Page 1

vps match magazine

16/2017

Aatu Laatikainen

VPS - FC LAHTI

MA/mån 14.8.2017 klo/kl. 18.30 / ELISA STADION


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

VPS kohtaa huippuottelussa FC Lahden -

”Janoamme voittoa” Teksti: Ilkka Kittilä • Kuva:Harri Bragge

Vaasan Palloseura kohtaa maanantaina FC Lahden. Lahti on ollut tällä kaudella todella hyvä joukkue ja sitä myötä VPS:llä riittää haastetta. VPS ei ole viime aikoina ollut kotikentällään täydessä iskussa. Pelit eivät ole menneet aivan suunnitelmien mukaan. Toki pisteittä se ei ole jäänyt kotonaankaan pitkään aikaan. Viime kotipelistä PS Kemiä vastaan Vepsulle jäi paljon parannettavaa, eikä samanlaisiin virheisiin ole varaa. - Kolme maalia kotona on liikaa. Se oli meiltä huono suoritus. Olen hieman yllättynytkin tilanteista, joista maalit päästimme ja siihen, miten otimme pelaajat kiinni heidän vastaiskuissa, VPS-luotsi Petri Vuorinen kommentoi. VPS:n kausi on ollut monella tapaa samantyylinen kuin Lahden. Ei siis ole mikään ihme, että joukkueet keikkuvat taulukon kärkipäässä. Tästä huolimatta kumpaakin joukkuetta kohtaan on noussut pieniä epäilyksiä heidän pitkien tasapeliputkiensa aikana. - Pelit ovat erilaisia. Aina emme onnistu murtautumaan esimerkiksi matalaa blokkia vastaan. Toisaalta

2

MATCH 16/2017

esimerkiksi Kemi-pelin lopun nousu osoitti taas joukkueen luonnetta. - Se on hyvä asia, että meitä on todella hankala voittaa, mutta se ei riitä meille. Me janoamme voittoja ja voittaaksemme teemme hirveästi töitä ja käymme treeneissä läpi asioita, jotka edesauttavat sitä, Vuorinen sanaili. Viimeisestä viidestä ottelustaan (ennen kummankin edellistä ottelua) VPS on voittanut yhden ja pelannut neljä tasan. Lahti puolestaan on voittanut kaksi ja pelannut kolme tasan. Kumpikin tarvitsevat kovasti lisää kolmen pisteen saaliita, sillä todella tasaisessa KuPS, Ilves, SJK, Inter ja IFK Mariehamn ovat kaikki edelleen iskuetäisyydellä mitalien ja europaikkojen suhteen ja vastaavasti HJK on livahtanut jo hienoiselle karkumatkalle. Edessä on jälleen hieno jalkapalloilta Elisalla.


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

“Se on hyvä asia, että meitä on todella hankala voittaa, mutta se ei riitä meille. ” Petri Vuorinen

MATCH 16/2017

3


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

4

MATCH 16/2017


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

Pitkään sairastuvalla ollut Laatikainen:

”Elokuun loppuun jatkuu kuntoutus” Teksti: Ilkka Kittilä • Kuva:Juha Tamminen

Vaasan Palloseura pelaa maanantaina FC Lahtea vastaan. Kokoonpanosta puuttuu edelleen Aatu Laatikainen. Vepsun tiedotus kysäisi Aatulta mikä tilanne vamman suhteen. Nilkkavammasta kärsivä Laatikainen on päässyt nyt kuntouttamaan jalkaansa kolmisen viikkoa oman harjoitusohjelman mukaan, mutta joutuu olemaan sivussa vielä viikkoja. - Elokuun loppuun asti jatkuu kuntoutus, minkä jälkeen lääkäri katsoo, miten nilkka on parantunut. Sen jälkeen tehdään päätöksiä siitä, miten jatketaan. Silloin tiedetään myös varmemmin milloin pääsen takaisin pelikentille. Voi olla, että heti syyskuun alussa tai sitten ei, Laatikainen avaa tilannettaan. Vepsun peli on näyttänyt Laatikaisen silmään hyvältä, vaikka sitä ei tietysti koskaan pelaajan asemassa ole mukava vain seurata sivusta. - Peli on näyttänyt kyllä erittäin hyvältä viime aikoina.

