Page 1

BILAG TIL ADRESSEAVISEN

SJOKKBILLIG DÆHLIE ULLSETT

PARTIKUPP! 2000 SETT HERRE 1500 SETT DAME

PR.SETT

199 TEKNISK ULLSETT BJØRN DÆHLIE TYIN DAME/HERRE

Meget behagelig, fukttransporterende og isolerende 2-lags teknisk ullsett for høyintensiv aktivitet. • Teknisk innside. Utside i 100% merinoull som isolerer og varmer • Dame str. S-XL. Herre str.S-XL

CITY LADE • CITY SYD


VIND- OG VANNAVVISENDE SOFTSHELL

1999

VIND-/VENTILERENDE FRONT

DÆHLIE JACKET TRACE HERRE/DAME

Svært lett langrennsjakke ment for trening med høy intensitet. Vind- og vannavvisende softshell med 4-veis stretch, noe som gjør jakken svært fleksibel. Stretchpanel øverst på ryggen og under ermene for best mulig bevegelighet og ventilasjon. Delvis elastiske mansjetter for optimal passforn. To håndlommer med glidelås i front, samt innvendig strammesnor nederst på jakken for individuelt tilpasset passform. Tapede sømmer for ekstra beskyttelse.

REFLEKSDETALJER FOR ØKT SYNLIGHET

1499

DÆHLIE JACKET MARKA DAME/HERRE

Teknisk langrennsjakke i microfiber ment for tur og trening. Jakken er foret med et lett materiale i børstet mesh, noe som gir ekstra isolasjon. Elastiske meshpaneler i rygg og under ermene gir god bevegelighet og ventilasjon. Strammesnor nederst for individuell tilpasning. Refleksdetaljer for økt synlighet. Brede og elastiske mansjetter gir en behagelig passform nederst på ermene. To håndlommer i front med glidelås. Alle glidelåsene er av typen YKK.

VIND-/VENTILERENDE FRONT

1499

DÆHLLIE PANTS FLOW DAME/HERRE

Varmere langrennsbukse for den aktive utøveren. Vind- og vannavvisende materiale på framsiden av lårene, samt stretchpaneler foran på legg. Baksiden er laget i et thermostoff av svært høy kvalitet, som gir optimal ventilasjon og god stretch. Komfortabel børstet innside som gir god isolasjon og varme. Formsydde, fòrede knær isolerer godt. Bred strikk med silikonkant og strammesnor i livet for optimal passform.


DUNJAKKE FRA DÆHLI

ULTRABILLIG!

1399

FØR

1999

DÆHLIE JACKET PODIUM LETT DUNJAKKE DAME/HERRE

Varm og lett dunjakke for kalde vinterdager. Passer perfekt til fritidsbruk eller før og etter trening. Jakken er fylt med 60/40 dun/fjær. Elastiske, behagelige mansjetter og justerbar hette. To håndlommer med glidelås og børstet innside.

OBS! SPORT - VI GJØR SPORT OG FRITID BILLIGERE


799

FØR

849

KARI TRAA ROSE ULLTRØYER de har en klassisk, feminin design og er laget av 100 % merinoull med fireveis stretch. Den føles myk mot huden, puster godt og er naturlig lukthemmende. Tynnere materiale under armene gir bedre ventilasjon. Dette undertøyet er et «must-have»!

649

FØR

749

KARI TRAA ROSE ULLTRØYER de har en klassisk, feminin design og er laget av 100 % merinoull med fireveis stretch. Den føles myk mot huden, puster godt og er naturlig lukthemmende. Tynnere materiale under armene gir bedre ventilasjon. Dette undertøyet er et «must-have»!

KARI TRAA ROSE LUE

Supermyk, varm og passer til det meste. Det pustende materialet i 100 % merinoull føles mykt mot huden og er naturlig lukthemmende.

399

KARI TRAA ROSE CAPRI

299

KARI TRAA ROSE HEADBAND

Supermykt, varmt og allsidig. Det pustende materialet i 100 % merinoull føles mykt mot huden og er naturlig lukthemmende.

349

KARI TRAA ROSE LUE/TUBE/HEADBAND

Supermyk, varm og passer til det meste.. Det pustende materialet i 100 % merinoull føles mykt mot huden og er naturlig lukthemmende.

Gir optimal varme på kalde dager. Rose Capri er tettsittende med en klassisk, feminin design og er laget av 100 % merinoull med fireveis stretch. Den føles myk mot huden, puster godt og er naturlig lukthemmende. Tynnere materiale i sidene gir bedre ventilasjon, og en sterk, elastisk linning holder buksen godt på plass. Dette undertøyet er et «must-have»

599

FØR

649


ROSESERIEN FRA KARI TRAA TIL

KANONPRIS! 649

FØR

749

699

FØR

799

KARI TRAA ROSE ULLTRØYER de har en klassisk, feminin design og er laget av 100 % merinoull med fireveis stretch. Den føles myk mot huden, puster godt og er naturlig lukthemmende. Tynnere materiale under armene gir bedre ventilasjon. Dette undertøyet er et «must-have»!

OBS! SPORT - VI GJØR SPORT OG FRITID BILLIGERE


KARI TRAA ÅKLE HOOD

849

Kari Traa Åkle Hood er et underplagg i 100 % merinoull – og et naturlig valg til moro i kaldt vær. åkle føles myk mot huden, er pustende og naturlig lukthemmende. Designen er inspirert av norske strikketradisjoner med en frisk, moderne vri.

KARI TRAA ÅKLE HALF ZIP

799

Kari Traa Åkle H/Z i 100% merinoull er det naturlige valget i kaldt vær. Mykt mot huden, pustende og naturlig lukthemmende. åkle er inspirert av gamle norske strikke og veve tradisjoner. Vi har gitt det klassiske mønsteret en oppdatert og moderne vri.

KARI TRAA ÅKLE MITTEN

Laget av 100 % merinoull som er naturlig antibakterielt og isolerer veldig godt selv når det er vått. Innsiden har luftig isolasjon og et mykt fleecefôr. Slitesterkt softshellmateriale i håndflatene gir godt grep, og de elastiske mansjettene gir god passform.

299

KARI TRAA ÅKLE TUBE

349

Kari Traa Åkle Tube sørger for både optimal varme og stil. Laget av varm og naturlig lukthemmende 100 % merinoull i en ekstra fin kvalitet. Jacquardstrikket materiale som bevarer formen over tid. Den praktiske tubeutformingen kan brukes på mange forskjellige måter. Velg blant mange fargerike og iøynefallende mønstre.

KARI TRAA ÅKLE LUE

349

Kari Traa Åkle Beanie gir super stil og varme på samme tid. Laget av varm og naturlig lukthemmende 100 % merinoull i en ekstra fin kvalitet. Jacquardstrikket materiale som bevarer formen over tid. Velg blant mange fargerike og iøynefallende mønstre.

KARI TRAA ÅKLE HODEBÅND

299

Kari Traa Åkle Headband sørger for både optimal varme og stil. Laget av varm og naturlig lukthemmende 100 % merinoull i en ekstra fin kvalitet. Jacquardstrikket materiale som bevarer formen over tid. Velg blant mange fargerike og iøyne­fallende mønstre.


MERINOULL

ITJ NO TULL!

PR.DEL

649

KARI TRAA ÅKLE LONGSLEEVE

Kari Traa Åkle LS i 100% merinoull er et naturlige valget i kaldt vær. Mykt mot huden, pustende og naturlig lukthemmende. Åkle er inspirert av gamle norske strikke og veve tradisjoner. PR. DEL

OBS! SPORT - VI GJØR SPORT OG FRITID BILLIGERE

KARI TRAA ÅKLE LONGS

100% merinoull er det naturlige valget i kaldt vær. Mykt mot huden, pustende og naturlig lukthemmende.


