Page 36

Ortopediveckan i Östersund 2020 är inställd, istället får vi säga:

Välkommen till Östersund 2021! Det blir tyvärr ingen Ortopedivecka 2020 på grund av den pågående pandemin.

2020 blev inte som vi hade tänkt, men nästa år är vi tillbaka igen och vi kan med glädje meddela att Östersund då blir arrangör.

ven om läget skulle förbättras de kommande månaderna så kommer alla som arbetar inom svensk ortopedi då i stället att ha fullt upp med att ta hand om alla de patienter som väntat på vår hjälp.

Tillsammans ska vi ta oss genom de svåra tider vi upplever nu – och vi ser istället fram emot att träffas på Ortopediveckan 2021.

Ä

Vi förstår besvikelsen hos alla er som sett fram emot Ortopediveckan. Såväl arrangörerna i Östersund som alla ni som arbetat med föreläsningar, abstracts, symposier, utställning, workshops m.m. Hälsan för oss och våra patienter måste alltid prioriteras först och beslutet att ställa in var lika självklart som smärtsamt. Årsmötet kommer att äga rum onsdagen den 25 november i Stockholm. Ortopedexamen planeras att genomföras i någon form under hösten. Svensk Ortopedisk Förening återkommer senare under sommaren med mer detaljer kring detta. Ni som redan har hunnit att betala anmälningsavgiften för Ortopediveckan 2020 kommer naturligtvis att bli kontaktade och få avgiften återbetald.

Vi från Östersund tackar Svensk Ortopedisk Förening för förtroendet att få arrangera Ortopediveckan 2021. Vi avser att göra detta med samma huvudspår som var tänkt för 2020, nämligen Ortopediskt Trauma samt Höftproteskomplikationer och avser även att behålla huvuddelar av program och planering i stort. Målsättningen är att kunna behålla vårt spännande och högintressanta vetenskapliga program som var planerat och arrangerat för Ortopediveckan 2020, och som många var en viktig del av. Alla inbjudna föreläsare, moderatorer, utställare och deltagare inbjudes därför att istället delta vid nästa års möte 2021. Vi ses i Östersund vecka 35, den 30/8–3/9, 2021! Styrelsen i Svensk Ortopedisk Förening Anders Arnevång, Mötesgeneral Vid frågor, kontakta sofkansli@ortopedi.se

36 Ortopediskt Magasin 2/2020 Ortopediskt Magasin 1/2020 41

Profile for Ortopediskt Magasin

Ortopediskt Magasin nr 2 2020  

Ortopediskt Magasin nr 2 2020  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded