Page 1

Mette-Maries bog

8 gode historier


FORFATTER: Mette-Marie Michaelsen FORLAGET: Gr책pilebanden UDGIVELSESDATO: Juli 2010


EN LILLE PEN For mange år siden ude i en stor skov lå der en lille pen. Den sad fast men nogle timer senere kom der en lille pen til. Den spurte sidder du fast ja skal jeg hjælpe dej ja tak og så var den lille pen glad. Og så spurgte den anden skal vi være venner ja vad heder du jeg heder pen. Vad heder du jeg heder lille pen vad skal vi lege vi kan lege fange lej ja. Du skal tele til 10 ok.


Taget du er den du skal tele til 10 ok 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. Skal vi ikke lege gemme leg jo du skal tele til 20 ok. Fundet nu skal du tÌlle til ja ja ja gem dej nu bar ok. Tak for i dag jeg skal hjem og ha aftens mad skal vi ikke. Lege i morgen jo vi mødes her i morgen ok.


Hej vad skal vi ska vi ikke fine noge fler venner. Jov en time efter hadet de fånet 2 vener de hed krølle og kottis. De var rakti søde sor spoerte pen om at de skule blive venner. Sor svard krølle han sage ja og sor svard kottis og han sage ose ja. Og sor vile de over og lege på lege plasen de vil gønge de syns at det var rakdit sjovt.


Nu skule de alle samen jem i seng skal vi ikke mødes her i mogen jov. Vi ses i mogen neste mogen vad skal vi lave i dag spoerte krølle. Sor sage lille pen skal vi ikke klatre jov og hole en skov tur jov. Sor sage pen jeg er rakde god til at klater jeg henter noge mader. Og jeg henter et tepe og jeg finer et godt sted vi kan sede og jeg finer et godt klatre trÌ ok.


Sor kom de ale samen med ale teng de hadt det rakdet sjovt. Men sor blev det sent og de kune ikke fine vagen jem for de det var sor møert. De grad og de grad men sor sage pen vi har et tepe med og nüdet mad vi kan jo bar bli har i. Nat ja og i mogen gor vi bar jem jaaa og sor lo de sag til at sove og neste moge . To de lige en mad og sor gik de jem og daers mor og far de blev rakde glade.


Sor sage kotis skal vi ikke ta på baken sor sage de ja. Jeg vile prøve den sjove rusge bane og det gad de alle samen. Og de grinte hele tiden og de prevedt den 3 gangemen sor vile deprøve en and. Nu vile de prøve spølses husedt den var ose rakde sjov men nu skule de jem. Og have aftens mad og bag efter skule de i segn og neste mogen haved. Krøle havedt føsels dag i dag vor mage år blier du jeg blier 8 år hura.


Og når de havedt holt en stoer fest sor skule alle gesterne jem. Og krøle var blivedt rakdi glad og trat sor nu gik han i seng. Men neste mogen skul de lage jeme hos krøle for han haved jo fodet. Nådet nyt lege toj han havde fået en raser bil og en flyve maskine.


Nu skule kotis og lille pen jem. Og de skule jem og se sommer sumarum det var rakdet sjovt. Og sor havedt de set sommer sumarum sorskule de have aftens mad. Og sor var de blivet aften og de skule i seng og de sov godt. Og sor er historien slut.


Jeg hĂĽber du kunne lide historien. KĂŚrlig hilsen Marolle ::-)


Marolles bog  

Denne bog har Mette-Marie selv skrevet.