Barneveld Magazine | 2022 | #3

Page 1

BARNEVELD MAGAZINE #3 - 2022 Waar klant én medewerker koning zijn! Veldhuizen Woninginrichting: al ruim 45 jaar ‘thuis in wonen’ ‘Met een mantelzorgwoning behouden we onze zelfstandigheid’ EasyWork

Nog steeds een papieren magazine

Je ontvangt wederom een papieren magazine van ons. Is dat bijzonder? Zo lijkt het tegenwoordig wel nu steeds meer magazines online ‘gaan’. Uit recent onderzoek blijkt echter dat offline magazines meer ‘raken en binden’ dan de online exemplaren. In een offline magazine blijken mensen ook langer te lezen en het gaat vaker rond zodat het door anderen eveneens gelezen wordt, de zogenoemde schaduwlezers. Dat is bij een online magazine veel minder het geval.

Echte liefhebbers spreken zelfs over de geur van een vers magazine en het knisperen van de bladzijden die je omslaat. Je even helemaal terugtrekken in het blad waar je voorkeur naar uitgaat is pure ontspanning. Een echt blad in handen hebben, dat net nog enthousiast op de deurmat plofte, voelt vertrouwd. Het is als de krant die misschien niet meer zo hip is als een online platform waarop je het nieuws kunt volgen, maar toch… Dan maar niet hip. Door het invoegen van QR-code in de advertentie is de link naar de online-wereld ook direct te leggen.

Er zijn zelfs bedrijven, KLM bijvoorbeeld, die van hun online personeelsmagazine weer overstapten naar een offline exemplaar. Louter omdat een offline-blad een betere verbinding met het bedrijf en tussen het personeel bewerkstelligt. Het ligt in de bedrijfskantine, je praat er tijdens de lunch over met je collega’s zonder dat je daarvoor op je smartphone hoeft te kijken, neemt het in het weekend mee naar huis zodat je huisgenoten ook weten waar je de hele week uithangt. Een blad op papier wordt door iedereen in het gezin gelezen. Bovendien bewaar je een papieren magazine makkelijker en kun je het ook tussendoor nog eens wegleggen.

De voorkeur voor print

Experts menen zelfs dat je in een papieren versie veel meer uit kunt pakken met lay-out, design en uitstraling. We doen ons best. Het geeft de burger (lees: makers van dit magazine) moed dat uit onderzoek blijkt dat maar liefst 88 procent van de mensen de voorkeur geeft aan print. Een groot deel van deze mensen geeft aan dat lezen van papier meer ontspannend is en je de teksten beter tot je kunt nemen.

Met andere woorden; we gaan gemotiveerd en enthousiast verder met het creëren van dit magazine met in deze editie weer voldoende afwisselende en leesbare artikelen.

Colofon

Een uitgave van 24Webvertising Print BV

Contact

Tel. 06- 1102 8189 magazine@24webvertising.nl

Redactie

Mermaid Media | Froukje Meerman

Mijn Schrijftafel | Annemarie van Vliet Julia van Bohemen Tekstbureau

Boukje Wiersma | Meraki Tekst & Zo Henk Brinkman | Press4all

Verkoop

Twenty Four Webvertising Print BV

Bladmanager

Remko Volkers remko@24webvertising.nl 06- 1102 8189

Fotografie

Bram Lagerwerf

Froukje Meerman

Elles Tuhusula

Oplage

26.000 exemplaren huis aan huis in de gehele gemeente Barneveld en Lunteren

Gedrukt door Grafistar Verspreiding

VDB Pakket en Mail

BARNEVELD MAGAZINE 3
BARNEVELD MAGAZINE 5 Inhoudsopgave Thema’s Gezien & Gezondheid | p. 8-19 Werken in Barneveld | p. 20-23 B2B | p. 24-27 Wonen | p. 28-52 Veel ruimte en aandacht voor privacy Eindeloos veel mogelijkheden Eigenstijl Wonen creëert uniek totaalplaatje Wat komt er kijken bij een mantelzorgwoning? Ontdek iets nieuws bij AB Midden Nederland “Je hebt mazzel als je een vakman als Marco in kunt huren!” p. 13 p. 38-39 p. 40-41p. 31 p. 21 p. 37

EasyWork, waar klant én medewerker koning zijn!

EasyWork is een uitzendbureau gevestigd in Lunteren, Bennekom en sinds kort ook in Veenendaal. Daniël Pestka, mede-eigenaar van EasyWork: “We bestaan als bedrijf inmiddels zeven jaar. Onze kracht ligt zowel in het netwerk dat we hebben in deze regio, alsook in internationaal personeel. EasyWork creëert een toekomst voor haar medewerkers en dat zien onze klanten terug in de mentaliteit van onze medewerkers.”

Daniël is zelf van Poolse afkomst en heeft een eigen uitzendbureau gehad. “Toen ik vandaaruit ging samenwerken met Rick Degenaar en Bob van den Hudding bleek al gauw dat we een klik hadden. Ik ben bij hen ingestapt en heb nu de vestiging in Veenendaal op poten gezet.”

Internationaal

“EasyWork werkt met internationaal personeel. Zo hebben wij meerdere meertalige accountmanagers in dienst omdat wij geloven dat goede communicatie voor een optimale samenwerking een pre is. Hierdoor kunnen wij met onze medewerkers

communiceren in hun moedertaal en dat zorgt voor duidelijkheid. Duidelijke afspraken en heldere communicatie is de basis voor de verdere groei van onze organisatie. Bedrijven vragen ons regelmatig of het moeilijk is om personeel te krijgen. Om eerlijk te zijn hebben wij dat probleem nog niet gehad. Ik denk dat

BARNEVELD MAGAZINE6

daar ook onze kracht ligt. Door de connecties die we hebben in deze regio op het gebied van zowel medewerkers als klanten kunnen wij heel snel schakelen. Het gebeurt dat er bijvoorbeeld op donderdag een klant belt met de vraag of wij op maandag zeven mensen beschikbaar hebben. En daar gaan we voor! Maandag staan er zeven mensen, verdeeld over twee bedrijfsauto’s en keurig gekleed in bedrijfskleding. Mochten klanten dus op zoek zijn naar personeel kunnen ze ons altijd bellen.”

Oog voor de medewerker Je krijgt wat je geeft. Een uitdrukking waaruit levenswijsheid spreekt. Vanuit dat principe gaat EasyWork dan ook graag te werk. “Bij ons heeft iedere medewerker zijn of haar vaste contactpersoon. Deze persoon is beschikbaar voor alle vragen. Als het gaat om de auto, het werk, de huisvesting, fietsen, etc. Hier komt ook weer het stukje duidelijkheid in afspraken terug. Op deze manier weet

iedereen precies bij wie ze moeten zijn en houden we de communicatielijnen helder.

EasyWork zoekt altijd de samenwerking met medewerkers. “We staan als werkgever en werknemer op gelijk niveau en dat voelen onze mensen.”

Regionaal werkzaam

EasyWork is altijd in gesprek met werkgevers. “Dat betekent dat er altijd banen

voorhanden zijn. EasyWork werken we korte lijnen en schakelen we snel wanneer dat nodig is. Wat morgen moet gebeuren is vandaag helemaal voorbereid.”

EasyWork is gestart in Lunteren en heeft inmiddels vestigingen in Bennekom en Veenendaal. Daniël: “We bedienen dan ook een groot aantal bedrijven in de omgeving van deze drie plaatsen.” Welke bedrijven dat zijn? “Heel breed. Van overheid tot gezondheidszorg en van productie tot logistiek. Maar ook groenvoorziening, industrie en accountancy. We koppelen vraag en aanbod.”

Toekomst

Als het aan Daniël ligt volgen er in de toekomst nog meer vestigingen van EasyWork. “Het concept werkt, dat blijkt wel aan de grote hoeveelheid mensen die we aan het werk hebben en de hoeveelheid vacatures. Daarom hoop ik dat EasyWork blijft groeien en dat we nog meer mensen aan een baan kunnen helpen,” besluit Daniël enthousiast.

EasyWork Veenendaal Zandstraat 57, Veenendaal e. info@easyworkveenendaal.nl w. www.easyworkuitzendbureau.nl

BARNEVELD MAGAZINE 7 COVER STORY

Steeds meer young- en oldtimers!

Naast vele gangbare auto’s behandelt ‘The Carcleaner’ steeds meer youngen oldtimers.

De bezitters van deze liefhebbersauto’s zijn vaak kritisch. Ze zijn dan ook erg zuinig op hun auto en die moet dat extra stukje aandacht krijgen. Ze vinden in ‘The Carcleaner’ een betrouwbaar bedrijf waar ze met een gerust gevoel hun bezit achter laten.

Hoe ouder de auto, des te belangrijker is de juiste ervaring en aandacht om ze er weer prachtig bij te zetten zonder deze te vernielen. “De lakken van toen zijn anders waardoor je ze anders behandelt en veelal ook een andere geeft”, aldus Jaap. “Ook de techniek en afdichtingen zijn gevoeliger. De grondige wasbeurt vergt dus ook de nodige voorzichtigheid, maar het moet wel schoon!”

Voor het gedreven team van ‘The Carcleaner’ is het bij dit soort auto’s de uitdaging om dat ene plekje toch net even ‘mooier te krijgen dan mooi’. “Om klanten aan ons te binden en dan vooral de bezitters van dit soort auto’s, is mond-tot-mondreclame de beste weg. We doen ons uiterste best om goed werk af te leveren en dat maakt dat men steeds meer de weg naar ons weet en durft te nemen”, zegt Jan Willem. Ervaring, kennis en kwaliteit werpen dus zeker hun vruchten af.

