Page 1

KØKKENRENGØRING Effektive og miljøvenlige rengøringsmidler

Alt i rengørings- og hygiejneløsninger til storkøkkener, restauranter, kantiner m.m. Bl.a.: Økoren Universal Økoren Grundrens Fedt- og grovrens Økoren Opvask Økoren Maskinopvaskepulver Økoren Game Extra Økoren Afspænding Maskinafkalker Beryl Skuremiddel og mange andre kvalitetsprodukter Tilbehør (affaldshåndtering, handsker, hætter, kitler m.m.) Rådgivning om optimering af rengøringen.

Novadan • Platinvej 21 • 6000 Kolding • Tlf.: 76 34 84 97 • www.novadan.dk


KØKKENRENGØRING Produktbeskrivelse

Økoren Universal Økoren Universal er et let alkalisk universalrengøringsmiddel til rengøring af alle overflader, der tåler vand. Økoren Universal er desuden velegnet til gulvvask, hvor der er opbygget for meget sæbefilm, og til vekselvask sammen med Økoren Vaske/pleje eller Økoren Gulvsæbe. Fjerner effektivt alle normalt forekommende smudstyper.

Økoren Grundrens Økoren Grundrens er et alkalisk rengøringsmiddel, der anvendes til periodisk rengøring af alle overflader, der tåler vand. Økoren Grundrens har gode fedtemulgerende egenskaber.

Fedt- og grovrens Fedt- og grovrens er et rengøringsmiddel til meget fedtede overflader. Anvendes til rengøring i storkøkkener, hvor der forekommer meget fedt. Fedt- og grovrens opløser og fjerner effektivt fedt, og gør overfladerne rene og skridsikre.

Økoren Opvask Økoren Opvask er et neutralt håndopvaskemiddel, der er meget mildt mod hænderne. Anvendes bl.a. i storkøkkener og i levnedsmiddelindustrien. Efterlader en strålende ren og blank overflade. Kan også anvendes til rengøring af alle vaskbare overflader.

Økoren Maskinopvaskepulver Økoren Maskinopvaskepulver er til vask af alt service, der ikke indeholder aluminium. Kan anvendes til iblødsætning af service og bestik før maskinopvask. Fjerner effektivt alle typer fedt og madrester fra service og bestik.

Økoren Game Extra Økoren Game Extra er et højkoncentreret, flydende opvaskemiddel til brug i industrielle opvaskemaskiner med automatisk dosering. Velegnet til stærkt tilsmudset porcelæn og service. Fjerner fastsiddende madrester, proteiner og andre belægninger.

Økoren Afspænding Økoren Afspænding er et flydende afspændingsmiddel til alle typer opvaskemaskiner. Nedbryder vandets overfladespænding i skyllefasen og efterlader servicet skinnende blankt.

Maskinafkalker Maskinafkalker anvendes til afkalkning af kaffe-, vaske- og opvaskemaskiner. Fjerner effektivt kalkbelægninger.

Beryl Skuremiddel Beryl Skuremiddel uden las og parfume er et flydende, blødt skuremiddel, der anvendes til rengøring af håndvaske, fliser, rustfrit stål og lignende. Beryl fjerner effektivt selv fastsiddende snavs uden at beskadige overfladen.

http://novadan.dk/assets/pdf/Marketingmaterialer/Flyer%20-%20koekken_printvenlig  

http://novadan.dk/assets/pdf/Marketingmaterialer/Flyer%20-%20koekken_printvenlig.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you