Page 1

7

Preverjene naravne rešitve

• Obvladajte kandido, preden ona obvlada vas • Uravnajte ščitnico in rešili boste 100 težav hkrati • Konec zgage in ostalih želodčnih težav • Adijo prehladi • Resnice in zmote o soncu

Več o tem, kje lahko kupite ostale priročnike, lahko preberete na spletnem portalu www.zazdravje.net in v spletni knjigarni www.shop.zazdravje.net.

EAN koda za prodajna mesta, ki ponujajo več priročnikov PNR hkrati.

Resnice in zmote o MAŠČOBAH 40 milijard dolarjev vreden posel je glavno gonilo nenehne medijske gonje proti maščobam, holesterolu in uživanju nasičenih maščob. Res je, da utegnejo biti maščobe tudi nevarne, vendar postaja vse bolj jasno, da so morda najbolj nevarne prav te, ki jim pojejo največ hvalnic. Potrebovali smo sedem let, da smo se prebili skozi labirint polresnic, zmot, zmede in manipulacij na temo maščob. Strokovnjaki, ki niso na plačilnih seznamih multinacionalk, se strinjajo, da so slabe maščobe v ozadju več kot 40 hudih bolezni (in ob tem ne mislijo na mleko, meso, jajca in maslo!!). Še bolj osupljiva so spoznanja, da so maščobe pomemben člen tudi v zdravljenju najbolj hudih bolezni in da njihovi učinki pogosto

presegajo tisto, kar smo pripravljeni priznati „živilom“. V tej knjigi boste prebrali: ▶▶ Da so nekatere nasičene maščobe po krivem obdolžene kot škodljive. ▶▶ Da so mnoga olja po krivem razglašena za zdrava. ▶▶ Da vas hidrogenizirane maščobe lahko spravijo ob zdravje in življenje. ▶▶ Da maščobe niso glavni vzrok odvečnih kilogramov. ▶▶ Da je lažje hujšati s pomočjo maščob kot brez njih. ▶▶ Da prav v kakovostnih maščobah narava skriva največji energijski in zdravilni potencial, ki ga lahko izkoristimo za polnjenje baterij in lastno zdravje. ▶▶ Da slabe maščobe prizadenejo tudi vaše mišljenje in duhovno rast.

Resnice in zmote o MAŠČOBAH

Ostali priročniki iz zbirke Preverjene naravne rešitve:

Skupaj za zdravje človeka in narave

Ali veste, da vas hidrogenizirane maščobe lahko spravijo ob zdravje in življenje? Ali veste, da maščobe niso glavni vzrok odvečnih kilogramov in da je lažje hujšati s pomočjo maščob kot brez njih?

Preverjene naravne rešitve

Zbirka priročnikov Preverjene naravne rešitve nastaja na osnovi informacij, znanj in izkušenj avtorjev, organizacij in strokovnjakov, ki sodelujejo v projektu Skupaj za zdravje človeka in narave.

Resnice in zmote o MAŠČOBAH

Založba: Jasno in glasno, d.o.o.

Z nakupom priročnika donirate 2 EUR za novičke projekta Skupaj za zdravje človeka in narave.

www.zazdravje.net

V projektu »Skupaj za zdravje človeka in narave« iščemo naravne rešitve za težave, s katerimi se soočamo v sodobnem svetu. Namesto posledic nas bolj zanimajo vzroki. Namesto naštevanja ovir nas bolj zanima, kako se jim izogniti. Namesto iskanja krivcev raje prevzemamo odgovornost za lastne odločitve. Namesto vpitja globalizacije bolj poslušamo šepetanje lastne vesti. Več o našem projektu, v katerem sodeluje več kot trideset nevladnih organizacij, lahko preberete na spletnem portalu www.zazdravje.net.

O zbirki

Cena: 12 EUR

O projektu:

Resnice in zmote o maščobah  

Preverjene naravne rešitve 07 - Skupaj za zdravje človeka in narave

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you