Page 1

MAX MARA

STØTTER DYREMISHANDLING


OM MAX MARA Max Mara er en del af en af verdens største modekæder med butikker over hele verden. Som en af de sidste modegiganter sælger Max Mara desværre pels fra dyr, der er opdrættet under kummerlige forhold. På trods af at vi har dokumenteret den dyremishandling,der ligger bag Max Maras pelskraver, fortsætter de med at sælge pels.

ET LIV I FRYGT OG SMERTE De ræve der opdrættes og dræbes for Max Mara lever elendige liv i små trådbure på under 1m2. Rævene bliver sindssyge af stress og udvikler sygelig stereotyp adfærd. De lemlæster sig selv, og 20% af alle hunræve har på et tidspunkt dræbt deres egne unger pga. de unaturlige forhold. Danmark er derfor ved at forbyde ræveavl.

INGEN SKÅNES I PELSINDUSTRIEN

1

Men det er ikke blot ræve der lider i pelsindustrien. Kaniner, mink, vaskebjørne - ja selv hunde og katte bliver opdrættet under bestialske forhold og dræbt verden over for en blodig mode. Hundepels fra Asien fejlmærkes og sælges som rævepels i Europa, og kun en DNA-test kan afsløre bedraget. På den måde finder tusinder af hundepelse vej til modebutikker i Europa - og Max Mara kan ikke være sikre på pelsens oprindelse.

BED MAX MARA INDFØRE EN PELSFRI POLITIK!

2 3

Hver dag lider dyr verden over for Max Maras pelsmode. Du har som forbruger en unik chance for at fortælle Max Mara, at du ikke vil handle hos deres mærker, så længe de sælger pels. Alene i Danmark har 79 mærker en pelsfri politik. Send en høflig mail til den skandinaviske direktør på adressen:

Mr. Gabriele Zambelli: zambelli.g@maxmara.it

www.pelsinfo.dk/maxmara

Max Mara mishandler dyr  

MAX MARA DYREMISHANDLING