Advertentieblad Reimerswaal - week 23 2023

Page 1

Reimerswaal info

Wekelijkse informatierubriek Gemeente Reimerswaal

Wist jie dat…?

… u elektrische apparaten, batterijen en accu’s altijd apart moet inleveren?

Dat is veilig en levert waardevolle metalen op. Elektrische apparaten (met en zonder batterijen) kunt u inleveren bij de milieustraat. Oude, losse batterijen kunt u inleveren bij één van de vele inleverpunten, zoals uw lokale supermarkt, bouwmarkt of de milieustraat. Meer informatie over het apart inleveren van batterijen: www.doemaarapart.nl.

Vergaderagenda

• WMO-raad:

Donderdag 15 juni, 13.30 uur, dorpshuis Apeldoorn, Oostdijk Vergaderstukken op www.reimerswaal.nl

• Opinie/Besluitraad: Dinsdag 20 juni, 19.30 uur, Gemeentehuis. Vergaderstukken op www.reimerswaal.nl

• Seniorenraad: Donderdag 6 juli, 13.30 uur, Gemeentehuis. Vergaderstukken op www.reimerswaal.nl

Kijk ook op: www.reimerswaal.nl

Contactgegevens

Openingstijden gemeentehuis

Ma t/m do 8.30 - 16.30 uur

Vrijdag 8.30 - 12.00 uur

Adres: Oude Plein 1, 4416 AK Kruiningen

Telefoonnummer: 0113 395 000

E-mail: gemeente@reimerswaal.nl

WhatsApp: 06-23236942

Openingstijden balie burgerzaken (alleen op afspraak)

Maandag, dinsdag en

donderdag 8.30 – 16.30 uur

Woensdag 8.30 – 20.00 uur

Vrijdag 8.30 – 12.00 uur

Bel ons voor een afspraak of ga naar reimerswaal.nl/afspraakmaken

Blik en ander metaal kan goed hergebruikt worden

Blik en ander metaal is heel goed te recyclen. In Reimerswaal kun je metalen verpakkingen, zoals conservenblikken, blikjes van vis en aluminium schaaltjes (bijvoorbeeld van kattenvoer), samen met plastic inleveren. Plastic, blik en drinkpakken worden in sorteercentra gescheiden. Blik kan zo goed gerecycled worden. Op drankblikjes van bijvoorbeeld fris en bier zit vanaf 1 april 2023 statiegeld. Gooi deze dus niet weg, maar lever ze in. Grote stukken metaal (zoals sloopafval en oude fietsen) kun je als grofvuil inleveren bij de milieustraat. Of breng het naar een oud-ijzerhandel: daar krijg je er nog geld voor.

Tips:

Kijk op reimerswaal.nl of zrd.nl wat er bij PMD mag.

Vul lege blikken niet met ander afval: dat maakt het lastiger om het blik te scheiden. Lever blikjes zo netjes mogelijk in. Als de streepjescode niet leesbaar is of als het blikje is vervormd, krijg je geen statiegeld terug.

• Metalen deksels mag je gewoon met de glazen pot in de glasbak gooien. De metalen deksels worden uit het glas gehaald voor recycling.

Plastic afval, wat hoort er wel bij en wat niet?

Ga in gesprek en test je kennis op de jaarmarkt (Yerseke) en braderie (Rilland) op zaterdag 10 juni a.s.

Uw plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken zijn waardevol. Zeker als u ze goed verzamelt. Want hoe beter u uw afval scheidt, hoe meer verpakkingen een tweede leven krijgen als grondstof voor nieuwe producten en verpakkingen. Maak ze leeg, haal ze los, druk ze plat. Dan zijn ze recycleklaar. Kleine moeite, groot verschil!

Zoek ons op en doe de test! Wist u bijvoor-

beeld dat piepschuim en harde plastics niet in de PMD-zak horen maar in de milieustraat?

Wanneer: zaterdag 10 juni

Waar: Jaarmarkt Yerseke van 9.30 tot 12.30 uur Braderie, Hoofdweg, Rilland van 13.00 tot 17.00 uur

Meer info: www.recycleklaar.nl

Meldpunt zorgwekkend gedrag Zeeland Bent u bezorgd over iemand?

Of heeft u het gevoel dat iemand meer of andere hulp nodig heeft dan hij nu al krijgt? Meld de situatie dan via 0800-1205 (tijdens kantooruren) of ga naar www. meldpuntzorgwekkendgedragzeeland.nl

Zoek jij leuk werk met enthousiaste collega’s?

Gemeente Reimerswaal zoekt jou!

Wij zoeken:

• Adviseur DIV

• Trainees

• Stagiair/vakantiekracht Groenvoorziening

Ga snel naar www.werkenbijreimerswaal.nl om hier meer over te lezen.

Afspraken met raadsleden:

Griffie - telefoon: 0113 395 000 of griffie@reimerswaal.nl

Afspraken met leden college burgemeester en wethouders: Bestuurssecretariaat

- telefoon: 0113 395 000 of bestuurssecretariaat@reimerswaal.nl

Noodgevallen openbare ruimten: Voor dringende noodgevallen aan wegen, rioleringen, openbaar groen en dergelijke, buiten kantooruren.

Telefoon: 06-53702470.

Heeft u een verstopping? Neem dan altijd eerst contact op met de gemeente. Inloopspreekuur wijkagenten: De wijkagenten van de gemeente Reimerswaal houden iedere donderdag van 09.00 tot 12.00 uur inloopspreekuur in het politiesteunpunt Kruiningen. Het steunpunt zit op de 1e verdieping van Bachten Vaete, Brouwerijstraat 1 in Kruiningen, tegenover het gemeentehuis.

Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG): Voor ouders/verzorgers, jongeren tot 23 jaar en professionals met alle vragen over opvoeden en opgroeien.

Telefoon of WhatsApp: 06-40736270 maandag t/m vrijdag van 09.00-11.30 uur, behalve op donderdag of cjg@reimerswaal.nl.

Jeugd- en jongerenwerk: Jeroen Kempees, telefoon 06-24928651 of j.kempees@reimerswaal.nl

Stefan Koeman, telefoon 06-36275721 of s.koeman@reimerswaal.nl

Werk, inkomen en zorg (WMO): Voor aanvragen/aanmelding/informatie/ advies kunt u terecht bij GR de Bevelanden, afdeling WIZ, in het Stadskantoor aan de M.A. de Ruijterlaan 2 in Goes. Telefoon: 0113-239 100. www.grdebevelanden.nl/wiz

Servicepunt vrijwilligers(werk) Reimerswaal: Heeft uw organisatie nieuwe vrijwilligers nodig of wilt u vrijwilligerswerk gaan doen? Bel 0113 395 000 of ga naar www.inreimerswaal.nl

Dé activiteitenwebsite op het gebied van sport, bewegen, cultuur, zorg en vrijwilligerswerk in Reimerswaal. Collectief vervoer nodig? Bel 0113-745050.

2 Advertentieblad Reimerswaal 7 juni 2023 - nr. 3409

waar je doorheen rijdt!”

Sjoerd is vrijwillige chauffeur van de Buurtbus Flex, lijn 594. Dit doet hij inmiddels al een jaar. Daarvoor reed hij als vrijwilliger al op de andere buurtbus in Reimerswaal. Hij is één van de jongste vrijwilligers binnen Buurtbusvereniging Waarde. Sjoerd heeft alle fases van de pilot met de Buurtbus Flex meegemaakt.

Een goed experiment

“Ik vind het een heel goed experiment. Ik doe dit al vanaf het begin, toen we alleen flexibel reden op dinsdagmiddag. Maar in twee uurtjes schiet je niet veel op, dat hoorde je ook van de passagiers die instapten. Je kan dan maar een half uurtje op visite, dus hoe we het nu doen is veel beter.” Sinds februari rijdt de Buurtbus

Flex na een evaluatie van een groep trainees élke werkdag flexibel tussen 10.00 en 16.00 uur. Dit betekent dat je moet bellen om een rit te reserveren en je wordt van deur tot deur vervoerd.

