Page 31

S

NIEUWSKLOK - WOENSDAG 2 SEPTEMBER 2020

port &

B

PAGINA 31

ewegen

Luchtbuksvereniging Diana op zoek naar nieuwe leden Eerste Oisterwijkse Luchtbuks Vereniging Diana is op zoek naar nieuwe leden om samen te schieten. Op onze binnenlocatie in Ontmoetingscentrum De Coppele in Oisterwijk schieten we iedere dinsdag, vanaf de eerste dinsdag van september tot de laatste dinsdag van april, vanaf 19.00 tot ongeveer 21.30 uur. Het schieten gebeurt met een luchtbuks op een afstand van 10 meter. Het is niet nodig om zelf in het bezit te zijn van een buks, Er zijn namelijk huurbuksen beschikbaar. Ook is ervaring en kennis geen vereiste, binnen de vereniging is namelijk veel kennis aanwezig. In 2021 bestaat Diana 60 jaar. Wij zijn een kleine, hechte club van enthousiaste mensen in alle leeftijdscategorieën(vanaf 18 jaar). Diana is voornamelijk een gezelligheidsvereniging. De onderlinge contacten en aanwezigheid op de schietavonden zijn net zo belangrijk als de behaalde schietresultaten. Dat wil niet zeggen dat we onbedachtzaam of niet serieus bezig zijn met onze sport.

Ieder seizoen draaien we een onderlinge competitie. Ook is er ieder jaar een; nieuwjaarsborrel, sinterklaastoernooi, seizoensafsluiting met BBQ en met het oog op het aankomend zestigjarige bestaan zullen er nog meer gezellige evenementen en avonden op de planning staan. Diana is in de Romeinse mythologie de Godin van de jacht maar voor het schieten met een luchtbuks is er geen vergunning nodig. Geen rompslomp, wel gezelligheid! dat klinkt goed, toch? Interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op of kom een keer gezellig langs.

Adres: Ontmoetingscentrum De Coppele Prunusstraat 69 5061 AS Oisterwijk F: facebook.com/EOLVDiana W: eolv-diana.nl E: info@eolv-diana.nl

MTV STOKEIND: tennissen doe je SAMEN! We gaan samen met de tennistrainers van de club echt tennissen. Je krijgt leuke oefeningen om te ontdekken dat tennis jouw nieuwe sport is! En dat ook nog eens bij een hele leuke tennisclub! Die leuke club heet MTV Stokeind. Er zijn zo’n 550 leden, waarvan een heel aantal jeugd. Op de 7 banen van de vereniging wordt dagelijks met plezier gespeeld. Zowel recreatieve als prestatieve spelers kunnen terecht bij MTV Stokeind. Gedurende het jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd, voor jeugd en voor senioren. Iedereen kan tennissen! Op zondag 27 september is jeugd vanaf 4 jaar van harte welkom bij MTV Stokeind. We starten de dag om 10:30 uur en zullen afsluiten om 12:30 uur. Er is genoeg ruimte om te tennissen en vragen worden beantwoord door commissieleden. Voor rackets en ballen wordt gezorgd. Zelf trek je sportschoenen en sportkleding aan. Nadat je hebt meegedaan met de training kun je ook nog tennissen met papa/mama/broer/zus/vriendje/vriendinnetje. Eigenlijk met iedereen dus!!

Op zondag 27 september kan jeugd vanaf 4 jaar gratis deelnemen aan een echte tennistraining bij MTV Stokeind! Samen gaan we ontdekken dat tennis de allerleukste sport is om met je vriendjes en vriendinnetjes te spelen. Want tennis speel je niet alleen! Tennissen doe je samen!

Het lidmaatschap bedraagt € 65,- per jaar. Maar wanneer je naar aanleiding van deze kennismakingsochtend lid wordt, hoef je over de rest van het jaar 2020 geen contributie te betalen. Ben jij er bij? Meedoen is eenvoudig: mail naam en leeftijd naar jc@mtvstokeind.nl. Ook als er vragen zijn, kan naar dit adres gemaild worden. Wat ontzettend leuk dat je erbij bent!

Taxandria Atletiek Taxandria Atletiek heeft 4 enthousiaste afdelingen: • Baanatletiek & Mila; • Loopgroepen; • Sportief Wandelen en • Triathlon. Evenementen Door het jaar heen worden allerlei Taxandria wedstrijden en evenementen georganiseerd zoals Vennenloop, Nieuwjaarscross, Ekiden, Start-to-Run, Early Bird run, Voorjaar- en Herfstloop, pupillen Athletics Champs Competitie,

SD 1000x1000mm Taxandria.pdf

diverse juniorenwedstrijden. Ook wordt er door de leden regelmatig meegedaan aan nationale en internationale atletiek evenementen. Gezonde Vereniging We zien bij elke training en wedstrijd dat prestaties heel goed samengaan met gezelligheid. Taxandria Atletiek groeit nog steeds. Nieuwe leden sluiten zich aan bij de diverse afdelingen en ook Start-toRun brengt in het voor- en najaar steeds weer nieuwe gezichten bij de vereniging.

Heb je belangstelling? Wil je eens geheel vrijblijvend mee komen trainen, om persoonlijk te ervaren of het iets voor je is? Kom gewoon langs op één van de trainingsmomenten en meld je bij de trainer(s) of via onze website. Aanmelden als (proef-)lid of aanmelden voor een kortlopend lidmaatschap kan via www.taxandria.at. Hier vind je alle relevante informatie over onze vereniging. Samen bij Taxandria Atletiek sporten is niet alleen veel leuker, maar het werkt inspirerend en motiverend.

1

16-05-12

17:40

C

M

Y

CM

MY

CY

CMY

K

www.taxandria.at

Profile for Uitgeverij Em de Jong

Nieuwsklok 02-09-2020  

Het nieuwsblad van Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren

Nieuwsklok 02-09-2020  

Het nieuwsblad van Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded