__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

In een persoonlijk gesprek luistert de loopbaanconsulent naar al je vragen. De loopbaanconsulent biedt jou: een duidelijk en correct antwoord op al je concrete loopbaanvragen een persoonlijke oriëntatie op de arbeids- en opleidingsmarkt hulp bij het (online) solliciteren hulp om zelf aan de slag te gaan met je online dossier ‘Mijn loopbaan’ van de VDAB Als het nodig is plannen jullie een vervolggesprek.

Info- en doe-sessies Ook een info- of doe-sessie over ‘Mijn loopbaan’, je online dossier bij de VDAB, behoort tot de mogelijkheden. We informeren je dan eerst over het groeiend belang van ‘Mijn loopbaan’ bij je VDAB-begeleiding. Daarna leren we je zelf goed om te gaan met deze online tool van de VDAB. Na de info-sessie ‘Mijn loopbaan: Wat je over deze VDAB-tool moet weten’:

tel. 03 220 66 44 loopbaanconsulent.antwerpen@abvv.be tel. 011 28 71 51 loopbaanconsulent.limburg@abvv.be

ABVV Mechelen+Kempen:

tel. 015 29 90 25 (voor Mechelen) tel. 014 40 03 30 (voor Kempen) loopbaanconsulent.mechelenkempen@abvv.be

ABVV Oost-Vlaanderen:

tel. 09 265 52 13 (voor Gent) tel. 053 72 78 13 (voor Aalst) tel. 03 760 04 30 (voor Sint-Niklaas) tel. 055 33 90 15 (voor Ronse) tel. 052 25 92 82 (voor Dendermonde) loopbaanconsulent.oostvlaanderen@abvv.be

ABVV Vlaams-Brabant:

tel. 016 28 41 47 (voor Leuven) tel. 02 751 90 81 (voor Vilvoorde) loopbaanconsulent.vlaamsbrabant@abvv.be

ABVV West-Vlaanderen:

tel. 0478 87 02 57 (voor Kortrijk en Roeselare) tel. 0473 22 30 44 (voor Oostende en Brugge) loopbaanconsulent@abvv-wvl.be

loopbaanadvies@vlaamsabvv.be www.vlaamsabvv.be/loopbaanadvies

Hulp nodig bij (online) solliciteren?

Vragen over opleiding?

Contactbon Voornaam + naam: Straat + nr.:

Weet je hoe je online dossier gelinkt is aan je VDAB-begeleiding.

Postcode + gemeente:

Weet je hoe je online dossier je zoektocht naar werk kan vergemakkelijken.

Tel.

Weet je hoe de VDAB je zoekgedrag naar werk controleert via je online dossier.

E-mail: Ik wil een info-sessie ‘Mijn loopbaan: Wat je over deze VDAB-tool moet weten’ volgen

Kan je van thuis uit je online dossier bij de VDAB beter beheren.

Ik wil een doe-sessie ‘Zelf aan de slag met Mijn loopbaan’ volgen

Kan je vlotter vacatures opvolgen en solliciteren via je online dossier.

Ik wil een gesprek met een loopbaanconsulent

Kan je je afspraken met de VDAB beter opvolgen.

Zoek je werk?

ABVV Limburg:

Weet je wat VDAB van je verwacht rond de opvolging en het beheer van je eigen online dossier.

Na de doe-sessie ‘Zelf aan de slag met Mijn loopbaan’:

Waar kan ik terecht?

Je kan deze bon afgeven in je ABVV-gewest of terugsturen naar: Vlaams ABVV Loopbaanadvies, Watteeustraat 10, 1000 Brussel fax 02 289 01 89. Of contacteer de loopbaanconsulenten rechtstreeks via de telefoonnummers en e-mailadressen hierboven.

v.u. Caroline Copers, Vlaams ABVV, Hoogstraat 42, 1000 Brussel, 2016-11

Hoe verloopt een gesprek bij een ABVV-loopbaanconsulent?

ABVV-regio Antwerpen:

Het ABVV maakt je wegwijs in je loopbaan www.vlaamsabvv.be/loopbaanadvies


? Vragen over je loopbaan?