Olemme toki jääneet nyt liikaa tasapeleihin. Siinä mielessä voi kuitenkin luottavaisena pelejä katsoa, kun jätkät tekevät hommia niin hyvin. Tietysti tekisi aika kovasti mieli olla mukana, mutta ei mahda mitään, Laatikainen kommentoi. Kuopiolaislähtöinen nuorukainen odottaa Lahti-pelistä tiukkaa vääntöä. Tiettyjen asioiden tulee onnistua erityisen hyvin, jotta pisteet jäävät Vaasaan. - Lahden kanssa meillä on ollut aina tiukkoja ja välillä vaikeitakin pelejä. Lahti on puolustanut tällä kaudella aika hyvin, joten murtautuminen ja maalipaikkojen hyödyntäminen on tärkeää. Myös prässäämisen pitää onnistua, etteivät he pääse hallitsee palloa niin kuin he haluaisivat.

MATCH 16/2017

5


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

6

MATCH 16/2017


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

AINA ILMAINEN VIANETSINTÄ

Tarjoamme täyden huollon tietokoneihin, puhelimiin ja tabletteihin.

PAIKALLINEN

NOPEA

LUOTETTAVA

VAASA PHONE SERVICE Pitkäkatu 60, 65100 Vaasa asiakaspalvelu@vaasaphoneservice.com p. 040 965 6000

         

HOVIOIKEUDENPUISTIKKO 18, VAASA Ma-Pe - 10:00-18:00 La - 11:00-15:00

www.multitronic.fi

VEPSUN veikkausliiga-joukkue treenaa Wasa Sports Clubilla, treenaa sinäkin huippukuntoon Suomen suurimmalla ja monipuolisimmalla kuntosalilla!

0€

         

             

             

         

         

         

         

                      s  inks  -­‐  Specialist     for  cool  things     Heat   Heat  sinks  -­‐  Specialist  for  cool  things          

         

         

         

     

WSC

PERSONAL

TRAINING

Fustra® on palkittu ja UKK-instituutin tutkima harjoitusmetodi, jota käytetään tasapainottamaan kehon lihaksistoa, kehittämään kehonhallintaa, korjaaman ryhtiä ja parantamaan liikkuvuutta.

Tukea yrittäjyyteen ja rahanarvoisia etuja

TI

UN NÄYTET

29€

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ! WWW.WSC.FI

SPORTS GYM

Suomen monipuolisin kuntokeskus

Wolffintie 36 / 65200 Vaasa (06) 318 9700 / www.wsc.fi

Haluatko parempaa terveyttä? Haluatko pudottaa painoasi? Onko motivaatiosi hukassa? Haluatko lisää energiaa töihin?

TI

UN NÄYTET

29€

Stöd för företagandet samt penningvärda förmåner

LADIES CLUB & SPA

Naisten kuntosali keskellä kaupunkia

Kauppapuistikko 14 B / 65100 Vaasa 010 396 3200 / www.wsc.fi

www.yrittäjät.fi MATCH 16/2017

         

             

Huom! Tällä flyerilla saat viikon tutustumisjäsenyyden veloituksetta!

ONKO KEHOSI TASAPAINOSSA?

                     

7


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

8

MATCH 16/2017


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

FC Lahtea on vaikea voittaa:

”Joukkue täynnä sisukkaita jätkiä” Teksti: Ilkka Kittilä • Kuva: Juha Tamminen

Vaasan Palloseura kohtaa kärkikamppailussa pitkään tappioitta Vepsun tapaan uurastaneen FC Lahden. Lahti on varsin mielenkiintoinen vastustaja. Se ei ole hävinnyt kauden aikana kuin pari hassua peliä. Alkukaudesta se perusti pelinsä kovaan puolustamiseen ja korkeaan pallonhallintaan. Sen jälkeen se on suoraviivaistanut peliään ja maalihanat ovat auenneet oikein kunnolla. - Tämä joukkue on täynnä sisukkaita jätkiä ja puolustuspelaamisemme on ollut hyvää jo pidemmän aikaa, FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas luonnehti ryhmäänsä. Hurjan määrän tasapelejä pelannut Lahti sai jossain vaiheessa osakseen hieman soraääniäkin pelaamisestaan. - Olemme koko ajan uskoneet omaan tekemiseemme ja omasta mielestäni aika kivasti on mennyt. Olemme koko kaudella hävinneet kaksi peliä maalilla, mikä on tuloksellisesti aika hyvin. Tämä on upea, yhtenäinen joukkue, Korkeakunnas totesi. VPS:n pelaamista on leimannut viime aikoina voittamisen vaikeus. Sama tilanne oli jossain vaiheessa Lahdella. - Positiivisinta on se, että meitä on todella hankala voittaa. Aina, jos peli on ollut tasainen,

