Gregory

Page 1

ADVENTURE TRAVEL & DAYPACKS

2021

1


24


DAYHIKING VENTILATED HIKING

MARCH 2021

> UNISEX

Arrio 24

Arrio 18

Arrio 30

ACTIVE TRAIL

> MEN’S

Miwok 12

> WOMEN’S

Miwok 18

Miwok 24

Maya 10

Maya 16

Maya 22

EVERYDAY OUTDOOR EVERYDAY ESSENTIALS

Waistpack

Nano 16

EVERYDAY ADVENTURE

Nano 18

Nano 20

Resin 22

Resin 25

Resin 28

ADVENTURE TRAVEL TRAVEL

> UNISEX

Tetrad 40

> UNISEX

Tetrad 60

Juxt 28

Juxt 34

5


VENTILATED HIKING MARCH 2021

Hold deg kjølig og komfortabel med tursekkene fra ARRIO kolleksjonen. Dette er en samling ryggsekker hvor ventilasjon kombineres med funksjonalitet. Sekkene har ryggpanel med FreeSpan open-air mesh og fukttransporterende skulderstropper. Flere praktiske smålommer og enkelt SpeedClip-feste til drikkesystem/drikkepose.

VENTILERT RYGGPANEL FREESPAN OPEN-AIR MESH BAKSIDE HOLDER DEG TØRR OG KJØLIG PÅ HELE TUREN.

ORGANISERINGSSYSTEM FLERE PRAKTISKE OPPBEVARINGSLOMMER MED QUICK ACCESS OG SOLID GLIDELÅS.

KOMPATIBEL MED DRIKKEPOSE SPEEDCLIP-FESTE TIL PATENTERT QUICKDRY 3D DRIKKESYSTEM. DRIKKEPOSE BESTILLES SOM TILLEGGSUTSTYR.

6


HIKING

7


MARCH 2021

» FreeSpan open-air mesh holder deg kjølig og komfortabel på hele turen. » Perforert, pustende skulderstropper med innebygd hydreringssystem og brystbenstropp med integrert sikkerhetsfløyte. » Internt fuktighetsrom med SpeedClip hydreringssystem som er kompatibel med Quickdry 3D drikkesystem. Drikkepose bestilles som tilleggsutstyr. » Spesiallaget regntrekk inkludert. » Fremre bungee-system med reflekterende sløyfer. (Modell 18L og 22L) » Topplomme med clip-feste. » Sidelomme med glidelås og nøkkelring. » Sidelomme i mesh. » Tilpasset ComfortGrip glidelås.

BODY 210D HONEYCOMB CRYPTORIP HD NYLON WITH PFC-FREE DWR BASE 420D HIGH DENSITY NYLON WITH PFC-FREE DWR HARDWARE BLUESIGN® APPROVED BUCKLES LINING 40% POST-CONSUMER RECYCLED 135D POLYESTER WITH PFC-FREE DWR SUSPENSION ALLOY PERIMETER FRAME

8


HIKING

Ventilerende og superlett tursekk med FreeSpan ryggpanel, som gir maksimal luftstrøm og komfort gjennom pustende og fukttransporterende mesh. Integrert skulderremdesign skaper en sømløs passform som gir deg følelsen av å knapt ha noe på ryggen under turen.

›› FREESPAN RYGGPANEL: Tilpasset open-air mesh og en spent ramme, skaper en lavprofil luftspalte mellom deg og ryggsekken for å holde ryggen kjølig og tørr. ›› PUSTENDE SKULDERREMMER: Perforert skum og fukttransporterende luftmasker med integrert seledesign som går fra ryggpanelet for en sømløs støtte og komfort. ›› SØMLØS KONSTRUKSJON: Gradert fargeapplikasjon fremhever den sømløse ryggpanelkonstruksjonen som gir luftstrøm og komfort hele dagen.

9


MARCH 2021

ARRIO 18 XG136973 Arrio 18 passer ypperlig til alt fra korte turer til et heldagseventyr. Det ventilerte ryggpanelet og de pustende skulderstropper holder deg tørr og kjølig. I tillegg får du plass til det du trenger i det strømlinjeformede oppbevaringssystemet.

Flame Black E57 Empire Blue E58

SPECS: (ONE SIZE)

Brick Red E56

VOLUME

WEIGHT

RAINCOVER WEIGHT

18 L

630 g

41 g

MAX CARRY 6.8 kg • MAIN ACCESS top loading

ARRIO 24 XG136974 Hold deg tørr og komfortabel med Arrio 22L. Innebygd feste til hydrering og ventilert bakpanel. Flere praktiske lommer og en strømlinjeformet silhuett, rommer alt du trenger til turen.

SPECS: (ONE SIZE) VOLUME

WEIGHT

RAINCOVER WEIGHT

22 L

671 g

50 g

MAX CARRY 6.8 kg • MAIN ACCESS panel loader

 ARRIO 30 XG136975 Noen ryggsekker gleder seg bare til å komme seg ut av huset. Arrio 30L er alltid klar for nye eventyr med ventilert fjæring, flere quick-access lommer og innebygd feste til drikkepose. Hold deg kjølig og komfortabel med Arrio 30L på ditt neste eventyr.

SPECS: (ONE SIZE) VOLUME

WEIGHT

RAINCOVER WEIGHT

30 L

725 g

59 g

MAX CARRY 9.1 kg • MAIN ACCESS top loading

10


HIKING

11


ACTIVE TRAIL

Miwok og Maya er alle turgåeres favoritter. Komfortabel på tur og mer allsidig til daglig bruk. Nå er disse fornyet og oppgradert med justerbar fjæring, et slankere design, nye funksjoner og oppdaterte tekstiler. Dette har resultert i en enda bedre passform og balanse i vanskelig terreng, samt forbedret holdbarheten og utnyttelsen til dine daglige opplevelser.

ERGONOMISK TILPASSET DESIGNET MED FLEKSIBLE FESTER SOM TILPASSER SEG KROPPENS BEVEGELSER

HYDRERINGSLOMME INTERGRERT LOMME MED GLIDELÅS FOR DRIKKEPOSE OG SPEED-CLIP FESTE. DRIKKEPOSE BESTILLES SOM TILLEGGSUTSTYR.

CUSTOM FIT JUSTERBAR LENGDE I RYGGEN, INNTIL 9 CM.

12


HIKING

13


» Glidelåslomme i front med soft-touch polstret innside

» for å beskytte solbriller og elektronikk.

» Dedikert hydreringslomme med glidelås og SpeedClip » festesystem for kompatibilitet med Gregorys 3D Hydro –reservoar. Drikkepose bestilles som tilleggsutstyr. » Solbrillefeste med QuickStow-system på skulderselen

» for rask, sikker og ripefri tilgang.

» Stretchlommer i front og på siden til vannflasker og ekstrautstyr. » Tilpasset ComfortGrip glidelås. » Støpte båndholdere for komprimeringsstropper. » Oppbevaringsfeste med hurtigkrok for gåstaver. (unntatt 10L og 12L) » Sidekomprimering for å stabilisere belastningen.

BODY 210D HONEYCOMB CRYPTORIP HD NYLON BASE 420D HIGH DENSITY NYLON LINING 40% POST-CONSUMER RECYCLED 135D POLYESTER WITH PFC-FREE DWR HARNESS/HIPBELT/LUMBAR PERFORATED EVA FOAM CHASSIS SUPPORT SUPPORTIVE DUAL DENSITY FOAM FRAMESHEET WITH PERFORATED CLPE TOP LAYER

14


HIKING

Miwok og Maya ryggsekkene ble designet for et allsidig turterreng. For få det beste ut av dette designet, trenger man å finne den perfekte passformen. Det kan være vanskelig å oppnå en teknisk kombinasjon som er like lett, pustende og fleksibel som BioSync. Justerbare og solide BioSync

skulderseler

muliggjør

uendelige

finjusteringer og den perfekte passformen. I kombinasjon med det nye BioSync designet, er det fleksible selekoblinger, dynamiske seler og bøyelig hoftebelte som tilpasser seg dine bevegelser.

JUSTERBAR RYGGLENGDE: 9 cm rygglengdejustering med integrert BioSync sele med et unikt oppbevaringssystem til solbriller. BIOSYNC FLEKSIBELE SKULDERSTROPPER: Integrert stretchmesh i skulderstroppene som følger kroppens naturlige bevegelser for holde sekken balansert og ekstra stabil. BIOSYNC WRAP HIPBELT: Solid hoftebelte med stretch skaper en stabil og fleksibel bærekomfort for raske fotturer. Doble hoftebeltelommer med glidelås. AIRWAVE RYGGPANEL OG FUKTTRANSPORTERENDE SELER: 3D ryggpanel reduserer ryggkontakt og øker luftstrømmen. Fukttransporterende aero-mesh på bæreseler og rygg, justerer kroppstemperaturen og holder deg tørr.

15


 MIWOK 12 XG111479 BioSync fleksibilitet og slitesterke, lette materialer, gjør den slanke og minimalistiske Miwok 12 til et naturlig valg på en uformell sommertur. Ideell for enhver aktivitet på turstien, og kompakt nok til å putte i bagasjen som en aktiv dagstursekk.

Reflex Blue E60

SPECS: (ONE SIZE)

Flame Black E57

VOLUME

WEIGHT

12 L

703 g

MAX CARRY 6.8 kg • MAIN ACCESS panel loader

 MIWOK 18 XG111480 Miwok 18 med fleksibel BioSync suspensjon, gir akkurat nok volum til en praktisk oppakning og lunsj. En stretchlomme i front gir plass til et ultralett regntrekk. SPECS: (ONE SIZE) VOLUME

WEIGHT

18 L

803 g

MAX CARRY 9.1 kg • MAIN ACCESS panel loader

 MIWOK 24 XG111481 Designet for aktive turterreng, men i stand til mye mer. Miwok 24 kombinerer fleksibel BioSync ventilert fjæring med volum og funksjoner du ønsker i en dagstursekk, pendlersekk eller en lett ryggsekk. Biosync passform for god balanse og en lav profilstabilitet. SPECS: (ONE SIZE) VOLUME

WEIGHT

24 L

839 g

MAX CARRY 9.1 kg • MAIN ACCESS panel loader

16

MIWOK 32

MIWOK 42

XG126859

XG126860

Miwok 32 er sekken du trenger for litt ekstra plass på turen. I kombinasjon med det nye BioSync designet, er det fleksible selekoblinger, dynamiske seler og bøyelig hoftebelte som tilpasser seg dine bevegelser.

