__MAIN_TEXT__

Page 1

Konceptet


History is not a mystery

In 2013, and with an ambition to challenge the current way of acquiring a well-tailored suit, I established SuitsYou Denmark ApS – A company which today has six employees and, following online rankings, is the best notified firm within the category of tailor-made suits in the Nordics. My name is Patrick and I am educated as an accountant in BDO - one of the largest advisory and accounting firms in Denmark. What made me replace my full-time job in the Audit Industry, known for its high level of job-security, pension and the possibility to advance, with an uncertain entrepreneur lifestyle? The reason is simple and here is why… Initially, let’s turn back the time to 2012. I am employed in BDO and under education. As an accountant it is highly important to look your best while in the office, especially when attending the weekly meetings with senior partners and clients. When I write look your best I refer to your clothing – your suit, shirt and tie. Like many others, accounting firms enforce a certain dress code and BDO is no exception. When wearing a suit on an everyday basis variation is key however, I quickly experienced that acquiring well-tailored high-quality suits does not come cheap. Of course, it is not cheap when the many intermediaries between the producer and retailer all charge a fee from pushing the products closer to the buyer. I was confident that this traditional retail model could get leaner thus leading to a consumer price reduction. Following some comprehensive research the idea of producing my own suits intensified and quickly became a personal dream. Today, my dream is named SuitsYou by Sjölin and produces tailormade suits based on 27 individual measurement, in a quality corresponding to well-known brands but offered at half the price. Yes, it is possible but only because of our short and well controlled value chain. Yours Sincerely Patrick Sjölin


DINE IDÉER - DIT JAKKESÆT 2-7: Introduktion

Mød SuitsYou by Sjölin. Du vil i dette afsnit lære stifteren af SuitsYou by Sjölin, Patrick Sjölin Pedersen, at kende, og så består afsnittet af en artikel om SuitsYou by Sjölins måde at drive virksomhed på.

8-13: Jakkesæt

Her vil du kunne læse om vores kvalitetsløsninger indenfor jakkesæt til både mænd og kvinder.

14-17: Skjorter og frakker Her vil du blive præsenteret for vores skræddersyede frakker og skjorter, mens der også illustreres forskellige accessoriesmuligheder.

18-21: Inspiration

Find inspiration til dit kommende jakkesæt, så du er sikker på, at du får det helt rigtige produkt. Læs desuden mere om vores opmålingsmuligheder.

22-25: Bryllup

Skal du giftes? Vi tilbyder naturligvis en luksuriøs bryllupspakke til den vordende gom. I dette afsnit kan du læse mere herom, og samtidig høre fra en af vores mange kunder.

26-31: Firmaaftale

Arbejder du i en større virksomhed, der godt kunne bruge et fornuftigt tilbud? Så tøv ikke, men læs i stedet vores afsnit omkring firmaaftaler. Find desuden stederne, hvor du kan finde os.


Goddag og velkommen

G

oddag og velkommen til SuitsYou by Sjölin. Vi er oprigtigt glade for, at du afsætter din sparsomme tid til at læse SuitsYou by Sjölins inspirationsmagasin.

Vi håber, at vi med dette magasin, kan være med til at fortælle, hvem SuitsYou by Sjölin er, og hvorfor det er, at vi så gerne vil hjælpe dig på vejen med et nyt, skræddersyet produkt. Vi tror på, at vi kan hjælpe dig på vejen mod et perfekt jakkesæt. Vi tror på, at vi kan skabe dig et produkt, du ikke blot vil føle dig komfortabel i - vi skaber et produkt til dig, som du kan leve i. Vores koncept er simpelt: Vi måler dig op, vi producerer det ønskede produkt, vi gennemgår en fittingfase med dig til jakkesættet sidder perfekt, og så modtager du dit produkt. Vi gemmer herefter dine mål, så du fremover blot kan bestille nye produkter med et opkald eller ved at sende os en mail. SuitsYou by Sjölin er et dansk firma, der har eksisteret siden 2013, og vi har opmålingsdestinationer i flere store danske byer, nemlig i Aarhus, Kolding, Odense og København. Endvidere har vi vores showroom i Aarhus og ved Nørreport i København, hvor du kan komme forbi til vejledning, designkonfiguration og en professionel og serviceminded opmåling. Vi håber meget på, at vi må hjælpe dig i fremtiden med dine ønsker. Inspirationskatalog SuitsYou by Sjölin


Billede fra showroomet på Ravnsøvej 7 i 8240 Risskov. Foto: Asger Stage


Billede af grundlรฆgger, Patrick Sjรถlin Pedersen Foto: Asger Stage

MAGAZINE

6


MAGAZINE

SUITSYOU BY SJÖLIN. HISTORIEN BAG. SuitsYou by Sjölin er en virksomhed, der hvert år siden 2013 har fordoblet både overskuddet og omsætningen, selvom vi befinder sig på et marked med store spillere. En virksomhed, der bryder med dogmerne, og som konstant forsøger at udvikle sig. Læs her historien bag SuitsYou by Sjölin.