1499

FØR

1149

1749

449

FØR

1299

RENA DOWN YOUTH DUNJAKKE

RUFFEN FLEECE KIDS FLEECEJAKKE

RUFFEN DOWN KIDS DUNJAKKE

Ekstra varm og komfortabel dunjakke for aktiv ungdom. Vindtett og vannavvisende Pertex Classic® ytterstoff og er konstruert på en måte som gir suveren isolasjon. Avtakbar, regulerbar hette. Elastisk mansjett med tommelhull. Enhånds elastisk snorstramming i underkant. Forlenget ryggparti. Refleksdetaljer. 10-16 år.

Lett og varm fleece-jakke for aktive barn. Jakka har asymetrisk glidelås som gjør det mer komfortabelt for barnet å ha glidelåsen lukket helt opp. Asymmetrisk glidelås. Elastisk ermeavslutning. Elastikk i underkant. Forlenget ryggparti.

Supervarm dunjakke for aktive barn. Vindtett og vannavvisende. Hempe på ermene for å feste votter. Elastisk mansjett med tommelhull. Enhånds elastisk snorstramming i underkant. Forlenget ryggparti. 3M™ refleksbånd på hette og bak. Refleksdetaljer på glidelåsdragere. Forsterkning på albue og brystpartiet. 2-8 år.

199 FROST KIDS BEANIE

Lue som kan brettes for ekstra varme over ører og panne, eller brukes som lang lue.

1299

FØR

999

1599

KNYKEN INSULATED YOUTH JAKKE JR.

2 -lags jakke ggdt egnet til skikjøring og aktiv bruk. Vanntett (vannsøyle: min. 10 000 mm), vindtett og pustende. Vattert med varmeisolerende Bergans ArcticInsulation. Avtakbar hette med justeringsmuligheter.wFormsydd ermeavslutning med borrelås justering. Enhånds elastisk snorstramming i underkant. Forlenget ryggparti. 10-16 år.

1499

RUFFEN INSULATED KIDS COVERALL

2-lags Bergans Element Active®. Vanntett (vannsøyle: min. 10 000 mm), vindtett og pustende. Vattert, ekstra vattering på sete og knær. Strikk bak i livet. Hempe på ermene for å feste votter. Elastisk avslutning på ermer og ved ankel med regulerbar fotstropp i silikon. 3M™ refleksbånd flere steder. 2-8 år.

1199

KNYKEN INSULATED YOUTH PANTS JR.

FØR

1199

999

RUFFEN INSULATED KIDS JAKKE

Varm, vanntett (vannsøyle: min. 10 000 mm) og meget slitesterk. Vattert og har vanntett, vindtett og pustende 2-lags Bergans Element Active® ytterstoff. Ermene har feste for votter. Forlenget ryggparti 2-8 år. .

149

AKELEIE KIDS BALACLAVA

2-lags bukse godt egnet til skikjøring og aktivt bruk. Vanntett (vannsøyle: min. 10 000 mm), vindtett og pustende. Vattert. Avtakbare, justerbare seler. Forhøyet ryggparti. Elastikk og borrelåsjustering i livet. Formsydd kneparti. 10-16 år.

FØR

1749

FØR

Varm balaclava i myk merinoull, med polyester på innsiden. Rett fasong som dekker godt nedover hals og nakke. Kan dras av og på som en tynn hette, eller brukes som hals. Fin å bruke under hjelm eller en vanntett lue. 10-16 år.

999

FØR

1199

RUFFEN INSULATED KIDS SALOPETTE

Vanntett, varm og meget slitesterk. Vattert med varmeisolerende Bergans ArcticInsulation med ekstra tykk vattering på utsatte steder som i setet og på knærne. Ytterstoffet er 2-lags og vanntett (vannsøyle: min. 10 000 mm), vindtett og pustende, mens overdelen er laget i et lettere softshell-materiale. Buksa er forsterket i setet og har et supersolid materiale på knærne. Innvendig fast gamasje i buksebena og solide fotstropper i silikon, gjør barna meget godt beskyttet mot vann. 2-8 år.


GJØR ET SKIKKELIG

BERGANSKUPP! VIND-VANTETT-PUSTENDE

KNATTEN SKALLJAKKE BARN.

