Page 1

Smuk Kvindeløb

iForm Kvindeløb

Aarhus Motion præsenterer:

Danisco Cup

KOM SAMMEN . KOM VED . KOM I MÅL . KOM OG VÆR MED! DHL Stafetten

2 0 1 0


1. løb: 17. januar 2010

5 motionsløb hen over vinteren, så du ikke går helt i stå i den mørke tid. Alle kan deltage uanset niveau, du bestemmer selv om du løber for sjov eller for alvor og det er helt op til dig om du tilmelder dig ét, flere eller alle afdelinger.

Ingen tvivl om at løb er en sund måde at dyrke motion på. Derfor er vi også stolte af, at kunne prale med, at vi i 2009 fik vi mere end 50.000 danskere til at snøre løbeskoene, og deltage i et af vores motionsløb. Til DHL stafetten 2009 deltog alene 36.000, og et hurtigt lille regnestykke viser, at der over de tre DHL stafet dage blev løbet, eller gået, 180.000 km i de smukke omgivelser i og omkring Mindeparken. I år 2010 vil vi sende endnu flere danskere ud i løbeskoene, så derfor har vi valgt at udvide deltagerantallet i samtlige af vores motionsløb, og der venter alle vores deltagere masser af nye og spændende tiltag – så snør løbeskoene, vi ses. Thomas Glud Arrangementsansvarlig – Aarhus Motion Aarhus Motion blev oprettet som en selvstændig forening med egne vedtægter i 1996, og er en forening med det almennyttige formål at yde støtte til motionslivet i Århus. Vi står bag flere velkendte motionsarrangementer i Århus, herunder DHL-stafetten, iFORM Kvindeløb, SMUK kvindeløb og Danisco Cup løbene.

Løb dig sund – kom godt i gang Om du vil spurte, løbe, lunte eller blot gå, det bestemmer du selv. ”Danisco Cup løbene” er din chance for at komme godt i gang med et nyt løbe år. Du kan deltage som individuel eller du kan samle et hold af venner, kollegaer eller familie – alle er velkommen. I 2009 deltog 1800 glade løbere i hvert af løbene, og i 2010 forventer vi at endnu flere vil deltage, og især at virksomheder vil give deres medarbejdere muligheden for at komme i form, og opleve samværet og ånden til disse motionsløb. Modtag et gavebevis på op til 375 kr. Dit startnummer er penge værd! Hvert af dine startnumre til Danisco Cup løbene er 75,- værd. Det vil sige; deltager du i alle 5 løb, så repræsentere dine 5 startnumre en samlet værdi af 375,- *. Dit gavebevis

kan bruges i wmnssports, M.P. Bruunsgade 42, Århus C, www.wmnssports.dk Gavebeviset kan kun bruges til køb af Newline produkter. Gratis løbe T-shirt eller refleksvest ved samlet tilmelding Deltag i samtlige 5 løb, og tilmeld dig online inden d. 10. januar, og vi giver dig en gratis smart løbe T-shirt eller refleksvest fra Newline. Flere fordele…! Derudover får du til det første løb udleveret din egen personlige chip, som skal bruges til alle løbene. Du får også udleveret alle dine 5 startnumre, så du slipper for at hente startnumre og chip til de andre 4 løb. Online tilmelding er åben på: www.aarhusmotion.dk *Dit startnumre er dit gavebevis. Hvert startnummer har en værdi af kr. 75,- Det kan ikke indløses til kontanter. Det kan kun benyttes i wmnssports. Gavebeviset kan kun bruges til køb af Newline produkter. Gavebeviset [dit startnummer] er gyldig fra d. 17. januar indtil d. 30. april 2010. Det kan kun benyttes af deltagere i Danisco Cup. Max 5 gavebeviser pr. deltager. Startnumrene er personlige og må ikke overdrages eller videre sælges. Der udstedes ikke til gode beviser eller gives penge retur. Der henvises i øvrigt til butikkens handelsbetingelser.

DATO FOR DE 5 DANISCO CUP LØB Danisco Cup løbene består af 5 selvstændige motionsløb, hvor der kan vælges enten at løbe 5 eller 10 km. Du kan deltage individuel eller på et mix, dame eller herrer hold bestående af 3 personer. Til løbet d. 8. april byder vi desuden på et helt særligt tiltag. Her får alle kvindelig 5 km deltagere mulighed for at starte i egen startgruppe. Ingen mandehørm eller sure løbetrøjer – kun glæde, smil og kvindeenergi i rå mængder. Dato 17. januar 31. januar 14. februar 7. marts 8. april

Start/mål Marselisborg Hallen Riis Skov Brabrand Hallen AROS NRGi Park

Danisco Cup

Danisco Cup

For 28. år i træk har Aarhus Motion æren af at kunne indbyde til 5 klassiske motionsløb – Danisco Cup 2010, hvor du selv bestemmer hvor mange af løbene du deltager i. Men, skulle du være en af de seje som vælge at deltage i samtlige 5 løb, ja – så belønner vi dig med bl.a. en smart løbe T-shirt fra Newline (kræver dog samlet tilmelding inden d. 10 januar).

Løb dig sund og vær med til at sætte ny rekord!

Aarhus Motion og Danisco præsenterer

Smuk Kvindeløb iForm Kvindeløb Danisco Cup

I 2009 løb I mere end 200.000 km! Lad os løbe endnu længere i 2010

DHL Stafetten

Aarhus Motion byder velkommen til:

2 0 1 0

Bemærk: Også Danisco-kvindeløb

Tilmeld dig samlet alle 5 løb online inden d. 10. jan., Så får du en gratis løbe T-shirt fra Newline. Værdi: 249 kr. Se T-shirt på vores hjemmeside

Online tilmelding er åben på: www.aarhusmotion.dk


DHL stafetten

Aarhus Motion og DHL præsenterer

DHL stafetten

DHL Stafetten 17. 18. & 19. august 2010

Kom og vær med til denne festlige motionsevent over tre dage med 5x5 km stafetløb eller 5 km walk. Når mørket sænker sig, tænder vi faklerne og runder hver dag af med et imponerende festfyrværkeri i Mindeparken

Pressen skrev:

“DHL‐stafetten
har
udviklet
sig
til
et
tilløbsstykke,
hvor

 firmaer
står
i
kø
for
at
profilere
sig
selv
og
fremme
sundhed
i
 virksomheden.
Ingen
tvivl
om,
at
firmafesten
anno
2009
også
 går
ud
på
at
signalere
sundhed
og
fællesskab.
Ikke
ved
kun
at
 snakke
om
det,
men
ved
at
gøre
det
i
praksis.”
 Århus Stiftstidende august 2009

36.000 kan ikke tage fejl, når Aarhus Motion inviterer til storslået folkefest i Mindeparken

Historie, statistik og tal DHL stafetten har været arrangeret siden 1983, og hed dengang Århus Stafetten. I 2009 deltog et rekord stort antal mennesker og alle skulle have en madkasse. Det tog ca. 500 timer at pakke madkasser til de 36.000 deltagere. Derudover drak deltageren 7.550 liter fadøl, 3.780 liter sodavand og godt 3000 flasker vin. Af de 36.000 deltagere i DHL stafetten, valgte ca. 30 % at deltage i 5 km walk. For at det hele skulle klappe, var mere end 300 officials på arbejde hver dag – de første hjælpere mødte kl.05.00, og de sidste kl. 22.15. Vi glæder os til at gentage det hele igen i 2010.

I 2009 deltog 36.000 glade deltagere fra hele Jylland. I 2010 har vi sat en begrænsning på 38.000 deltagere, når DHL stafetten holdes over 3 dage med samme velkendte koncept, 5 x 5 km løb eller 5 km walk.

Teltplads Der er mulighed for at leje teltplads med borde og bænke. Man kan også vælge at opstille sit eget telt eller pavillon i Mindeparken.

Tidtagning Alle deltagere får individuelle tider, og hvert hold får også en samlet tid. Alle tider bliver registret med chip, og kan efter løbet ses på aarhusmotion.dk

Skal I have firma T-shirts? Vi hjælper jer gerne med en kontakt til en nemt og billig måde, at få lavet jeres helt egne løbe T-shirt. Kontakt os venligst herom.

Madkasse Alle hold modtager en DHL madkurv og enten vin, fadøl eller sodavand efter eget valg.

DHL stafetten er en enestående mulighed for at deltage i et socialt arrangement, hvor menuen står på motion, hygge og samvær med venner og kollegaer.

Foto Alle hold kan få taget et holdfoto, og kan efter løbet frit hente billederne på vores hjemmeside: www.aarhusmotion.dk Dette er med i prisen, og fotoet kan tages både før og efter løbet.

Læs meget mere om DHL stafetten 2010 på www.aarhusmotion.dk

PRAKTISK INFORMATION

Online tilmelding og mere info om DHL stafetten: www.aarhusmotion.dk

DHL stafet og walk afholdes over følgende tre dage: Tirsdag d. 17. august, onsdag d. 18. august og torsdag d. 19. august. Alle dage starter stafetten kl. 18.30, og walk kl. 19.00 Online tilmelding åbner d. 1. marts 2010. Hvis I er mere end 100 deltagere, er det muligt at forhåndsreservere – kontakt os venligst herom på telefon 8738 1110.


SMUK Kvindeløb

Forårets første rene kvindeløb, der

Aarhus Motion afslutter løbeåret 2010 med Danmarks hyggeligste motionsløb – kun for kvinder

24. april 2010

foruden løb byder på spændende stande og flotte lodtrækningspræmier

Plads til alle, dog maks. 6500 I 2010 er der plads til 6500 løbere, men da startnumrene de foregående år forsvandt som dug for forårssolen, vil vi varmt anbefale at du tilmelder dig med det samme, hvis du vil være helt sikker på et startnummer. Rå kvindeenergi iFORM Kvindeløb er en herlig løbeoplevelse, fyldt med smil, løbeglæde og kvindeenergi i rå mængder. Og du kan godt begynde at glæde dig, uanset om dit mål er at sætte ny personlig rekord, at gennemføre en 10-kilometer for første gang eller mødes med veninderne om et godt formål.

Til
iFORM
kvindeløb
 løbes
de
første
500
meter
 på
Jydsk
Væddeløbsbane.

 Travhestene
er
denne
 dag
henvist
til
staldene.


Start og mål: Jydsk Væddeløbsbane

Online tilmelding er åben: www.aarhusmotion.dk

Distancer Du kan vælge at løbe 5 eller 10 km eller gå 5 km. Om du vil lunte, spæne eller spurte af sted er helt op til dig – det vigtigste er, at du er med i feltet, når anemonerne springer ud, træerne står i knop og løbemusklerne for alvor slippes løs. Find flere oplysninger om iFORM kvindeløb på www.aarhusmotion.dk

26. september 2010

For 3. gang byder vi velkommen til efterårets SMUK kvindeløb, hvor løbeoplevelsen, hygge, det sociale samvær er i fokus. I 2009 deltog 2800 kvinder i løbet som dermed blev udsolgt. I 2010 har vi valgt at sætte deltager antallet op til 3000, men meld dig for en sikkerhedsskyld til i god tid.

Seværdig rute Du kan enten vælge at løbe eller gå 5 km på en rute, som udover at have start og mål på Århus Stadion, også er speciel ved at ruten snor sig gennem Tivoli Friheden. Der er selvfølgelig væskedepot på ruten, så ingen rammer muren… SMUK T-shirt til alle Som et nyt tiltag får alle deltagere en officiel SMUK kvindeløb T-shirt, og efter løbet vil der være masser af muligheder for at få fyldt lidt på depoterne.

Her kan du også se billeder fra iFORM kvindeløb 2009 og samle appetit til at løbe foråret i møde med os. Vi glæder os til at se dig.

Tid med chip Alle deltagere får registreret tiden med vores chipsystem, og efter løbet kan tiderne ses på aarhusmotion.dk

“Ruten
er
bare
helt

 fantastisk
–
turen
gennem

 Tivoli
Friheden
er
unik,
og
de

 sidste
300
meter
på
Århus

 Stadion,
hvor
der
er
masser
af
 tilskuere,
er
en
stor
oplevelse.

 Ingen
tvivl
om,
at
jeg
også

 deltager
i
2010.”
 Pernille, SMUK kvindeløb deltager i 2009 Smuk kvindeløb T-shirt til alle deltagere

SMUK Kvindeløb

For 3. år byder vi velkommen til iFORM Kvindeløb. Lørdag den 24. april 2010 lyder startskuddet til forårets første og hyggeligste kvindeløb, hvor fokus er på store løbeoplevelser, glæde, smil og ren kvindeenergi i rå mængder.

®

Aarhus Motion præsenterer

iForm Kvindeløb

Aarhus Motion og iForm præsenterer

iFORM Kvindeløb

Start og mål: Århus Stadion / NRGi Park

Online tilmelding åbner 19. april: www.aarhusmotion.dk


Aarhus Motion årskalender 2010 03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

30

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

14

15

16

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

14

15

16

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Danisco Cup – 3. løb

Danisco Cup – 1. løb

29

31

Produceret af reklamebureauet 3fisk · www.3fisk.dk

iForm Kvindeløb

Danisco Cup – 5. løb

Danisco Cup – 4. løb

DHL stafetten – 3. dag

17

18

19

31

SMUK Kvindeløb®

DHL stafetten – 2. dag

17 18 19 DHL stafetten – 1. dag

sep. aug. apr. mar. feb.

17

Danisco Cup – 2. løb

02

jan.

01

Aarhus Motion, Stadion Allé 70, Idrættens Hus, 8000 Århus C. Telefon 8738 1110 . www.aarhusmotion.dk

Aarhus Motion Brochure 2010  
Aarhus Motion Brochure 2010  

Aarhus Motion Brochure 2010