De vakbekwaamheid die het team met zich meedraagt, maakt ze ook extra bedreven in het behandelen van de hedendaagse auto’s en zo nu en dan ook exemplaren die de meest verrassende ‘ongelukjes’ hebben ondergaan.

Kortom: van klein tot groot, oud tot nieuw, het lelijke eendje tot de bloedstollende Ferrari, ze hebben het allemaal over de vloer gehad. Stuk voor stuk is daar een blije eigenaar voldaan weer mee naar huis gereden.

Pak je auto en ga eens langs bij ‘The Carcleaner’. Ze kunnen je precies vertellen wat er moet gebeuren om hem de juiste behandeling te geven.

BARNEVELD MAGAZINE 9 GEZIN & GEZONDHEID
The Carcleaner Stationsweg 167A, Barneveld t. 06 - 13 796 288 w. www.the-carcleaner.nl

Gezonde leefstijl met Curves!

Kleine veranderingen maken een GROOT verschil! Een ware uitspraak, zeker met betrekking tot een gezonde leefstijl. “Naarmate we ouder worden, komen we makkelijker aan in vetmassa. Daarnaast neemt onze spiermassa af als gevolg van een inactieve levensstijl, waardoor de spieren dus hun functie verliezen en we minder energie hebben.”

Dit zegt Karin Lucas, eigenaresse van Curves Barneveld. “Onze missie is om vrouwen te helpen bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Je hoeft echt niet ineens je hele leven anders in te delen. Kleine veranderingen in beweegpatroon en voeding hebben vaak al snel impact. Door de voordelen van krachttraining en gezonde voeding te ervaren, wordt het gemakkelijker om dit vol te houden.” Echte krachttraining vereist dat je een grotere weerstand beweegt dan de spier gewend is. Deze weerstand stimuleert de spieren om sterk en stevig te worden en te blijven. Karin legt uit: “Door de snelheid van de beweging op onze toestellen te verhogen, verhoog je de weerstand en daarmee je spiermassa.”

Gezonde leefstijl

Krachttraining, óók belangrijk voor vrouwen, houdt je spieren sterk, waardoor dagelijkse activiteiten makkelijker worden. Daarnaast stimuleert het je stofwisseling, wat zorgt voor verbranding van calorieën. Spieren verbruiken namelijk energie, ook na een training wanneer ze moeten herstellen. “Bijkomend voordeel is dat sporten een gezondere leefstijl stimuleert. Je zult merken dat je meer zin krijgt in gezondere voeding of in ieder geval minder interesse hebt in minder gezonde opties.”

Gewicht verliezen

Karin weet hoe lastig het voor veel dames is om blijvend gewicht te verliezen. “Dat lukt alleen

als de leefstijl blijvend wordt aangepast. Wij kunnen deze dames helpen met ons 8-weekse voedingsprogramma, waarbij we ze begeleiden naar een gezond eet- en leefpatroon… en sporten is daar onlosmakelijk mee verbonden!”

Curves bestaat wereldwijd al 30 jaar!

Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor een afspraak en vraag naar onze jubileumaanbieding, je bent van harte welkom!

Curves Barneveld Burg. Kuntzelaan 30a, Barneveld t. 0342-408868 e. barneveld@curves.nl w. curves.nl/vrouwen-sportschool-barneveld

BARNEVELD MAGAZINE 11 GEZIN & GEZONDHEID

Veel ruimte en aandacht voor privacy

Na 14 jaar heeft Orthodontie Barneveld een grondige verbouwing ondergaan. Toen in het voorjaar de appartementen boven de praktijk zo goed als klaar waren, kon er begonnen worden met de verbouwing van de praktijk. Er is meer aandacht gekomen voor de privacy van de patiënt.

De indeling van de praktijk is totaal anders. De behandelstoelen zijn door middel van transparante wanden afgescheiden en door de ruimere opzet is meer aandacht voor privacy. Bovendien is de praktijk in zijn geheel nu wat groter zodat er meer techniekwerk- en opslagruimte is ontstaan.Deze metamorfose heeft vooral in de zomervakantie plaatsgevonden.

Sinds half augustus kan het team de patiënten verwelkomen in de vernieuwde praktijk.

Lopende acties

Enkele jaren geleden is Orthodontie Barneveld gestart met de FAMILIE-KORTING. De korting is een doorlopende actie die voor gezinnen een flinke besparing kan geven op de kosten van de beugelbehandeling. Veel

gezinnen maken hier inmiddels gebruik van.

Orthodontie Barneveld heeft blijvend lage prijzen voor de onzichtbare INVISALIGN beugel en is daarmee de goedkoopste in de regio! Dat is een beugel die werkt met vrijwel onzichtbare hoesjes.

Ideaal voor iemand die wél rechte tanden wil, maar liever geen zichtbare beugel. Zo wordt rechte tanden krijgen steeds leuker!

De secretaresses van Orthodontie Barneveld kunnen u uitgebreid inlichten over alle mooie acties.

Orthodontie Barneveld Langstraat 14, Barneveld Tel en Whatsapp 0342 - 408 406 e. info@orthobarneveld.nl w. www.orthobarneveld.nl

GRATIS VERZEKERINGSCHECK

In het najaar krijgen wij geregeld vragen van mensen die zich afvragen of het al tijd is om zich te verzekeren voor orthodontie voor hun kind. Om in te spelen op deze vraag organiseren wij op zaterdag 19 november een gratis inloopochtend bij Orthodontie Barneveld

FAMILIE-KORTING VAN ORTHODONTIE BARNEVELD Korting van 5 tot 10%. Op eigen bijdrage zelfs tot 100%

BARNEVELD MAGAZINE 13
GEZIN

Een goed gepoetst voertuig geeft langdurig rijplezier

Door het steeds vaker wisselende weerbeeld van extreem heet, tot hevige regenbuien en regelmatig neerdalend saharazand, hebben voertuigen het in Nederland behoorlijk te verduren. Daarom is goed onderhoud van personenauto’s en bedrijfswagens steeds belangrijker.

Bij Bastiaan van Leeuwen van Poetskracht uit Stroe ben je dan ook aan het juiste adres om je vaak kostbare voertuig zowel aan de binnenals buitenkant weer in optimale conditie te krijgen.

De eigenaar van Poetskracht vindt het jammer dat eigenaren van nieuwe auto’s vaak kiezen voor een snelle wasbeurt in de lokale wasstraat. “Daarbij ontstaan vaak kleine krasjes op de lak, terwijl de bescherming minder lang blijft zitten. Ik breng na een intensieve poetsbeurt van de auto een waxcoating aan. Dat is een dunne laag aan de buitenkant van het voertuig. Deze geeft drie tot zes maanden bescherming.” Daarnaast geeft Bastiaan aan eigenaren van de auto altijd het advies hoe ze

Een complete behandeling betreft zowel het interieur als het exterieur. Dit wordt dan weer helemaal in showroomstaat gebracht. Ook het aanpakken van de remmerij is mogelijk waardoor je weer een schitterend detail krijgt bij de velgen. Kwaliteit staat bij Bastiaan bovenaan, elk detail telt, en bij geen tevredenheid altijd welkom!

Glascoating

Een bijzondere behandeling is het aanbrengen van een glascoating. Dit is een dunne harde laag wat je na het poetsen van de buitenkant aanbrengt op de lak of op de velgen. Deze exclusieve behandeling geeft tot wel 3 jaar bescherming, is zeer waterafstotend, geeft prachtige glans, is vuilafstotend en veroorzaakt

Aanvullende werkzaamheden die Bastiaan verricht zijn het bijwerken van steenslag, het uitdeuken van de auto en de haal- en brengservice.

Poetskracht

Wolweg 7, Stroe e. poetskracht@outlook.com insta: poetskracht

“Je kunt mooie combinaties van wijn en spijs maken”

Het is elk jaar weer spannend of het een goed wijnjaar zal worden. En hoewel de wijnboeren in Nederland nog niet juichen, lijkt het vooralsnog positief. Als echte wijnliefhebber kan de eigenaresse van Vino Voorthuizen het ook op vakantie niet laten op de plaatselijke wijnsoort te proberen. “Ik wil graag weten wat het verhaal achter elke wijn is.”

“Iedereen is welkom in onze wijnwinkel. Ook als je geen verstand van wijn hebt. Dat geeft niet, want dan kan ik er mooie dingen over vertellen”, aldus sommelier & eigenaresse Tara Hald.

Elk jaargetijde heeft volgens de eigenaresse z’n favoriete wijnen. Is dat in de zomer bijvoorbeeld rosé, in het najaar kiezen veel mensen toch voor rode wijn. “Daarbij vertel ik de mensen graag wat goede combinaties zijn van wijn en spijs.” Ze vindt het niet vreemd als mensen nu al binnen

stappen met de vraag wat een goede wijn voor de kerst is. “Je kunt maar beter goed voorbereid zijn, dan alles op het laatste moment te moeten regelen.”

Assortiment

Het assortiment bestaat uit verschillende soorten wijnen waarbij ze graag de luxe wijnen aanbeveelt. “We hebben wijn voor elke gelegenheid en daarnaast is er een mooi aanbod aan cadeauverpakkingen, Gusto delicatessen uit Italië, een olijfolie tap, maar ook bier en zuivel. Vino Voorthuizen is een wijnwinkel waar

iedereen terecht kan voor smaak en beleving”, verzekert sommelier Tara Hald.