Ryggrammen og det fleksible fjæringssystemet til Miwok 42 er bygget for bevegelse og raskt tempo. U-glidelås og topplomme gjør sakene dine lett tilgjengelige for en rastepause.

SPECS: (ONE SIZE)

SPECS: (ONE SIZE)

VOLUME

WEIGHT

VOLUME

WEIGHT

32 L

1020 g

42 L

1270 g

MAX CARRY 13,6 kg • MAIN ACCESS panel loader

MAX CARRY 15,9 kg • MAIN ACCESS panel loader


HIKING

MAYA 10 XG111476 Så liten som den er, setter Maya 10 en standard for aktive kvinners ryggsekker som få kan møte. Fleksibel BioSync suspensjon og hydreringskompatibel.

Meridian Teal E61

SPECS: (ONE SIZE)

Mercury Grey E59

VOLUME

WEIGHT

10 L

658 g

MAX CARRY 9.8 kg • MAIN ACCESS Panel Loader

MAYA 16 XG111477 Denne 16-liters ryggsekken setter standarden for aktive kvinners ryggsekker som få kan møte. Fleksibel BioSync suspensjon og hydreringskompatibel. SPECS: (ONE SIZE) VOLUME

WEIGHT

16 L

748 g

MAX CARRY 9.1 kg • MAIN ACCESS Panel Loader

MAYA 22 XG111478 Lavprofilert 22-liters ryggsekk for aktive kvinner. Passer utmerket til alle typer aktiviteter. Fleksibel BioSync suspensjon og hydreringskompatibel. SPECS: (ONE SIZE) VOLUME

WEIGHT

22 L

798 g

MAX CARRY 11.3 kg • MAIN ACCESS Top Loader

 

MAYA 30

MAYA 40

XG126857 Ta turen fra soloppgang til solnedgang med Maya 30. BioSync fleksibel, justerbar sele og hoftebelte holder bagsjen på plass og gir god bevegelsesfrihet.

XG126858

SPECS: (ONE SIZE)

SPECS: (ONE SIZE)

VOLUME 30 L

Ryggrammen og fjæringssystemet til Maya 40 er bygget for bevegelse og raskt tempo. U-glidelås og topplomme gjør sakene dine lett tilgjengelige for en rastepause.

WEIGHT

VOLUME

WEIGHT

980 g

40 L

1200 g

MAX CARRY 13,6 kg • MAIN ACCESS Top Loader

MAX CARRY 115,9 kg • MAIN ACCESS Top Loader

17


18


EVERYDAY ADVENTURE

NANO

NANO

Waistpack

16L

18L

20L

RESIN

22L

25L

28L

Everyday Adventure er en sporty kolleksjon med et mer urbant design. NANO-serien tilbyr kompakte, stilige og smarte løsninger for dine daglige behov. NANO-serien er produsert av resirkulerte materialer, og har et rent og smidig design. Begge seriene er skapt for å følge deg gjennom de daglige utfluktene.

19


Nano-kolleksjonen er ideell for en aktiv hverdag. Passer perfekt for å utforske lokale turterreng, en utendørs konsert, eller en helgetur.

RYGGSEKKER » Dedikert lomme med glidelås for drikkepose, nettbrett eller liten laptop. (Modell 18L og 20L) » Frontlomme med stretch og solid spenne. (Modell 20L) » Sidelommer i mesh. (Modell 16L, 18L og 20L) » Avtagbart magebelte. » Lomme med glidelås og nøkkelheng. » Dobbel sidekomprimering med utløserspenner. (Modell 18L og 20L) » Reflekterende festeslynger for å sikre vannflasker og annet tilbehør. » Tilpasset komfortstøpte glidelåser.

MAGETASKE » 3,8 cm bred stropp med sikkerhetsspenne for cross-body eller rundt midjen. » Stort hovedrom med glidelås og innvendig mesh skillelommer. » Frontomme med glidelås og nøkkelheng. » Airmesh polstret bakpanel med quiltdetaljer. » Reflekterende festeslynge. » Tilpasset komfortstøpt glidelås. » Topplomme med glidelås for rask tilgang til telefon eller andre verdisaker.

20


EVERYDAY ADVENTURE

21


Fennel Green E64 Mirage Blue E72 Spark Orange E63 Obsidian Black E62 Black Woodland Camo E65

BODY 210D HONEYCOMB CRYPTORIP NYLON BASE 420D HIGH DENSITY NYLON LINING 40% POST-CONSUMER RECYCLED 135D POLYESTER WITH PFC-FREE DWR HARNESS/HIPBELT/LUMBAR  PERFORATED CLPE FOAM CHASSIS SUPPORT SUPPORTIVE CLPE FOAM

WAISTPACK

22

NANO 16


EVERYDAY ADVENTURE

NANO WAISTPACK XG126861 Oppbevar mobilen, lommeboken og dine personlige eiendeler trygt i Nano Waistpack. Utstyrt med en rekke sikre glidelåslommer og en komfortabel airmesh polstret bakside. VOLUME: 3.5 L WEIGHT: 208 g

 NANO 16 XG111497 Nano 16 sitt topplastede design inneholder quickaccess til lomme med glidelås for tilbehør.

VOLUME: 16 L WEIGHT: 408 g

 NANO 18 XG111498 Nano 18 er klar, uansett om reisene tar deg til den lokale turløypa, din favoritt topp, eller lengre reiser.

VOLUME: 18 L WEIGHT: 454 g

 NANO 20 XG111498 Denne 20-litersekken kan håndtere en overraskende mengde utstyr. Praktisk meshlomme med clip-on lås i front. VOLUME: 20 L

NANO 18

WEIGHT: 499 g

NANO 20

23


EVERYDAY ADVENTURE

Drevet av ønsket om å gjøre det bedre for både turopplevelsen og miljøet, kombinerer Resin 22 en smart pakkeløsning med en bærekraftig tilnærming. Når det gjelder funksjonalitet, gir det stabiliserte håndtaket et unikt tyngdepunkt for uhindret tilgang til hovedrommet. RESIN-serien er perfekt for den bevisste eventyreren, og er bygget opp helt av resirkulerte materialer.

IMPACT INFORMED DESIGNET MED BRUK AV GREGORY’S PRODUKTLIVSVERKTØY. SMARTE DESIGNBESLUTNINGER SOM RESULTERER I REDUSERTE MILJØAVTRYKK.

RESIRKULERTE MATERIALER ALT FRA UTSIDE TIL INNSIDE OG BAKPANEL I AIRMESH ER KONSTRUERT FRA GJENBRUKTE MATERIALER.

RUTINERT PÅLITELIGHET VÆRBESTANDIG, POLSTRET FRONTPANEL OG EN DEDIKERT LAPTOP-LOMME, GJØR HVERDAGEN ENKLERE. DET STABILISERTE FRONTHÅNDTAKET GIR EN UNIK BÆREOPPLEVELSE.

24


EVERYDAY ADVENTURE

25


Det første trinnet for å skape et bedre og mer bærekraftig produkt, er å skaffe kunnskap. Gjennom et partnerskap med et bransjeledende livssyklusvurderingsfirma, evaluerte vi våre nåværende produkter via en tilpasset programvare. Denne programvaren hjelper oss med å finne ut hvor vi kan gjøre størst forskjell og redusere den totale miljøpåvirkningen. Dette verktøyet for livssyklusvurdering beregner alle materialer og energi som brukes til å produsere, sy og distribuere det ferdige produktet. RESIN er et resultat av dette verktøyet, noe som har resultert i valg av materialer og en mer raffinert konstruksjon. Resultatet er en strømlinjeformet, funksjonell ryggsekkserie med 59%* reduksjon i karbonavtrykk sammenlignet med konvensjonelt nylonmaterial. (*RESIN 26L)

REDUCED

58%

Carbon Footprint

Acidification

A measure of greenhouse gas emissions, such as CO2 & methane

A measure of emissions that causes negative acidifying effects to soil, fish and forests

TOTAL IMPACT: 8.18 kg CO2

REDUCED

36%

TOTAL IMPACT: .04 kg SO2

* Reduction percentages are in comparison to the same product made from conventional (virgin) nylon * Approximations are derived from the unweighted average of the three different styles of the resin daypack collection

26

Water Pollution REDUCED

41%

Otherwise known as Eutrophication. Covers all potential impacts of macronutrients such as nitrogen & phosphorus, which can shift species composition and elevate biomass production TOTAL IMPACT: 1.91 kg N


EVERYDAY ADVENTURE

NUMBERS THAT MAKE SENSE

59%

RESIN 24 REDUCED

59% RESIN 26 REDUCED

59% RESIN 30 REDUCED

57%

*Resin 26L

REDUCED

42

Smog Formation

Primary Energy Demand

Otherwise known as ozone creation. A measure of emissions of precursors that contribute to ground level smog formation.

A measure of the total amount of primary energy extracted from the earth

TOTAL IMPACT: 52 kg O3

REDUCED

49%

TOTAL IMPACT: 162.2 net cal

Blue Water Consumption REDUCED

39%

A measure of the net intake and release of fresh water across the life of the product system TOTAL IMPACT: 12

gal

* Impact numbers shown represent impact potentials of the product’s full lifecycle (raw goods, manufacturing, packaging, distribution and disposal) * Data Source: Independent third-party LCIA GaBi software results commissioned by Gregory and developed by Thinkstep (thinkstep.com)

27


» Fullt polstret, værbestandig frontpanel med topplomme med glidelås. » Ekstern tilgang til polstret lomme for nettbrett. (22L innvendig laptop lomme) » Stor hovedåpning med glidelås og et håndtak foran for enkel bærekontroll. » Innvendig lomme med glidelås med pennelommer. » Sidelomme til vannflaske. » Glidelås i hele sidelengden til hovedrommet. (Modell 28L) » Sidelomme med glidelås og nøkkelheng. (Modell 25L og 28L) » Håndtak i rørformet bånd og støpte glidelåser. » Polstrede skulderstropper i luftmesh med bryststropp.

PACK BODY 100% RECYCLED 450D POLYESTER, 75% RECYCLED 210D NYLON WITH PVC-FREE COATING PACK BOTTOM 100% RECYCLED 450D POLYESTER LINING 40% POST-CONSUMER RECYCLED 135D POLYESTER WITH PFC-FREE DWR SUSPENSION 100% RECYCLED POLYESTER AIRMESH & MULTI-DENSITY CLOSED CELL FOAM

28


EVERYDAY ADVENTURE

 RESIN 22 XG139317 Den beste “allround” pendlerryggsekken laget av resirkulerte stoffer og designet med nøye gjennomtenkt og praktisk innvending organisering.

Deep Navy C49 Dark Forest E67 Obsidian Black E62

VOLUME

WEIGHT

DIMENSIONS

22 L

700 g

18 X 48 X 33 cm

MAX CARRY 9.1 kg • MAIN ACCESS panel loader LAPTOP 15.6” • TABLET 9.7”

 RESIN 25 XG139318 Resin 25 er laget av resirkulerte stoffer og designet med designet med nøye gjennomtenkt og praktisk innvending organisering.

VOLUME

WEIGHT

DIMENSIONS

25 L

730 g

20 x 48 x 33 cm

MAX CARRY 9.1 kg • MAIN ACCESS panel loader LAPTOP 15.6” • TABLET 9.7”

 RESIN 28 XG139319 Smart organisering, værbeskyttelse og resirkulerte stoffer gjør denne 28-literspakken til en drøm for pendlingen.

VOLUME

WEIGHT

DIMENSIONS

28 L

790 g

23 x 51 x 36 cm

MAX CARRY 9.1 kg • MAIN ACCESS panel loader LAPTOP 15.6” • TABLET 9.7”

29


Vårt fokus ved utforming av reiseprodukter, er å tilby løsninger som lager veien til reisen kortere og mer tilgjengelig. Legg ut på tur med et dedikert ActiveShield -rom for skittentøy og utstyr, og hold utstyret ditt beskyttet med 3-i-1-dekselet som finnes på Tetrad. For den organiserte reisende er JUXT den ultimate reisevennen, som inkluderer avtagbar

elektronikklomme

og

smarte

lommeløsninger. Men det aller viktigst for oss er at du får dine opplevelser med utstyr du kan stole på.

30


DIGITAL TRAVELER Juxt

28L

34L

TRAVEL PACKS Tetrad

40L

60L

31


ADVENTURE TRAVEL

Den ultimate følgesvennen for den digitale reisende. JUXTserien er designet med en avtagbar elektronikklomme for en sømløs overgang fra å reise og utforske. Elektronikklommen gir en sikker oppbevaring for nettbrett og tilbehør. Med de funksjonelle og værbestandige materialene er JUXT designet for den moderne eventyrreisende.

ORGANISERT REISE INKLUDERT AVTAGBAR ELEKTRONIKKLOMME FOR LAPTOP, NETTBRETT OG TILBEHØR, OG GREGORY’S SPEEDCLIP FESTSYSTEM KOMPATIBEL MED 3D HYDRO RESERVOIR.

ALL DAY COMFORT DESIGNET FOR Å KUNNE LOGGE AV OG PÅ HELE TUREN. FULL UTNYTTELSE AV HELE SEKKENS STØRRELSE, OG ET MAGEBELTE FOR FULL KOMFORT.

GEAR PROTECTION VÆRBESTANDIG PADDET FRONTPANEL MED SIKKERHETSGLIDELÅSER OG EN QUICK-ACCESS TOPPLOMME BÆREOPPLEVELSE.

32


ADVENTURE TRAVEL

33


» Avtagbar, fullt polstret elektronikklomme med SpeedClip festesystem. » Elektronikklomme har polstret laptop-/nettbrettrom med mykt stoff og innvendig nettinglomme med glidelås og pennorganisator. » Bred modell med pustende bakpanel i airmesh. » 3D suspendert korsryggstøtte med innfelt hoftebelte på 28L og lommer med glidelås på 34L. » Polstrede skulderstropper i airmesh med avtagbar bryststropp og Hypalon festesløyfe. » Lomme med glidelås i full surround for elektronikklomme med meshlomme, pennorganisasjon og nettinglomme med glidelås. » Stor tilgang med U-glidelås til hovedrommet med innvendig glidelås i sikkerhetslomme. » Polstret, værbestandig front med quick-access lomme med glidelås. » Kompresjonsstropper med tilpasset anodiserte aluminiumskroker og holdbare Hypalon -sløyfer. » Solid flaskelomme i stoff. » Lomme med glidelås i siden med batterihylse- og ledningsføring for lading på farten. » Reflekterende silketrykk foran for ekstra synlighet. » Håndtak i rørformet bånd og støpte glidelåser. » Forsterket bunnpanel med to-lags konstruksjon

BODY PVC-FREE COATED 210D HIGH DENSITY 66 NYLON, 420D HIGH DENSITY NYLON BASE PVC-FREE COATED 210D HIGH DENSITY 66 NYLON LINING 40% POST-CONSUMER RECYCLED 135D POLYESTER WITH PFC-FREE DWR HARNESS/HIPBELT/LUMBAR LIFESPAN EVA FOAM CHASSIS SUPPORT ALLOY STEEL FRAME

34


ADVENTURE TRAVEL

TURKOMFORT FOR MODERNE EVENTYR. Den prisbelønte JUXT, er en innovativ ryggsekk i et moderne og stilig design, med 3D-støtte for korsryggen og justerbar hoftebeltestøtte. Pustende airmesh i både ryggpanel og skulderstropper gir økt komfort til hele turen.

KURVET RAMME: Den innvendige, lette legeringsrammen holder vekten stødig og nær ryggen. En solid plattform for en sikker oppakning, i tillegg til egen elektronikklomme for ekstra beskyttelse. 3D COMFORT 34L og 28L: 3D hoftebeltestøtte med glidelåslommer i sidene på 34L og et minimalistisk hoftebelte på 28L. HYBRID RYGGPANEL: Hybrid bakside som kombinerer korsryggstøtte med et pustende ryggpanel for en overlegen og langvarig turkomfort. JUSTERBARE SKULDERSTROPPER : 3D -skulderstropper i mesh med bryststropp og Hypalon festeslynge for tilbehør.

35


EXPLORE Stort hovedrom for en heldagstur og ryggpanel med 3D-støtte i korsryggen for komfort hele dagen.

36

WORK Et eget rom med all organisering du trenger for en effektiv dag.

TRAVEL Quick-release elektronikklomme som enkelt kan tas av mens resten av bagasjen ligger trygt i bagasjehylla.


ADVENTURE TRAVEL

JUXT 28 XG132710 En værbestandig ryggsekk som passer til alle typer transport. PVC-fritt belagt stoffpanel holder utstyret beskyttet, og den flyttbare elektronikklommen gir en fleksibel organisering på turen. Med kurvet ramme og 3D–komfort i korsryggen, er Juxt 28 født på turstien, men stylet for allsidig reiselogistikk.

volume

weight

dimensions

28 L

1.56 kg

52.5 x 34 x 23.5 cm

Spark Navy E71 Obsidian Black E62

MAX CARRY 13.6 kg • MAIN ACCESS panel loader • ELECTRONIC CARRY 15” + tablet

JUXT 34 XG132711 En romslig ryggsekk som kobler deg enkelt av og på. Den flyttbare elektronikklommen beskytter dine elektroniske enheter og gir en fleksibel organisering på din reise.

volume

weight

dimensions

34 L

1.66 g

52.5 x 34 x 28 cm

MAX CARRY 15.9 kg • MAIN ACCESS panel loader • ELECTRONIC CARRY 15” + tablet

37


ADVENTURE TRAVEL

Tetrad tar reisen til neste nivå. Tilleggsfunksjoner og ekstra støtte, gjør at du kan pakke med mer utstyr, uten at det går ut over komforten. Avtagbar dagstursekk og justerbar ramme.

REMOVABLE DAYPACK GJØR REISEN TIL EN LEK MED ZIP-OFF AVTAGBAR DAGSTURSEKK INTEGRERER I FRONT AV HOVEDSEKKEN. DAGSTURSEKKEN HAR ENGEN LOMME TIL NETTBRETT/LAPTOP.

3-IN-1 TRAVEL COVER FORSEGLEDE SØMMER BESKYTTER MOT RØFF BEHANDLING UNDER INNSJEKK, VÅTT VÆR OG FUKT.

ACTIVESHIELD COMPARTMENT ACTIVESHIELD ER ET EGET ROM SOM SEPARERER SKITTENTØY FRA RESTEN AV BAGASJEN. I TILLEGG FORSEGLER DEN FUKT OG LUKT. UTVIDBART ROM SOM KAN JUSTERES OPP TIL 30% AV HOVEDROMMET.

38


ADVENTURE TRAVEL

39


3-IN-1 TRAVEL COVER » TRAVEL, RAIN AND SECURITY

» ActiveShield separat rom som beskytter resten av bagasjen for skitne gjenstander, klær, fukt og lukt. » 3-i-1 trekk for beskyttelse mot regn og tyveri. » Zip-off daypack inkludert (Inkludert på Tetrad 60 & Tribute 55) » Fullt justerbar rygglengde og utskårne skulderseler. » Perforert pustende bakpanel med hoftebelte. » Beskyttende skumbelegg på utsiden. » Kompresjonspaneler med vippebeskyttelse for å beskytte hovedåpningen. » Låsbar hovedglidelåsåpning. » Topplomme med glidelås for oppbevaring av 3-i-1 trekk. Kan også brukes som hurtig tilgangslomme. » Intern sikkerhetslomme med Speed-Clip. » Intern organisasjonslomme med glidelås. » Polstrede håndtak på tre sider. » Reflekterende sløyfer foran for å feste flere gjenstander. » Komfortgrep med glidelås. » Integrert sikkerhetsfløyte på bryststropp.

40


ADVENTURE TRAVEL

“CARRIES GEAR WITH THE CONFIDENCE

OF A MOUNTAIN GOAT” LETT RAMME MED JUSTERBAR RYGG:

»

Tetrad er den ultimate konvertible reisesekken. Disse ryggsekkene har en lett kurvet ramme og HDPE-panel for riktig vektoverføring til hoftebeltet. Justerbar rygglengde på alle modellene, gir en tilpasset passform uavhengig av innholdet i sekken.