T

ilbage i 2012 stod Patrick Sjölin Pedersen hos en lokal tøjforhandler i Aarhus, hvor de årlige jakkesæt skulle købes; som revisionsuddannet i et større revisionsfirma i Aarhus, var det nødvendigt med formel beklædning. På trods af den udmærkede lønning, var det voldsomt for ham, at skulle lægge 25.000 kroner til tøjudgifter for at komme på arbejde. Hos tøjmanden traf den ærgerrige jyde en beslutning:

en skrædder, der var mere stabil, og som kunne producere kvalitetsvarer, og som arbejdede under ordentlige forhold”, forklarer Patrick Pedersen.

H

erfra begyndte det at gå rigtig stærkt for den unge iværksætter. Med hjælp fra familie, venner og kæreste, etablerede den unge iværksætter sig i Aarhusområdet i 2013, hvor konstant ønske om ikke at gå på kompromis med kvaliteten for - Jeg kan huske, at jeg tænkte, at det ikke alvor skulle ud til den almindelige dansker. kunne være rigtigt. Der stod jeg og skulle købe 5 jakkesæt og 10 skjorter, og alligevel var "Det var og er meget vigtigt for mig, at kunden prisen så vanvittig høj. Det måtte simpelthen er i centrum. For hvis ikke kunden føler sig kunne gøres billigere, bedre og mere effektivt. ordentligt behandlet, så er vi ikke et hak bedre, end alle dem, der blot sælger for profittens skyld. Patrick besluttede sig derfor for at kontakte Jeg er stolt af min virksomhed, for vi gør alt, hvad forskellige skrædderier rundt om i verden der er i vores magt for, at kunden er tilfreds." for at høre, hvordan de lavede deres jakkesæt og til en hvilken pris. Efter flere samtaler I dag har virksomheden seks ansatte, og og mange designkonsultationer fik Patrick drømmen er klar for Patrick Sjölin Pedersen: sit eget første jakkesæt hjem – til en langt - Jeg håber, at vi kan blive Danmarks største lavere pris og en højere kvalitet, end han forhandler af skræddersyede produkter, så den kunne få hos den lokale jakkesætsforhandler. almindelige dansker også kan få råd til et jakkesæt, der faktisk passer en, fortæller han og uddyber - Da jeg kom på arbejde iført mit nye jakkesæt, var der mange af kollegaerne, der spurgte, hvor - Men der er lang vej endnu, og jeg er blot jeg havde det fra – og da de så fandt ud af, taknemmelig for, at min lille iværksætterdrøm at jeg selv havde skaffet det hjem gennem en har udviklet sig til et firma, der konstant skrædder, ville de pludselig også have min hjælp udvikler sig - og at jeg netop har ansat en direktør, siger lidt om vores vækst." Patrick øjnede muligheden for et marked, og En af de seks ansatte er direktør sagde derfor sin faste og trygge stilling op, så han Troels Dons, der ser lyst på fremtiden: kunne satse på idéen om at sælge skræddersyede jakkesæt i Danmark til en favorabel pris. - Virksomheden har et stort vækstpotentiale, og vi oplever hele tiden en stigende efterspørgsel - Jeg tog herefter til Thailand for at finde mig efter vores produkter. Så jeg tror på fremtiden. 7


MAGAZINE

VI KLÆDER DIG PÅ SuitsYou by Sjölin er ikke bare en virksomhed. Vi er et foretagende, der søger at skabe produkter, der viser det hele menneske. I denne artikel kan du læse mere om, hvad SuitsYou by Sjölin er for en størrelse.

S

S

elvom SuitsYou by Sjölin er en forholdsvis ny forretning, så har vi alligevel meget erfaring. Vi har i dag hele 6 ansatte, der varetager firmaets interesser over hele landet. Vi er altid klar til at hjælpe dig. Hvad end det er et praktisk spørgsmål til, hvornår dit produkt ankommer, hvilken farve der bedst stemmer overens med din stil, eller hvordan vi sikrer den mest optimale firmaaftale mellem Sjölin og din virksomhed. Fleksibilitet og tillid er nøgleord for os, hvorfor vi bestræber os på at besvare henvendelser hurtigst muligt, og samtidig agere så konstruktivt som muligt.

uitsYou by Sjölin er meget bevidste omkring vores ansvar. Både i forhold til kundens behov, men også i forhold til vores interne leverandørers ansattes forgodtbefindende. Derfor benytter vi os kun af leverandører, hvor vi ved, at de ansattes virke foregår under ordnede vilkår. Vi benytter os derfor af stikprøvekontrol hos vores skrædder i Thailand, hvor vi desuden kræver, at skrædderne skal være minimum 40 år gamle og have stor erfaring på området.

Hermed sikrer vi, at ingen udnyttes, men at man drager nytte af hinanden. Vi ved, at det er menneskeligt at fejle, og vi ved, På samme måde sikrer vi os, at vores at det vil ske for os. Derfor er det vigtigt for uldleverandører fra Storbritannien og Tyrkiet os, at vi anerkender vores fejl, så vi sammen gør sig gældende i forhold til lovgivningen. Ulden kan være med til at bedre virksomheden. er desuden kvalitetstestet af danske skræddere. Hos SuitsYou by Sjölin er det muligt at blive opmålt i vores showroom i Aarhus, i Kolding, Odense og i vores showroom i København, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig mod et stilet og kvalitetssikret skræddersyet produkt.

Corporate Social Responsibility er vigtigt for SuitsYou by Sjölin, og det er også én af vores kerneværdier. Det skal nemlig ikke blot være godt for vores ansatte i Danmark - det skal gøre sig gældende i alle led.

Vi håber, at vi med dette indblik i vores Vi modtager ofte henvendelser om forretning har vist dig, at vi brænder for vores mulighederne for nye opmålingssteder, og da hverv. Og vi vil gøre rigtig meget for at sikre vi hele tiden forsøger at udvide og udvikle os, os, at du får netop dén vejledning, du har brug er vi ikke være afvisende for noget som helst. for, så du kan sikre dig det produkt, du ønsker.

8


MAGAZINE

I showroomet i København eller Aarhus stür vi klar med vejledning og lidt godt til ganen.

9


MAGAZINE

JAKKESÆT Et skræddersyet jakkesæt er ikke bare et jakkesæt. For når man får et skræddersyet jakkesæt på for første gang, vil man opleve den store forskel i forhold til konfektionssæt. Dine idéer - dit jakkesæt.

I vores showroom i Aarhus er der rig mulighed for at se forskellige muligheder for jakkesæt

E

t skræddersyet jakkesæt fra SuitsYou by Sjölin er ikke blot et jakkesæt. Forskellen på et skræddersyet jakkesæt fra os og et konfektionsjakkesæt er milevidt. Et konfektionsjakkesæt er nemlig en standardiseret vare, der masseproduceres. Derfor kan det være svært at finde den helt rigtige størrelse for dig. Det undgår man med et skræddersyet jakkesæt, som man selv er med til at designe, tilpasse og konfigurere.

mål, som hver er med til at skabe det perfekte jakkesæt til netop dig. Vi oplever ofte, at folk ønsker andet end blot en standardiseret vare, da det for mange er vigtigt med en unik udstråling – og det er netop dét, vi tilbyder. En unik løsning, der komplementerer individets kompetencer og fremmer selvtilliden. Vi oplever mange kunder, der har en anderledes størrelse end hvad den gængse konfektionsbutik tilbyder, og det er os en stor glæde, når vi kan levere et produkt til dem, hvor

Jakkesættet skabes ud fra 21 individuelle 10


MAGAZINE

Du kan eventuelt tage en eller flere af dine venner med. Så giver vi rabat.

deres mål stemmer overens med produktet. klarede det uden problemer. Vi kan dermed garantere for en stor slidstyrke og en høj kvalitet. Det tror vi på er den måde, hvorpå kunden får den bedst mulige oplevelse hos os. Vores jakkesæts' uld kommer fra London og Milano, hvor vi samarbejder med nogle af verdens Vores jakkesætsløsninger kommer i forskellige bedste leverandører, så vi kan sikre, at kvaliteten kvalitetsformer, alt efter hvad ens ønske er. på vores produkter stemmer overens med de Vi tilbyder alt fra vores unikke italienske ambitioner, vi sætter for SuitsYou by Sjölin. luksuskvalitet, til vores populære uld/cashmerekvalitet. Noget du kan se i vores showrooms Samtidig bruger vi udelukkende skræddere, i København eller Aarhus, eller hos vores der har stor erfaring inden for området. opmålingsdestinationer i Kolding og Odense. SuitsYou by Sjölins priser starter i blot DKK Vi har stor erfaring på området med skræddersyede 3000,- hvilket inkluderer opmåling hos os. jakkesæt, og vi er altid klar på at tage en uforpligtende samtale omkring dit kommende Vores jakkesætsløsninger er naturligvis også jakkesæt. Vi ved, med vores erfaringer in mente, kvalitetssikrede, og vi har derfor blandt andet at vi kan lave et jakkesæt, der passer til dig. haft vores skræddersyede jakkesæt testet af Vi ved, at vi kan lave en skræddersyet løsning, på en militær træningsbane for at sikre os, at som du vil blive glad for. Så lad os hjælpe dig, slidstyrken er, som den skal være – jakkesættene så vi kan skabe en formidabel løsning sammen. 11


MAGAZINE

En gallafest er for mange et højdepunkt. Lad os hjælpe dig på vej.

Vi leverer hvert år til op mod 80 uddannelsesinstitutioner

SKAL DU TIL GALLFEST?

S

tår du og skal til årets gallafest på din uddannelsesinstitution, men mangler du et tilbud? SuitsYou by Sjölin er årligt leverandør til mange uddannelsesinstitutioners gallafester, hvorfor vi har stor erfaring på området. Vi vil derfor også gerne tilbyde de studerende en glædelig mulighed for at opnå et tilbud, som er særdeles favorabelt.

uddannelsesinstitution, forestå en professionel opmåling og designkonfigurationen, foruden at vi også leverer på uddannelsesinstitutionen. Det gør vi for at sikre os, at I, som kunder, får den bedst mulige oplevelse. Alt det kræver er, at der er minimum 10 interesserede fra den givne uddannelsesinstitutionen. Vi håber på, at vi kan få lov til at hjælpe dig.

I SuitsYou by Sjölin ved vi godt, at der er mange andre ting, der er sjovere at bruge penge på end et jakkesæt. Vi ved godt, at det skal være bekvemmeligt og nemt for kunden, hvis kunden ønsker et jakkesæt

Mellem 2015 og 2017 har vi produceret og leveret op mod 3.000 unikke jakkesæt til elever på forskellige uddannelsesinstitutioner rundtomkring i det ganske danske land. Vi vil derfor meget gerne hjælpe dig og dine medstuderende, så vi kan sikre dig et aldeles fremragende jakkesæt til en særlig lejlighed.

Det er derfor, vi har vores specielle gallatilbud, hvor vi tilbyder at komme ud på jeres 12


MAGAZINE

14


MAGAZINE

TIL KVINDER

Vi tilbyder naturligvis også skræddersyede løsninger til kvinder, og vi viser her et udsnit af de løsninger, vi kan tilbyde dig.

S P

uitsYou by Sjölin tilbyder naturligvis også jakkesæt til kvinder. Her kommer vores jakkesæt i en lige så fremragende kvalitet som til herrerne, og det er op til dig selv at bestemme, hvordan jakkesættet skal designes. Endvidere er det selvsagt kundens valg, hvorvidt der skal være nederdel eller buks medfølgende. riserne for vores jakkesæt til kvinder starter ved blot DKK 2.995,hvilket inkluderer jakke og buks. Der er dog mulighed for at vælge og/eller tilkøbe nederdel for et mindre beløb. Herudover er det muligt at tilkøbe en skræddersyet skjorte for blot DKK 995,- yderligere.