499

FØR

799

Vanntett, vindtett og pustende jakke som er med på å gjøre hverdagens små og store ekspedisjoner enda bedre. 2-lags Bergans Element Active®. Vanntett (vannsøyle: min. 10 000 mm), vindtett og pustende. Fôret med mesh. Avtakbar hette.. 2-8 år

VINDTETT-VANNAVVISENDE

749

SJEK PRISE K N

DYNA DOWN DUNJAKKE BARN

Ekstra varm og komfortabel dunjakke for aktive barn. Vindtett og vannavvisende. Avtakbar hette. Elastisk mansjett med tommelhull. Forlenget ryggparti. Refleksdetaljer. 2-8 år

OBS! SPORT - VI GJØR SPORT OG FRITID BILLIGERE


100% MERINOULL

689

FØR

999

ULRIKEN JUMPER DAME

Dette er en tykk ullgenser i myk og behagelig merinoull. Den har ekstra høy krage med beskyttelsesklaff som forhindrer gnaging mot haken. Bruk den alene eller som varmeforsterkning under en skalljakke. Tommelhull nederst på erme.

VIND-/VANNTETT - PUSTENDE

1490

BERGANS BREHEIMEN NEO FRITIDSBUKSE DAME/HERRE En klassisk fjellbukse som passer til et allsidig friluftsliv. Buksa er laget i et 2-lags Dermizax®-materiale som gjør den både vindtett, vanntett og pustende. Med fôr i fukttransporterende Fieldsensor™-mesh, er Breheimen alltid komfortabel å ha på.

VIND-/VANNTETT - PUSTENDE

1790 BERGANS BREHEIMEN 3-LAYER FRITIDSBUKSE DAME/HERRE Klassisk fjellbukse i vanntett, vindtett og pustende 3-lags Dermizax®. Den har ventilasjonsglidelåser på innsiden av lårene og store utvendige lommer.


SPECIAL PRICE

LADIES ONLY!

1699 VIND-/VANNTETT - PUSTENDE

FØR

1949

BERGANS LONE LADY FORET JAKKE DAME

Halvlang, fôret jakke. Vanntett (vannsøyle: min. 5 000 mm), vindtett og pustende. Jakka er utstyrt med flere praktiske lommer, og fast hette med justeringsmuligheter gir deg bedre beskyttelse mot regn og vind. Lone egner seg godt som fritidsjakke, eller som ytterjakke til et mer avslappet jobbantrekk. Fast hette med justeringsmuligheter. Borrelåsjustering nederst på erme. Elastisk snorstramming i livet og i underkant.

OBS! SPORT - VI GJØR SPORT OG FRITID BILLIGERE


1899

FØR

2199

VARM, KOMPRIMERBAR USEDVANLIG LETT

SLINGSBY DOWN LIGHT DUNJAKKE DAME HERRE

FØR

1999

Varm, komprimerbar og usedvanlig lett. Perfekt å pakke ned i sekken og ta frem når temperaturen synker. Vindtett og vannavvisende. Jakka er fylt med deilig, hydrofobisk gåsedun og har høy, tettsittende krage gir god beskyttelse. Liten mesh-lomme inni venstre frontlomme tilpasset sender/mottaker (snøskredsøker). Frontlommene er plassert slik at de ikke kommer i konflikt med klatreseler eller hoftebelte ved bæring av sekk. Elastisk ermeavslutning. Skjult enhånds elastisk snorstramming i underkant via frontlommene. Forlenget ryggparti.

2299

SLINGSBY DOWN LIGHT DUNJAKKE M/HETTE DAME/HERRE

Varm, komprimerbar og usedvanlig lett. Perfekt å pakke ned i sekken og ta frem når temperaturen synker. Vindtett og vannavvisende. Jakka er fylt med deilig, hydrofobisk gåsedun og har høy, tettsittende krage gir god beskyttelse. Liten mesh-lomme inni venstre frontlomme tilpasset sender/ mottaker (snøskredsøker). Frontlommene er plassert slik at de ikke kommer i konflikt med klatreseler eller hoftebelte ved bæring av sekk. Elastisk ermeavslutning. Skjult enhånds elastisk snorstramming i underkant via frontlommene. Forlenget ryggparti.

