Page 1

28. aug. - 6. sept. 2009

SMElls LikE teENs

Jooks • MEdinA MiKe Sheridan When SAints Go MachiNe the Dreams • USO I • ElliE morten BreuM • Company LU CY LoVE • Kiss Kiss kiss •

m.fl. 


PAs på Dig selV oG dE andrE

.com

Foto: jakobmark

Det er fedt at være til rockkoncerter og at gå rundt i byen til Århus Festuge. Men det skal også være sikkert. SSP har en række gode råd til dig, der sikrer, at festen bliver sjov for alle. • Lav fælles aftaler med vennerne omkring tidspunkter, mødesteder osv. Aftal eventuelt et afhentningstidspunkt og -sted med voksne • Sørg for at have alle vigtige telefonnumre på mobilen, såsom forældre, venner og politi, i tilfælde af at noget går galt, og I får brug for hjælp • Husk, at man har ansvar for sig selv og sine venner • Husk, at man er en god ven, når man stopper en ven, der går over stregen. Men det er ikke et nederlag at kontakte en voksen, hvis situationen bliver for svær at styre selv • Hold sammen med dem, du er til koncert med. Det er ikke sjovt at gå alene • Det er ok at være i godt humør, men man behøver ikke at genere andre Hvis du får brug for det, kan du ringe til SSP i dagtimerne (87 40 47 90) eller til Østjyllands Politi (87 31 14 48) hele døgnet.

God Festuge! SSP er et samarbejde mellem Socialforvaltningen, Børn og Unge-afdelingen og politiet.
Fe dE ko nc eR to ple vE lse r fo r eN 20 ’ER SMELLS LIKE TEENS er Århus Festuges koncerter for de 13-17-årige. Præcis som de forrige år kan du opleve nogle af tidens hotteste musikere og fremtidens stjerner for kun 20 kr. Der er lagt op til en uge med fede oplevelser og god musik, når Ridehuset åbner dørene til en række forskellige kendte bands og sangere. Koncerterne begynder klokken 17, og dørene åbner en halv time før. Husk id, for koncerterne er kun for unge mellem 13 og 17 år. Har du ikke id med, bliver du ikke lukket ind til koncerterne. Du kan købe din billet via GAFFA Live eller ved indgangen. SMELLS LIKE TEENS er alkoholfrie koncerter. SMELLS LIKE TEENS er arrangeret af Århus Festuge og støttet af Magistratsafdelingen for Børn og Unge i Århus Kommune og FU-området i Århus Kommune. Tak til Present Aarhus.

FEstUGe for dE uNge Der er masser af arrangementer i Festugen, der er noget for dig. Rundt om i byens biografer viser BUSTER – Københavns Internationale Filmfestival for Børn og Unge bl.a. filmene Acne, Everybody Dies But Me og Jenter. I Byparken ved Musikhuset Aarhus og rådhuset giver børn og unge fra konservatoriet og byens musikskoler hver dag gratis koncerter, og i Festugens første weekend er der Ultimate Volley Xperience på Frederiks Allé ved Ridehuset. Her er der Battle Zone med teenvolley-turneringer, Chill Out Zone med musik, puder og hængekøjer, Game Zone med spil som Wii, bordfodbold og PS3 og Test Zone, hvor dine volley skills kommer på en hård prøve. Læs mere om alt det, du kan opleve på aarhusfestuge.dk.
X 6 ` j F  d od

Rubber bracelets with an attitude Sjove. Skæve. Underlige. Begynd din kollektion af QuAckZoo© armbånd her. Bestil online på Quackzoo.com eller kom ind i butikken i Århus og vælg dit første - helt gratis. (Til de første 100 kunder hver dag i Festugen, normalpris kr. 29,-) Forhandles af:

Din guldsmed på Sønder Allé 12 · 8000 Århus C - og på nettet · Mandag - fredag 10-17


