Page 1

NO LIMITS EXCLUSIEVE STOFFEN UNIEKE KENMERKEN www.toppoint.eu


moderne techniek, natuurlijke uitstraling No Limits stoffen zijn water- en vuilafstotend. Zonlicht, vocht en schimmel hebben er dus geen vat op waardoor deze stoffen geschikt zijn om elke mogelijke plek te verrijken. U behoeft No Limits dus niet te wassen. Misschien wel de mooiste eigenschap: No Limits stoffen hebben de look & feel van linnen en katoen.


Ook voor badkamer of keuken Het gebruik van de exclusieve No Limits Stoffen levert veel voordelen op. De stoffen zijn vanwege de sterke garens op verschillende manieren te gebruiken: als gordijn met plooien, als vouwgordijn of als gordijn met metalen ringen bovenaan. Doordat ze vuil –en waterafstotend zijn, kunnen ze ook perfect worden gebruikt in de keuken of badkamer. Ze zijn zelfs buiten te gebruiken in uw terrasoverkapping of veranda. En mocht het nodig zijn, dan zijn No Limits stoffen goed reinigbaar. Ze behouden hun kleur en ze zijn krimpvrij.


werkelijk no limits Voor onze Toppoint (vouw -) gordijnen maken we onder andere gebruik van onze exclusieve No Limits stoffen. Stoffen met unieke kenmerken die van oorsprong afkomstig zijn uit de botenwereld. Door het gebruik van sterke polyacryl-garens en hoogwaardige kleurstoffen waarmee de vezels “vlok geverfd“ zijn, bevatten ze de hoogste haalbare kleurechtheid (8 op een schaal van 1 tot 8 conform ISO105 B02/B04 ).


* Ga voor meer informatie naar uw dealer:

www.toppoint.eu

Toppoint folder No-limits stof  

Toppoint exclusieve no-limits stoffen zijn vuil- en waterafstotend en kunnen dus ook gebruikt worden in keuken of badkamer. Goed reinigbaar,...

Toppoint folder No-limits stof  

Toppoint exclusieve no-limits stoffen zijn vuil- en waterafstotend en kunnen dus ook gebruikt worden in keuken of badkamer. Goed reinigbaar,...