15


MAGAZINE

SKJORTER O G TILBEHØR Med det rette tilbehør styrkes fremtoningen endnu mere i SuitsYou by Sjölin er vi leveringsdygtige i alt fra skjorter til accessories

T

il et skræddersyet jakkesæt er det vigtigt, at man også har en skjorte, der passer til. En skjorte som får ejermanden til at fremstå så stilren som muligt. Dertil har vi, i SuitsYou by Sjölin, et bredt udvalg af skjortekvaliteter, startende fra DKK 700,Som det er med andre skræddersyede produkter, kan du få din skjorte tilpasset på den måde, du vil have. Du bestemmer selv antal knapper i ærmet, hvordan kraven skal udformes – ja faktisk, hvordan skjorten skal designes. Det gør, at du kan få et unikt produkt, der adskiller sig fra andre produkter. En lækker, skræddersyet skjorte er et ’must-have’ i ethvert klædeskab. Til det skræddersyede produkt er det også vigtigt med matchende og kvalitetssikrede accessories. Man kan have en nok så moderne og udtryksfuld påklædning, men det kan styrkes kraftigt med tilbehør, der komplementerer. Vi tilbyder derfor også veste til jakkesættet til en pris startende i DKK 1195,-. Vi kan desuden tilbyde et stort udvalg af slips og butterflies, som vi selv producerer. Vi er også leveringsdygtige i sko til det skræddersyede jakkesæt. Vi tilbyder nemlig vores håndlavede portugisiske lædersko, der giver endnu mere stilrenhed over looket. Skoene har vi arbejdet på gennem flere år, og vi er derfor også enormt stolte af resultatet.

16


MAGAZINE

Vores ophøjede mål er at sikre, at du får den fremtoning, du ønsker. Med accessories, der komplementerer dine valgte produkter, styrkes dette indtryk. Vi forsøger på bedste vis at guide og vejlede vores kunder, når de spørger ind til, hvilke farvekombinationer der fungerer til det indkøbte jakkesæt, men også i forhold til ens eget udseende. Dine idéer - dit jakkesæt - med modebevidst tilbehør.

17


MAGAZINE

FRAKKER En skræddersyet frakke er ikke blot varm til de kolde aftener - den sørger også for et stilrent look, der giver noget ekstra. Både når man skal imponere og til hverdag.

En skræddersyet frakke kan fåes i forskellige farver, længder og design.

E

S

n frakke er ikke blot et stykke overtøj, man ifører sig, når man skal ud i kulden. Det er et virkemiddel til at fremstå som den elegantier, enhver kan være, når man ifører sig stilrent tøj. Med en skræddersyet frakke fremstår den moderne herre stilrent og med en stærk fremtoning. Og i en verden, hvor førstehåndsindtrykket i støt stigende grad er af overordentlig vigtighed, er det vigtigt med en stærk personlig fremtoning.

uitsYou by Sjölin er derfor naturligvis også leveringsdygtig inden for skræddersyede frakker. En skræddersyet frakke fra SuitsYou by Sjölin adskiller sig fra den almindelige konfektionsfrakke ved, at vi producerer vores frakker helt fra bunden, hvorimod en konfektionsfrakke som oftest designes ud fra et enkelt design, og herefter masseproduceresog distribueres i alskens standardiserede mål.

18


MAGAZINE

Frakker fåes i forskellige længder, farver og uldkvaliteter - du bestemmer.

Hos SuitsYou by Sjölin har vi stor erfaring med Hermed er det ikke muligt at få en frakke, at levere kvalitetsfrakker, der sikrer kunden det der sidder, som den skal, medmindre man stærkest mulige udtryk, men samtidig skaber opfylder disse standardiserede mål. Det behagelig komfort, der er med til at fordre synes vi er et problem, hvorfor vi naturligvis det selvværd, der er så vigtig hos individet. laver frakken ud fra dine individuelle mål. Netop komforten er meget væsentlig, da det Vi skaber derfor jakken, helt ned til mindste er komforten, der bestemmer, hvorvidt man detalje, lige efter dine ønsker, hvad end det får benyttet sig af sin jakke. Derfor gennemgår omhandler revers, farve, snit eller længde. vi naturligvis en fittingfase med kunden, når Dermed får du en frakke, der er helt unik, og som frakken er klar; så vi sikrer den perfekte jakke. understøtter det stilistiske look, du eftersøger. Vores frakker kommer i forskellige kvaliteter startende i DKK 3995,- for vores lækre uld- Vi glæder os til en uforpligtende kvalitet. Med en frakke fra SuitsYou by Sjölin samtale omkring din mulige kommende sikrer du dig ikke blot god kvalitet, men skræddersyede frakke fra SuitsYou by Sjölin. også et slidstærkt materiale, der nok skal holde dig varm i de kolde vintermåneder. 19


MAGAZINE

INSPIRATION Det kan være svært at beslutte sig for, hvilket produkt man ønsker, og hvordan dette skal se ud. Derfor har vi her en masse muligheder til inspiration.