Fredag 28/8

Foto: Morte

n Rygaard

Mike ShEridan

Vidunderknægt. Betegnelsen passer på Mike Sheridan, han er dårligt fyldt 18 år og har for længst gjort sig bemærket som et af de mest interessante navne på den danske musikscene. Mike Sheridan udgav sidste år sit debutalbum, I Syv Sind, der var spækket med smukke og storladne elektroniske klange og fortjent høstede masser af anmelderroser. Lektierne og skolegangen har efterfølgende måttet vige pladsen til fordel for en særdeles lovende karriere, der foruden albumdebuten har bragt Mike Sheridan forbi blandt andet Roskilde Festival, Spot Festival, P3 Guld og Den 11. Time på DR2. Jo, kald du ham blot vidunderknægt.

Morten BReum

Navnet dufter ikke just af rockstjerne, men det er heller ikke guitaren, århusianske Morten Breum mestrer. Breum forstår derimod at rykke i det store vinyl, så natklubberne fyldes med feststemte unge, der bare må en tur på dansegulvet. Dj’en vandt sidste år prisen som Året Danske Mainstream-Deejay ved Danish Deejay Awards og modtog yderligere en statuette i år, da han sammen med makkeren Rune RK vandt i kategorien Årets Danske Deejay Favorit for det hårdtpumpede hit Højere Vildere. Nik & Jay benytter enhver lejlighed til at rose ham, og mon ikke de danseglade lemmer også vil juble over Morten Breums visit på hjemmebanen i Smilets By.
n, der e var noge k ik r e d is lturliv. Tænk hv et jyske ku støttede d

MUSIKSKURET AARHUS

bliver støttet af


LørdAG 29/8

Medina

Rygtet vil, at Medina blev opdaget, da hun stod som ekspedient i en sandwichbiks på Vesterbro og luftede sin musik på stereoanlægget, netop som producer-duoen Providers sad og fik sig en sandwich. Begejstret spurgte de to fyre efter, hvem den indtagende kvindestemme tilhørte – og resten er historie, som man siger. Medina debuterede faktisk allerede for to år siden med albummet Tæt På, men den yndefulde sangerinde, som er opvokset i Århus, fik for alvor hul igennem, da hun sidste år udsendte singlen Kun for mig – produceret af netop Providers. Elektronisk pop og r&b blandet med melankolsk lyrik fra Medinas hånd, hedder succesopskriften. Den er god!

MikE HAWkins

Ligesom sin navnebror Mike Sheridan er Mike Hawkins kun lige fyldt 18 år og allerede i fuld gang med en lovende musikkarriere. For Hawkins vedkommende er omdrejningspunktet imidlertid pladespilleren, hvor han som festigangsættende dj for længst er blevet et kendt navn på de danske natklubber. Den fremadstormende knægt kan dog andet end at vende plader. Hans knappe alder til trods er Mike Hawkins nemlig allerede ved at etablere sig som vægtig musikproducer, der har fået nogle af verdens største pladeselskaber til at holde et vågent øje med ham. Knægtens egen musik er beskidt, eksperimenterende og ikke mindst dansabel, og du kan roligt regne med, det bliver en festlig eftermiddag, når han indtager Ridehuset.

Ellie

Historien om Ellie Jokar er en historie om en pige, som vil, hvor andre tier. Sådan står der at læse på den vævre rappers myspace-profil, og der er rigtignok noget om snakken. Ellie – hvis fulde navn er Ellie Jokar – står i øjeblikket på tærsklen til sit helt store gennembrud som sej kvinde i en mandsdomineret hiphopverden – alt sammen takket være singlen Superstar, som ikke kun danske ører, men i særdeleshed også de britiske har ladet sig begejstre over. Den tjekkede danske rap-dronning har således skrevet kontrakt med det internationale pladeselskab Cr2 Records, og måske du allerede kender hende fra reportageserien Stjernedrømme på Kanal 4. Ellies elektronificerede hiphop skal du i hvert fald nok komme til at høre meget mere til – ikke mindst til SMELLS LIKE TEENS.
– en del af Jyllands-PostenNyt domiciladresse - Centralværkstedet · Værkmestergade 7· 8000 Århus C · Tlf.: 8769 6969 · www.aarhusmedia.dk


