Page 1

ACTA DE LA REUNIÓ DE L’AMPA DE L’ESCOLA MARIA LLUÏSA SERRA DE MAÓ (versió en català) La reunió es du a terme divendres dia 9 de Gener de 2012 a les 20:30h, amb l’assistència de na Natàlia, Alex, Amor, M. Rosa, Dani, Marga, Vanesa, Laia, Laura i Magda . 1.- Aprovació acta anterior S’aprova l’acta anterior. Es decideix que una vegada n’ Àlex tengui l’acta feta, li passarà a na Maria Rosa per corregir i ella li passarà a Dani Màrquez per traduir al castellà i penjar-la al blog. 2.- Comunicació amb l’escola. Per diferents motius, a partir d’ara vindrà un membre de l’equip directiu de l’escola per què de la manera que es ve fent fins ara creiem que no funciona correctament. Es decideix començar a fer comissions per preparar diferents activitats durant aquest trimestre. Es valora la utilització de la plataforma Edmodo, la qual de moment seguirem emprant. Es demana si ja s’ha sol·licitat a l’ajuntament/policia la necessitat d’instal·lar barreres a les entrades de l’escola. Aquest tràmit ja està fet i ja ha arribat la petició a la policia.

3.- Valoració patges. La valoració general és que va anar bastant bé, però de totes maneres pensem que es va fer massa ràpid, que la roba no era la més adequada ja que no portava cap accessori, que no teníem maquillatge i que no se li va fer cap detall als patges per part de l’escola o l’Ampa. Aquest va anar a càrrec d’un membre de l’Associació. Na Magda ens explica que els patges van ser molt atents, dolços i afables amb els fillets. Els alumnes van fer una carta per classe i li van donar als patges, i el primer dia d’escola, després de Nadal, van trobar els regals dins l’aula. 4.- Tresoreria. Encara falta el NIF per poder tenir el número de compte al banc. Hi ha uns 500€ en caixa.

5.- Festa primer trimestre. Per Sant Antoni, l’escola ha decidit que farà una torrada, i els fillets que vulguin sobrassada, només han de dur el pa buit i qui no, que dugui el pa de casa com cada dia. Explicaran el motiu d’aquesta festa i en Kiko, prepararà un gegant de dimoni.


També esta previst fer alguna cosa per al dia de la pau. De cara a carnaval, encara no han decidit el que faran, que si que faran alguna cosa, però encara no ho han concretat. Dia 25 de Gener, l’AMPA organitzarà un berenar a l’escola, en el qual tot els doblers que es repleguin siguin per ajudar a l’escola a millorar les instal·lacions, en aquest cas a instal·lar cortines, “toldos” o veles, per què el sol no molesti a les classes. El grup de feina serà: Amor, Ali i Natàlia. La venta de tiquets serà de día 22 a 24 de Gener. Dia 23 de Març, es farà sa festa de trimestre, i es grup de feina serà: Dani, Laura, Marga, Alex i Magda. 6.-Carta d’agraïment i queixa. A la reunió tornem a revisar la carta, i decidim que a la mateixa carta també es donin les gràcies a les entitats que han col·laborat. No es troba necessari fer una altra cart a part per fer aquests agraïments. Na Maria Rosa, la tornarà a escriure i si ens sembla bé, via Edmodo, l’enviarem per publicar. 7.-Entitats col·laboradores. Ara que ja tenim un nombre important d’entitats col·laboradores amb l’Ampa, farem un cartell per penjar a l’entrada de l’escola, en el que s’indiquin tots el establiments que fan descompte per ser socis de l’Ampa. Així com fer un altre cartell per detallar tots els establiments que hi participen. També es penjarà en el blog i a facebook. Es farà una carta a tots els socis per recordar la junta de l’ampa, amb noms i càrrecs amb el correu electrònic de contacte i també es penjarà al blog. Es decideix fer una prova de carnets amb impressora i plastificat i a la pròxima reunió es durà una mostra. 8.- Precs i suggeriments. Na Laia com a membre de la FAPMA ens fa un resum de tota la feina que estan fent, entre elles ens informa que hi ha opció a fer una assegurança via FAPMA, el qual demanarem informació per veure si ens interessa. També ens comenta que es faran una sèrie de reunions per pobles o zones per donar-se a conèixer i per poder tenir un contacte directe amb totes les AMPAS d’una manera més àgil. Es demana pel PGA, i s’explica un poc per damunt. Es fa referència que les famílies que no venen diàriament a l’escola a portar o recollir els fills es troben amb algunes dificultats per accedir amb més facilitat al dia dia de l’escola, a tenir més informació de la feina que es fa a l’aula. Es demana que hi hagi més contacte i participació entre família i escola, i que les famílies puguin també participar del projecte educatiu del centre. Entre altres temes a destacar, cal comentar que la partida de 4000€ que es van ingressar a l’escola, ara hi ha uns 1900€, dels quals seria interessant destinar una part a material de gimnàs o de psicomotricitat.


I sense m茅s assumptes a tractar, la presidenta aixeca la sessi贸 a les 23.00h, de la qual com a secretari estenc aquesta acta.

Acta CATALA 9 gener 2013  

Acta en catala de la reunio de l'AMPA de l'escola Maria Lluisa Serra del 9 de gener de 2013 (no es permeten accents ni dieresi)

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you