Page 54

Doe mee(r) met Schooltv! Exclusief verkrijgbaar bij Educatheek

Door de krachtige combinatie van leren met beeld en door beleving daag je jouw leerlingen uit, motiveer je ze en gaan ze actief aan de slag met de de lespakketten van Schooltv! De pakketten hebben een looptijd van 15 maanden en zijn op elk moment van het schooljaar in te zetten. Je bepaalt dus zelf het moment waarop je de verschillende thema’s en lessen behandelt. Alle Schooltv-lespakketten zijn exclusief verkrijgbaar via Educatheek.nl!

Lente! Groep 3-4

Groep 1-2 Koekeloere is het bekende tv-programma van Schooltv voor kleuters van groep 1 en 2, waarin Moffel en Piertje de hoofdrol spelen. De lespakketten bevatten 40 lessen, een inoefening op het digibord én uitdagende denk door en doe-bladen. Thema’s die worden behandeld zijn o.a. winter, media en internet, vriendjes en afscheid.

Groep 8 In De Dokter Corrie Show geeft Dokter Corrie op een grappige manier uitleg over allerlei onderwerpen op het gebied van seksualiteit. Het lespakket bevat 6 lessen met bijbehorende digilessen en denk door en doe-bladen. De lessen gaan over de onderwerpen zoenen, liefde, puberteit, seks, verschillende relaties en online.

Studio Snugger is een educatief Schooltvprogramma voor kinderen tussen 5 en 8 jaar. Het behandelt allerlei onderwerpen uit de wereldoriëntatie. Het lespakket bevat 34 lessen, inoefeningen op het digibord én activerende denk door en doe-bladen. Het lesaanbod hoort bij het leergebied Oriëntatie op jezelf en de wereld.

Denk doo-rNatuur en doe

n met video’s va

Schooltv en Ni

tuur euws uit de Na

Groep 5-6

Denk door en doe – Natuur is hét lesmateriaal voor groep 5 en 6 over natuur en milieu. De lespakketten bevatten 30 lessen met elke les toegang tot bestaande video’s van Nieuws uit de Natuur, verdiepende instructie, een inoefening op het digibord, toetsen en uitdagende denk door en doe-bladen.

Bestel deze Schooltv-lespakketten én alle andere Schooltv-lesmaterialen exclusief op:

/schooltv

Profile for EDG Media

PrimaOnderwijs maart/april 2019  

PrimaOnderwiijs is het printmagazine voor alle onderwijsprofessionals in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs. Het magazine wordt...

PrimaOnderwijs maart/april 2019  

PrimaOnderwiijs is het printmagazine voor alle onderwijsprofessionals in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs. Het magazine wordt...

Profile for tkmst
Advertisement