Vino Voorthuizen

Hoofdstraat 193, Voorthuizen t. 06 - 13 33 22 81 e. info@vinovoorthuizen.nl w. www.vinovoorthuizen.nl

BARNEVELD MAGAZINE 15 GEZIN & GEZONDHEID

Yours Forever en No.48: unieke sieraden en een persoonlijke service

Bij Yours Forever uit Barneveld heb je keuze uit een fraaie collectie sieraden van gerenommeerde merken en leveranciers. Maar eigenaar Patrick Ploeg ontwerpt zelf ook prachtige gedenksieraden en gepersonaliseerde trouwringen. Daarnaast heeft hij een eigen reparatieatelier waar je onder andere terecht kunt voor het repareren en vermaken van sieraden, horlogebatterijen en –bandjes en het graveren of laseren van inscripties.

Sieraden staan vaak voor een bepaalde periode in uw leven of ze herinneren aan een speciale gelegenheid of een bijzonder iemand. Daardoor geven ze een fijn gevoel, kracht of steun. Patrick ontwerpt al jaren verrassende trouwringen, die door een vaste edelsmid worden gemaakt. Na het overlijden van hun oudste dochter is hij zich daarbij

Door sieraden te vullen met as of haar van een dierbare, draag je diegene altijd bij je.

Reparatieatelier

Patrick ontwerpt niet alleen sieraden, maar heeft ook een reparatieaterlier: NO.48. Daar kunt u terecht voor alle goud-, zilver- en diamantreparaties. “Ik herstel niet alleen wat stuk is, maar kan ook sieraden vermaken. Een erfstuk bijvoorbeeld dat u dierbaar is, maar niet draagt omdat het niet uw smaak is. Een ring of armband wordt op die manier een persoonlijk item dat herinnert aan degene van wie u het gekregen heeft én bij u past.”

Bij NO.48 kunt u verder terecht voor:

• Verzilveren, vergulden of verbronzen van

gaan richten op gedenksieraden. Hij weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het kan zijn om iets tastbaars te hebben van degene die u iedere dag mist. De sieraden die Patrick ontwerpt zijn uniek en heel persoonlijk. “Er is ontzettend veel mogelijk”, legt Patrick uit. “Van een trouwring met vingerafdruk of eigen handschrift tot een hanger waarin haren of as bijna alle voorwerpen, zoals het eerste kinderschoentje, een geboortelepel, serviesgoed, een speentje of een bloem;

van een dierbare zijn verwerkt. U kunt zelfs iemands hartslag vastleggen in een sieraad.”

Hieronder maakt u kennis met de bijzondere sieraden die Patrick in samenwerking met zijn klanten ontworpen heeft. Op Facebook en Instagram vindt u nog veel meer voorbeelden.

Er zijn heel veel verschillende manieren om een vinger- of voetafdruk te verwerken in een sieraad.

Van twee trouwringen maakt Patrick een prachtige nieuwe ring.

of andere klus voor Patrick en woont u in Barneveld, Lunteren, Ede of in de omgeving, stuur hem dan een mailtje of appje.

• Taxaties en waardebepalingen, voor de verzekering of verdeling van een erfenis;

• Reinigen van sieraden;

• Rijgen en knopen van parelsnoeren.

Persoonlijke service

Patrick komt graag bij u thuis met een voorbeeldcollectie sieraden en designs, om vervolgens een persoonlijk ontwerp voor u te maken. Voor zijn reparatieatelier heeft hij een haal- en brengservice. Heeft u een reparatie

Een paar keer per week maakt hij een ronde langs zijn klanten om op te halen wat gemaakt moet worden en terug te brengen wat klaar is. Wel zo persoonlijk!

Yours Forever Barneveld t. 06-39785811 e. info@yours-forever.nl w. www.yours-forever.nl

BARNEVELD MAGAZINE16

Kleding & Zo geeft tweedehands een tweede kans

Door onze activiteiten op social media en mond op mond reclame, ontdekken er steeds meer uit de wijde omgeving ons, vertelt eigenaresse Hannie van Veldhuizen van Kleding & Zo uit Kootwijkerbroek.

Wat er in de winkel wordt aangeboden wisselt steeds per winter- of zomerseizoen. Toen de hittegolf deze zomer aan de gang was, was de eerste najaarskleding al weer in de winkel te vinden. Vanuit een duurzame gedachte of gewoon omdat er veel mooie kleding tegen een redelijke prijs te krijgen is, lopen veel klanten spontaan binnen. “Maar ook de inbreng gaat continu door, dus er is dagelijks “nieuwe” tweedehands kleding te vinden. Niet alles wordt zomaar in de winkel aangeboden. Met ons gedreven team selecteren we altijd kritisch dat de kleding er nog goed uitziet. Dus schoon, zonder vlekken of gaten en ook nog in de mode van deze tijd.” Het is voor klanten dus altijd een ontdekkingstocht wat voor nieuwe kleding er in de winkel te vinden is. Daarom loont het de moeite om eens vaker langs te komen.

Wordt kleding niet verkocht dan komt het ten goede aan een goed doel.

Aanbod

In de winkel is een groot aanbod aan tweedehands kleding en accessoires te vinden. “We bieden alle merken aan, dus niet alleen dure of bekende. Eigenlijk is er voor elke leeftijd wel wat te krijgen. Dat kan variēren van baby, kinder, tiener, dames en herenkleding, schoenen, tassen, riemen en hoeden. Hannie nodigt belangstellende van harte uit om eens bij Kleding & Zo binnen te stappen.

Kleding & Zo

Essenerweg 47-A, Kootwijkerbroek e. tweedehandskledingenzo@hotmail.com w. facebook.com/2ehandskledingenzo/

Werken met plezier bij Vacura accountants in Barneveld

Hoe belangrijk is het om met plezier te werken. Een goede balans tussen werk en vrije tijd. Kansen om je te ontwikkelen. Waardering voor initiatieven die je neemt. Een wij gevoel te hebben met je collega’s in een platte organisatie met korte lijnen. Spreekt dit jou aan? Welkom bij Vacura!

Bij Vacura vind je jouw uitdaging

Bij Vacura zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s om het wij gevoel mee te delen. Door de groei van onze klanten en uitbreiding van onze dienstverlening zijn wij op zoek naar jou. Kijk snel op onze website www.vacura.nl/ vacatures welke plaats voor jou beschikbaar is.

Bent u ondernemer

Wij zijn net als u ook ondernemend. Vacura denkt graag mee en vormt één team met uw

organisatie. Directeur en accountant/adviseur Evert van Asselt: ‘We helpen bij het uitzetten van de koers en het realiseren van plannen. Zo helpen wij ondernemingen succesvol in de groei en ontwikkeling. Dit doen wij op een praktische wijze met behulp van ons online dashboard. Ons motto hierbij is “Samen kom je verder”.

Vanuit onze no-nonsens instelling geven we financieel inzicht in de kern van het bedrijf om groei te realiseren en fiscale voordelen optimaal te benutten. In onze samenwerking ontzorgen

we ondernemers op een breed gebied. Zowel bij financieringen, herstructureringen als ook bij administratieve (personeels)zaken en belastingen. Onze benadering is persoonlijk en ondernemers weten ons goed te bereiken’.

Vacura Accountants & Adviseurs Plantagelaan 22-A, Barneveld t. 0342 70 10 18 e. info@vacura.nl w: www.vacura.nl

BARNEVELD MAGAZINE 17 GEZIN & GEZONDHEID

“Mevrouw den Boon heeft van alle disciplines goede dingen meegenomen”

Eind maart opende het Artrose Instituut Nederland (AIN) haar deuren bij Medifit in het pand. Een half jaar later zijn de eerste resultaten meer dan zicht- en vooral voelbaar. Tijd om in gesprek te gaan met behandelend fysiotherapeut Rik Tigelaar van Medifit (en één van de fysiotherapeuten bij het AIN in Barneveld) en voormalig patiënte Greet den Boon.

In Nederland hebben zo’n 1,5 miljoen mensen last van artrose, ook wel gewrichtsslijtage genoemd. Veelal uit deze chronische aandoening zich door pijn, bewegingsbeperking, stijfheid, zwelling en soms instabiliteit bij de knie, heup en schouder. Vervelende klachten die vaak een inperking van de kwaliteit van leven tot gevolg hebben. Het AIN en Medifit willen gezamenlijk voor deze groep de kwaliteit van leven verhogen zónder operatie.

Hoewel de aandoening met name de groep 50+ treft, zijn er ook heel wat jongere patiënten waarbij artrose voorkomt. “Waar we ons op richten, is het multidisciplinaire aanpak,’ zegt Rik Tigelaar. “In de zorg zijn we goed in eilandjes creëren. Met deze nieuwe aanpak zorgen we er juist voor dat we verschillende behandelingen bundelen en wordt er vanuit diverse invalshoeken naar de oorzaken van artrose gekeken. We combineren fysiotherapie met ergotherapie

Gezamenlijk kunnen we hele goede resultaten behalen waardoor een operatie dan (nog) niet nodig is.”