INNERLOMME SOM KOMPRESJONSLOMME

FØR

1599

1899

PYTTEGGA DOWN JACKET DAME/HERRE

Lett og komfortabel dunjakke med vindtett og vannavvisende Pertex® Microlight ytterstoff. Perfekt å brukes som varmeforsterker under skalljakke eller som ytterjakke alene. Lav vekt og lite pakkvolum. Ekstra høy, tettsittende krage med enhånds snorstramming. 2-veis glidelås i front. Frontlommer og innerlomme. Innerlomma fungerer også som kompresjonslomme. Elastisk ermeavslutning. Enhånds elastisk snorstramming i underkant. Forlenget ryggparti.

199

TRYVANN YOUTH BEANIE 70 % akryl/30 % ull


VARM LETTVEKTER TIL

KNALLPRIS! HERRE

DAME FØR

1999

1699 LAV VEKT/LITE PAKKEVOLUM

FØR

1999

PYTTEGGA DOWN DUNJAKKE M/HETTE DAME/HERRE

Bergans. Lett og komfortabel dunjakke med vindtett og vannavvisende Pertex® Microlight ytterstoff. Perfekt å brukes som varmeforsterker under skalljakke eller som ytterjakke alene. Lav vekt og lite pakkvolum. Fast, tettsittende hette med ekstra høy krage, for å holde bedre på varmen. 2-veis glidelås i front. Frontlommer og innerlomme. Elastisk ermeavslutning. Enhånds elastisk snorstramming i underkant. Forlenget ryggparti.

OBS! SPORT - VI GJØR SPORT OG FRITID BILLIGERE


199

1999

SLINGSBY WOOL BEANIE

Bergans. For hvert eksemplar vi selger av dette produktet, gir vi en liten donasjon direkte til iCare:-) – Norges Blindeforbunds bidrag til et global initiativ som har som mål å eliminere alle årsaker til blindhet som kan unngås eller behandles, innen år 2020. Unisex

FØR

2190

OSLO DOWN LIGHT DUNJAKKE

Perfekt på værharde hverdager! Fylt med deilig, god dun og er vindtett og vannavisende. Vindtett og vannavvisende materiale med PFAS-fri impregnering. Fôret med 90/10 gåsedun. Frontlommer. Innerlomme (herre).

199

SLINGSBY ULL BEANIE HEADBAND

Bergans. For hvert eksemplar vi selger av dette produktet, gir vi en liten donasjon direkte til iCare:-) – Norges Blindeforbunds bidrag til et global initiativ som har som mål å eliminere alle årsaker til blindhet som kan unngås eller behandles, innen år 2020. Unisex

2290

FØR

2599

OSLO 2L INSULATED JAKKE HERRE

299

Bergans. Stilig, lun og værbeskyttende!. 2-lags Bergans Element® med PFAS-fri impregnering. Vanntett (vannsøyle: min. 5 000 mm), vindtett, pustende og isolert med PrimaLoft® Gold Eco-vatttering. Fast, justerbar hette som kan rulles inn i kragen. Borrelåsjustering nederst på erme.

FØR

2599

2290

OPPDAL INSULATED SKIJAKKE DAME

Bergans2-lags skijakke for tøffe værforhold. Vanntett (vannsøyle: min. 10 000 mm), vindtett og pustende egenskaper. Vattert. Stor og regulerbar, fast hette tilpasset hjelm. Høy krage, tunnelåpning og skjerm. Ventilasjonsglidelåser under ermene. 2-veis glidelås i front. Avtakbart snøskjørt. Formsydd albueparti for god bevegelsesfrihet. Formsydd ermeavslutning. Borrelåsjustering nederst på erme. Frontklaff med trykknapper. Enhånds elastisk snorstramming i underkant. Forlenget ryggparti.