Verschillende doelgroepen

“Je hebt nu passagiers die boodschappen doen. En ik breng mensen naar het station of ze willen ergens op de koffie. Het is een hele andere doelgroep en het zijn niet meer alleen oudere mensen. Vandaag heb ik bijvoorbeeld een mevrouw weggebracht die met haar twee kleine kindjes naar de Jumbo in Krabbendijke wilde. In de ochtend zijn er veel scholieren. En als de flextijd weer voorbij is, begint het reguliere woon-werkverkeer en hebben we veel passagiers vanaf het station.”

Eén uur van tevoren bellen

Alle reizigers in Reimerswaal kunnen de bus

reserveren door minimaal één uur van tevoren te bellen naar de centrale. “We hebben een speciale telefoon in de bus met een app waarop we de ritten van de vervoerscentrale doorkrijgen. Heel handig hoor, want laatst was ik 10 minuten te vroeg en dan bel je even netjes op: Geen haast hoor maar ik sta alvast voor de deur!”

“Het is allemaal wel even nieuw. De app werkte in het begin nog niet zo goed en de club vrijwilligers bestaat toch uit een groep oudere mensen van tussen de 70 en 80 jaar. Toch is het heel gaaf om te zien dat onze vrijwilligers dit gewoon doen.”

Minder tanken

“Vroeger reden we vaak met een lege bus de vaste ronde. Dat is niet heel leuk. Nu wacht ik gewoon thuis tot ik een ritje doorkrijg. Soms is het heel rustig en de andere keer heel druk. Wat ik wel merk is dat we minder tanken. Het kost natuurlijk geen brandstof als je stilstaat in plaats van rondjes rijdt.“

“Het leukste aan het rijden op de buurtbus is het contact met de mensen, waar je even een praatje mee kunt maken. En het is ook genieten onderweg, want je rijdt door een prachtige provincie. Zeker nu alle bomen weer een beetje in bloei staan. Wat ik wel jammer vind, is het scherm dat is geplaatst tijdens corona. Ik kom niet uit Zeeland. Als ik 80 rijd op een provinciale weg wanneer iemand plat Zeeuws tegen me praat, kan ik er geen touw aan vast knopen.”

Reimerswaalse omroeper

Een rubriek voor instellingen en verenigingen in Reimerswaal om hun evenementen en activiteiten aan te kondigen.

Kopij graag uiterlijk woensdag vóór 17.00 uur aanleveren via het formulier op www.reimerswaal.nl. Hier kunt u ook de spelregels nalezen.

Kalender

• Yerseke, 11 juni. Happy To Gather organiseert een speciale dienst met als thema “delen” op het terrein van loonbedrijf Paauwe, Smalleweg 1. Aanvang 16.30 uur.

Voorganger: Ds. Tim Schakel, met medewerking van een aantal leden van de Country Jail Band. Na de dienst gezamenlijke maaltijd. In het teken van delen; gaarne iets lekkers voor jezelf en/of voor een ander meenemen.

Activiteitenkalender inReimerswaal

Datum Activiteit

Woensdag 7 juni Barbecue en loterij Krabbendijke

Donderdag 8 juni Voor(op)Zorg Krabbendijke

Zaterdag 10 juni Jaarmarkt Yerseke

Zaterdag 10 juni Actiemarkt Waarde

Woensdag 14 juni Nationale Buitenspeeldag

Via www.inreimerswaal.nl kunt u zich aanmelden voor een activiteit en kunt u terecht voor meer informatie en meer activiteiten. Organiseert uw vereniging of stichting evenementen die u graag in de activiteitenkalender opgenomen ziet worden? Stuur dan een e-mail naar in@reimerswaal.nl. Hier kunt u ook terecht met vragen en/of opmerkingen.

3 7 juni 2023 - nr. 3409 Advertentieblad Reimerswaal
“Het leukste aan rijden op de Buurtbus Flex? Het contact met de mensen en onderweg genieten van de prachtige provincie
www.reimerswaal.nl

Bekendmakingen

Bekendmakingen

Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Parapluherziening

Wonen kernen Reimerswaal’, Reimerswaal

Het bestemmingsplan ‘Parapluherziening Wonen kernen Reimerswaal’, met planidentificatienummer NL.IMRO.0703.00BPParaplu3-va01 is op 28 maart 2023 gewijzigd vastgesteld door de gemeenteraad. Het vaststellingsbesluit –en daarmee het bestemmingsplan – is met ingang van 18 mei 2023 onherroepelijk geworden. Het plan kunt u raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Kruiningen, 7 juni 2023

Ingediende aanvragen om omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van gemeente Reimerswaal maken bekend dat zij de volgende aanvragen om omgevingsvergunning hebben ontvangen:

• Voor: het uitbreiden van een dakkapel

Locatie: Zanddijk 10 in Kruiningen

Datum ontvangst: 30 mei 2023

• Voor: het bouwen van een schuur

Locatie: Vreijenpolderstraat 1 in Oostdijk

Datum ontvangst: 24 mei 2023

• Voor: het verwijderen van een mantelbuis

Locatie: ter hoogte van Havenoordseweg 3B in Waarde

Datum ontvangst: 9 mei 2023

• Voor: het bouwen van een wijnproeverij en verkoopruimte

Locatie: Grintweg 55 in Yerseke

Datum ontvangst: 9 mei 2023

Een aanvraag kan uit meerdere activiteiten bestaan. Aanvragen liggen niet ter inzage, maar kunnen op verzoek wel worden ingezien. Neem daarvoor even contact op via 0113 395 000 of gemeente@reimerswaal.nl. Als een bezwaar of zienswijze wordt overwogen, moet eerst een (ontwerp) besluit op de aanvraag worden afgewacht. Van dit (ontwerp) besluit volgt ook een melding in deze rubriek Bekendmakingen.

Kennisgeving beschikking

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Reguliere voorbereidingsprocedure

Verleende omgevingsvergunningen

Burgemeester en wethouders van Reimerswaal maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning(en) hebben

verleend:

Voor: het uitbreiden van de woning

Locatie: Adriaansweg 15 in Kruiningen

Verzenddatum: 30 mei 2023

• Voor: het plaatsen van een blokhut

Locatie: Clercqswegje 12 in Kruiningen

Verzenddatum besluit: 26 mei 2023

• Voor: het bouwen van een schuur

Locatie: Sluisweg 2 in Kruiningen

Verzenddatum besluit: 25 mei 2023

• Voor: het vernieuwen van een erker en het bouwen van een aanbouw

Locatie: Grintweg 40B in Yerseke

Verzenddatum besluit: 25 mei 2023

Rechtsmiddelen

Belanghebbenden die het niet eens zijn met een besluit dat is voorbereid met de reguliere voorbereidingsprocedure, kunnen hiertegen binnen 6 weken na verzending ervan op grond van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar aantekenen. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan burgemeester en wethouders van de gemeente Reimerswaal, Postbus 70, 4416 ZH Kruiningen.

Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten: de naam en het adres van de indiener;

• de datum;

• een omschrijving van het besluit, waartegen het bezwaar is gericht;

• de grond(en) waarop het bezwaar is gebaseerd. De werking van een besluit wordt niet geschorst door het indienen van een bezwaarschrift. Wel kan naast het indienen van een bezwaarschrift, aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant worden gevraagd een voorlopige voorziening te treffen. Voor het adres van de rechtbank en voor uitleg over deze procedure wordt verwezen naar de internetpagina www.rechtspraak.nl. Via het ‘digitale loket Rechtspraak’ op deze website kan ook digitaal worden gevraagd om een voorlopige voorziening. Kruiningen, 7 juni 2023

Meldingen artikel 8.40/8.41 wet Milieubeheer (Activiteitenbesluit)

Melding Activiteitenbesluit van Vishandel G&B Yerseke B.V. Op 20 april 2023 hebben wij een melding ontvangen van Vishandel G&B Yerseke B.V., gelegen aan Kreeft 35 in Yerseke. Het gaat om een melding in het kader van het Activiteitenbesluit, over het uitbreiden van de activiteiten. De melding is geregistreerd onder kenmerk Z202300001090.

Melding Activiteitenbesluit van Z.Z. Coldstore B.V. Op 5 januari 2023 hebben wij een melding ontvangen van

Z.Z. Coldstore B.V. gelegen aan Nisseweg 4 in Kruiningen. Het gaat om een melding in het kader van het Activiteitenbesluit, over nieuwbouw opslaghal en wijziging bestaande opslaghallen.

De melding is geregistreerd onder kenmerk 00319461.

Melding Activiteitenbesluit van TM Pet Concepts B.V.

Op 2 mei 2023 hebben wij een melding ontvangen van TM

Pet Concepts B.V. gelegen aan Alikruik 2F in Yerseke.

Het gaat om een melding in het kader van het Activiteitenbesluit, over het starten van activiteiten, te weten de productie van snacks voor dieren.

De melding is geregistreerd onder kenmerk Z202300001402.

U kunt geen bezwaar maken of beroep aantekenen tegen een melding in het kader van het Activiteitenbesluit. Ook is het niet mogelijk bezwaar te maken tegen deze mededeling. Wanneer u de stukken over deze melding wilt bekijken, kunt u contact opnemen met een medewerker van RUD Zeeland, tel. 0115-745100. Ook kunt u hier terecht voor een mondelinge toelichting en kopieën van de stukken.

Kennisgeving Besluit op aanvraag verklaring van geen bezwaar, doorkomst gemeente Reimerswaal:

• De gemeente heeft een verklaring van geen bezwaar afgegeven om gebruik te mogen maken van de wegen in eigendom van de gemeente Reimerswaal voor het organiseren van de Delta Ride for the Roses Zeeland, een fietstocht op 9 en 10 juni 2023 door de gemeente Reimerswaal als doorkomstgemeente.

Kennisgeving Melding 0-evenement op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening:

• Voor het organiseren van een avondvierdaagse in de kern Hansweert van 19 tot 22 juni 2023 van 18:00 tot 20:00 uur.

Tegen een melding van een 0-evenement is geen bezwaar en/of beroep mogelijk. Een melding kan alleen geweigerd worden als er niet aan de voorwaarden van de Algemene Plaatselijke Verordening wordt voldaan, aangezien het een melding betreft en geen vergunning.

4 Advertentieblad Reimerswaal 7 juni 2023 - nr. 3409
Voor taxaties van nieuwbouw,
Voor aan- en verkoop van uw woning Middenhof 13 | 4411 RW Rilland 0164 750 622 | 06 21 19 46 47 www.fvermeulenmakelaardij.nl Snellemarkt 5, 4416 BR Kruiningen • T: 0113 - 38 46 99 www.slagerijvansoest.nl De gevulde slagerstas, deze week met: 4 barbecueworsten, 4 gemarineerde filetlapjes, 4 hamburgers, bakje rundvleessalade stukje kruidenboter 20.00 De gehele week Rundergehakt 1 kilo 8.50 Gehakt cordon bleus 4 stuks 5.99 Sukadelappen 500 gram 7.95 Speklappen 4 stuks 5.00 Stokbroodjes belegd per stuk 4.50 Kogelbiefstuk 250 gram 8.50 Rundergehakt 1 kilo 8.50 Half om half gehakt 1 kilo 8.75 Losse worst 1 kilo 7.25 Dinsdag en donderdag gehaktdag: Bij aankoop van 25 euro of meer: bakje snackballetjes GRATIS!! Vrijdag en zaterdag: Vleeswarenkoopjes: Grillworst 100 gram 1.29 Runderrollade + gebr. kipfilet + kookworst 3 x 100 gram 5.98 Saladeduo: likkepot + tomaat mozzarella 2 x 100 gram 3.50 500 gram Weydeland jong belegen kaas 6.50
monumenten, verbouwingen, reguliere taxaties, verhuurde staat én woonwagens

BATAVUS FINEZ vanaf € 1999,-

Met gratis grotere accu

START

ALLE GESTICKERDE KLEDING 30% korting!!!

RESTANTENREK, NU 50% korting!

met voordeel tot wel € 200,-

VERMARE KRABBENDIJKE

Oostweg 27, Krabbendijke, tel. 0113-501391, www.vermarevof.nl

tussen 18.00-19.00 uur gesloten

Start grote seizoensopruiming

Van harte welkom

Dorpsstraat 70 4413 BN Krabbendijke - Tel. 0113-26 99 59

www.eloisemodekrabbendijke.nl Volg ons ook op facebook!

Zondag 11 juni

Kerkdiens † en

Hansweert-Schore:

Protestantse Gemeente: 10.00 uur mw. T. de Rijke.

Oecumenische weekviering: vrijdag 9 juni 9.30 uur Geerten Kok. (dorpshuis Kaj Munk).

Krabbendijke:

Hervormde Gemeente: 9.30 en 18.00 uur ds. F. Wijnhorst.

Protestantse Gemeente: 9.30 uur drs. P. Roggeband.

Gereformeerde Kerk: 9.30 uur ds. H.P. de Goede.

Gereformeerde Gemeente: 9.30, 14.00 en 18.00 uur leesdienst.

Kruiningen:

Protestantse Gemeente: 10.00 uur ds. L. de Ronde.

Hersteld Hervormde Gemeente: (Kruiningen) 9.30 en 16.00 uur ds. W.J.C. van Blijderveen; (Krabbendijke) 12.00 uur ds. A. van Wijk en 18.00 uur ds. W.J.C. van Blijderveen.

Gereformeerde Gemeente: 9.30 en 18.00 uur ds. G. Hoogerland, 14.00 uur leesdienst.

Gereformeerde Gemeente in Nederland: 9.30, 14.00 en 18.00 uur leesdienst.

Vrije Gereformeerde Gemeente: 10.00 en 17.00 uur ds. G. Bredeweg.

Rilland-Bath:

Protestantse Gemeente: 10.00 uur dhr. W. Bevelander.

Gereformeerde Gemeente: 9.30 en 18.30 uur leesdienst, 14.00 uur ds. S. Maljaars.

Vrije Evangelische Gemeente: 10.00 uur br. Rijken.

Waarde:

Hervormde Gemeente: 10.00 uur ds. P. de Graaf.

Gereformeerde Gemeente: 9.30 en 18.00 uur ds. L. van der Kuijl, 14.00 uur leesdienst.

Yerseke:

Hervormde Gemeente: 10.00 uur ds. B. Kriekaard.

Hervormde Gemeente Rehoboth: 9.30 en 17.00 uur ds. M. Kreuk.

Gereformeerde Kerk: 9.30 uur ds. W. Peene.

Gereformeerde Gemeente: 9.30 en 18.00 uur ds. C. van Krimpen, 14.00 uur leesdienst.

Vrije Evangelische Gemeente: 10.00 uur ds. T. Schakel.

ERKEND DEALER

ERKEND INSTALLATIEBEDRIJF

CV, GAS, WATER EN ELEKTRA ONDERHOUD EN SERVICE BEVEILIGINGSINSTALLATIE

KOELINSTALLATIES WARMTEPOMPEN

PELLETKACHELS EN BIOMASSAKETELS

Oostpolderweg 16 | 4413 NN Krabbendijke | Tel. 0113 50 18 51 info@versteegtechniek.nl | www.versteegtechniek.nl

VRIJWILLIGE TERMINALE THUISHULP

WAT DOEN WE?

We bieden zorg tijdens de laatste fase van het leven - bij een tekort aan of afwezig zijn van mantelzorgers - als mantelzorgers ondersteuning of zorg nodig hebben.

ONZE VRIJWILLIGERS:

- hebben een cursus gevolgd en worden steeds opnieuw bijgeschoold - hebben een verklaring ondertekend waarin volstrekte geheimhouding is beloofd van alle gegevens die in het kader van dit vrijwilligerswerk aan hem of haar bekend gemaakt worden.

Deze vrijwilligersgroep is opgezet naast de bestaande NPV thuiszorggroepen in Reimerswaal.

De verleende hulp is altijd aanvullend en neemt nooit de plaats in van professionele hulpinstanties. Onze terminale thuishulp is er voor iedereen. Ongeacht welke levensovertuiging u heeft, of u wel of geen lid bent van de NPV: iedereen kan een beroep doen op ons.

HOE KUNT U HULP KRIJGEN?

U kunt hulp aanvragen door contact op te nemen met een van onze coördinatoren via ons telefoonnummer: 06-39419827.

5 7 juni 2023 - nr. 3409 Advertentieblad Reimerswaal
Dorpsstraat 50 - Krabbendijke
Kom snel kijken, nog keus genoeg
7 juni 10.00 uur 30% tot 50%
OPENINGSTIJDEN: Dinsdag 09.00-12.00 uur Woensdag 09.00-12.00 uur 13.00-17.00 uur Donderdag 09.00-12.00 uur 13.00-17.00 uur Vrijdag 09.00-12.00 uur 13.00-17.00 uur ‘s avonds op afspraak Zaterdag 09.00-15.00 uur
OPRUIMING!!!
NIEUW IN REIMERSWAAL!!!!!!
6 Advertentieblad Reimerswaal 7 juni 2023 - nr. 3409 Spaar kassabonnen, lever ze in en maak kans op: deelnemende winkeliers 5 waardebonnen van t.w.v.€ 50 die bij ieder OVY lid in te leveren zijn Kijk op www.ovyerseke.nl voor alle OVY Leden Philips Airfryer van Elektro Lamper t.w.v. € 129,Kijk op www.ovyerseke.nl voor alle informatie • RINGRIJDEN • BRADERIE • OUD HOLLANDSE SPELEN • SPRINGKUSSEN • SCHMINKEN • FOODTRUCKS Jaarmarkt Yerseke In het centrum van Yerseke 10-17 uur ZATERDAG 10 JUNI
7 7 juni 2023 - nr. 3409 Advertentieblad Reimerswaal OUTLET PLEIN DAMESMODE ZATERDAG 10 JUNI 9.30-17.00 OP PLEIN ACHTER DE WINKEL WINKEL ACTIE 20% KORTING OP DE GEHELE ZOMER COLLECTIE 3 STUKS 25,10,- PER ITEM KAAISTRAAT 8, 4401 CH YERSEKE OOK ZO’N ZIN IN DE ZOMER? E-BIKES VANAF € 1299,Bestel ook snel en gemakkelijk via de webshop! www.ticho-chocolade.nl Chocolaterie Ticho | Noordzandstraat 6 | Yerseke Jaarmarktaanbieding Verrassingsbox met lekkers Waarde € 15,- nu € 7,50 D.v. 1 4,15,16,17 juni start 10 :00 uu r Langeville 17 4401 GL Yerseke 0113 -574257 Mooie nieuwe Zomercollectie kleding en hoeden binnen! Dames en Heren Sloggi t/m 2 juli 574257 Here n e n Dames k leding & hoe de ncolle ctie 20% - 80% korting Outletdagen Aardbeienschelpjes Aanbieding is 4+1 gratis Bestellen via webshop www.bakkervroonland.nl

Tijdens onze actieweken van 14 t/m 24 juni ontvangt u extra voordeel op apparatuur en werkbladen. Laat u verrassen: bezoek één van onze inspirerende showrooms en stel nu extra voordelig uw droomkeuken samen.

PELGRIM VAATWASSER

*

NEFF INDUCTIEKOOKPLAAT

1659,- NU

‘U krijgt direct de beste prijs. En na aankoop staat deze prijs ook de eerste 12 maanden vast, ongeacht de in atie! Dat geeft rust.’

8 Advertentieblad Reimerswaal 7 juni 2023 - nr. 3409 11188 ,+ woensdag 14 juni donderdag 15 juni vrijdag 16 juni zaterdag 17 juni woensdag 21 juni donderdag 22 juni vrijdag 23 juni zaterdag 24 juni Koopavond Koopavond Koopavond Koopavond 9062,-50%
* PANNENSET GRATIS GRILLPLAAT T.W.V. 299,DB VERRAST 14 T/M 24 JUNI -50%* AEG KOOKPLAAT MET AFZUIGING 2235,- NU
*
* Zie dbkeukengroep.nl/actieweken voor alle voorwaarden. * Zie dbkeukengroep.nl/actieweken voor alle voorwaarden.
564,-
Amundsenweg 47, Goes | pelmakeukens.nl
NU 1129,-
9,6
Pelma is onderdeel van
Ruim
264 beoordelingen Qasa.nl | mei 2023

26e Skeelerronde

VADERDAGTIP!

Bij besteding vanaf € 15,–hoogwaardig koksmes

t.w.v. € 49,95 nu voor € 15,–.

KEURSLAGERKOOPJE

Kogelbiefstuk

300 gram 9,50

Varkenshaasspiesen 100 gram 1,95

(KEUZE UIT)

Gegrilde procureur, gebraden gehakt en kipcervelaat 3 x 100 gram 5,60

SALADEDUO VAN DE WEEK

Komkommer, oude kaas-, selderijen ei-baconsalade

2 x 100 gram 3,80

WOENSDAG

GEHAKTDAG!!!

Kijk op www.keurslager.nl voor mooie en lekkere recepten

9 7 juni 2023 - nr. 3409 Advertentieblad Reimerswaal
KRABBENDIJKE
KLASSE LEDEN NIET LEDEN START 2-4 km gratis € 3,00 start 18.45 uur 5-10 km gratis € 3,00 start 19.00 uur 11-15 km gratis € 3,00 start 19.00 uur INSCHRIJVING
via www.ijs-skeelervereniging.nl (sluiting 20 juni) of op 21 juni van 13.00 – 16.00 uur in het clubgebouw (Nieulandestraat 39c) of aan de start vanaf 18.30 uur. IJS-SKEELERVERENIGING KRABBENDIJKE NIEULANDESTRAAT 39C • 4413 CN KRABBENDIJKE PS: Tijdens dit evenement worden er foto’s gemaakt en gepubliceerd. Indien u dit niet wenst kunt u dit aangeven bij het bestuur. WWW.AMCREATIE.NL www.ijs-skeelervereniging.nl voor meer informatie
onderstaande bedrijven en personen is het mogelijk
Oostweg 6 4413 BT Krabbendijke Tel. 06-15 87 73 02 Raapwerk Sierpleister Spackspuiten Plafonds Buitenwerk Restauratiewerk Etc Tel. 06-15 87 73 02 julianhoutman@hotmail.nl Oostweg 6 4413 BT Krabbendijke KvK nr. 52042480 BTW nr. NL154469506B02 IBAN: NL78RABO0106907298 Sinke WONING- & UTILITEITS INSTALLATIE • DATA & TELECOM JABALED Tremel 26 4413 HA Krabbendijke www.jabaled.nl Jaap Baas 06 20 91 98 78 info@jabaled.nl Jac. Goud B.V. molendijk HOVENIERSBEDRIJF P. van Beek & zn. Doe-het-zelf garage Autobedrijf Poetsbedrijf P. van Beek & zn. Doe-het-zelf garage Autobedrijf Poetsbedrijf RIJSCHOOL Houtekamer Om al onze ambities uit te kunnen voeren, zoeken we nog MENSEN VOOR ONS ENTHOUSIASTE BESTUUR Bent of kent u iemand? Wij horen het graag! dinsdag t/m vrijdag 9:00 - 17:00 en zaterdag 9:00 - 16:00 VOLG ONS OP FACEBOOK EN INSTAGRAM Grote collectie kleding voor alle leeftijden. Veel keus voor de jonge meiden Dagelijks nieuwe aanvulling. EXXCELLENT voor de grotere maten 42-54. De ZOMERSALE is gestart! Tot 50% korting op gestickerde kleding. Hoeden, sjaals, (leren) tassen, riemen, kettingen Marianne panty’s 15 den. 6 paar voor €14,99. Beeren ondergoed voor dames en heren Woonaccessoires in alle stijlen , ook voor buiten. Keurslagerij VAN VELZEN Dorpsstraat 84 4413 CE Krabbendijke tel. 0113-501548 www.vanvelzen.keurslager.nl LEKKER VOORDELIGE KWARTETJES, KEUZE UIT: 500 gram verse worst, 4 Indische schijven, 400 gram kipshoarma, 3 gehaktcordonbleus 2 pakketjes, samen 9,50 LEKKER BELEG
• WO 21 JUNI 2023
Vooraf
Dankzij
om de activiteiten in 2023 te organiseren:
AANBIEDINGEN GELDIG T/M
MESSENACTIE T/M
JUNI
22 JUNI 2023
17
2023
Actiemarkt Waarde! DV. 10 juni 2023 Actiemarkt Waarde! DV. 10 juni 2023 09:30-15:00 uur Weelweg 10E, Waarde Opbrengst voor Foodstreet Boeken Springkussen Talentenveiling Gereedschap Gerookte vis Kinderspelletjes En nog veel meer!

Tot ziens bij Vishandel Van As Zeeland BV

Genieten van verse vis, haring vers van het mes, gebakken vis, oesters, diverse schepsalades, diverse ovenschotels

2e frame gratis

Alleen geldig in de maand juni 2023

Bestel nu producten met magneet of tape frame en ontvang bij ieder 2e product het frame gratis*

Magneet en tape frame

Aluminium jaloezieën (16 & 25 mm)

Plisségordijnen (20 mm)

Duette (25 mm)

• Montage zonder boren

• Ideaal voor kunststof kozijnen en deuren

• Beste oplossing voor draaikiepramen

• Esthetische oplossing direct op het raam

• Volledig geïntegreerde steunen. Niet zichtbaar bij voor- en zijaanzicht

• Stabiele geleidingsprofielen

• Optimale oplossing voor bijna elk kozijn

• Geen schroefgaten in kozijn of deur

• Zeer eenvoudige demontage

Neem gerust contact op: www.projectservicezuidwest.nl info@projectservicezuidwest.nl Tel. Nr.: 085-7603700

*Deze aanbieding is geldig op producten uit 1 order. Dus bestelt u 4 producten met magneet of tape frame, dan ontvangt u bij 2 producten het frame gratis.

Dealer van

11 7 juni 2023 - nr. 3409 Advertentieblad Reimerswaal We zijn er weer! 7 T/M 10 JUNI KERMIS RILLAND KOM GEZELLIG KERMIS VIEREN! WWW.KERMISREIMERSWAAL.NL Dit jaar ook met botsauto’s DIJKWELSESTRAAT 22 | 4421 AH KAPELLE T 0113 - 343 391 E INFO@DEKROMMESPAAK.NL | W DEKROMMESPAAK.NL MAANDACTIE JUNI VELO DE VILLE AEB400 KIJK OP ONZE WEBSITE OF SCAN DE QR CODE: ✓ Stabiele fiets door de centrale plaats van de accu ✓ Bosch Active Line Plus middenmotor 50 Nm ✓ Bosch 400 wh accu (tegen meerprijs 500wh leverbaar) ✓ Hydraulische schijfremmen ✓ Shimano 7 versnellingen in de naaf ✓ Gesloten kettingkast ✓ Uit voorraad leverbaar in diverse kleuren en maten ACTIE € 2950 € 2699 Weekaanbiedingen 06-06 t/m 10-06-2023 Korringaweg 33 - Yerseke - tel. 0113- 57 09 30 Tong 1 6 halen 5 betalen Zeebaarsovenschotel
15.50
huisgemaakt, 2 stuks
Visbami huisgemaakt, 500 gram 8.25 Ei-zalmsalade huisgemaakt, 150 gram 3.99
Z U I D W E S T B.V. P R O J E C T
E
S
R V I C E

TEL. 06-23 23 85 57

WEELWEG 17 | 4414 AW WAARDE

ZORG IN DE REGIO

Verloskundigen Reimerswaal

Bereikbaarheid: 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Tel. 0113-50 38 42. www.verloskundigenreimerswaal.nl

Verloskundigen Zuidwesthoek Spreekuren in Rilland, Hoogerheide en het MoederKindcentrum in ‘het Bravis’ te Bergen op Zoom, 24/7 bereikbaar op 06-46 61 65 55, www.verloskundigenzuidwesthoek.nl, verloskundigenzuidwesthoek@outlook.com

Vrijwilligershulp Klusteam Rilland

Yerseke team dorp: 06-13 24 88 86.

Buurtzorg Yerseke team Moerplein: 06-82 13 34 00.

Buurtzorg Kruinigen en Hansweert: 06-12 54 66 52.

Clara Thuis

Voor vrijwillige terminale zorg aan huis.

Inlichtingen of aanmelding: Tel. 06-23496684 / www.clarathuis.nl

Maaltijd Thuis

Inlichtingen of aanmelden via Cliënten Service Bureau van zorggroep Ter Weel: 0900-22 44 88 0 (lokaal tarief). ma-vrijdag van 8.30-17.00 uur.

RST zorgverleners (Reformatorische zorg) 7 dagen per week, 24 uur bereikbaar voor verpleging en verzorging. Tel. 085 - 80 88 162.

De Luisterlijn Altijd tijd voor een gesprek 0900-0767. Vertrouwelijk, anoniem, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Vrijwilligershulp Krabbendijke Handje Extra Voor als u even een handje extra kunt gebruiken bij bijvoorbeeld het boodschappen doen, mantelzorgondersteuning, begeleiding en vervoer bij bezoek huisarts of ziekenhuis. 06-20 12 70 15 handjeextrakrabbendijke@gmail.com

Stichting Korrelatie

Voor (anonieme) hulp, informatie en advies bij psychische en psychosociale problemen. Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00-18.00 uur 0900-1450 (15 ct/pm). Mailen kan 24 uur per dag naar: vraag@korrelatie.nl. Chatten kan op werkdagen van 09.00-17.30 uur via www.korrelatie.nl

Wij ondersteunen bij het verbeteren van de leefomstandigheden van iedere volwassene ongeacht leeftijd, ziekte, handicap, of anderszins bijvoorbeeld bij klusjes maar ook indien u behoefte heeft aan dagelijks telefonische controle hoe het met u gaat. 06-51 36 46 28

Diabeteslijn: 033-46 30 566, info@dvn.nl

Adviesbureau Veilig Langer Thuis Wonen (VLT)

De wegwijzer voor ouderen en mantelzorgers! Voor kosteloos, vrijblijvend, onafhankelijk advies, op het gebied van praktische zaken, zorginhoudelijke zaken, wet en regelgeving en voor het bieden van een luisterend oor zijn we bereikbaar op: tel. 06-49329487, e-mail: info@adviesbureau-vlt.nl.

WEEKENDDIENSTEN

Avond- en weekenddiensten huisartsen

Voor medische spoed belt u buiten kantooruren (17.00-08.00 uur ’s morgens) de Huisartsenpost, telefoon 0900-1785. De huisartsenpost is gevestigd op het terrein van het Admiraal de Ruyterziekenhuis.

Weekenddienst tandartsen Spreekuur vanaf 10.00 uur. Bellen voor een afspraak: tel. 06-22 34 72 09.

Weekenddiensten dierenartsen Gezelschapsdieren:

Kliniek Dier & Arts en Dierenkliniek Goes; bellen voor een afspraak: tel. 0113-33 01 15.

Landbouwhuisdieren: 0113-34 24 86

12 Advertentieblad Reimerswaal 7 juni 2023 - nr. 3409 Sluisweg 4‧4416 NH Kruiningen www.fruitschuurkruiningen.nl‧T. 06 - 391 452 83 Openingstijden:ma.-vr.8:00-12:00/13:00-17:30‧za.8.00-15.30 uur Aanbiedingen geldig van woensdag t/m zaterdag Ons ijsloket is dagelijks geopend tijdens de openingstijden van de winkel Trostomaten 500 gram 0,89 IJsbergsla per krop 0,99 Bananen per kilo 1,79 Bosperziken 500 gram 1,99 Start MID SEASON SALE* (*Korting op geselecteerde artikelen) Kaaistraat 70 4651 BP Steenbergen Dorpsstraat 76 4413 BN Krabbendijke Tel. 0113 - 50 65 22 Allévo, zorg- en dienstverlening Tel. 088-11 02 800, ook voor dringende hulp-vragen 24 uur per dag en in het weekend. Buurtdiensten Reimerswaal Voor alle hulp in het huishouden. Team 1: Yerseke, Kruiningen, Hansweert, Schore. Tel. 06 - 10 27 41 32. E-mail: reimerswaal@buurtdiensten.nl Team 2: Krabbendijke, Rilland, Oostdijk, Waarde. Tel. 06 - 51 43 77 86. E-mail: reimerswaal2@buurtdiensten.nl Buurtzorg Krabbendijke, Rilland, Oostdijk, Waarde Verzorging en verpleging, 06-23 28 29 80. Buurtzorg
www.bakkerijhetzand.nl Dorpsstraat 82 • Krabbendijke • Tel. 0113 -
VANDIJKMAKELAARDIJ.COM
50 64 90

Familieberichten

Al had ik alle gaven, had ik de liefde niet was ik niets

De liefde is geduldig, vol goedheid en in alles volhard ze

1 Kor. 13:1a

Intens verdrietig en vol onbegrip moesten we toch nog veel te vroeg afscheid nemen van mijn liefdevolle vrouw en- moeder,dochter en (schoon)zus, zij mocht slechts 55 jaar worden. Maar evenzo gelukkig zijn wij met de mooie momenten en wijsheid die ze ons naliet waarmee wij verder kunnen. Rust zacht Lieverd van ons……….

Anja Kramer-van Luijk

Goes, 27-06-1967

Kapelle: Peter Kramer

’s-Heerenhoek: Björn

Kapelle: Joëlle en Leroy

Op veel te jonge leeftijd is overleden onze lieve nicht

Anja Kramer-van Luijk

Wij wensen Peter, kinderen en onze zus Koos heel veel sterkte toe met dit zware verlies.

Krabbendijke: Paulien Zweedijk-de Graaf †

Joos Zweedijk †

Krabbendijke: Ko de Graaf †

Pie de Graaf-Kloet †

Jan Braam †

Krabbendijke: Kees de Graaf

Jo de Graaf-Moeliker †

Katrien Buijs †

Krabbendijke: Anna Vos-de Graaf

Jan Vos †

Krabbendijke: André de Graaf

Celie de Graaf-van Weele

Kruiningen: Ina Poleij-de Graaf

Engel Poleij

Met droefheid delen wij u mee dat na een kortstondige ernstige ziekte is overleden onze geliefde zwager en oom Ko Slabbekoorn

in de leeftijd van 73 jaar.

Sterke de Heere Paula en (klein)kinderen in dit grote verlies.

Waarde: Reinie Koster-Christiaanse

Job Koster (in liefdevolle herinnering)

Waarde: Rinus Christiaanse

Cresia Christiaanse-van Duin

Yerseke: Kees Christiaanse

Matty Christiaanse-van Zweden

30 mei 2023

Kapelle, 30-05-2023

Krabbendijke: Jan van Luijk (†2007) en Koos van Luijk

Krabbendijke: Leo van Luijk en Jolanda Vermunt

Rilland: Ella de Leeuw-van Luijk (†2016) en Jan de Leeuw

Gistellisstraat 1, 4421 CW Kapelle

De begrafenis heeft op maandag 5 juni te Krabbendijke plaatsgevonden.

Positief en moedig heb jij je strijd gestreden. Met allerlei herinneringen blijven wij in het heden. Al je inspanningen hebben helaas niet mogen baten. En net als je zus, heb je ons veel te vroeg verlaten.

Na een periode van ernstige ziekte moeten wij afscheid nemen van onze geliefde dochter, zus, schoonzus en tante

Anja Kramer-van Luijk

Krabbendijke: Koos van Luijk-de Graaf (Jan, †2009, in liefdevolle herinnering)

Krabbendijke: Leo van Luijk en Jolanda Vermunt

Rilland: Jan de Leeuw en Rianda Houtekamer (Ella, †2016, in liefdevolle herinnering)

Krabbendijke: Niels en Manon de Leeuw-Vreeke Femme en Riv

Krabbendijke: Sandra en Maurits van der Klaauw-de Leeuw Sara

Kapelle, 30 mei 2023

Als je kijkt naar de eeuwigheid, hoe klein is dan onze tijd?

Rob de Nijs

Veel te vroeg is overleden onze nicht

Anja Kramer-van Luijk

We wensen de familie veel sterkte met deze lege plek.

We zullen haar missen.

Annelien & Leen Leenard & Yolande

Coby & Ab Arno & Corine

Karien & Nico Davina & Jan-Willem

30 mei 2023

30 mei 2023

Na een lang en mooi leven is op de hoge leeftijd van 94 jaar overleden onze (schoon)vader, opa en overopa

Adriaan Willem Joossen ~ Arjaan ~

sinds 17 februari 2010 weduwnaar van Jannetje Leintje Snoep Oostdijk, 28 mei 1929 Krabbendijke, 3 juni 2023

Arnemuiden: Ko en Hannie Joossen

Arjan en Henriëtte, Lucia, Mattheo

Leonie en Rick, Hannah, Margje

Heinkenszand: Kees en Anja Joossen

Saphira en Niels, Kik

Correspondentieadres: Pr. Clausstraat 7 4341 GJ Arnemuiden

De afscheidsdienst zal gehouden worden donderdag 8 juni om 11.00 uur in ‘De Meiboom’, Kerkpolder 30 in Krabbendijke. Aansluitend vindt de begrafenis plaats op de Algemene Begraafplaats te Krabbendijke.

Na de begrafenis is er in ‘De Meiboom’ gelegenheid om ons te condoleren.

Onze dank gaat uit naar de medewerkers en vrijwilligers van Ter Weel Krabbendijke, Hoge Hoeve 3, voor de goede verzorging.

Met droefheid geven wij u kennis van het overlijden van onze geliefde broer, zwager en oom

A.W. Joossen

~ Arjaan ~ weduwnaar van Jannie Joossen-Snoep in de leeftijd van 94 jaar.

Krabbendijke: P. Joossen

J. Joossen-van de Vrede

Oostdijk: J. Joossen

D. Joossen-van de Vrede

Neven en nichten

Allen die hem zijn voorgegaan in liefdevolle herinnering Krabbendijke, 3 juni 2023

Van ons is heengegaan onze oud medeeigenaar

Arjaan Joossen

Wij wensen de naaste familie veel sterkte toe met het verwerken van het verlies.

Namens medewerkers

Loonbedrijf Joossen V.O.F. 3 juni 2023

13 7 juni 2023 - nr. 3409 Advertentieblad Reimerswaal
Molenlaan
www.begrafenisverzorgingvanburg.nl
10 | 4401 CC | Yerseke 0113-573082 (24 uur per dag bereikbaar)

Groot is het verdriet door het overlijden van onze beste vriend

Rinus Paauwe

Wij wensen Karin, de kinderen, kleinkinderen en familie sterkte toe om dit grote verlies en gemis te dragen.

Sjaak en Marja Houtman

William en Monica, Misha

Julian en Alice, Reza, Lieva, Seth

Hans en Mariska, Veerle, Yinthe

Rolf en Melinda, Fleur

Krabbendijke, 27 mei 2023

Wij danken iedereen hartelijk voor de vele blijken van belangstelling, kaartjes en condoleances na het overlijden van onze zorgzame moeder en oma

Maatje Sinke-Koster

Kinderen en kleinkinderen

Kruiningen, juni 2023

ROMMELROUTE

17 juni Krabbendijke

Kip

Allen bedankt voor het medeleven na het overlijden van mijn lieve man, onze vader, schoonvader, opa en overgrootopa

John Baas

Alle tranen die je laat

Zijn een prachtig testament

Waarin voorgoed beschreven staat Wat voor vriend je hebt gekend Verdrietig zijn we omdat onze onvergetelijke vriend

Rinus Paauwe is overleden.

We zullen Rinus herinneren als een vriend waarop we konden bouwen en die altijd voor ons klaar stond. Zijn optimistische levensinstelling zal voor altijd een voorbeeld voor ons zijn.

We wensen Karin en de kinderen en kleinkinderen veel sterkte om dit gemis een plek te geven.

Sjaak en Jeannet van Iwaarden

Ronald en Anita Boogert

Gerard en Anja Vreeke en onze kinderen

Krabbendijke, 27 mei 2023

Henny Baas­Empel Kinderen en kleinkinderen

Krabbendijke, juni 2023

Bij de kerk van de Ger. Gem. Krabbendijke staan we met 2e hands boeken. Juist degenen die onze kerk nooit van binnen zien willen we deze dag de gelegenheid geven de kerk van binnen te bekijken. Er zijn momenten waarop het orgel bespeeld wordt. De koffie staat klaar.

VAN HARTE WELKOM!

100 gram € 1.59

Via deze weg danken wij u hartelijk voor het meeleven en de belangstelling na het overlijden van onze moeder en zus

Ina van den Berg-de Jonge

Dit heeft ons goed gedaan.

Ellen en Marcel Tim en Marina Corry en Thijs Yerseke, juni 2023

Wij danken iedereen hartelijk voor de vele blijken van belangstelling en medeleven, ontvangen tijdens het ziek zijn en na het overlijden van onze lieve vader, opa en overopa

Wim Weststrate

Uw betrokkenheid heeft ons zeer goed gedaan.

Een speciaal woord van dank aan dokter Van Wijk en de medewerkers van Buurtzorg Moerplein voor hun liefdevolle zorg.

Kinderen

Klein­ en achterkleinkinderen

Yerseke, juni 2023

Inwoners en bedrijven van Rilland, Krabbendijke e.o.:

Steun VV Krabbendijke met uw oudpapier!

Op Gawege 2 - iets ten westen van Franje Onions - staan twee containers waar u van maandag t/m zaterdag tussen 08.00 en 18.00 uur al uw oudpapier kwijt kunt.

Niet opsparen of onnodig al het oudpapier en karton naar de milieustraat brengen, maar steun het Reimerswaalse verenigingsleven.

U maakt ons hier erg blij mee. Wij zijn blij met uw steun! VV KRABBENDIJKE

Rommelroute

Krabbendijke

Zaterdag 17 juni 2023 van 10.00-16.00 uur

Deelnemers zijn herkenbaar aan

Plattegrond beschikbaar via Facebook: Rommelroute Krabbendijke

Verslaafd aan het kwaad, of liever vrij zijn door Jezus Christus?

Zie Johannes 8:34-36, de Bijbel.

Wat zal je keuze zijn? Kom er eens met mij over praten!

Tim Schakel v.d.m.

Vrije Evangelische Gemeente Yerseke

Evangelisatiecommissie GGK Sfeervolle

0113-571225 / timschakel@live.nl

Elke woensdag 11:00-16:00 uur aanwezig in het witte kerkje (Kaaistraat 20) Coolhofflaan

Verkoop, reparatie en onderhoud van WITGOED en INBOUWAPPARATUUR

UW BANK IN DE BUURT!

Dorpsstraat 48, Krabbendijke Tel.

14 Advertentieblad Reimerswaal 7 juni 2023 ­ nr. 3409
4 4414 BK Waarde 0113-50 41 99 06-50 88 40 62 www.mariva-uitvaart.nl
AM
Rouwcentrum
“Waardig” Koninginneweg 2 4414
Waarde
Goudverf VERF en TOEBEHOREN uitstekend advies en service WWW.GOUDVERF.COM 06-40 64 92 39 info@goudverf.com
afhalen en bezorgen mogelijk! UITVAART
Peter Butler Het adres voor een Respectvol afscheid.
een persoonlijke uitvaart begeleiding Telefoon 0113 340 381 | Benonistraat 3 | 4421 DN Kapelle www peterbutler nl | info@uitvaartpeterbutler.nl Rouwcentrum: Maalstede 1a Kapelle Telefoon 0113 340 381 | Benonistraat 3| 4421 DN Kapelle www.peterbutler.nl | info@uitvaartpeterbutler.nl Stiltehuis Peter Butler: Kitskinderscheweg 1, 4421 PJ Kapelle
Verzending,
ZORG
Voor
de raamposter.
Neem contact
ons
voor een
onze showroom en ervaar het zelf! Bel naar: 0113-551384 Nu tijdelijk
100 KG gratis ENplus A1 houtpellets! Pelletkachels aan Bel naar Of onderhoudscontract? Al vanaf Zie hkmn.nl/onderhoud O DORPSSTRAAT
KRABBENDIJKE 0113-502188
BINNEN EN
OOK VOOR ONDERHOUD
met
op
afspraak in
met
46A
VOOR
BUITEN
ZONWERING ROLLUIKEN
STORING
M ELDEN? Bel 06 - 53 59 81 10
grillworst salade
0113 - 50 30 13 - Dinsdag gesloten www.reimerswaalverzekeringen.nl rvh@zeelandnet.nl OOK VOOR AL UW VERZEKERINGEN EN HYPOTHEKEN! KRABBENDIJKE
en vrijdag geopend van 13.00-17.00 uur. Woensdag en donderdag geopend van 09.00-12.00 uur. Daarbuiten
afspraak
Maandag
op

10 juni 2023

Kees en Marjan van Dixhoorn-Lamper

40 jaar getrouwd.

Van harte gefeliciteerd!

Carel Fabritiuslaan 13 Yerseke

Hartelijk bedankt voor de vele kaarten en andere blijken van meeleven na mijn operatie en bij mijn thuiskomst. Ook namens mijn man en kinderen.

Truida Neels

VADERDAG

‘Het water is kwaad’ te koop bij: Hoekman Yerseke, Van Velzen Krabbendijke, Het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk.

Via de website

www.vergetenredders.nl

Tel. 06-17410125

OUDPAPIER HANSWEERT

kunt u a.s. zaterdag 10 juni

tussen 9.30 en 12.00 uur

VERSTELWERK

zoals inzetten van ritsen, korter maken van rokken, broeken, enz, enz, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met fournituren uit eigen atelier.

Anemoon stoffen fournituren en wol

Langeville 13, Yerseke, tel. 06-25211039

Scooter / motor verhuur & onderhoud

Choorhoekseweg 12a, 4424 NW Wemeldinge kloostermanmotoren@gmail.com, 0623898610

www.kloostermanmotoren.nl

Verse kipfiletblokjes

1 kilo

€ 11.00

Wegens ruimtegebrek is er deze week geen plaats voor de rubriek ‘Zoek en win’. Excuses voor het ongemak!

Oostdijk

Hartelijk dank voor het meeleven bij mijn ziekenhuisopname en thuiskomst. Koos Jansen-Prevo

Kruiningen

Iedereen bedankt voor alle kaartjes en blijken van meeleven in verband met mijn ziek zijn.

Ik ben verhuisd van Spoorlaan 28 te Krabbendijke naar SVRZ Ten Anker, Prins Clauslaan 1, kamer 227, 4691 ZA Tholen.

Hartelijke groet, Jan Koster

Hartelijk dank

voor de vele kaarten (176), bloemen en cadeautjes voor ons 65-jarig huwelijk. Het was echt een verrassing.

Marinus en Leny

Bal-Hout

Yerseke

VAKANTIEKRACHTEN EN HUISHOUDELIJKE

HULP GEVRAAGD.

Vind je het leuk om met oudere mensen te werken in een gezellig

Team?

Mail of bel ons voor meer info: Buurtdiensten ReimerswaalTeam 2reimerswaal2@buurtdiensten.nl

Tel. 06-51437786.

Te koop:

RIANT HALF VRIJSTAANDE JAREN 30 WONING op 830 m2 eigen grond, met vrij achterom aan de Langeville 13 te Yerseke.

Info kijk op Huislijn.nl of 06-25211039.

Te huur:

KANTOOR/ WINKELPAND

Lepelstraat 7, Yerseke 80 m2

Tel. 06 - 53 96 77 97

Te huur in Yerseke:

KANTOORRUIMTE

€ 600,– per maand.

Tel. 06 - 21 18 45 98

Er zijn weer NIEUWE AARDAPPELEN C. Ruissen

afgeven bij de container aan de Tramperweg. Muziekvereniging Scheldegalm

OPENLUCHTDIENST in de tuin achter de pastorie van de Gereformeerde Kerk, Dorpsstraat 3 te Krabbendijke.