Dat deze methode werkt, kan Greet den Boon beamen. Zij kwam bij de huisarts met een pijnlijke knie en werd doorgestuurd naar de fysiotherapie. Bij Medifit startte ze met de ‘gewone’ behandeling tot al snel aan het licht kwam dat er artrose achter de pijnklachten schuil ging. Door andere medische redenen was Greet verkeerd gaan lopen en terwijl ze dacht goed bezig te zijn door dagelijks veel te wandelen, kreeg ze meer en meer klachten. Binnen Medifit kreeg ze door de combinatie van consulten bij zowel fysio alsook de sportarts en ergotherapeut, meer inzicht in wat goed wat in haar dagelijkse ritme en dat ze door meer rustmomenten in te bouwen, haar knie minder belast. Bij de diëtist leerde ze dat ze meer eiwitten nodig had om haar spieren sterker te maken. Daarnaast geven de steunzolen die ze via de podotherapeut heeft gekregen, haar meer stabiliteit.

“Mevrouw den Boon heeft van alle disciplines goede dingen meegenomen,” zegt Tigelaar. “Ze is een stuk sterker geworden door de fysiotherapie en de klachten zijn zeer gereduceerd door met name de zooltjes. Het gehele traject heeft zo’n 12 weken geduurd waarbij mevrouw ongeveer twee keer per week behandeld werd.” Greet zelf is erg tevreden over hoe ze opgevangen is door het personeel van het Artrose instituut “De pijn is nu een stuk minder,” zegt ze. “Natuurlijk voel ik het als ik toch nog te veel doe, maar ik weet nu hoe ik het weer kan oplossen.”

Tigelaar zelf is vooral blij als hij terug hoort dat een patiënt de activiteiten die ze

graag willen doen ook weer kunnen doen en daar plezier er uit halen. “Dan is mijn doel geslaagd,” zegt hij. “Net als het rondje wandelen van mevrouw Den Boon. Daar doen we het tenslotte voor.”

Op dit moment komen patiënten op diverse wijze bij AIN/Medifit terecht. ‘Soms gaan mensen letterlijk met het krantenknipsel naar de huisarts,” zegt Tigelaar. “De huisartsen zelf zijn goed op de hoogte gebracht van de behandelingen en verwijzen met regelmaat patiënten door. Verwijzing van huisarts is overigens wel nodig. Wil je meer weten over de behandeling en/of de kosten, kun je contact opnemen met met het Artrose Instituut Nederland of Medifit.

MediFit Barneveld

Wethouder Rebellaan 130, Barneveld t. 0342 – 414 515 e. info@medifit.nl w. www.medifit.nl

BARNEVELD MAGAZINE 19 GEZIN & GEZONDHEID

Ontdek iets nieuws bij AB Midden Nederland

Hoewel AB Midden Nederland actief is binnen negen verschillende sectoren, is deze organisatie ook echt een specialist in banen binnen de technische- en bouwsector. “Het hele jaar door hebben we veel aanbod in de techniek, en nu het najaar weer voor de deur staat blijft er behoefte aan vakmensen binnen de techniek en de bouw. Je hebt de kans om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Je baan kan daardoor heel afwisselend zijn en geen dag hoeft hetzelfde te zijn”, vertelt Laurens van den Berg die als recruiter werkzaam is bij AB Midden Nederland.

AB Midden Nederland biedt naast tijdelijk werk ook veel vaste banen aan. “Zo kunnen wij BBL-ers mooie werkervaring op laten doen en schoolverlaters op weg helpen naar hun eerste werkgever. Je kunt daarbij de sector verkennen door bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Zo kun je ervaring opdoen met verschillende facetten van het werk. Besluit je bij ons aan het werk te gaan, dan zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Bevalt het wederzijds, dan treed je bij ons in vaste dienst. Sommige vakmensen bevalt het zó goed bij onze coöperatie, dat ze soms van jongs af aan al meer dan 25 jaar in dienst zijn bij AB Midden Nederland”, laat Laurens van den Berg enthousiast weten.

Specialiteit

Waar de ene werknemer kiest voor veel afwisseling qua werk zijn er ook medewerkers die kiezen om zich te specialiseren. “Er is binnen onze coöperatie veel ruimte om jezelf te ontwikkelen middels cursussen en opleidingen. Zo blijven je kennis en vaardigheden altijd up to date en blijf je gemotiveerd en professioneel inzetbaar bij onze opdrachtgevers.”

Ervaren

Het is niet zo dat AB Midden Nederland alleen op zoek is naar leerlingen of starters. “Ben je bijvoorbeeld een ervaren techneut of

vrachtwagenchauffeur en zoek je een nieuwe uitdagende werkomgeving, of weet je niet goed of je op je plek zit en wil je graag ervaring opdoen binnen een andere sector, dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren. Zoek je contact met ons, dan kan dat op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld online op onze website solliciteren, maar een mail sturen kan ook. Veel jongeren maken gebruik van whatsapp, een snelle en handige manier waar wij ook gebruik van maken. Natuurlijk kun je ook altijd bij één van onze vestigingen binnenlopen om kennis te maken of te reageren op een vacature die jou aanspreekt.”

Persoonlijk contact

Vanuit de gedachte van een coöperatie werk je samen om tot een goed resultaat te komen. “Bij ons heerst een gemoedelijke, sociale cultuur van hardwerkende en gemotiveerde mensen. Daarbij is persoonlijk contact met onze medewerkers altijd heel belangrijk. We bellen

regelmatig met onze werknemers of bezoeken ze op de werkvloer. We zorgen er daarnaast voor dat het loon op tijd uitbetaald wordt en de administratie op orde is. Bij AB Midden Nederland doen we wat we zeggen. En of je nu vakkracht, zzp’er, flexkracht of BBL leerling bent; ontdek wat AB Midden Nederland je kan bieden en neem contact op”, zegt recruiter Laurens van den Berg uitnodigend. “Bezoek onze website www.abmiddennederland.nl, dan zul je zien dat we een groot en gevarieerd aanbod hebben in mooie banen binnen diverse sectoren.”

AB Midden Nederland

Brede Hoon 12, Houten t. 030-22 92 252 | 06 – 12657814 e. lvdberg@abmiddennederland.nl w. www.abmiddennederland.nl

BARNEVELD MAGAZINE 21 WERKEN IN BARNEVELD

Nu ook kaas bij Arjan Klarenbeek: Groot assortiment WEYDELAND Kaas

Goed nieuws voor de kaasliefhebbers. Klarenbeek Groente en Fruit heeft het toch al rijke assortiment sinds de zomer uitgebreid met WEYDELAND Kaas. Daarmee biedt het team van Arjan Klarenbeek naast groente, fruit, salades, maaltijden en noten, zuivel nu ook overheerlijke kaas.

Arjan Klarenbeek: ,,Wij zijn blij met deze stap. De aanvulling met kaas sluit mooi aan bij het aanbod van speciaalzaken hier aan de Burg. Kuntzelaan. Zeker na het sluiten van de deuren van het kaashuis van Wim Pater VITA NOVA. Nu is het plaatje weer compleet. Voor vlees kunt u terecht bij YOURI Gelderblom, voor het totale AGF-pakket, inclusief kaas, bij ons.” Klarenbeek laat met deze stap ook zien dat de speciaalzaak, die al bijna 20 jaar bestaat, zich voortdurend wil ontwikkelen. Het beste voor de klant.

Winkel aangepast

“We hebben de zaak veranderd. De noten zijn intern verhuisd, de hoek met WEYDELAND Kaas is overzichtelijk ingericht.” Kaas is niet zomaar een product,

daar zit een hele wereld achter, daar moet je echt wel kennis van hebben, weet Arjan: “Daarom heeft ons team een interne opleiding bij Treur Kaas gevolgd. Daarnaast maakt een medewerker van Wim Pater ons verder wegwijs. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee.”

Vele smaken

Arjan Klarenbeek heeft bewust voor Treur Kaas gekozen. De Hollandse kaasspecialist is gevestigd in Woerden, het kaascentrum van Nederland. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 65 jaar en heeft zich in die tijd ontwikkeld tot de specialist in het rijpen en verzorgen van Hollandse kazen. Om liefhebbers goed te voorzien biedt Klarenbeek verschillende smaken van WEYDELAND. Van Hollandse kaas

boerenkaas, geitenkaas, schapenkaas, biologische kaas, buitenlandse kaas tot tapas en wijnen.

Actie

Om iedereen kennis te laten maken met het uitgebreide assortiment WEYDELAND Kazen, is er een smaakvolle actie. Kijk hiervoor naar de advertentie elders in de krant of kijk op de Facebookpagina en Instagram. ,,Wij zijn er klaar voor, je bent van harte welkom om te proeven.”

Klarenbeek Groente en Fruit. Burg. Kuntzelaan 36, 3771 EP Barneveld. t. 0342 - 416 561. e. arjanklarenbeek@gmail.com w. www.klarenbeek.versvooru.nl facebook: arjanklarenbeek

BARNEVELD MAGAZINE 25
B2B

Wij gaan voor een goede bedrijfsauto tegen een nette prijs

‘Ondernemers klein of groot helpen met de invulling van hun zoektocht naar de beste bedrijfswagen oplossing’ dat is de passie van Albert Meeuwisz, eigenaar van Dutch Vans. Met een voorraad van zo’n 500 gebruikte en nieuwe bestelauto’s en alles wat daar bij komt, kunnen wij eigenlijk elke vraag wel invullen. En met Actionlease als partner kan ook voor financial lease een goede oplossing geboden worden.

Letterlijk opgegroeid tussen de auto’s, besloot Albert Meeuwisz tien jaar geleden een eigen bedrijf te starten in gebruikte bestelauto’s voor de zakelijke markt. Een goede keuze zo bleek. Inmiddels heeft het bedrijf zo’n 20 medewerkers en is maar liefst 26.000 meter groot en vinden dagelijks vele bestelauto’s hun weg naar tevreden klanten. Daarbij heeft Dutch Vans een landelijke dekking en worden de bedrijfswagens zelfs kant en klaar door middel van eigen transport bij de klant thuisbezorgd.

Het geheim van hun succes zit volgens Albert Meeuwisz in Dutch Vans als team en de transparante werkwijze. ‘Wij zijn duidelijk en houden niet van loze beloftes maar van een zo goed mogelijke afdekking van risico’s. Dat doen we vooral door vooraf met kwaliteit bezig te zijn en helder te communiceren. Daarmee voorkom je veel ruis. Als zakelijke klant ben je niet op zoek naar een auto maar een oplossing om je werk goed te kunnen doen en wil je dus ook bedrijfszekerheid. Privé kun je, als je auto niet start, tante Annie bellen dat je niet vandaag maar volgende week op de koffie komt. Als bedrijf wil je je beloftes aan je klanten gewoon nakomen’ legt hij uit. ‘Dan moet die keuken bijvoorbeeld, gewoon geïnstalleerd worden. Daarbij gaan wij voor maatwerk, een goede auto voor een nette prijs.’

Onestop shopping

Daarnaast biedt Dutch Vans onestop shopping, dat wil zeggen dat je niet alleen de auto zelf kunt vinden, maar dat deze ook naar jouw wensen aangepast kan worden. Denk aan carrosseriebouw, belettering, bedrijfswageninrichting of tuning, want of je nu een imperiaal, zwaai- of flitslampen of trekhaak wilt, een aanpassing

van laadgewicht, een mobiele werkplaats, stellingkasten of een omvormer naar 220v, het kan geregeld worden. Heeft de gekozen auto net iets te weinig vermogen om goed mee te komen in het verkeer, dan adviseren ze je ook graag over van het aanpassen van het vermogen (tuning).

Voor belettering brengen ze je met de juiste partij in gesprek en wordt alles voor

je gecoördineerd. Zo krijg je aan het eind je nieuwe bedrijfsauto voorzien van uw logo in full-color of een complete “wrapping” netjes voor de deur. Wat ons echt energie geeft is de positieve vibe in ons bedrijf door een enthousiast team en dagelijks terugkerende klanten omdat ze zo prettig en goed geholpen zijn. Dat ze gebruikte auto’s verkopen is de eigenaar zich terdege bewust. ‘Gebruikte spullen kunnen elke dag stuk gaan en dat wil je natuurlijk niet horen als je geld uit geeft,’ legt hij uit. ‘Wij beseffen maar al te goed dat een auto onderhevig is aan slijtage en daarom is helpen op een doordachte en reële manier dan ook heel belangrijk. Dat hoort er voor ons gewoon bij.’

DUTCH Vans

BARNEVELD MAGAZINE 27 B2B
Mercuriusweg 41, Barneveld t. 0342 765 557 e. info@dutchvans.com w. www.dutchvans.com

Wat komt er kijken bij een mantelzorgwoning?

De mantelzorgwoning neemt toe in populariteit. Steeds meer ouderen kiezen ervoor om door hun kinderen (of andere bekenden) verzorgd te worden, in plaats van te worden opgenomen in een verzorgings- of verpleeginstelling.

Een reden voor deze verandering is dat de vereisten om in een dergelijke instelling te worden opgenomen strenger zijn geworden. Daarnaast is sinds een aantal jaar de rekenmethode voor het bepalen van de eigen bijdrage gewijzigd. Het eigen vermogen dat een oudere heeft, telt zwaarder mee bij het berekenen van de maandelijks verschuldigde bijdrage, welke bijdrage inmiddels kan oplopen tot ruim € 2.500,00 per maand.

Het verlenen van mantelzorg kan een mooi alternatief zijn. Maar kun je zomaar je ouders in huis nemen of in een chalet op het erf onderbrengen? Er zijn verschillende aspecten waarmee rekening moet worden gehouden.

Allereerst moet natuurlijk worden gekeken naar de huisvesting zelf. Gedacht kan worden aan het ombouwen van een bestaand gedeelte van het huis, aan het plaatsen van een aanbouw of plaatsen van een kant-en-klare woonunit. Onder voorwaarden kan een mantelzorgwoning vergunningsvrij worden gerealiseerd. Aan te raden is dit van te voren na te vragen bij de gemeente.

Behalve de woning zelf zijn er nog tal van andere aspecten waar rekening mee gehouden dient te worden, te beginnen met de gevolgen voor de hypotheekschuld van de kinderen. Zo dient er, als er een hypotheek op het perceel gevestigd is waar de mantelzorgwoning wordt geplaatst, toestemming aan de bank te worden gevraagd. Van de bank mag je immers niet zomaar verhuren of een gedeelte van je perceel aan iemand anders in gebruik geven.

Een volgend aandachtspunt betreft de eigendom van de mantelzorgwoning.

In de meeste gevallen wordt een mantelzorgwoning juridisch als een onroerende zaak beschouwd. Dit heeft tot gevolg dat de woning door natrekking automatisch eigendom wordt van de grondeigenaar, en dus van de kinderen. Als de ouders de woning hebben bekostigd, kan dat een zeer ongewenst gevolg zijn.

Om te voorkomen dat de woning eigendom wordt van de kinderen, kan door de notaris bijvoorbeeld een opstalrecht op de grond worden gevestigd. Op deze manier blijft de woning in alle gevallen eigendom van de ouders en kunnen alle bijbehorende voorwaarden in een notariële akte worden vastgelegd.

Bijvoorbeeld de vraag voor wiens rekening de sloopkosten bij het einde van de mantelzorgsituatie zullen komen.

Uiteraard dient er ook overlegd te worden of de ouders aan de mantelzorger een vergoeding betalen, zoals huur of een vergoeding voor de verleende zorg. Zijn er nog andere kinderen, dan zal er over nagedacht moeten worden hoe de situatie uitpakt jegens hen.

Dangremond notariskantoor heeft inmiddels ruime ervaring met de juridische vragen die spelen bij mantelzorg. Mocht u meer informatie wensen omtrent het onderwerp, of advies wensen in uw specifieke situatie dan kunt u contact opnemen met Dangremond notariskantoor.

Dangremond Notariskantoor Kapteynstraat 15, Barneveld t. 0342 - 40 4580 w. www.denotaris.info

mr. E. (Evelien) de Vries-Schimmel, kandidaat-notaris.

BARNEVELD MAGAZINE 31 GEZIN & GEZONDHEID

‘Met een mantelzorgwoning behouden we onze zelfstandigheid’

Sfeervol, ruim opgezet, vrijstaand én alles gelijkvloers. De woning van echtpaar De Boer in Kootwijkerbroek is met recht een pareltje te noemen. Ze wonen hier sinds mei dit jaar en genieten met volle teugen. Hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen in deze huidige huizenmarkt? Je zou het misschien niet denken, maar het betreft een mantelzorgwoning, die op het erf van hun dochter en schoonzoon is geplaatst. “Een mogelijkheid waaraan helaas nog te weinig ouderen en zorgbehoevenden denken.”

BARNEVELD MAGAZINE32

In de nog koele ochtend van deze warme zomer zitten Marie en Ron* (beide 65-plusser) buiten onder hun overkapping te genieten van een kop koffie als dochter Sharon* langskomt. Ze brengt verse eieren en maakt even een praatje, voordat ze wegfietst met haar oudste zoon naar school. Dat ze hier zo samen zitten, hadden ze een jaar geleden nog niet kunnen bedenken. Niet dat Sharon er niet op had gehoopt. “Het is fijn om ze dichtbij te hebben. Nu hoef ik de zorg niet te plannen, maar gaat het op in de dag. Dat is veel minder belastend. Bovendien werkt het twee kanten op. Als ik even omhoog zit met de kinderen, is er altijd een oppas dichtbij. Zo helpen we elkaar.”

Ideale oplossing

Mantelzorgen kost veel tijd en energie, mede door de reistijd. De hulpbehoevende in huis nemen gaat ten koste van de privacy en vaak is hiervoor ook geen ruimte. Een mantelzorgwoning is dan de ideale oplossing. Er komt geen reizen te pas en de zorgbehoevende kan zelfstandig blijven wonen. Bovendien vindt de zorg in een vertrouwde omgeving plaats. Hoe fijn is dat? Toch blijkt in de praktijk dat veel zorgbehoevenden pas laat aan deze stap willen denken.

TOP Totaal in Kootwijkerbroek bouwt mantelzorgwoningen op maat en begeleidt klanten in dit traject. “Van het eerste idee tot de productie en van het transport tot de plaatsing van de mantelzorgwoning. Ook als zorgwensen veranderen en de mantelzorgwoning aangepast moet worden, staan we klaar om te helpen. Doordat we alles in eigen hand houden, kunnen we snel schakelen”, vertelt verkoopadviseur Lammert Haverkamp. “Elke woning maken we volledig op maat en voeren we uit volgens de specifieke zorgwensen. Vrijwel elke aanpassing is mogelijk. Van een ruime entree met plaats voor een scootmobiel tot een badkamer, die rolstoeltoegankelijk is. Maar ook in stijl zijn er volop opties.”

