van Wad tot Stad | 2019 | 41

Page 16

OP ALLE FRONTEN BETER “Op het eerste gezicht is de nieuwe, vijfde generatie van de Clio niet de grote evolutie in design die zijn voorganger wel betekende voor Renault. Toch markeert de Clio V wel degelijk het begin van een nieuw hoofdstuk voor de Fransen.”

VERKOOPSUCCES CONTINUEREN “Renault heeft niet alleen de pluspunten van het vorige model behouden, maar ook de aandachtspunten van die auto beetgepakt. Het moet wel heel raar lopen wil Renault met deze Clio het verkoopsucces van het model niet weten te continueren.”

BESTE RENAULT VAN DIT MOMENT “Jarenlang was de Clio de bestverkochte auto in het B-segment en die willen ze natuurlijk terug met deze vijfde generatie. Als je zo naar de Clio kijkt, dan is dit de beste Renault van het moment. Qua look and feel, rijeigenschappen en verfijning.”

Kies voor zorgeloos en vertrouwd rijden

Kies voor ik lease privé bij ABD

De nieuwe Renault Clio

€279,-

p/mnd

Rijden met Ik Lease Prive bij ABD is inclusief verzekering, onderhoud & reparaties, APK, motorrijtuigenbelasting, pechhulp en banden. Dat is zorgeloos rijden zonder onverwachte kosten, u hoeft alleen nog maar te tanken.

Én rij met het geld van uw inruilauto op zak de showroom uit!

Kijk op www.ikleaseprivebijabd.nl voor al onze private lease modellen

ik lease privé bij ABD! www.ikleaseprivebijabd.nl

Heerenveen Dokkum Drachten Sneek Leeuwarden

* ikleaseprivebijabd.nl wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden van Friesland Lease. Private Lease bedrag is gebasseerd op: 60 maanden tot 10.000 km p/jr en 8 of meer schadevrije jaren. ** De genoemde vanafprijzen zijn een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Schrijf- en drukfouten voorbehouden.

ik lease privé bij ABD!


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.