Toppoint folder Lamellen

Page 1

LAMELLEN IDEAAL VOOR SCHUINE RAAMSITUATIES www.toppoint.eu


Lamellen als lichtregisseur Lamellen worden ook wel verticale jaloezieĂŤn of lamelgordijnen genoemd. Smalle of bredere verticale stroken van textiel, kunststof of aluminium aan een railsysteem die gelijktijdig draaien of schuiven. Perfect voor uw privacy en ideaal om met de veranderende zonnestand mee te bewegen. Het aluminium railsysteem heeft een vriendelijke afgeronde vorm en met bedieningsketting wordt de lamel gedraaid en met het trekkoord worden de lamellen verschoven.Ideaal Lamelgordijnen komen het best tot hun recht bij grote raampartijen, zelfs tot 6 meter breed mogelijk! Ook ramen met een schuine bovenkant (of onderkant) kunnen voorzien worden van lamellen, altijd precies op maat gemaakt. Alle railsystemen zijn voorzien van een zg. raamwasfunctie. Het lamelpakket kan door een druk op de knop in z’n geheel weggeschoven worden waardoor er ruimte ontstaat om het glas en kozijn goed schoon te maken. PVC en aluminium lamellen zijn tevens vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en dus ideaal in keuken of badkamer .


Smaken verschillen – dus veel keus De lamellen zijn er in smalle en brede varianten. 89mm, 127mm en hele brede 250mm. De 250mm variant kan voorzien worden van een decoratieve houten afwerking. Kunststof en aluminium lamellen geven een strak en modernere afwerking van uw kamer. Textiel geeft juist een warme uitstraling en laat, in meer - of mindere mate, daglicht door waardoor er een fraai lichtspel ontstaat.


Vind uw dealer hier www.toppoint.eu


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.