Conny (43):

Ben je werkzoekend, ben je werknemer, of ben je bedreigd met ontslag? En heb je vragen over je loopbaan? Vragen zoals: Ik zoek (ander) werk en heb vragen over (online) solliciteren. Ik ben werkzoekend en wil weten wat de VDAB van mij verwacht. Ik heb nood aan hulp en uitleg over de online tools van de VDAB, zoals ‘Mijn loopbaan’. Ik weet niet in welke beroepen en sectoren ik nog aan de slag kan. Ik zoek een opleiding die me sterker maakt op de arbeidsmarkt. Ik ervaar moeilijkheden in mijn zoektocht naar werk en wil die aanpakken.

De ABVV-loopbaanconsulent wijst je de weg! Onze loopbaanconsulenten weten meer over: Je online dossier ‘Mijn loopbaan’ van de VDAB Hoe je solliciteert Het opleidingsaanbod in je regio Je loopbaanmogelijkheden op de arbeidsmarkt Maatregelen die je kansen op de arbeidsmarkt vergroten Wat je kan verwachten van je traject naar werk bij de VDAB en hoe de VDAB je hierop controleert. Onze loopbaanconsulenten staan bovendien in nauw contact met andere deskundigen in het ABVV. Heb je nog andere vragen over werk of uitkeringen? Dan wijzen we je de weg naar onze ruimere ABVV-loopbaandienstverlening.

Paul (53):

pbaan’ waarbij ik “Ik volgde de doe-sessie ‘Mijn loo l van de VDAB. Een leerde werken met de online too nu kan ik dus boek online kopen kon ik al, maar -dossier ook van thuis uit mijn ganse VDAB en. Het zijn er beheren en mijn sollicitaties opvolg t moeilijk om ondertussen al tientallen, het is bes de VDAB ziet in als 53-jarige werk te vinden. Maar n best doe!” mijn online dossier wél dat ik mij

Anushka (29):

mijn tweeling kreeg. In “Ik raakte mijn werk kwijt toen ik ik niet alle de hectiek van zo’n jong gezin kon olgen. Met mijn afspraken met de VDAB tijdig opv bij het ABVV aan ‘formeel afsprakenblad’ klopte ik ulent pakte dit voor hulp. De ABVV-loopbaancons cht wat mijn ter harte op. Nadat ze in kaart bra dvoorwaarden een talenten waren en aan welke ran de opleiding job voor mij moest voldoen, leek even. Ze kinderopvang me op het lijf geschr er die deze piste wel contacteerde mijn VDAB-begeleid t en zie ik de waardevol vond. Nu loopt alles vlo toekomst terug positiever in!”

ureren, zat ik “Toen mijn bedrijf ging herstruct toekomst. met veel onzekerheden over mijn te me op De ABVV-loopbaanconsulent zet weg: ze gaf me inzicht in mijn t. Ze mogelijkheden op de arbeidsmark e versie van werkte met me aan een verbeterd ik alvast mijn verouderde CV. En zorgde dat mijn mailbox. Wat automatisch vacatures ontvang in een ABVV-service!”

Moussa (19):

ik snel werk “Ik stopte met school en dacht dat eder zou vinden. Dat viel tegen! Mijn mo me toen rd stuurde me naar het ABVV. Het we eilijk heb pas duidelijk waarom ik het zo mo d online CV op de arbeidsmarkt. Met een goe oden. Ik ga krijg ik nu wel interimwerk aangeb r. Misschien kan ook voor een diploma bedrijfsbehee werken – mijn ik van mijn hobby – aan computers haal, heb ik ook beroep maken. Als ik dat diploma nog eens recht op een der diploma niet. beroepsinschakelingsuitkering. Zon supergeholpen.” Dat weet ik nu ook. Kortom: ik ben

Profile for ABVV-regio Antwerpen

Het ABVV maakt je wegwijs in je loopbaan  

ABVV Loopbaanconsulenten

Het ABVV maakt je wegwijs in je loopbaan  

ABVV Loopbaanconsulenten

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded