hygiejneprodukter kan du reducere omkostningsniveauet.

DAN DRYER TURBO - tørrer hænderne på kun 10 sekunder


Bedre kvalitet Går du efter den bedste kvalitet til prisen? Så vil du være tryg ved Novadans produkter. Her gåes der ikke på kompromis med kvaliteten. Du kan få hjælp til udarbejdelse af rengøringsplaner, og du kan få uddannelse i korrekt anvendelse af produkterne. Spørg din Novadan konsulent.

Øget effektivitet Synes du også, at lønomkostningerne er høje til rengøring? Hos Novadan får du enkle løsninger, der virker! Det øger effektiviteten. Desuden har vi netop indført et nyt etiketdesign på alle produkter, som gør det nemmere for rengøringspersonalet at dosere. Desuden er der kommet tydelige anvendelsespiktogrammer og pH-farvekodning på etiketterne - det øger effektiviteten!

KALCEDON DK

Surt KalKFjerner

SE

Surt avKalKnIngSmedel

NO

Surt KalKFjernIngSmIddel

EN

acId lIme remOver

DE

Saurer entKalKer

PL

KWaŚnY PreParat uSuWajĄcY OSadY mIneralne

CZ

OdStraňOvač váPenných uSaZenIn S KYSelInOu

Opløser og fjerner kalkbelægninger på rustfrit stål, vægfliser, håndvaske, forkromet armatur og lignende. Indeholder: Fosforsyre 5-15%. Pr-nr. : 418993. upplöser och avlägsnar kalkbelägningar på rostfrit stål, kaklar, tvättställ, förkromade armaturer och dylikt. Indeholder: fosforsyra 5-15%. Oppløser og fjerner kalkbelegg på rustfritt stål, veggfliser, håndvasker, forkrommet armatur og lignende. Inneholder: fosforsyre 5-15%. dissolves and removes calcium deposits on stainless steel, tiles, wash basins, chromium-plated fittings etc. contains: phosphoric acid 5-15%. entfernt und löst Kalkbeläge auf rostfreier Stahl, Fliesen, Waschbecken, verchromte armatur und Ähnliches auf. Inhalt: Phosphorsäure 5-15 %. rozpuszcza i usuwa osady z kamienia ze stali nierdzewnej, płytek, umywalek, chromowanych okuć itp. Zawiera: Kwas fosforowy 5-15%.

150 ml

5L

8L

label: F41086.1103

rozpouští a odstraňuje vápenné usazeniny z nerezové oceli, dlaždic, umyvadel, pochromovaných dílů a podobně. Obsahuje: Kyselina fosforečna 5-15%.


Rengøring og pleje af gulve NOVACLEAN er et alkalisk grundrengøringsmiddel til periodisk rengøring samt til grundrengøring af gulve. Novaclean virker særdeles effektivt på meget besmudsede og fedtede overflader. HARPIKSFJERNER er et alkalisk , flydende rengøringsmiddel til fjernelse af harpiks. Kan anvendes på alle typer gulve og fjerner effektivt harpiks anvendt i forbindelse med sport.

Hair & Body shampoo MIKO SOFT FOAM er en mild og hudvenlig hair- and bodyshampoo uden parfume til hyppig vask af alle hårtyper.

Rengøring af baderum og køkkener ACID SKUM er et stærkt surt skumrengøringsmiddel, der anvendes på syrefaste overflader, hvor der ønskes en hurtig og effektiv rengøring og afkalkning. ALKA SKUM er et stærkt skumrengøringsmiddel, der anvendes på alkalibestandige overflader, hvor der ønskes en hurtig og effektiv rengøring og afkalkning. Velegnet til baderum, svømmehaller, storkøkkener.

Opvask og andre husholdningsmidler ØKOREN GAME EXTRA er et højkoncentreret, flydende opvaskemiddel til brug i industrielle opvaskemaskiner med automatisk dosering. Velegnet til stærkt tilsmudset porcelæn og service. I Økoren serien findes også mange andre svanemærkede kvalitetsprodukter til storkøkkener.

Sanitet ØKOREN SANITET er et alkalisk, kalkhæmmende universalrengøringsmiddel, der kan anvendes ved regelmæssig rengøring af alle overflader i sanitære rum. Efterlader en strålende ren overflade og overflødiggør i vid udstrækning den periodiske kalkfjerning. ØKOREN TOILETRENS er et toiletrensemiddel med kalkopløsende effekt til rengøring af toiletkummer og urinaler. Velegnet til fjernelse af kalksæber samt kalk- og urinstensaflejninger.

Klor m.m. KLOR til svømmehaller. Koncept til alternativ vandbehandling i svømmehaller.

Tøjvask ØKOREN BRILLIANT (COLOR) COMPACT er et bredspektret vaskepulver, der er velegnet til maskinvask ved 40-800C af alle typer hvide og kulørte tekstiler.

Novadan ApS - Platinvej 21 - 6000 Kolding - Tel.: 76 34 84 00 - www.novadan.dk

/Kampagne2011_idrætshaller_web  
/Kampagne2011_idrætshaller_web  

http://www.novadan.dk/assets/pdf/Kampagne2011_idrætshaller_web.pdf