niin meillä on ollut tällä kaudella mahdollisuus kolmeen pisteeseen. Vähän liiankin usein on jääty siihen yhteen pisteeseen ja joissain peleissä toki mekin olemme olleet vähän alakynnessä. Puolustuspelaaminen on edelleen Lahden kivijalka, vaikka kesäkuun pitkän 0-0 -putken jälkeen lahtelaisten peleissä on alkanut näkymään maalejakin selkeästi enemmän. - Meidän aluepuolustamisemme toimii hyvin ja sen lisäksi erikoistilanteet olemme hoitaneet mallikkaasti. Ei ole ollut samanlaista tuskaa kuin viime vuonna, jolloin tuntui, että meitä rokotettiin niistä turhankin usein. Edessä on jälleen kerran mielenkiintoinen jalkapalloilta, kun vastakkain iskevät kaksi mainiota kautta pelaavaa joukkuetta. Edellinen kohtaaminen pelattiin pitkän otteluruuhkan sävyttämänä Lahden stadionilla kesäkuussa. Tuolloin päädyttiin 0-0 -tasatulokseen.

MATCH 16/2017

9


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

10

MATCH 16/2017


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

Det är svårt att vinna över FC Lahti:

”Laget är fullt med mentalt starka killar” Text: Ilkka Kittilä • Foto: Juha Tamminen

Vepsu möter FC Lahti i en toppmatch i Veikkausliiga. Bägge lagen har varit mycket formstarka i flera veckor på rad. Lahti är en mycket intressant motståndare. De har endast förlorat ett par matcher denna säsong. Från början av säsongen präglades spelet av stort bollinnehav och solitt försvarsspel. Längs vägen har de lyckats göra anfallsspelet rätlinjigare och har lyckats allt oftare i målskyttet. - Laget är fullt med mentalt starka killar, och vårt försvarsspel har varit tätt en längre tid redan, beskriver FC Lahtis tränare Toni Korkeakunnas sitt lag. Lahti har spelat oerhört många oavgjorda matcher denna säsong, och fick även höra en del gnäll på grund av detta. - Vi har hela tiden haft stor tillförlit på vårt eget arbete, och själv tycker jag det gått rätt bra. Under hela säsongen har vi endast förlorat två matcher, båda med ett mål, ett bra facit enligt mig. Detta är ett fantastiskt lag med stort L, konstaterar Korkeakunnas. Vepsus spel har i sin tur präglats av bristen på vinster. Lahti låg i

samma situation för ett tag sedan. - Det positiva är att vi är väldigt svåra att besegra. Varje gång en match varit jämn så har vi haft chansen på tre poäng. Kanske lite för ofta har vi dock endast fått en poäng med oss, men visst har vi även haft lite tur med oss vissa gånger. Grunden i Lahtis spel är fortfarande försvaret, även om Lahti fått in en del mål efter en lång rad med 0-0-matcher under juni månad. - Vårt zonförsvar fungerar mycket bra, och vi har även lyckats bra med försvaret på fasta situationer. Vi är i en helt annan situation än ifjol, då det kändes som om vi straffades lite för ofta mellan varven. Framför oss har vi ännu en spännande fotbollskväll, då två väldigt organiserade lag ställer sig på varsin planhalva. Det förra mötet slutade 0-0 mitt i en hektisk period av matcher.

