Page 1

infantil Butlletí de novetats de la Biblioteca de Ponent

[Núm 1|Febrer 2017]

recomanacions | novetats | actualitat | autors | il·lustradors

[Coneixements] MacManus, Sean. Yo también puedo programar. [I681.3 Mac] T’agraden els videojocs? Vols aprendre’n a programar? Doncs aquest és el teu llibre! Crear un joc és com dirigir una pel·lícula: necessites un escenari, uns personatges, una història, etc. Aquest llibre t’ensenyarà com fer-ho mitjançant el programa Scratch, amb senzilles explicacions i tutorials. I un cop hagis programat el teu videojoc, podràs aprendre a compartirlo amb els teus amics i familiars mitjançant una web. Si ho aconsegueixes, vine a ensenyar-nosho!

[Racó de mare i pares] [RP 087.1 Cue]

Guia molt recomanable amb una gran varietat de contes amb exemples de tota mena de divorcis. Els contes que estan protagonitzats per animals que permeten als infants identificar-se amb les seves emocions i buscar la manera d’afrontar-les més fàcilment.

Ramis Assens, Anna. Famílies i mestres : entendre'ns per educar. [RP 371.01 Ram] Anna Ramis analitza el context de relació família-escola (les entrevistes amb els tutors, les entrades i sortides de l'escola, les reunions amb els docents o amb l'AMPA, els grups de whatsapp de pares i mares...) i fa propostes de millora a l'abast de tothom amb l'objectiu de construir vincles basats en la confiança i procurar la millor educació per a les criatures.

Place, Rebecca. Sing me a song. [I784 Pla] Els vostres fills estan aprenent anglès? Doncs aquí teniu aquest llibre il·lustrat (amb CD inclòs) que us convida a cantar plegats un munt de cançons i aprendre l’anglès de manera molt divertida. Un total de 59 cançons tradicionals agrupades per blocs temàtics ( animals, menjar, amor, llocs...) acompanyades amb breus anotacions i amb els dibuixos plens de color i expressió de Miguel Tanco. Així és que ja ho sabeu: SING ME A SONG!

Banqueri, Eduardo. Secretos de la Tierra. [I525 Ban]

Secretos de la Tierra és un llibre de coneixements molt interessant i amb realitat augmentada que amaga un munt de sorpreses! Descarrega’t l’App gratuïta per descobrir com funciona la terra: 1. Enfoca amb el teu mòbil o tauleta la icona que trobaràs en algunes pàgines. 2. Descobriràs imatges amagades i com algunes pàgines tenen vida pròpia! Anima’t a descobrir els secrets que amaga la terra!

Alegre, Juanca. Un Juego teatral : petit attelier de teatro. [I792 Ale]

L’Editorial Parramon ens torna a sorprendre amb la publicació d’aquest fantàstic llibre sobre el món del teatre. Una guia pràctica plena d’exercicis i activitats de motricitat, de mímica, de veu i respiració, de memòria, d’improvisació, etc ideal per qualsevol educador que vulgui treballar l’expressió teatral. Mitjançant el joc, l’humor i la diversió els nens aprendran a expressar-se i a deixar anar la seva imaginació i creativitat. Totalment recomanable!

© Biblioteques Municipals de Sabadell

Cuentos para enseñar a tus hijos a entender el divorcio.

2017. Guia de novetats de coneixements infantils i Racó de mares i pares.  

Biblioteca de Ponent. Guia de novetats de coneixements infantils i Racó de mares i pares. Febrer 2017.