Page 1

adults Butlletí de les novetats de les Biblioteques Municipals de Sabadell

[Núm. 46| Març 2014]

Baker, Joanne. 50 cosas que hay que saber sobre física cuántica. Barcelona : Ariel, 2013. [53 Bak]

Llibre pràctic on s’exposen els principis que regeixen la gestió d’una marca per obtenir renom i notorietat amb l’objectiu d’arribar a ser una marca valorada pels consumidors. Està dirigit a totes aquelles persones que tenen motivació per crear una marca.

Els 50 capítols d’aquest llibre introductori a la física quàntica apropen d’una manera clara i di àfana les i dees més complexes i les seves possibles aplicacions. Inclou a més informació precisa, cronologies i dades destacades.

Poch, Concepció. Pèrdues i dols : reflexions i eines per identificar-los i afrontar-los. Barcelona [etc.] : Octaedro, 2013. [152 Poc]

Child, Julia. El arte de la cocina francesa. Barcelona : Debate, 2013. [641 Chi]

L’autora es planteja al llarg del llibre algunes preguntes clau a l’ entorn de la varietat de pèrdues i dols que ens envolten i ens toca viure. L’experiència humana de perdre és personal, única i irrepetible.

Vila Torres, Enrique J.. Hijos de otros dioses : guía práctica para hijos que buscan sus orígenes biológicos. [Córdoba] : Arcopress, 2013. [362.7 Vil] Llibre escrit per l’advocat que va destapar l’escàndol de “los niños robados”. El llibre orienta sobre els passos a seguir en la legítima cerca dels orígens biològics dels fills adoptats.

És un completíssim manual de l’alta gastronomia francesa. És un clàssic, traduït per primer cop a l’espanyol on es mostra un incomparable repertori de receptes culinàries amb instruccions i explicacions clares que no deixaran indiferent al lector.

Cortázar, Julio. Clases de literatura : Berkeley, 1980. Tres Cantos : Alfaguara, 2013. [80.3 Cor] Aquest llibre compta amb la transcripció de les classes impartides per Julio Cortázar a la Universitat de Berkeley durant la tardor de 1980. Les classes tracten diversitats de temes: aspectes del conte fantàstic, la musicalitat, l’humor o l’erotisme.

N i el se n , Ja ko b . Usa b i l id a d e n dispositivos móviles. Madrid : Anaya Multimedia, cop. 2013. [681.3 Nie]

Eco design : lamps =lampes =lámparas =iluminaçao. Barcelona : Promopress, 2013. [745.2 Eco]

Aquesta obra ajudarà a l’usuari de smartphones i tablets a comprendre com crear aplicacions i llocs web per a dispositius mòbils destacant com a element clau la seva usabilitat, sense perdre de vista les futures tendències.

En aquest llibre es presenten les darreres creacions e innovacions dels equips de disseny més destacats del món en l’àmbit de les llums ecològiques amb la finalitat d’implantar actituds més respectuoses amb el medi ambient.

100 anys del naixement d’Octavio Paz

El 31 de març de 1914 va néixer el poeta, assagista i diplomàtic Octavio Paz a Mèxic D.F. La seva obra va estar influenciada per poetes europeus com Juan Ramon Jiménez i Antonio Machado, i comprèn tant denúncies de caràcter social com anàlisi de naturalesa existencial. Va ser guardonat l’any 1981 amb el Premi Cervantes, màxim guardó de les lletres castellanes, al 1990 amb el Premi Nobel de Literatura, i al 1993 amb el Premi Príncep d'Astúries de Comunicació i Humanitats per la seva revista Vuelta. Octavio Paz morí el 19 d'abril de 1998 a la seva ciutat natal, Ciutat de Mèxic. Trobareu a les biblioteques una àmplia vari etat d’es ti ls de l’escriptor: poesia, narrativa, novel—la, contes infantils i obres sobre vida social i costums. Podeu consultar el catàleg Aladí per cercar-los.

© Biblioteques Municipals de Sabadell

Montaña, Jordi. El poder de la Marca. [Barcelona] : Profit, cop. 2013. [659 Mon]

[La tira del mes]

art |biografies | ciències aplicades | ciències pures | ciències socials | filosofia |història| idiomes | religió | literatura

2014. Aparador adults. Març 2014  

Biblioteca Vapor Badia. Guia de novetats adults.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you