MATCH 16/2017

11


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

“Det är en bra sak, att det är svårt att slå oss, men det räcker inte för oss.” Petri Vuorinen

12

MATCH 16/2017


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

VPS möter FC Lahti i toppmatch –

”Vi törstar efter en vinst” Text: Ilkka Kittilä • Foto: Harri Bragge

Vaasan Palloseura möter FC Lahti på måndag. Lahti har i år varit ett mycket bra lag och därmed finns det tillräckligt med utmaning för VPS. VPS har inte på sistone varit i sin vassaste form på hemmaplan. Matcherna har inte riktigt gått som planerat. Dock har man inte heller blivit utan poäng hemma på en lång stund. Från förra hemmamatchen mot PS Kemi blev det mycket kvar att förbättra på för Vepsu, och man har inte råd med liknande misstag. - Tre mål hemma är för mycket. Det var en dålig prestation av oss. Jag var också lite överraskad över situationerna, från vilka vi släppte in målen och över det, hur vi tog fast spelarna i deras kontringar, kommenterade VPS-coachen Petri Vuorinen. VPS säsong har på många sätt varit likadan som Lahtis. Det är alltså inte konstigt, att båda lagen hänger i toppen av tabellen. Trots detta har det funnits lite tvivel gällande lagen under deras långa sviter med oavgjorda matcher. - Matcherna är annorlunda. Vi

lyckas inte alltid bryta oss igenom till exempel mot en låg block. Å andra sidan visade till exempel slutet av matchen mot Kemi igen lagets karaktär. - Det är en bra sak, att det är svårt att slå oss, men det räcker inte för oss. Vi törstar efter vinster och för att vi skall vinna, så jobbar vi extremt mycket och går igenom saker som representerar det på träningarna, sade Vuorinen. Av de senaste fem matcherna (innan bådas föregående matcher) har VPS vunnit en och spelat fyra lika. Lahti å andra sidan har vunnit två och spelat tre oavgjorda. Båda är i stort behov av tre poäng, eftersom i den mycket jämna serien ligger KuPS, Ilves, SJK, Inter och IFK Mariehamn på huggavstånd när det kommer till medaljer och platser i Europaspel, och motsvarande har HJK lyckats glida iväg och skapa ett litet försprång åt sig. En fin fotbollskväll väntar igen på Elisa.

MATCH 16/2017

13


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

1,25 € / puhelu-samtal + 0,25 € / 10 sek + pvm-ina

1,25 € / puhelu-samtal + 0,25 € / 10 sek + pvm-ina

Calls from abroad +358 600 30011

Our mission is precision

www.painotalovarteva.fi myynti@painotalovarteva.fi puh. 06-319 8900

Digipainostamme: - Lehdet, esitteet, käyntikortit, lomakkeet ym. painotuotteet

sää!

li Kysy

Suurkuvatulostus: - Kyltit, opasteet, julisteet, banderollit, tapetit, roll-upit, tarrat ym. tulosteet

• • • • • • • • •

Tarjoamme ratkaisuja teollisuuden tarpeisiin: korjaamopuristimien standardimallit (30 tonnista 400 tonniin) räätälöidyt puristimet tuotantopuristimet suunnittelupalvelu koneiden ja laitteiden järjestelmä- toimitukset CNC-koneistus, -sorvaus, -jyrsintä lasermerkintä (CO2 ja YAG-laser) lasertyöstö jäljitettävyysarkistointi

Koneluettelon löydät nettisivuiltamme www.tarkmet.fi, www.mkh-press.fi Ari Kärjenmäki

Tarkmet Oy

Toimitusjohtaja Gerbyntie 18-22 www.tarkmet.fi Puh. +358 50 570 6470 65230 Vaasa

14

MATCH 16/2017


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

MATCH 16/2017

15


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 24

Marko Meerits Timi Lahti Ville Koskimaa Jesper Engström Mikko Viitikko Jerry Voutilainen Juha Hakola Sebastian Strandvall Juho Lähde Steven Morrissey Samu Volotinen Kim Böling Markus Jürgenson Jonas Levänen Aatu Laatikainen Joonas Vahtera Andre Clennon Ebrima Sohna Veli Lampi Fabrice Ngarura Erik Hilden

päävalmentaja/chefstränare valmentaja/tränare mv-valmentaja/målvaktstränare performance director joukkueenjohtaja/lagledare huoltaja/materialförvaltare lääkäri/läkare hieroja/massör ravitsemusasiantuntija 