Geen caravan

“Onze mantelzorgwoningen zijn volledige woningen, die voldoen aan alle eisen. Ze zijn duurzaam, energiezuinig of zelfs energieneutraal en onderhoudsarm. Dus is het een waardevast product.”

Een mantelzorgwoning van TOP Totaal is dus bepaald geen caravan, die achterin een tuin wordt gedrukt. Een opvatting die helaas nog te veel mensen hebben van een mantelzorgwoning, vertelt Lammert, die het belangrijk vindt om de misvattingen weg te nemen. “Een mantelzorgwoning levert zoveel op. Om kennis te maken met die voordelen, kun je dan ook altijd bij ons de woningen bekijken. Als je erdoorheen loopt, ervaar je pas echt hoe het is.” Ook werkt TOP met ambassadeurs. “Zij wonen al in een zorgwoning en openen hun deuren voor mensen die oprecht geïnteresseerd zijn. Je kunt zien hoe de woning is als het bewoond is, vragen stellen en ervaringen gedeeld krijgen. Dat voegt veel toe.”

Ervaringen delen

Dat de ambassadeurs van toegevoegde waarde zijn, blijkt wel als Ron en Marie hun deuren openen. Je wordt verrast door hoe ruimtelijk de woning aanvoelt. Het oogt luxe, sfeervol, onderhoudsvriendelijk en is van alle gemakken voorzien. Het echtpaar snapt het terughoudende gevoel als geen ander. “Ook wij hadden geen goed beeld van een mantelzorgwoning.” Marie heeft last van artrose en Ron is ook niet meer de oude sinds een vervelend bedrijfsongeval. “We woonden in een mooi huis in Twente en onze enige dochter met haar gezin in Kootwijkerbroek. Sharon noemde de optie van de mantelzorgwoning al, alleen zagen wij het niet zitten. Zo ver waren we toch nog niet?” Tot een verdrietig voorval zich voordeed. De negentigjarige moeder van Marie woonde zelfstandig en was gevallen. “Het duurde veel te lang, voordat iemand hierachter kwam en ze hulp kreeg. Dat schudde ons wakker. Waarom zouden we wachten tot het te laat is?”

Op de bonnefooi ging het stel kijken bij TOP Totaal. Ze werden op slag verliefd op deze woning. “Na een leuk adviesgesprek met Lammert deden we nog wat aanpassingen, waaronder de schuifdeuren en een Quooker in de keuken. Later kwam er nog een overkapping bij en een kleine aanbouw als schuur.”

In mei is de mantelzorgwoning op het erf geplaatst van hun dochter en schoonzoon. “We wonen hier met veel plezier. Het is echt een volwaardig huis en geen recreatiewoning. Onze dochter helpt waar het kan en doordat het zo dichtbij is, ontlast het haar ook. Daarbij genieten wij ervan om onze kleinkinderen te zien opgroeien.” Door de situering van de mantelzorgwoning behouden ze bovendien hun privacy. “We zien en horen elkaar alleen wanneer we daarvoor kiezen, wel zo prettig”, zegt Ron lachend.

Zelfstandigheid behouden

Als ze terugblikken op het afgelopen jaar, zijn ze niets dan positief. “De vergunningsaanvraag bij de gemeente Barneveld verliep soepel. TOP Totaal dacht goed mee en begeleidde ons in dit persoonlijke proces. Ze leven mee en snappen het gevoel. Dat vertalen ze in een waardige woning. Ook als er na oplevering nog iets was, schakelden ze snel. Zo hebben we later bijvoorbeeld nog horren laten plaatsen. Dat is allemaal geen probleem. Het is een heel proces, waarin je voor je gevoel toch een stuk onafhankelijkheid inlevert, maar wat ziet de praktijk er anders uit. Je blijft nu juist zelfstandig en voor een veel langere tijd. We hadden dit veel eerder moeten doen.”

*Op verzoek zijn de namen van de geïnterviewden gefingeerd. De echte namen zijn bekend bij de redactie.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een mantelzorgwoning? Loop dan gerust eens vrijblijvend binnen bij de mantelzorgwoningen van TOP Totaal.

TOP Totaal B.V.

Grote Muntweg 5, Kootwijkerbroek t. 0342 – 44 30 16 e. info@toptotaal.nl w. www.toptotaal.nl

BARNEVELD MAGAZINE 33 WONEN

Slaapspecialist de Bedweter marktleider in merknamen matrassen en boxsprings

Al ruim 30 jaar mag de Bedweter zichzelf op het gebied van slapen dé specialist van de regio Midden-Nederland noemen. Sinds de lancering van de website www.sleepfast.nl in 2019, én de opening van een gloednieuw pand in het Alexandrium in Rotterdam, is het familiebedrijf in rap tempo uitgegroeid tot de grootste speler op de markt van merknamen matrassen en boxsprings. Met de realisatie van een mega-magazijn langs de A28 bij Nijkerk medio maart van 2023, bouwt de slaapgigant verder aan een toekomst in de beddenbranche. We spreken mede-eigenaar Alex Wolfswinkel en bedrijfsleider Ruud Vos.

‘Mijn ouders zijn in 1992 voor zichzelf begonnen met de opening van de Bedweter’, zo begint Alex zijn verhaal. ‘Ook zijn we inmiddels 18 jaar eigenaar van beddenspeciaalzaak de Slaapmaker in Huizen. In de loop der jaren hebben we een enorm trouwe klantenkring opgebouwd, waarvoor we uiteraard erg dankbaar zijn. Ik denk dat we de mensen aan ons hebben kunnen binden, doordat we goede service combineren met snelle leveringen en uitstekende (omruil)garanties.’

Zo verzekert de Bedweter zijn klanten dat ze buiten de gebruikelijke omruilgaranties van fabrikanten, er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de klant uiteindelijk lekker slaapt, samengevat in het woord ‘slaapgarantie’. ‘Soms moet je net even een stapje harder lopen’, zegt Ruud. ‘Als je goede afspraken maakt met leveranciers, heb je de ruimte om wat flexibeler te zijn. Dit onderscheidt een speciaalzaak van de grote ketens.’

Door gebruik te maken van opslag in een groot magazijn in (momenteel) Amersfoort, kunnen snelle leveringen van matrassen, bedbodems, -textiel en zelfs complete boxsprings gegarandeerd worden. Alex: ‘Momenteel hebben we ruim 2000 matrassen van vooraanstaande merken als M-line, Pullman en Tempur op voorraad liggen. Ook op een complete boxspring van Viking zit geen levertijd. Dit is écht uniek in het midden- en hoge segment. Zodra de realisatie van het nieuwe magazijn in Nijkerk een feit is, kunnen we ruim het viervoudige aan voorraad kwijt. Het voordeel van groot inkopen is dat je naast de korte levertijden, producten ook voor een scherpe prijs kan aanbieden. Gecombineerd met goede service hebben we bij zowel onze fysieke winkels als online gemerkt dat dit erg prettig werkt.’

‘Daarnaast is het aan ons de taak om in deze veranderende markt ervoor te zorgen dat we nog steeds dezelfde persoonlijke benadering en service kunnen garanderen als 30 jaar geleden’ , zo vult Ruud aan. De positieve reacties via onze website zijn behalve een groot compliment, hét bewijs dat we op de

goede weg zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al ruim een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen.’

Bedweter

Dorpsstraat 63, Lunteren t. 0318 - 486007 e. info@bedweter.nl w. www.bedweter.nl

BARNEVELD MAGAZINE 35 WONEN

“Je hebt mazzel als je een vakman als Marco in kunt huren!”

Marco Parket is sinds 2015 een begrip in Barneveld en omstreken. Eigenaar Marco van Diermen werkte al op zijn 17e in een parketfabriek en is inmiddels zo’n dertig jaar een vakman pur sang. Hij wordt enorm blij van tevreden klanten en dat zijn er een heleboel. Een van zijn klanten, Guy Plijnaar, vertelt graag over zijn positieve ervaringen met Marco.

“Mijn vriendin en ik hebben een tijdje geleden een bestaand huis gekocht waar het een en ander aan moest gebeuren”, zegt Guy. “Nieuwe keuken, openslaande deuren, nieuwe vloeren door het hele huis en de trap had een opknapbeurt nodig. Mijn zus had haar vloer door Marco van Diermen laten leggen en zij was erg tevreden. Het is een hele investering, dus we wilden wel een vakman inhuren. Iemand die zijn afspraken nakomt en betrouwbaar is. We hebben een keer een nare ervaring gehad met een schilder en dan weet je dat het ook mis kan gaan. Marco Parket werkt met een keurmerk en Algemene Voorwaarden. Dat geeft vertrouwen.”

In de woonkamer heeft Marco een eikenhouten vloer met visgraatpatroon gelegd. “We hadden een foto gezien op Pinterest van een hele mooie donkere vloer. Het was best lastig om de juiste plank te vinden. Marco heeft een kleurwaaier, maar daar zat de goede kleur niet tussen. Toen is hij langs de leverancier gegaan en vond een dubbelgerookte plank die helemaal naar onze smaak was. De moeite die hij daarvoor gedaan heeft was top! Marco is erg flexibel en denkt met je mee, bijvoorbeeld over de grootte van de planken.”