OnsDAG 2/9

Foto: Lasse

Dearman

When Saints Go Machine

Hvis When Saints Go Machine føler sig bare en smule stakåndede, er det fuldt forståeligt. De fire københavnske maskinhelgener har været ikke så lidt ombejlede, siden de katapulterede de første sange ud i cyberspace for godt to år siden. Bedrifterne tæller blandt andet to optrædener på Spot Festival, en ditto på Roskilde Festival, prisen som P3 Talentet ved dette års P3 Guld – plus lutter fine anmeldelser for debutalbummet Ten Makes A Face, der udkom tidligere på året. When Saints Go Machine dyrker et legesygt popunivers, der vækker herlige mindelser om Princes iørefaldende genistreger fra 80’erne – tilsat det bedste fra klubmusikkens dansable univers.

Company

Frygt ikke, hvis navnet Company ikke lige ringer en klokke. Det er kun godt otte måneder siden, de tre knægte bag det elektrorockende foretagende sendte en demo til Tabu Records, som blev så begejstret for gruppens fodflyttende og snavsede toner, at de prompte smækkede en pladekontrakt på bordet. Om kort tid udmønter det sig i et debutalbum, som Company har indspillet i samarbejde med producer Rune Rask, der tidligere har skruet på knapper for navne som L.O.C. og Suspekt. Ørerne kan ifølge pladeselskabet forvente sig en klichéfyldt og møgbeskidt omgang hardcore-pop, der ligeledes skulle være en festlig fornøjelse på scenegulvet. Jo, navnet bør tale sandt: Company er godt selskab.

Kiss Kiss Kiss

De ligner fire almindelige gymnasieknægte – og er det også. Hvis klassekammeraterne imidlertid er en smule misundelige på William, Kristoffer og to x Mads, forstår man dem godt. Tilsammen udgør drengene århusianske Kiss Kiss Kiss, som har haft vind i sejlene, siden de blev dannet på Mellerup Efterskole for to år siden. Med en flabet og forfriskende indierock, der vinker sødt til rockkoryfæer som The Kinks og Gang Of Four, har bandet mildest talt vadet i succesoplevelser. Knøsene har eksempelvis allerede vundet en Danish Music Awards – uden at have udgivet et album! Debuten kommer heldigvis til efteråret og er spækket med funky rocktoner, siger rygtet. Vi glæder os til koncerten i Ridehuset!

10


Flabet, fodrap og forfriskende. Det unge østjyske trekløver, Company, har kun et års levetid på samvittigheden, men knægtene banker allerede på til et gennembrud, takket være en slemt iørefaldende og dansabel elektrorock. Vi har talt med trioen, der er stensikker på, at den har lavet årets bedste danske rockalbum! Af Jeppe Kiel Revsbech Kan I ikke fortælle lidt om det album, I er ved at lave? Christian (forsanger): ”Jo, vi sidder i øjeblikket i Tabu-studiet i København sammen med vores producer Rune Rask (Suspekt, L.O.C. m.fl.) og er ved at færdiggøre de sidste sange. Det er gået rigtig godt indtil videre. Inden vi gik i gang med at indspille, blev vi enige med Rune om, at vi skulle lave årets bedste danske rockalbum. Det synes jeg, vi har gjort.” Det var ikke så lidt af en udmelding! Christian: ”Der er ingen grund til at være beskeden eller nøjes med det næstbedste. Vi er et ambitiøst band, som tror meget på den musik, vi laver. Og det er virkelig blevet en rigtig fed plade.”

Hvordan er det så for jer at være havnet på et pladeselskab som Tabu Records, der mest udgiver hiphop? Det er jo ikke ligefrem det, I laver … Anders (guitar m.m.): ”Jamen, det er fedt! Det var det pladeselskab, vi helst ville på. Tabu Records har et godt ry i pladebranchen og er rigtig dygtige til det, de laver. Og selv om de udgiver meget hiphop, betyder det jo ikke, at de ikke også kan lide rockmusik. De tror meget på os, så vi føler rigtig os godt tilpasse her.” Direkte oversat betyder Company ’selskab’. Er I godt selskab at være sammen med? Anders: ”Ja, det synes jeg bestemt, men Company kan også betyde ’virksomhed’, og det var mere det ord, vi tænkte på, da vi fandt på navnet. Vi ser lidt os selv som en virksomhed, fordi vi er enormt seriøse og strukturerede omkring alt, hvad vi foretager os i bandet. Det kræver det, hvis man gerne vil frem. Helt fra starten har vi sat os nogle mål, som vi har arbejdet hårdt og koncentreret frem imod, for at de har kunnet lykkes. Og det har de gjort.”

Co m paNY

Det er kun et år siden, I blev dannet, og nu er I ved at lægge sidste hånd på jeres første album. Er I overraskede over, at det er gået så stærkt for jer? Christian: ”Ja, det er vi nok lidt, men helt fra starten var bevidste om, at vi gerne ville lave noget, som folk ikke havde hørt før. Vi begyndte at spille sammen i august sidste år og brugte de første måneder på at lære hinanden ordentligt at kende og skrive sange. Derefter indspillede vi en ep, som vi sendte til Tabu Records. De var vilde med det, de hørte, og signede os så ret hurtigt efter. Så jo – det er gået stærkt det hele, men igen har målet lige fra starten været at få en pladekontrakt, så egentlig er det bare gået efter planen.”

Skal publikum så forvente at se jer i jakkesæt og attachemapper til jeres koncert under Festugen? Christian: ”Nej, slet ikke. Live slår vi os løs og giver alt, hvad vi har i os på scenen. Det bliver energisk og vildt, det kan vi roligt love!” Company Bandet blev dannet sidste år og består af Christian Worsøe (sang og programmering), Rasmus Hedegård (keyboard, programmering og bas) og Anders Lundager (backingvokal og guitar). Drengene stammer oprindeligt fra Østjylland, men er flyttet til hovedstaden for at forfølge deres rockstjernedrømme. Første skridt på vejen, Companys længeventede debut, udkommer senere på efteråret. Siden foråret har man dog kunnet lytte til en enkelt smagsprøve i form af førstesinglen, ’Times I Know’, som er blevet flittigt spillet på P3.

11


rand ttil Myrst Foto: Ke

TorsdaG 3/9

BrEAkdanCekonKuRreNcE

Nogle af verdens bedste breakdancere konkurrerer mod hinanden med sindssyge stunts, windmills, spring og snurren rundt på hovedet til SMELLS LIKE TEENS’ Breakdancekonkurrence. Gruppen Natural Effects har flere gange vundet det skandinaviske mesterskab og repræsenteret Danmark ved verdensmesterskaberne i breakdance. Med sig har de Sonic og David, som begge er tidligere vindere af Scenen er din på TV2. De skal konkurrere mod Århus’ bedste dansere samt de bedste fra resten af landet. Der bliver danset gruppe mod gruppe med fem personer i hver gruppe, og grupperne skiftes til at have en danser på gulvet. Der står 10.000 kr. på højkant, så vi kan love, at der bliver spænding for alle pengene. Desuden vil Århus’ helt egen platinsælgende rapper U$O optræde med nogle af sine hits, og også den nye danske stjerne Lucy Love kommer og spiller. Dagen byder kort sagt på breakdance og rap i verdensklasse!

USo

Tale er sølv, tavshed er guld, siger et gammelt mundheld, men det er tilsyneladende gået henover hovedet på århusianske U$O – og heldigvis for det! Den klejne rapper med rødder i Marokko og Yemen har på imponerende facon vist, hvor tjekket det kan gøres, når man insisterer på at rappe i dobbelttempo. U$O debuterede tilbage i 1999, men slog for alvor igennem i 2005 med albummet JegvilgerneDuvilgerneViskalgerne, som blandt andet bød på det indtagende klubhit Vil du, vil du. U$Os seneste opus, Hold Nu, ligger to år tilbage i tiden, men den speedsnakkende rimsmed mestrer bestemt stadig ordkløverkunsten, hvilket Festugepublikummet roligt kan glæde sig til at opleve. Det gør vi.

LUCY LoVe

Egentlig studerer hun på Det Fynske Kunstakademi, men om natten har Lucy Love støt og roligt arbejdet sig op fra at være et undergrundsfænomen på den københavnske klubscene til at være landets mest lovende kvindelige rapper. Med tydelig inspiration i den benhårde engelske grime-scene spyer hun med selvsikker attitude rim om, hvor træt hun er af bling-bling, Gucci og at være kendt og skulle føre sig frem som Britney Spears og Beyonce. De skråsikre meninger og benhårde beats resulterede tidligere på året i prisen som vinder af P3 Eksperimentet ved P3 Guld og skamrosende anmeldelser for debutpladen Superbillion. Jo, hende Lucy kan man kun elske!

12


MINI FESTIVAL

på Sct. Annagade Skole fredag d. 28. august fra kl. 13.00 til kl. 17.00

De unge i midtbyen åbner ÅRHUS FESTUGE Alle unge i område 1 indbydes til mini festival på Sct. Annagade Skole (terrassen bag Frederiksbjerg Fritidsklub) Vi har hyret en konferencier til at guide os gennem programmet. I kan opleve god musik, underholdning og forskellige aktiviteter.

På gensyn fredag d. 28. aug. fra kl. 13.00 til kl. 17.00 Midtbyens Fritidscenter og Frederiksbjerg Ungdomsklub 13


FreDag 4/9

Jooks

Måske har du set ham som kejtet boldspiller i DR’s underholdningsprogram Høvdingebold. Chancerne er dog nok større for, at du kender Jooks som den tjekkede rimsmed, der mener at vide, at piger er til rappere – sådan som han selvsikkert hævder det i hittet Hun vil ha’ en rapper. Jooks, der i virkeligheden hedder Johan Forsby, debuterede tidligere på året som soloartist med pladen Privilegeret, men faktisk har han en længere karriere bag sig som medlem af hiphopkollektivet Rent Mel, ligesom han også har gæsterappet for Alex, Troo.L.S og Orgi-E. Ved denne koncert er det imidlertid Jooks selv, der er i fokus. Det skal blive spændende at se, hvor mange der vil ha’ en rapper …

14


Du kender ham som den selvsikre rimsmed bag hittet Hun vil ha’ en rapper. Med sin tjekkede attitude har Jooks taget et stort skridt væk fra fortiden som medlem af hiphopkollektivet Rent Mel og står nu på egne ben med debutpladen Privilegeret. Men det tog tid. Af Jeppe Kiel Revsbech Dit debutalbum, Privilegeret, har været ventet i efterhånden et par år. Hvorfor tog det så lang tid, før det endelig udkom? ”Det er rigtigt, at pladen har været længe ventet og meget omdiskuteret især i hiphop-

kredse, men når man allerede som debutant har hypen med sig, så skal det gøres ordentligt. Sammenlagt har pladen taget et år at indspille, men ventetiden skyldes først og fremmest, at jeg gerne ville lave et personligt album, hvor jeg viste de mere mørke sider af mig selv. Jeg har altid været mere inspireret af rappere, der turde fortælle, hvordan deres liv virkelig så ud, frem for bare at rappe om sprut og bitches. Men det tog noget tid, før jeg var klar til at tage skridtet fuldt ud og vise den personlige side af mig selv.”

s ok Jo

Er du overrasket over, hvor stort et hit Hun vil ha’ en rapper er blevet? ”Ja, det må jeg sige. Sangen blev skrevet med henblik på at skabe opmærksomhed omkring pladen og er nok lidt mere lys og ligefrem i udtrykket end de andre numre. Men det har virkelig overgået alle mine forventninger, at den er blevet så stort et hit, og at så mange folk har reageret positivt på den.” Du har tidligere været en del af hiphopgruppen Rent Mel. Hvad er den største forandring ved at være solist nu? ”Det må være, at jeg først og fremmest har fået ansvaret for alt, hvad jeg laver musikalsk set. Det hele falder tilbage til mig – både når tingene går godt som nu, men selvfølgelig også når det går dårligt. Derudover må jeg indrømme, at jeg er blevet lidt mere moden med alderen, hvilket for eksempel betyder, at koncerterne bliver taget en del mere seriøst, end vi gjorde med Rent Mel, hvor det gerne var noget med, vi gik pissefulde på scenen. Den slags venter jeg med til efter koncerten.” Hvad skal folk forvente sig til din koncert i Århus Festuge? ”Et veloplagt show uden en masse overflødig bullshit.” Jooks Han lyder det borgerlige navn Johan Forsby, men bruger Jooks som sit alias, når han rapper. Netop rappe har han gjort i en hel del år efterhånden. Jooks var med til at starte rapgruppen Rent Mel, der vandt DM i Rap i 1997 og debuterede to år senere med albummet Langt om længe. Det første soloalbum fra Jooks, Privilegeret, røg på gaden i juni i år til gode anmeldelser.

15


LØRDAG 5/9

The Dreams

Det er ikke kun Linda fra X-Factor, Færøerne kan prale af at have opfostret. Også de fire mascaraklædte fyre i The Dreams stammer fra de vindblæste øer, og det til tider kradse vejrlig er ikke sådan gået hen over hovederne på bandet. I hvert fald trakterer The Dreams med en stormfuld og energisk punk-rock, der har høstet masser af fans herhjemme. Hele tre singler fra gruppens debutalbum, Den Nye By, har drengene haft liggende på Boogie-listens førsteplads, hvoraf den seneste, Backstabber, endte med at ligge der i imponerende ti uger. The Dreams arbejder i øjeblikket på et nyt album, som udkommer til efteråret. Mon ikke de lufter et par numre derfra, når de spiller i Ridehuset.

16


GRATIS KONCERTER

I RIDEHUSET I FESTUGEN. FOR 13 - 17 ÅRIGE.

SÅ ER DER

OPSTART

I UNGDOMSSKOLERNE I ÅRHUS

CHECK DIN LOKALAFDELING PÅ WWW.UNGIAARHUS.DK VIDSTE DU AT UNGIAARHUS ER PARTNER

PÅ SMELLS LIKE TEENS KONCERTERNE

ER DU TILMELDT UNDERVISNING

ELLER GÅR DU I KLUB KAN DU GRATIS

TAGE TIL ALLE SMELLS LIKE TEEN KONCERTERNE, SE HVORDAN PÅ

WWW.UNGIAARHUS.DK RIGTIG GOD FORNØJELSE FU OMRÅDERNE I ÅRHUS VI ER MED PÅ NODERNE !

17


t id E n F it f o R F r eE m drømM e Oase For din

Har du mod på at optræde? Brænder du for at blive den næste store danske filminstruktør? Eller er du mere til at hænge ud med gode venner og se nogle af landets bedste basketspillere vise, hvad de kan? Mandag til fredag i Festugen kan du på pladsen mellem Ridehuset, ARoS og Musikhuset Aarhus helt gratis være med til at gøre dig selv og Århus Fit for Fremtiden. I løbet af ugen vil du bl.a. kunne deltage i følgende: BULS er en åben scene, hvor du og dine venner kan vise verden, hvad I kan: Spille musik, danse, synge, trylle, lave akrobatik. Kun jeres fantasi sætter grænsen. Husk at tilmelde jer via jeres skole, SFO eller fritids- eller ungdomsklub.

TALKAOKE er et televiseret talkshow for almindelige mennesker. Her kan du fortælle om dine drømme for fremtiden på din helt egen måde. Du kan frit sætte dig ned og deltage. Det hele transmitteres på internettet og gemmes på archive.org.

MEDIECAMP er et åbent tilbud til dig, der vil eksperimentere med, hvad kameraet i din telefon i virkeligheden kan. I Mediecamp kan du få hjælp til at lave din egen lommefilm.

Du kan læse mere om Fit for Fremtiden på aarhusfestuge.dk/fitforfremtiden og på aarhuskommune.dk/buifestugen.

DO’N’CHILL er en aktiv zone, hvor du kan være med til eksempelvis streetbasket eller blot slappe af i et lounge-område og se andre yde deres bedste. Zonen ændrer sig dag for dag. Hæng ud med vennerne og mød nye af slagsen.

ourbox Foto: Col

18

Vi glæder os til at se dig og dine venner i Festugen.


T ak til År hu s Fe st Ug es Un gd om sr åd Århus Festuge siger tak til ungdomsrådet, der har hjulpet Festugen med at udvælge kunstnerne til årets SMELLS LIKE TEENS-koncerter. Ungdomsrådet har i år bestået af ti unge i alderen 13-17 år. - Vi har prøvet at finde frem til lige præcis de kunstnere, vi ved vil give alle en fantastisk oplevelse. Derudover har vi også hyret nogle bands, som du sikkert ikke kender. Det er, fordi vi gerne vil støtte upcoming bands, som, vi tror, har en stor fremtid foran sig. På den måde kan du om fem år sige, at du så dem, da de stadig var ukendte. Vi håber meget, I bliver glade for vores musikvalg! Per Stærk Andreasen, medlem af Århus Festuges ungdomsråd 2009

Få FestuGEPRogramMet på mobilEn Send en sms til 1231 med teksten FESTUGE og få Festugeprogrammet på mobilen. Samtidig får du adgang til tagscanneren, som du skal bruge til at aflæse de mange sort/hvide tags, som du i løbet af Festugen vil finde på Den Røde Rute og Festugeplakaterne i byrummet. Når du har downloaded scanneren én gang, findes Mobilprogrammet opdateres løbende, så du hele tiden kan den på din telefon, og være sikker på, hvem der optræder hvor og hvornår. du kan til hver en tid finde den Din mobiltelefon skal kunne gå på nettet. Det koster ikke frem. Ofte vil andet end den takst, dit teleselskab tager for datatrafik. du finde scanneren under Sådan afkoder ‘Programdu tags: mer’ på Åbn scanneren. din mobilDen findes telefon. ofte under ‘Programmer’ på mobiltelefonen. Scan tagget. Det fungerer på samme måde, som når du tager et billede med telefonens kamera. Telefonen skal holdes ca. tyve cm fra tagget. Telefonen vil nu afkode tagget, og du vil få informationer om, hvad der sker lige dér, hvor du står.


pro GRaM

FredAG 28. AUGust kl. 17: MoRten Breum og Mike ShEridAN LørDAg 29. augUST kl. 17: Medina, Ellie og MikE Hawkins OnsdaG 2. SeptemBEr kl. 17: When SAints Go MachinE, Kiss Kiss Kiss Og CompanY Torsdag 3. sEPTeMber kl. 17: BreakdAncekOnKUrRencE + USo oG LuCY Love FrEDAg 4. SeptEmbeR kl. 17: Jooks LØRdaG 5. sEPteMBEr kl. 17: The DrEamS FedE koncertER for En 20’eR! Koncert for unge 13-17 år. HUSK ID – ellers bliver du ikke lukket ind! SMELLS LIKE TEENS er arrangeret af Århus Festuge og støttet af Magistratsafdelingen for Børn og Unge i Århus Kommune. Tak til Present Aarhus. Billetsalg via

SMELLS LIKE TEENS 2009  
SMELLS LIKE TEENS 2009  

Fede koncerter for en 20'er! Kun for 13-17-årige. Koncerterne finder sted i Ridehuset, Århus. Find billetten på GAFFAlive.

Advertisement