16

MATCH 16/2017

EST FIN FIN FIN FIN FIN FIN FIN FIN JAM FIN FIN EST FIN FIN FIN JAM GAM FIN FIN FIN Petri Vuorinen Jani Sarajärvi Henri Sillanpää Ville-Pekka Inkilä Jouko Jokinen Teemu Luoma Petri Lehtonen Antero Puolakka Mari Lahti

3 5 6 7 8 9 10 11 13 14 15 16 17 19 20 21 22 23 24 25 28 30 31 73 78

Mikko Hauhia Igor Jovanović Pyry Kärkkäinen Fareed Sadat Pavel Nazimov Stenio Hendrik Helmke Drilon Shala Masa Malen Henri Anier Hassan Sesay Santeri Hostikka Joona Tapani Aleksi Paananen Irfan Sadik Marko Simonovski Loorents Hertsi Kalle Taimi Paavo Voutilainen Mikko Kuningas Oskari Kekkonen Miikka Mujunen Joona Tiainen Pavel Osipov Aleksandr Vasjutin

päävalmentaja/chefstränare valmentaja/tränare valmentaja/tränare mv.valmentaja/målvaktstränare joukkueenjohtaja/lagledare huoltaja/materialförvaltare 

FIN GER FIN FIN RUS BRA GER FIN FIN EST SLE FIN FIN FIN FIN MKD FIN FIN FIN FIN FIN FIN FIN RUS RUS Toni Korkeakunnas Toni Huuhka Joni Kallioinen Ari Korhonen Risto Luomanen Pekka Penttinen


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

VPS FC Lahti

ma/Mån 14.8.2017 klo/kl. 18:30

erotuomari / domare: Viljanen Petri avustavat erotuomarit / assisterande domare: Siltala Jarkko ja Kuukasjärvi Arttu 4. erotuomari / 4. domare: Juusola Mikko tarkkailija / observatör: Koskela Kari delegaatti / delegat: Kylmäniemi Hannu

Veikkausliiga / Tipsligan 22. kierros / omgången

su/sön. 13.8.2017 klo/kl. 17:00 JJK - PS Kemi ma/mån. 14.8.2017 klo/kl. 18:30 FC Inter - SJK HJK - RoPS IFK Mariehamn - KuPS Ilves - HIFK VPS - FC Lahti

SARJATAULUKKO 8.8.2017

1. HJK 2. VPS 3. FC Lahti 4. KuPS 5. Ilves 6. SJK 7. FC Inter 8. IFK Mariehamn 9. PS Kemi 10. RoPS 11. HIFK 12. JJK Jyväskylä

O V T 20 12 7 20 8 9 20 7 11 20 8 6 20 8 6 20 8 5 20 7 6 20 6 9 20 6 5 20 6 4 20 2 8 20 1 6

H 1 3 2 6 6 7 7 5 9 10 10 13

M 43:9 28:26 27:15 30:22 21:21 23:25 32:26 29:29 26:31 23:34 16:32 16:44

P 43 33 32 30 30 29 27 27 23 22 14 9

Seuraava kotiottelu

Su/sön 20.08.2017 klo/kl: 18:30 // Elisa Stadion

Nästa hemmamatch

WASASPORT

VEPSUN LIIGAJOUKKUETTA KULJETTAA VEPSUS LIGALAG ÅKER MED OSS

MATCH 16/2017

17


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

Kauden matsit 2017 ke 5.4. la 8.4. ma 17.4. la 22.4. su 30.4. la 6.5. pe 12.5. pe 19.5. ke 24.5. la 27.5. ke 31.5. la 3.6. 2ke 14.6. la 17.6. to 22.6. su 2.7. su 16.7. su 23.7. la 29.7. su 6.8. ke 9.8. ma 14.8. su 20.8. su 27.8. pe 8.9. ma 11.9. la 16.9. su 24.9. pe 29.9. to 12.10. su 15.10. pe 20.10. la 28.10.

18

MATCH 16/2017

18.30 16.00 16.00 16.00 16.00 17.00 18.30 18.30 18.30 15.00 18.30 17.00 18.30 15.00 18.30 18.30 18.30 18.30 17.00 15.00 18.30 18.30 18.30 18.30 18.30 19.30 17.00 15.00 18.30 18.30 15.00 18.30 14.00

HJK VPS RoPS VPS IFK Mariehamn VPS FC Inter JJK VPS PS Kemi VPS FC Lahti KuPS SJK VPS VPS VPS VPS Ilves VPS HIFK VPS VPS IFK Mariehamn VPS SJK VPS PS Kemi VPS VPS RoPS VPS JJK

-

VPS SJK VPS KuPS VPS HJK VPS VPS Ilves VPS HIFK VPS VPS VPS RoPS IFK Mariehamn FC Inter JJK VPS PS Kemi VPS FC Lahti Ilves VPS HJK VPS KuPS VPS HIFK FC Inter VPS FC Lahti VPS

5-0 1-3 2-4 2-2 1-1 2-1 0-1 1-4 0-2 0-1 1-1 0-0 2-2 0-1 1-0 0-0 3-2 1-1 0-0 3-3 -


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

www.littlepub.fi

HENKILÖSTÖRATKAISUJA MUUTTUVAAN MAAILMAAN

MATCH 16/2017

19


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

Långtidsskadade Laatikainen:

”Rehaben fortsätter till slutet av augusti” Text: Ilkka Kittilä • Foto: Juha Tamminen

Vaasan Palloseura möter på måndag FC Lahti. Från truppen saknas fortfarande Aatu Laatikainen. Match Magazine kollade upp mittfältarens läge. Ankelskadade Laatikainen har varit i rehabträning i tre veckor men kommer att vara utanför truppen i några veckor till. - Träningsprogrammet varar till slutet av augusti, varefter lagläkaren analyserar hur pass väl ankeln har återhämtats. Därefter görs beslut om fortsättningen. Då vet man också bättre när jag kan börja spela igen. Möjligtvis redan i början av september eller så får det bli senare, förklarar Laatikainen sitt läge. Laatikainen har gillat hur Vepsus spel har sett ut, även om det sällan är en fröjd för en spelare att vara i åskådarens roll. - Spelet har sett bra ut den senaste tiden, men vi har dock spelat oavgjort för ofta. Men grabbarna jobbar hårt

20

MATCH 16/2017

och med bra kvalitet så på det viset kan man se positivt på helheten. Givetvis är suget hårt att vara med på planen, men det går inte att göra så mycket åt saken, kommenterar Laatikainen. Den Savolaxbördige talangen förväntar sig en jämn och tuff kamp mellan VPS och Lahti. Vissa saker måste laget lyckats med extra bra för att poängen ska stanna i Vasa. - Vi har alltid haft tuffa matcher mot Lahti, och ibland även knepiga. Lahti är väldigt starka försvarsmässigt denna säsong, så att luckra upp försvaret och utnyttja de målchanser vi får är viktigt. Även presspelet måste sitta, så de inte får rulla boll som de vill.


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

MATCH 16/2017

21


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

Suutari NRO 1 Hartmaninkuja 5, 65100 Vaasa

22

MATCH 16/2017


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

眀眀眀⸀甀氀琀爀愀挀甀琀⸀昀椀

⬀㌀㔀㠀 㐀  㜀㌀㌀ ㄀㤀㈀㄀

www.vthrecycling.fi

MATCH 16/2017

23


Viipale mediat

MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

Viipale mediat

Me teemme lehtiä.

Me teemme lehtiä.

Kehitimme uuden raskaan kaluston moottoriöljyn. Uusi täyssynteettinen Teboil Super HPD ECV 5W-40 on suunniteltu erityisesti vaativaan työkonekäyttöön. Laajan viskositeettialueen johdosta se on superluokan valinta moottoreihin, joita käytetään äärimmäisen rasittavissa olosuhteissa. Valmistuksessa on käytetty uusimman teknologian perusöljyjä ja lisäaineita. Teboil Super HPD ECV 5W-40 on yhteensopiva nykyaikaisten pakokaasun jälkikäsittelylaitteiden kanssa, ja se soveltuu kattavasti kaikenikäisille raskaan kaluston dieselmoottoreille.

www.teboil.fi

Lue lisää osoitteesta www.teboil.fi tai soita meille numeroon 020 4700 916.

SISU POLAR

MAAILMALTA

PUUAUTOILUA

IRLANTILAISITTAIN

3/2017 • HINTA 8,50 € • WWW.RASKASKALUSTO.FI • ALAN JOHTAVA AMMATTILEHTI!

Possuluksusta! Vertasen uusi yhdistelmä vie porsaat laatukyydillä perille

Muistoja ja nykypäivää Kaj Nybergin Volvo F89 Marttisen Maitoa uudella Scanialla tukki-Iveco

Suomalaista työtä • www.raskaskalusto.fi

PAL VKO 2017-20

Viipale mediat

6 414887 400190

17003

740019-1703

Entistä suorituskykyisempi moottoriöljy

VIIDEN TÄHDEN POSSUJUNA • SISU POLAR 6X6 • VOLVO FH 500 BARKER HAULAGE • SAVOTTA-FERRARI – IVECO STRALIS 560 8X4

Lataa esite

VETOVOIMAA

6X6

RASKAS KALUSTO 3/2017

us!

Uutu

51

Raskaan sarjan uusi mestari – Teboil Super HPD ECV 5W-40

Erikoiskuljetus: E. HARTIKAISEN KONESIIRROT Koeajossa: IVECO STRALIS XP 480 4X2 Valkokultaa: SAMMALLAHDEN SCANIA S730

osta

pall a k l a j u p ti huip

Nau

! a s s aitio

Aitioissa pääsette nauttimaan omalla porukalla hienosta ottelutapahtumasta, mahtavasta näkyvyydestä ja juoma- sekä ruokatarjoilusta! Varaa aitio kaveriporukalla tai esimerkiksi kokouskäyttöön. Palaverin jälkeen on mukava rentoutua samoissa tiloissa huippujalkapallon, sekä mahtavien tarjoiluiden äärellä. VPS:n tapahtumissa on käytössä yhdeksän aitiota, jotka ovat kooltaan 10-60 katsojalle. Ottelua voitte seurata aition sisältä, aition edessä olevalta anniskeluterrasilta tai teille varatuilta parhailta katsomopaikoilta! KYSY LISÄÄ! Petri Fahler, 050 994 2875, petri.fahler@vepsu.fi / Teppo Haakana, 044 538 6983, teppo.haakana@

24

MATCH 16/2017


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

UpCodeTM -the smart tag technology! UPC Center Gerbyntie 18, 65230 Vaasa, Finland Tel. +358 6 321 8000 info@upcode.fi

WWW.

.FI

LIIKUNTA- JA KUNTOUTUSKLINIKKA AVATTU NY MOTIONS- OCH REHABILITERINGSKLINIK TERVETULOA VÄLKOMMEN

Vaasa, Raastuvankatu 13 | mehilainen.fi

MATCH 16/2017

25


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

SPELA MÃ…TTLIGT

Pelaamo_A4.indd 5

26

MATCH 16/2017

5.4.2017 9:26:11


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

5

Joukkueparivertailu Lagjämförelse

Syötöt Assist

Nykyinen sijoitus Ottelut Voitot Tasapelit Hävlöt Tehdyt maalit Päästetyt maalit Pisteet

Morrissey S................... VPS........................ 7 Hostikka S..........................FC Lahti.......................6 Furuholm T.........................FC Inter.......................6 Savolainen S......................KuPS...........................5 Sellin R...............................IFK Mariehamn...........5 Ceesay M............................PS Kemi......................5 Laaksonen J.......................SJK..............................5

VPS FC Lahti 2 3 20 20 8 7 9 11 3 2 28 27 26 15 33 32

Maalipörssi Skytteliga Morelos A...................... HJK..................................11 Kangaskolkka A............ IFK Mariehamn...............10 Valencic F...................... HJK..................................10 Tuco ............................. Ilves.................................9 Kuqi N........................... FC Inter............................7 Simonovski M............... FC Lahti...........................7 Pelvas A......................... HJK..................................7 Ions B............................ SJK..................................6 Vahtera J...................VPS............................ 6 Stenio............................ FC Lahti...........................6 Mensah E....................... HJK..................................6 Etock G.......................... JJK...................................6 Karjalainen R................ PS Kemi...........................6 Källman B..................... FC Inter............................5 Sihvola Pekka............... HIFK.................................5 Morrissey S................VPS............................ 5 Furuholm T.................... FC Inter............................5 Eze ............................. RoPS................................5 Mboma A....................... SJK..................................5 Sellin R.......................... IFK Mariehamn...............5 Forssell M...................... HIFK.................................5 Purje A........................... KuPS................................5 Nissilä U........................ KuPS................................5 Span B........................... IFK Mariehamn...............4 Salami G........................ KuPS................................4 Mansally A..................... PS Kemi...........................4 Gabriel R....................... KuPS................................3 Taylor R......................... RoPS................................3 Lähde J.....................VPS............................ 3

VPS pelaajat / spelare

Morrissey S............................................................7 Vahtera J................................................................4

FC Lahti pelaajat / spelare

Hostikka S........................................................................6 Hauhia M..........................................................................3

Laukaukset kohti maalia Morelos..............................HJK.............................38 Tuco ..................................Ilves.............................31 Eze ..................................RoPS...........................30 Sellin R...............................IFK Mariehamn...........27

VPS pelaajat / spelare

Morrissey, Steven..................................................17 Hakola, Juha..........................................................15

FC Lahti pelaajat / spelare

Simonovski M.................................................................21 Stenio................................................................................15

VPS pelaajat / spelare

Vahtera J................................................................6 Morrissey S............................................................5 Lähde J..................................................................3

FC Lahti pelaajat / spelare

Simonovski M.................................................................7 Stenio................................................................................6 Anier H..............................................................................3

MATCH 16/2017

27


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

Kotiottelut 2017 la 8.4. la 22.4. la 6.5. ke 24.5. ke 31.5. to 22.6. su 2.7. su 16.7. su 23.7. su 6.8. ma 14.8. su 20.8. pe 8.9. la 16.9. pe 29.9. to 12.10. pe 20.10.

28

MATCH 16/2017

16.00 16.00 17.00 18.30 18.30 18.30 18.30 18.30 18.30 15.00 18.30 18.30 18.30 17.00 18.30 18.30 18.30

VPS VPS VPS VPS VPS VPS VPS VPS VPS VPS VPS VPS VPS VPS VPS VPS VPS

-

SJK KuPS HJK Ilves HIFK RoPS IFK Mariehamn FC Inter JJK PS Kemi FC Lahti Ilves HJK KuPS HIFK FC Inter FC Lahti


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

Vepsunkin näkyVyyden takana. Atlas-Media lyhtypylväsmainonta.

MATCH 16/2017

29


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

100 95 75

25 5 0

30

GC A4 sponsivu 2016

MATCH 16/2017

den 1 maj 2016 10:43:09


MA 14.8.2017 klo 18:30 VPS - FC LAHTI // ELISA STADION

vps match magazine TOIMITTAJA / REDAKTÖR: Ilkka Kittilä

TAITTO: Taneli Jokela / Ammattilehti.fi

KIELENKÄÄNNÖKSET / ÖVERSÄTTNINGAR: Sebastian Pundars, Petteri Räisänen, Lauri Laaksonen ja/och Stefan Nåhls

PAINO / TRYCKNING: UPC-Print

JULKAISIJA / UTGIVARE : Vaasan Palloseura OY LAYOUT: 25Hmedia

PAINOS / UPPLAGA: 5 000 JAKELU / DISTRIBUTION: Jakelu 1 päivää ennen ottelua 60:ssä keskustan kahvilassa ja liikkeessä. Utdelning 1 dagar före matchen till 60 caféer

och butiker i centrum. KANSIKUVA / PÄRMBILD: Juha Tamminen ILMOITUSMYYNTI / ANNONSFÖRSÄLJARE: Petri Fahler 050 994 2875 petri.fahler@vepsu.fi Teppo Haakana 044 5386 983 teppo.haakana@vepsu.fi

MATCH 16/2017

31


MATCH Magazine 16/2017  

Veikkausliigaottelun VPS vs. FC Lahti otteluohjelmalehti MATCH Magazine. www.vepsu.fi

MATCH Magazine 16/2017  

Veikkausliigaottelun VPS vs. FC Lahti otteluohjelmalehti MATCH Magazine. www.vepsu.fi