OSLO ULLUE

100% merinoull. Unisex

199 RIB BEANIE ULLLUE

Lue som kan brettes for ekstra varme over ører og panne, eller brukes som lang lue. 50% merinoull

FØR

1749

1499

OPPDAL SKIBUKSE DAME/HERRE

2-lags skibukse som er godt egnet for moderat til høyere aktivitet under tøffe værforhold. Vanntett (vannsøyle: min. 10 000 mm), vindtett og pustende. Fôret med mesh. Ventilasjonsglidelåser på utsiden av lårene. Forhøyet ryggparti. Borrelåsjustering i livet. Formsydd kneparti. Glidelåsåpning nederst på bukseben. Forsterkning nederst på bukseben. Borrelåsjustering ved ankel. Reflekslogo. Innvendig, fast gamasje med innvendig friksjonsstrikk. Hempe for feste av gamasjestrikk.

1699

FØR

1899

OPPDAL INSULATED SKIBUKSE HERRE/DAME

2-lags skibukse som er godt egnet for moderat til høyere aktivitet under tøffe værforhold. Vanntett (vannsøyle: min. 10 000 mm), vindtett og pustende. Ventilasjon på utsiden av lårene. Forhøyet ryggparti. Borrelåsjustering i livet. Formsydd kneparti. Glidelåsåpning nederst på bukseben. Forsterkning nederst på bukseben. Borrelåsjustering ved ankel. Reflekslogo. Innvendig, fast gamasje med innvendig friksjonsstrikk. Hempe for feste av gamasjestrikk.


BERGANS

RETT OG SLETT

1999

FØR

2190

OSLO DOWN LIGHT DUNJAKKE DAME Bergans. Perfekt på værharde hverdager! Vindtett og vannavvisende materiale med PFAS-fri impregnering. Fôret med 90/10 gåsedun. 2-veis glidelås i front.

3499

OSLO DOWN DUNPARKAS HERRE

Bergans. 2-lags Bergans Element® med PFAS-fri impregnering. Vanntett (vannsøyle: min. 5 000 mm), vindtett og pustende egenskaper. Fôret med 80/20 gåsedun. Fast, justerbar hette. Livet kan strammes fra innsiden av lommene. 2-veis glidelås i front. Borrelåsjustering nederst på erme.

OBS! SPORT - VI GJØR SPORT OG FRITID BILLIGERE


PARTIVAREKUPP!

HUMMEL T-SKJORTE HERRE

199

Authentic Charge SS Poly Jersey. Pustende lettvekts t-skjorte i 100% polyester. Med et mykt og lett materiale er denne skreddersydd for tøffe økter.

HUMMEL HETTEGENSER JR. + SR.

399

Leisurely. Hettegenser med logo fra Hummel i mykt og solid stoff. Justerbar hette, kengurulomme på magen og logo på bryst. 80% bomull og 20% polyester. VOKSEN KR 449.-

HUMMEL T-SKJORTE DAME

199

Authentic Charge SS Poly Jersey. Pustende lettvekts t-skjorte i 100% polyester. Med et mykt og lett materiale er denne skreddesydd for tøffe økter.

149

HUMMEL T-SKJORTE JR./SR.

Core SS Poly Jersey. 100 % polyester. Passer til all slags idrett, f.eks. fotball, håndball eller løping.

249

HUMMEL JOGGEBUKSE DAME

Leisurely. Joggebukse til dame/jente i mykt og deilig stoff, men en avslappet look med smale ben. Snøring i livet med to lommer og logo på venstre ben. 80% bomull og 20% polyester.

249

HUMMEL JOGGEBUKSE JR.

Comfort. Joggebukse i mykt og komfortabelt stoff. Snøring i livet og ribbekant nedentil som gir bra passform med smale ben. To lommer foran og logo på venstre ben.80% bomull og 20% polyester.

ÅPENT: 9-21 (20) • Tilbudene gjelder t.o.m. 10. november• Husk kjøpeutbytte! • Forbehold om trykkfeil og utsolgt

obs sport 0711  
obs sport 0711