Zondag 11 juni om 16.00 uur, inloop met koffie vanaf 15.30 uur.

Spreker: Gilbert van Noorden. De samenzang wordt begeleid door de eigen muziekgroep.

Iedereen is hartelijk welkom!

OUDPAPIER RILLAND

a.s. zaterdag (2e zaterdag van de maand). Graag voor 9.00 uur gebundeld aan de weg gereedzetten.

LET OP, LET OP, LET OP Vanwege de grote hoeveelheid oud papier s.v.p. de dozen neerzetten op de plaatsen van de kliko’s.

Graag op tijd aan de weg zetten.

OUDE METALEN?

Bel: 0113 - 55 10 60 ’s avonds na 19.00 uur.

Zaterdag a.s. wordt weer

OUDPAPIER opgehaald t.b.v. de zending te Waarde en Oostdijk.

We beginnen om 8.30 uur.

Zet u het s.v.p. gebundeld gereed?

De zendingscommissie

Wie zijn wij?

Meaf Machines b.v. ontwerpt en bouwt, op specificaties van de klant extrusielijnen voor de kunststofverwerkende industrie. Deze machines worden wereldwijd geleverd en door onze eigen monteurs op locatie geïnstalleerd. We werken met een team van ca. 20 mensen en zijn vanwege onze volle orderportefeuille op zoek naar uitbreiding van ons team.

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar MEAF-collega’s die het verschil maken

MECHANICAL ENGINEER / AANKOMEND PROJECTLEIDER

Functieomschrijving

• Ontwerpen en construeren van complete machinelijnen.

• Maken van complexe detailtekeningen (rekening houdend met: maakbaarheid, montagemogelijkheden, sterkteberekeningen en levensduur).

Uitvoeren van calculaties, analyses en controles met betrekking tot de maakbaarheid en kwaliteitsborging.

• Bieden van technische ondersteuning/geeft advies aan sales en de werkplaats.

• Medeverantwoordelijke voor projecten waarbij je zult samenwerken met een ervaren projectleider die je mee zal nemen in jouw ontwikkeling tot een zelfstandig projectleider.

Enthousiast over deze functie?

Wat vragen wij van jou?

• HBO werk- en denkniveau.

• Beheersing van Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.

• Teamspeler en in staat om goed te overleggen zowel intern als met de klant.

• Projectmanagementvaardigheden. Ervaring met 3D-CAD programma’s, bij voorkeur met Solid Edge.

Wat kun je van ons verwachten?

• Een uitdagende en afwisselende baan in een klein team. Jaarcontract met uitzicht op een vast contract. Een mooi salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Jaarlijkse winstdeling.

Voor meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met Elwin Houtekamer (e.houtekamer@meaf.com of telefonisch 0113-571495). Sollicitaties ontvangen wij het liefst per e-mail, voorzien van contactgegevens, motivatie en een CV.

Meaf Machines b.v. | Industrieweg 10 | 4401 LB Yerseke | www.meaf.com

Sappige wilde perziken per kilo 2.95

Radijs 2 bossen 1.50

Witlof per kilo 1.95

te Yerseke van 8.00 tot 12.00 uur

Brood van toen volkoren 3 stuks 7,50

Zonnebreed 3 stuks 6,00

4,50

15 7 juni 2023 - nr. 3409 Advertentieblad Reimerswaal
assortiment
fruit Wij staan op de vrijdagmarkt
Weelweg 10a, Waarde Ook voor een ruim
biologische groenten &
Geldig op de vrijdagmarkt in Yerseke van 8.00 tot 12.00 uur.
broodjes 4 voor
Op de markt in Yerseke en Wemeldinge Fabiusstraat 100, 3248 AK Melissant Tel. 0187 - 60 36 30 - e-mail: cndonselaar@kliksafe.nl www.cordekaasboer.nl
12
Grote eierkoeken 2 pakken
Volkoren bonkies 6 voor 4,00 Mini pizza/kaasui
4,50
Stompe toren jong belegen kilo
. 95
Wijncervelaat 100 gram 1 . 89 Verse scharreleieren 10 stuks 2 . 25

VRIJDAGAVOND 9 JUNI

houden we

Koel- & elektrotechnisch installatiebedrijf

Wij zijn per direct op zoek naar een zelfstandige en vooral enthousiaste

AUTOMONTEUR

die ons team komt versterken.

Als automonteur bij autobedrijf P. van Beek en zn. ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudsbeurten, reparaties en het stellen van diagnoses aan alle soorten en typen auto’s. Kortom, een functie vol afwisseling en diversiteit.

Functie-eisen:

- Je hebt een afgeronde opleiding, minimaal autotechnicus niveau 2.

- Je beschikt over voldoende werkervaring om zelfstandig aan de slag te gaan.

- Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.

- Je bent vakkundig en professioneel.

Dit bieden wij:

- Een gezellige werksfeer.

- Goede arbeidsvoorwaarden.

- Een afwisselende baan.

- Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Herken jij jezelf in deze functie en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan maken wij graag kennis met jou!

Informeer of solliciteer via:

Mail: post@pietvanbeek.nl, telefoon: 06 - 52 64 41 16. Of kom gezellig langs!

in de wandelkerk.

Doet u mee?

De Poort 25, 4411 PB Rilland Tel. 0111 -

SOLAR LED VERLICHTING VOOR SFEERVOLLE SCHEMERAVONDEN

16 7 juni 2023 - nr. 3409 Advertentieblad Reimerswaal Dorpsstraat 89 Krabbendijke tel. 0113 50 22 30 - neelskrabbendijke.nl H A R T E L I J K W E L K O M ! Met Neels gezellig de tuin in! Neels is dealer van het bekende topmerk Dealer van: RUIM ASSORTIMENT BARBECUES EN TOEBEHOREN PARASOLS, VUURKORVEN, TUINVERLICHTING Zwembaden groot en klein Ook filters en onderhoudsproducten Zomerspeelgoed voor strand, zandbak of zwembad tuin & dier doe-het-zelf tot 50 kilo Cadeaubon Dorpsstraat 89 Krabbendijke tel. 0113 50 22 30 tuin & dier doe-het-zelf Bedrag: e cadeaubon besteden bij Krabbendijke. Geldigheidsduur: maanden genoemde datum. Niet inwisselbaar voor geld. bedrag deze dient één worden besteed. Zegge: Ter gelegenheid van: Aangeboden door: Datum: Paraaf: Parasols met een diameter tot wel 3 meter diverse kleuren
SOLAR PARTY LIGHTS GEBED AVOND VAN voor de vervolgde kerk D I E N S T V O O R J O N G E N O U D 0 9 J U N I a a n v a n g 1 9 3 0 u u r Locatie: hervormde kerk Waarde Spreker van Open Doors Collecte vervolgde Christenen
in de dorpskerk in Waarde voor jong en oud een avond van gebed voor onze broeders en zusters van de vervolgde kerk.
afwisselend programma
zang, gebed, video’s en een spreker van Open
Een
met
Doors
Aanvang 19.30, inloop vanaf 19.15 uur. De collecte is bestemd voor de vervolgde kerk. Na afloop is het mogelijk elkaar te ontmoeten
REPARATIE • SERVICE • NIEUWBOUW Voor KOEL- EN VRIESCELLEN Tevens uw adres voor airconditioning Stationsweg 8c 4416 PJ Kruiningen tel. 0113- 38 11 13 mobiel 06- 53 78 07 32 koel- en elektrotechniek Vooreen goede se
41 25 98
uw metaalafval!
De Zeeuwse verzamelaar voor al
Op werkdagen
Op zaterdag in de oneven
in de
weken gesloten
zaterdag
we geopend www.groenleer.com
adres voor al uw oud ijzer en metalen!
Wijziging openingstijden m.i.v. 1 januari 2023
zijn wij geopend van 07.30-17.00 uur
weken geopend van 08.00-12.00 uur Zaterdag
even
A.s.
zijn
Hét
info@groenleer.com
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.