De vloeren liggen liggen er naar tevredenheid strak en netjes in. Daarnaast is Marco een hele prettige persoon om tijdens een verbouwing in huis te hebben, vindt Guy. “Dat was niet alleen fijn voor ons, maar ook voor de andere werklui. Even ruimte voor elkaar maken, elkaar helpen; dat zorgt voor een goede sfeer. En hij liet alles altijd netjes achter na een werkdag.”

Toen alle vloeren gelegd waren, kreeg het stel lekkage in de keuken. Er moest een paar vierkante meter uitgehaald worden

verschil. Tussen al zijn andere opdrachten door maakte hij tijd voor ons om dat te doen. Ook werd alles met de verzekering goed afgerond. Kortom: je hebt mazzel als je Marco kunt inhuren!”

Bijzondere wensen Guy en zijn vriendin wisten precies wat ze voor vloer wilden. Het ging om een bijzondere kleur, die niet standaard in het assortiment van Marco Parket zit. Maar Marco heeft er alles aan gedaan om de juiste plank te vinden. Voor hem is een tevreden klant het allerbelangrijkste en hij zet daarvoor altijd dat stapje extra. Leg dus gerust je wensen voor, hoe apart of bijzonder die ook zijn. Marco doet graag zijn best om jouw droomvloer te realiseren.

Er is steeds meer mogelijk op het gebied van parketvloeren. Zo kun je een vloer bijvoorbeeld laten borstelen. Door het zachte hout tussen de nerven weg te borstelen krijg je een vloer met een hele duidelijke houttekening. Dat levert een stoere, doorleefde uitstraling op. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een visgraatvloer te borstelen.

Wil je weten of jouw wensen haalbaar zijn? Neem dan gerust contact met Marco op!

Marco Parket

Tollenstraat 2, 3771 ZK Barneveld Tel. 06 – 51 95 28 27 info@marcoparket.nl www.marcoparket.nl

BARNEVELD MAGAZINE 37 WONEN

Van Ginkel Keukens: Eindeloos veel mogelijkheden

Op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober bruisde het van gezelligheid en sfeer bij het wijnweekend georganiseerd door Van Ginkel Keukens.

John van Ginkel, eigenaar: “Tijdens het wijnweekend was iedereen welkom om te genieten van hapjes, een wijnproeverij en gerechten gemaakt door topkoks. Natuurlijk was er ook de mogelijkheid om goede restant keukenapparatuur te kopen voor zeer scherpe prijzen!

Vakmanschap en passie

Al ruim 60 jaar is Van Ginkel Keukens een begrip voor hoogstaande keukens en buitengewoon vakmanschap. Maar dat is het niet alleen… Het is overgoten met dagelijks plezier en voortdurende passie. En die uitstraling ziet u terug in het

gehele keukenbedrijf. Van ontvangst in de showroom tot aan het opleveren van uw maatwerk droomkeuken.

Eersteklas keukens

In de showroom aan de Marconistraat in Barneveld treft u eersteklas keukens aan.

BARNEVELD MAGAZINE38

Personeel gezocht!

Van Ginkel Keukens is op zoek naar volleerde enthousiaste monteurs! Interesse? Neem gerust contact met ons op.

John van Ginkel: “Stuk voor stuk ontworpen door onze eigen vakmensen die allemaal over creativiteit en een stukje gezonde bedrijfstrots beschikken. Met elkaar gaan we voor één doel, namelijk dat onze klanten maximaal kookplezier in hun keuken ervaren. Of het nu gaat om een landelijke, industriële, moderne, robuuste of luxe keuken. Het is bij ons te vinden.”

Eindeloos veel mogelijkheden

In de wereld van keukens zijn de mogelijkheden eindeloos. Niet alleen wat betreft de apparatuur en energiebesparing, maar ook als het gaat om stijl en kleur. “Wat we zien is dat de keuken echt een onderdeel is van het gehele interieur en ook dusdanig veel aandacht krijgt. De donkere kleuren verdwijnen langzaamaan. Daarvoor in de plaats komen lichte en zachte kleuren terug.

Aardetinten combineren we met goud, maar we plaatsen ook keukens waarbij de kleur van de keuken nagenoeg hetzelfde is als die van het aanrechtblad; ton sur ton. En marmer blijft uiteraard nog altijd goed scoren! Wat de klant ook kiest: alles van Van Ginkel Keukens heeft een luxe uitstraling”

Workshops in demokeuken

Bij Van Ginkel Keukens koopt u niet alleen keukens, u beleeft ook hoe het is om in een compleet ingerichte keuken te koken.

“In onze demokeuken laten we onze klanten zien en proeven wat er mogelijk is met de fantastische en innovatieve keukenapparatuur van tegenwoordig.”

Klanten en geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de meest uiteenlopende workshops, geleid door een professionele kok.

Van A-Z ontzorgen

Het ontzorgen van klanten doet Van Ginkel Keukens van A-Z. John: “De oude keuken wordt eruit gehaald, puin geruimd en onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat iedere keuken op en top wordt geleverd.

Zijn er onverhoopt problemen? Dan worden deze adequaat opgelost. Door continu scherp naar je bedrijf te kijken en áltijd op zoek te zijn naar innovatie en optimalisatie kun je als bedrijf iets neerzetten. Van Ginkel Keukens is sterk van projecten tot aan luxe (woon) keukens.”

Van Ginkel Keukens

Marconistraat 8, Barneveld t. 0342 - 412 501 e. info@vanginkelkeukens.nl w. www.vanginkelkeukens.nl

BARNEVELD MAGAZINE 39

Eigenstijl Wonen creëert uniek totaalplaatje in uw woning

Wie op zoek is naar unieke interieuritems is bij Eigenstijl Wonen bij het goede adres. Dé woonwinkel van Midden-Nederland maakt van uw huis een thuis. Wilma van Ginkel, eigenaresse: “Het liefst combineren we verschillende stijlen zodat de inrichting uniek en persoonlijk wordt. Overigens, klanten kunnen ook bij ons terecht voor losse items die zorgen voor de exclusieve finishing touch.”

BARNEVELD MAGAZINE40

Woonwensen vertalen naar een uniek totaalplaatje. Dat is waar de interieurstylisten van Eigenstijl Wonen warm voor lopen. “In onze showroom aan de Wattstraat in Barneveld vinden klanten maar liefst meer dan 8.000 woonitems. Daarbij valt te denken aan meubels, lampen en woonaccessoires. Tegenwoordig bieden we ook het prachtige Arte behang aan. Behang dat het interieur een luxe uitstraling geeft.”

Trends in interieur

Op de vraag welke trends Wilma ziet, vertelt ze het volgende: “Goud gaat echt doorzetten. Vaak gecombineerd met donkerblauw. Iets wat een

kussens, kaarsen en lampenkappen een heel andere sfeer. En daar helpen wij onze klanten graag bij!”

Goed advies

Een droominterieur begint bij goed advies. Wilma kan het niet genoeg benadrukken: “Het allerbelangrijkste daarbij is luisteren naar de klant. Samen met de klant lopen we door de sfeervolle showroom, waarin hele sfeerkamers zijn ingericht. We kijken wat hem of haar aanspreekt en geven dan graag advies om samen te komen tot het juiste interieur. Onze kracht ligt in het combineren van verschillende stijlen terwijl de eenheid in de woning behouden blijft.”

Nederlandse merken

De enthousiaste eigenaresse is zelf gecharmeerd van Nederlandse merken.

“Het mooie vind ik dat we daardoor echt maatwerk van eigen bodem kunnen bieden. We hebben bijvoorbeeld banken van Zizeau.

Bij deze banken zie je dat vakmanschap en design elkaar ontmoeten. De banken zijn geheel naar eigen inzicht samen te stellen.

Prachtig! Verder hebben we ook merken als Duran, Keijser & Co, Layered by Adje en high end verlichting van Leclercq & Bouwman en Maretti.”

Woonaccessoires

Niet alleen voor een compleet interieur of interieuritems kunnen klanten bij Eigenstijl Wonen terecht. “We hebben ook een groot aanbod aan leuke woonaccessoires en cadeau-items voor iedere portemonnee.

prachtige combinatie is en blijft. Goud straalt warmte en klasse uit en geeft een interieur net dat beetje extra wat het soms nodig heeft. Het kan bij alle woonstijlen worden gecombineerd. Met goud laat je ieder huis stralen! Verder zien we ook veel aardetinten. Een rustig interieur in de basis waarin gemakkelijk kleur toegevoegd wordt. Zo creëer je relatief eenvoudig met

Het leuke is dat we ook op dit vlak altijd op zoek gaan naar unieke dingen.” Alles is ook verkrijgbaar in de webshop van Eigenstijl Wonen.

Afspraak maken?

Klanten die hun woning ook eigentijds en naar hun eigen woonwensen willen inrichten adviseert Wilma om een afspraak te maken.

“Zo zijn zij ervan verzekerd dat we hen uitgebreid kunnen helpen bij een (totaal) interieuradvies op maat.”

Eigenstijl Wonen

Wattstraat 2, Barneveld t. 0342-414021 e. info@eigenstijlwonen.nl w. www.eigenstijlwonen.nl

BARNEVELD MAGAZINE 41 WONEN

Een kast op maat creëert ruimte in elke ruimte

Niet iedereen heeft de mogelijkheid voor een inloopkast in huis en soms is het woekeren met de ruimte in je slaapkamer. Verbouwen dat zal ook niet altijd een optie zijn, dus dan ga je op zoek naar een oplossing op maat. Bij Elkekastopmaat.nl uit Barneveld hoef je niet lang te zoeken, want met een kast op maat is de oplossing voor ruimtegebrek in je slaapkamer snel gevonden.

“Door een kast met draaideuren of schuifdeurkasten op maat te maken heb je ineens verrassend meer praktische ruimte in je slaapkamer ter beschikking”, legt medewerker en adviseur Evelien Rikkers-van Wolfswinkel van het Barneveldse bedrijf uit.

Werkwijze

“We nemen voor elke klant ruim de tijd, om alle wensen goed in kaart te brengen. Doordat er bij ons op maat gewerkt wordt kunnen we eigenlijk in elke situatie of ruimte opberg- en kastruimte realiseren.” Daarbij is de keuze haast onbeperkt. Er kan in elke kleur gespoten worden of er kan een keuze gemaakt worden uit de vele unikleuren of decorplaten. Op dit ogenblik is het eiken latjes effect heel populair. Dit is zowel in verschillende lichte en donkere kleuren te oliën.

Vraag naar draaideurkasten

Nadat jaren de schuifdeurkast zeer populair was zien ze bij Elkekastopmaat.nl dat nu de draaideurkast een veelgevraagde variant is. Een draaideurkast heeft geen onderen bovenrail en in tegenstelling tot een schuifdeurkast verspringen de deuren niet. Dat geeft een draaideurkast een strakkere uitstraling. Met name voor situaties waar weinig ruimte is blijft een schuifdeurkast bijzonder handig omdat er geen ruimte vóór de kast nodig is voor draaiende deuren.

Kom kijken

Heb je een speciale wens voor een kast op maat, loop dan binnen bij de specialisten van Elkekastopmaat.nl. Want naast schuif- en draaideurkasten maken ze in Barneveld ook garderobekasten, wandmeubels, boekenkasten, ensuite deuren en inloopkasten. Alles natuurlijk precies op maat. Veel mensen zoeken eerst online wat de mogelijkheden zijn. “Maar het is echt aan te raden dat je hier zelf komt kijken voelen en ervaren welke verschillende soorten kasten, indelingen en materialen er allemaal zijn”, geeft Evelien alvast een goed advies.

Eigen vakwerk

Elkekastopmaat.nl heeft het proces volledig in eigen hand. “We hebben geïnvesteerd in de modernste machines en ervaren vakmensen, zodat we het complete proces van ontwerp, productie en montage van maatwerkkasten in eigen beheer kunnen uitvoeren. “We kunnen voor elke ruimte precisiewerk leveren, of het nu gaat om de zolder, bijkeuken, woonkamer of slaapkamer, opbergruimte kun je nooit teveel hebben.”

Plaatsing

Heeft het idee van de klant vorm gekregen dan kan de adviseur in de showroom laten zien wat daar het beste bij past.

“Je kunt natuurlijk de kast precies zo indelen als je zelf wilt met een hanggedeelte en legplanken of lades. Is de keuze gemaakt dan wordt op locatie alles gemeten en wordt er een definitieve 3D tekening gemaakt. Door zoveel mogelijk in onze werkplaats voor te bereiden zorgen we ervoor dat de klant zo min mogelijk ongemak ondervindt van de plaatsing. Het uiteindelijke resultaat zal een combinatie van praktisch, comfortabel en mooi zijn. “Bij ons investeer je in woonkwaliteit, zodat je er jarenlang plezier van hebt.” Bij Elkekastopmaat.nl zijn ze nog op zoek naar een voorman kastenmonteur. Interesse of wil je graag meer informatie? Bel, app of mail Lisa! 06-16 10 57 37lisa@elkekastopmaat.nl

Elkekastopmaat.nl B.V. Bellstraat 20, Barneveld t. 0342 - 423 404 e. verkoop@elkekastopmaat.nl w. www.elkekastopmaat.nl

BARNEVELD MAGAZINE 45 WONEN

Bij NDR Keukens geven kwaliteit, ervaring en kennis de doorslag

Het is in de keukenbranche een uitdaging om onderscheidend te zijn. “Zeker omdat we ons momenteel in keukenland in een hectische tijd bevinden”, vertelt Marjan de Rooij medewerker van NDR Keukens uit Lunteren.

Wil je een nieuwe keuken aanschaffen, dan verloopt de zoektocht voor veel mensen eerst via internet. Het gigantische aanbod wat dan naar voren komt, schrikt veel potentiële kopers enorm af. Bovendien zijn lange levertijden tegenwoordig geen uitzondering meer. Die leveringen vormen soms een grote uitdaging met name op het gebied van apparatuur. Gelukkig komen ze bij NDR Keukens altijd tot een goede oplossing.

Ontzorgen

Bij NDR Keukens denken ze namelijk graag in oplossingen voor de klant. “Wij blijven ons focussen op het maken van fraaie ontwerpen met ‘anders dan anders’ oplossingen.

Maatwerk is hierbij de kern van onze gedachtengang. We zoeken naar de perfecte symbiose tussen gebruiksgemak en design. We trekken dit ook door naar de rest van de woning. Denk hierbij aan de bijkeuken, een mooi wandmeubel, roomdivider of andere interieuroplossingen.”

Hoogwaardig

NDR Keukens werkt alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen en apparatuur van bijvoorbeeld Miele, Siemens of Gaggenau. Ook een Quooker of wijnklimaatkast komt steeds vaker in een keuken voor. NDR Keukens is geen grote keten maar een klein bedrijf wat zich richt op de persoonlijke aanpak en het

begeleiden en adviseren van de klant naar een passende oplossing.

Trends

“Als trend zien we dat natuurlijke materialen de boventoon voeren. Echt natuursteen werkbladen, diverse houtsoorten en metaallakken zijn enkele voorbeelden. Hiermee gaat NDR Keukens graag buiten de gebaande paden. Het levert daarom voor elke klant een unieke inrichting van keuken en interieur op.”

NDR Keukens

Dorpsstraat 199, Lunteren t. 0318 486 656 w. www.ndrkeukens.nl

BARNEVELD MAGAZINE 47 WONEN

Veldhuizen Woninginrichting: al ruim 45 jaar ‘thuis in wonen’

Al meer dan 45 jaar ‘thuis in wonen’. Zo luidt de slogan van Veldhuizen Woninginrichting in Lunteren. In de ruime winkel aan de Dorpsstraat kunnen klanten inspiratie opdoen. Corrie Veldhuizen: “We hebben verschillende sfeerkamers ingericht zodat mensen zich goed kunnen oriënteren. De sfeerkamers zijn verschillend qua uitstraling; modern, klassiek, rustiek, landelijk of een combinatie hiervan.”

Veldhuizen Woninginrichting is een familiebedrijf. Johan en Corrie Veldhuizen zijn de tweede generatie die zich met hart en ziel inzetten voor de woonzaak. “Onze visie is dan ook al jarenlang hetzelfde: mensen blij maken met een mooie inrichting van hun woning.”

Ieder mens, maar ook ieder huis is anders. “Dat klopt! Daarom luisteren we goed naar de wensen van onze klanten. Ongeacht smaak of leeftijd. Persoonlijk contact is zeker ook in ons vak essentieel. En dat maakt het ook zo leuk! En natuurlijk de prachtige collectie …!”

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Veldhuizen Woninginrichting biedt een totaalpakket. “Mensen kunnen bij ons terecht voor meubels, stoffering, vloeren en raamdecoratie. Daarbij hanteren we een goede prijs-kwaliteitverhouding.”

Die kwaliteit is terug te zien in onder meer de meubels. Johan: “Onze meubels zijn grotendeels afkomstig van Nederlandse leveranciers. Maar we zijn ook enthousiast als het gaat over stoffering. Een tapijt,

traploper, visgraat pvc-vloer of zacht karpet in de gewenste vorm of afmeting maakt een woning af! Voor raamdecoratie zoals houten jaloezieën of gordijnen in rijke stoffen zijn mensen bij ons aan het juiste adres.”

Verbouwing

Enkele jaren geleden heeft de bovenverdieping van de winkel al een metamorfose ondergaan. Onlangs is de benedenverdieping deels verbouwd. “In de sfeerkamers hebben we uiting gegeven aan verschillende woonstijlen. Zo bedienen we een breed publiek en hebben mensen echt een beeld bij een geheel.”

Trends

Organische vormen zijn nog steeds een trend. “Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ovale eettafel of een hoekbank met ronde vormen. Natureltinten gecombineerd met warme kleuren zoals terra en goud geven het interieur een warme uitstraling. Dit maakt een huis tot een thuis.”

Service

“We leveren het complete plaatje”, aldus Johan. “We meten vloeren in, leggen deze zelf, bezorgen meubels en verzorgen de montage. Wanneer mensen bijvoorbeeld een nieuwe woning hebben gekocht, komt er veel bij kijken. Wij denken graag met de mensen mee over de inrichting, soms al in een vroeg stadium in verband met een geplande verbouwing. Hierbij komen vaak aandachtspunten aan de orde, waarmee tijdens de verbouwing rekening kan worden gehouden. Zo voorkom je dat er onnodig kosten worden gemaakt.”

Extra service is de parkeergelegenheid. “Met een parkeerschijf kunnen klanten voor de deur parkeren. En… de koffie staat altijd klaar!”

Veldhuizen Woninginrichting

Dorpsstraat 120, Lunteren t. 0318 - 48 30 58 e. info@veldhuizenwonen.nl w. www.veldhuizenwonen.nl

49 WONEN
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.