Newspaper for Erasmus+ KA 219 N Place For Hate

Page 1

Proiectul “NO PLACE FOR HATE” a fost realizat cu ajutorul fondurilor din partea Uniunii Europene

Suntem încurajați să respingem ceea ce nu am văzut cu ochii noștri, în loc să fim încurajați să încercăm să ne deschidem la minte si să să nu mai judecăm oamenii sau să punem etichete pe ei.

Spuneți NU prejudecaților si nu uitați că indiferent de etnie, religie, rasă, culoare... suntem OAMENI, suntem UNITI IN DIVERSITATE


Era o zi normală de sfarșit de martie pentru restul lumii, dar nu și pentru noi, elevii Școlii Gimnaziale Numărul I Brănești, noi care știam că în acea zi de Martie urma să sărbătorim în cadrul proiectului nostru european „No Place For Hate„ ZIUA ȘOSETELOR. Cu toții o așteptam de zile întregi, dar asta nu era datorită faptului că am avut libertatea de a purta aproape orice ne-am fi dorit.

Sau cel puțin nu doar de aceea, ci mai degrabă datorită șosetelor amuzante, unice și colorate pe care le-am etalat la școala de-a lungul zilei.

De la cele mai pufoase șosete de Crăciun, până la șosete roz bonbon pline cu sclipici și multe altele. Dar cea mai educațională parte a activității a fost o lecție profundă de viața, aceea că suntem cu toții diferiți și speciali în felul nostru minunat și unic și că indifent de diferențele exterioare, pe interior suntem cu toții ființe umane.


Emoji-urile au devenit o formă de limbaj universală în societatea lumii în care trăim astăzi, acestea sunt folosite peste tot pe glob și sunt o metodă mult mai copilăroasă și mult mai prietenoasă de comunica online. Există sute de feluri de a zice cuiva ”I love you”, dar cel mai sigur și direct mod este pur și simplu trimiterea unui emoji inimoară. În cadrul proiectului ”NO PLACE FOR HATE”, elevii Școlii Gimnaziale Numărul I Brănești au fost încurajați să comunice online cu elevi din celelalte țări participante și astfel, inevitabil să folosească și emoji-uri. Dovedind faptul că emoji-urile ne pot uni oameni și face lumea un loc mai bun și mai inocent.


Echipa de redactare a Scolii Gimnaziale Nr.1 Branesti va multumeste pentru citirea ziarului si va tine la current cu noutatile proiectului nostru Erasmus+ No Place For Hate. Dragos Lefter Andrei Gheorghe Voicu Denisa Matei Maria Dragnea Oana Dragnea George

Toate cele bune!

• DISCLAIMER: Toate informațiile reprezintă responsabilitatea exclusivă a echipei de proiect a Școlii Gimnaziale nr.1 Brănești, jud. Ilfov, iar Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care este folosit conţinutul acestor informaţii.