AVTAGBAR DAGSTURSEKK:

»

Pent integrert foran i hoveddelen er en avtagbar dagstursekk som enkelt kan tas av for mindre ærend og turer. En praktisk og solid dagstursekk med slitesterkt mesh i frontlommen, polstret lomme for nettbrett og elastiske sidelommer. (Inkludert på Tetrad 60)

41


Ferrous Orange E70

TETRAD 40 XG121118

Pixel Black E69

3-i-1 reisetrekk og ActiveShield rom gjør Tetrad 40 til en favoritt. Justerbar fjæring for komforten du trenger for den siste etappen på dine reiser.

SPECS: (ONE SIZE) VOLUME

WEIGHT

3-IN-1 COVER

DIMENSIONS

40 L

1.38 kg

171 g

55.9 x 30.5 x 29.2 cm

• MAX CARRY 15.9 kg • MAIN ACCESS u-zip • LAPTOP 13”

TETRAD 60

XG121119 Legg igjen de vonde skuldrene hjemme, og velg Tetrad 60 på din neste ukestur. 3-i-1 reisetrekk, ActiveShield rom, og avtagbar dagstursekk for de korteste utfluktene på reisen. SPECS: (ONE SIZE) VOLUME

WEIGHT

3-IN-1 COVER

DIMENSIONS

60 L

1.95 kg

213 g

66 x 30.5 x 39.4 cm

DAYPACK: VOLUME

WEIGHT

DIMENSIONS

20 L

522 g

49.5 x 27.9 x 15.2 cm

• MAX CARRY 20.4 kg • MAIN ACCESS u-zip • LAPTOP 15.6”

42


ADVENTURE TRAVEL

43


ACTIONS NOT WORDS VÅR TILNÆRMING Hos Gregory innser vi at bærekraft er en reise, ikke et mål. Det viser seg at denne reisen ikke er så annerledes enn vår produktutviklingsprosess. Med innovasjon, risikoanalyser og tanker for framtiden, forbedrer vi kontinuerlig våre produkter og reduserer vårt miljøavtrykk.

3 FOKUSOMRÅDER: 1. INNOVATIVE PRODUKTER

BÆREKRAFT

2. CARBON ACTION 3. FORYNINGSKJEDE I UTVIKLING

1. INNOVATIVE PRODUKTER

2. CARBON ACTION

3. FORYNINGSKJEDE I UTVIKLING

Utforsk nye materialer og produksjonsmetoder og finne den rette balansen av ytelse, holdbarhet, stil og bærekraft. Vær oppmerksom på vår tilnærming til nye produktløsninger.

Ved å bruke energien mer effektivt og finne flere måter å redusere utslippene på, bidrar til å redusere karbonavtrykkene. Målrettet handling gir en meningsfull innvirkning.

Fortsett å sørge for at vi passer på mennesker og lokalsamfunn der vi jobber, og oppmuntre til god praksis og positiv påvirkning utover vår egen virksomhet.

PRODUKTLIVSSYKLUS <> MATERIALINNOVASJON KOLLEKSJONER AV RESIRKULERTE PET -VANNFLASKER Vi har tilpasset 40% resirkulert PET – polyestermaterialer som erstatter nylon i 99% av våre produkter. Dette har resultert i 1.632.960 plastflasker per år fra deponier. REACH 100% av våre produkter oppfyller nå REACHreguleringsstandarder. REACH krever strenge tester for alle produkter, og er designet for å eliminere farlige kjemikalier. PRODUKTETS MILJØAVTRYKK Starten på et internt prosjekt resulterte i vår nye F’20 -RESIN-kolleksjon som består av 100% resirkulerte materialer. Dette bidrar til å redusere det totale karbonavtrykket av produktene med et gjennomsnitt på 62%, sammenlignet med nylonkonstruksjon på samme produksjon.

44

ØKT EFFEKTIVITET <> REDUSERENDE UTSLIPP FRAKTREDUKSJONER Nye størrelser og former på forsendelseskartonger har resultert i 21% forbedret forsendelseseffektivitet og en betydelig reduksjon i godsrelaterte avtrykk. FACILITY BASELINE Vi fullførte en omfattende analyse av Scope 1 og Scope 2 utslipp for alle våre fasiliteter (direkte og indirekte utslipp på våre egne kontorer og fasiliteter) for å forstå våre avtrykk, og holde oss ansvarlige for kontinuerlig forbedringer. Resultatet var 3% nedgang i globale klimagassutslipp i 2018 sammenlignet med 2017. VÅRT HJEM Vårt hovedkvarter ligger i Holladay, Utah, sør for Salt Lake City. Vi valgte et blandet oppholdsrom som reduserer pendletider, gir god gangavstand til lokale restauranter og butikker, og plass til å lagre sykler og ski på kontoret. Vi installerte 100% LED -belysning, dusjer, kaldt filtrert vannkraner, og all standard resirkuleringsinnsats.

RESPEKT FOR MENNESKERETTIGHETER ANSVARLIGE KILDER REDUSERT EMBALLASJE 1) Vår nye S’20 3D Hydro Gen II hydrering reservoar og tilbehør, er nå konstruert fra 100% resirkulert papir. 2) Spesialtilpasset biologisk nedbrytbar polyetylenluftpose i stedet for papprør i vår Deva & Baltoro emballasje, forhindrer 35,33 tonn papp fra å gå til deponering hvert år. BLUESIGN HARDWARE 95% av all hardvarer og spenner har vært konvertert til Bluesign-godkjente deler. Dette betyr at alle våre plastspenner og hardvarer er Bluesign-godkjent. GREGORY LIVSTIDSGARANTI Samme utrolige livstidsgaranti som vi har hatt siden 1996 gjelder fortsatt i dag, og bidrar til å forlenge produktets levetid. Relasjonen mellom våre kunder og våre produkter er også noe vi verdsetter og respekterer, og jobber hardt med å opprettholde. PRODUKTPÅVIRKNING Vår mentalitet er at dersom noe ikke finnes, - bygg det selv. Vi samarbeidet med et bransjeledende firma for produktlivssyklusanalyse i Tyskland, for å bygge et tilpasset analyseverktøy spesielt designet for å måle den virkelige effekten av våre produkter.


THE RESIN PROJECT 59%

HVOR SKAL VI: Vi er fortsatt forpliktet til å gjøre vårt beste for å beholde villmarka og den utendørs lekeplassen sunn for generasjonene etter oss. Ved å bygge produkter med lang levetid, vil vi alltid jobbe mot nye og smarte måter å redusere våre miljøavtrykk. Vårt mål er å sikre at mennesker, partnere og lokalsamfunn engasjerer seg i, og drar nytte av vår fremgang.

RESIN 22 REDUCED

59% RESIN 25 REDUCED

59% RESIN 28 REDUCED

57% *Resin 25L

Carbon Footprint REDUCED

58%

A measure of greenhouse gas emissions, such as CO2 and methane TOTAL IMPACT: 8.18 kg CO2

Smog Formation REDUCED

42%

Otherwise known as ozone creation. A measure of emissions of precursors that contribute to ground level smog formation. TOTAL IMPACT: 52 kg O3

Acidification REDUCED

36%

A measure of emissions that causes negative acidifying effects to soil, fish and forests TOTAL IMPACT: .04 kg SO2

Primary Energy Demand REDUCED

49%

Water Pollution (Eutrophication) REDUCED

41%

Covers all potential impacts of macronutrients such as nitrogen and phosphorus, which can shift species composition and elevate biomass production TOTAL IMPACT: 1.91 kg N

A measure of the total amount of primary energy extracted from the earth TOTAL IMPACT: 162.2 net cal

Blue Water Consumption REDUCED

39%

A measure of the net intake and release of fresh water across the life of the product system TOTAL IMPACT: 12

gal

* Reduction percentages are in comparison to the same product made from conventional (virgin) nylon

* Impact numbers shown represent impact potentials of the product’s full lifecycle (raw goods, manufacturing, packaging, distribution and disposal)

* Approximations are derived from the unweighted average of the three different styles of the resin daypack collection

* Data Source: Independent third-party LCIA GaBi software results commissioned by Gregory and developed by Thinkstep (thinkstep.com)

ECO-TRANSPARENCY LIVSSYKLUSANALYSE Vår nye F’20 RESIN -kolleksjon er et godt eksempel på hva som er mulig når vi finner riktig balanse mellom vitenskap og kreativitet. Vi har lett etter en måte å måle den virkelige effekten av produktene våre på, og for å hjelpe oss med å måle og prioritere hvordan vi kan redusere den samlede effekten av produktene vi bygger. I 2019 var vi endelig i stand til å nå dette målet i samarbeid med Thinkstep, et verdenskjent bærekraftsfirma fra Tyskland. De hjalp oss med å utvikle et smart verktøy vi liker å kalle “karbonkompasset” vårt. Dette verktøyet lar vårt designteam måle hvor de største miljøpåvirkningene er på alle stadier i produktets levetid, fra råmaterialer i produksjon til distribusjon og produktets sluttfase.

45


TRADE MARKETING MATERIALS STANDARD MATERIALS Shadow Black

STUFFER BAG – 67977

FIT JIG – 65542

ADVERTISING MATERIALS

46

WEIGHT BAG 2,3 kg – 67975

B-CHAIR - 3035483


Vi har hjulpet eventyrlystne turgåere med å komme seg ut i nesten 40 år ved å bygge kompromissløse produkter som får deg og utstyret ditt til hvor du enn skal. Vi tror utendørsopplevelsen blir bedret når du har det komfortabelt med intelligent design og førsteklasses utstyr du kan stole på. Vi vet at det å komme seg ut - om vi skal bestige en fjelltopp eller sykle gjennom byen - er avgjørende for vår livskvalitet. Produktene vi bygger er et direkte resultat av vår livsfilosofi.

GREGORY LIFE TIME GUARANTEE I løpet av de siste 40 årene har Gregory sine ryggsekker blitt omtalt som kvalitet og pålitelighet uten sidestykke. Vi vet at kvaliteten på opplevelsen avhenger av påliteligheten til utstyret. Derfor lager vi ikke produkter som skal vare en sesong eller to, -vi bygger dem for å gi deg en levetid på høy ytelse og fornøyelse. GREGORY LIMITED LIFE TIME GARANTI Gregory-produktene er laget for å vare livet ut, og vi garanterer at dette produktet vil være fritt for feil eller mangler, så lenge du eier det. Denne garantien dekker ikke skader på grunn av urimelig bruk eller feil omsorg. For vilkår og betingelser, vennligst se: eu.gregorypacks.com

47 47


48