Page 1

Innovators in Cleaning

KUNDETILPASSET

MEMBRAN RENGØRING

Hos Novadan får I den rengøringsløsning, der passer til netop jeres membrananlæg


Novadans team af faglig stærke konsulenter hjælper dig med at finde den mest optimale rengøringsløsning til jeres membrananlæg. Hovedformålet er ALTID at få anlægget rent, således produktionen holder den fastlagte kapacitet. Ved en optimering af rengøring lægges fokus på parametre, som er vigtige for jer. Det kan f.eks. være at reducere downtime/rengøringstiden, totalomkostninger på vand, kemi og/eller energi. Det kan også være, I max må udlede X m3 vand, eller bruge Y KJ energi eller noget helt tredje – så tager vi højde for det, når vi optimerer rengøringsløsningen. Vi ved, at intet anlæg eller produktion er ens, I laver jeres produkter på jeres helt specifikke måde, og det skal der selvfølgelig tages hensyn til, når der vælges rengøringsløsning. Alle målepunkter og ønsker skrives i aftalen, og der fokuseres på disse i en opstartsperiode.

Kemi

Know-how Membran rengøring Optimering Temperatur

Mekanisk

RO DAN PRODUKTER

Tid

Vigtige faktorer påvirker rengøringen: • Membranbegrænsninger • Produkttype • Mælk • Valle • Yoghurt • Kondensat • Brine • Osv. • Vandkvalitet • Miljømæssige krav • Besparelser/reduceret rengøringstid • Øget produktionstid

Rengøringsproces III Rengøringsproces II Rengøringsproces I

2 step rengøring


Service og opfølgning

Kundeanalyse

Kundeløsninger/ koncept => kontrakt

Implementering /opstart

Indledende møde

OPTIMAL PRODUKTIONSFLOW OG BESPARELSER I TOTALE RENGØRINGSOMKOSTNINGER

Novadans konsulenter laver en anlægsgennemgang, hvor jeres krav, ønsker og behov afdækkes, og anlæggets driftstilstand observeres, inden der gives et realistisk bud på, hvordan opgaven løses. Dette vil vi gerne illustrere i en testfase. Hos Novadan ser vi det som vores fornemste opgave at holde jeres anlæg rent, dvs. sikre at både belægninger og eventuel biologisk vækst er fjernet. Vores specifikke løsninger bliver dokumenteret og præsenteret, således I kan anvende dem i jeres daglige dokumentation og selvfølgelig i forbindelse med audits af kunder og myndigheder. Vi ser os som jeres samarbejdspartner inden for hygiejne og rengøringsløsninger. Det gælder både når det drejer sig om almindelig dagligdags rengøring, men også hvis der er problemer, audits eller lign., som kræver en ekstra indsats. Det er en hel naturlig del af vores service og opfølgning. Novadan supporterer alle typer membrananlæg: UF (Ultrafiltration), RO (Omvendt Osmose), MF(Micro Filtrering), NF (Nano Filtrering)

OPTIMERING


Innovators in Cleaning

Novadan har i næsten 40 år været med inden for udvikling af membranteknologi og har derfor også et godt samarbejde med anlægsbyggere og membranleverandører over en stor del af verden, samt er godkendt som rengøringsleverandør hos de fleste. Derfor er vi blandt de førende inden for rengøringsløsninger af membrananlæg.

Novadan ApS - Platinvej 21 - DK-6000 Kolding Tlf: +45 76 34 84 00 www.novadan.dk

Profile for Novadan

Membranrengøring Novadan DK  

Membranrengøring Novadan DK  

Profile for annette1