D

et er en stor beslutning, når man skal investere i skræddersyet tøj. Vi forstår derfor udmærket godt, hvis det kan være svært at vælge, hvad der passer til ens personlige stil, og hvordan ens personlige træk bedst kommer til udtryk. Dette vil vores team af ansatte naturligvis forsøge at hjælpe med på bedste vis. På disse sider er det muligt at se nogle forskellige løsninger, som vores kunder har fået lavet, og her er alt fra det klassiske sorte jakkesæt, til en sort smoking, til gråtern, til et beigefarvet jakkesæt. Som kvalitetsbevidst forbruger er der mange måder, hvorpå man kan fremstå, og der er derfor naturligvis også mange overvejelser omkring, hvad der netop stemmer overens med ens ønsker. Her er der i alt fald næsten ubegrænsede muligheder: det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad vi kan producere. Det er vigtigt for os at sige, at vi også kan lave produkter, som vi endnu ikke har forsøgt os med før. Ønsker du eksempelvis et helt specifikt design eller farve, kan du blot tage udprintede billeder med til designkonsultationen, og så vil vi sørge for, at vi vil komme så tæt på det fastsatte udgangspunkt som overhovedet muligt.

20


MAGAZINE

I vores showrooms har vi flere hundrede uldprøver, så du kan få syn for sagen og vurdere, hvad der skal være stoffet og farven til dit kommende skræddersyede produkt

21


MAGAZINE

Vi har uld- og silkeprøver i vores showroom i Risskov ved Aarhus.

Vi tror på god kundeservice. Derfor vil vi også gerne give en ekstraordinær oplevelse.

Hvis du har lyst til at komme til vores showroom i Aarhus, byder vi gerne på lidt til ganen. Hvad end det måtte være en rom, sodavand eller almindeligt vand

22


MAGAZINE

Showroom Det er meget vigtigt for os, at du som kunde føler dig velkommen. Derfor har vi gjort alt, hvad der er i vores magt for at skabe de bedste omgivelser i vores showrooms i Aarhus og København. Her skal der være plads til, at du i ro og mag kan få lov til at sidde og være med til at skabe dit skræddersyede produkt. Derfor har vi søgt at skabe en hyggelig atmosfære med vinyler, Chesterfieldmøblement og muligheden for lidt godt til halsen.

Atmosfæren Atmosfæren skal nemlig gerne være så fashionabel, som man kan forestille sig. At skabe sit eget skræddersyede produkt, er ikke noget, man bare sådan lige gør. Det kræver stolthed, tålmodighed, villighed og engagement. Hertil ønsker vi kun at bidrage, hvilket vi mener gøres bedst med en fornuftig atmosfære.

Kørende sælgere Har du ikke mulighed for at opleve vores rustikke showroom i Aarhus eller ved Nørreport i København, er der også mulighed for opmåling i Odense og Kolding. Herudover tilbyder vi ved større forsamlinger at køre ud til kunden, så vi kan sikre, at disse behov ligeledes tilgodeses.

23


Billede af vores kunde Bjørn Westergaard og hans yndige viv.

MAGAZINE

24


MAGAZINE

SKAL I GIFTES? Bryllippet er ikke blot en fornem tradition. Det er også en fejring af, at man tror på tosomheden. At man tror på kærligheden. At man vil hinanden. Det vil SuitsYou by Sjölin gerne hjælpe med.

H

vert eneste år får vi besøg af kommende brudepar, der ønsker at deres bryllupsdag skal være helt unik. Intet skal være overladt til tilfældighederne - og naturligvis ej heller påklædningen. Dette vil vi meget gerne hjælpe med, hvorfor vi tilbyder en fremragende løsning til en pris, hvor alle kan være med. Men vi vil langt hellere have, at det skal være vore kunders ord, der vægtes højest, så hermed kan I se, hvad en af vores mange bryllupskunder siger om os.

Kærlighed er værdifuldt. Derfor hjælper vi gerne brudepar på vej.

Læs med i nedenstående artikel, hvor Bjørn Westergaard fortæller om sine overvejelser før købet og sin oplevelse af SuitsYou by Sjölin.

Vi tilbyder præcist dét, du, som kunde, ønsker. Vi kan matche den kommende ægtefælles valg af farvenuance, vi kan sørge for det rigtige tilbehør, vi kan være med til at sørge for, at gæsterne kommer lige så ulasteligt klædt som det vordende par, eller vi kan sågar sørge for, at farve matcher det anførte service til bryllupsfesten. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen.

F

or Bjørn Westergaard var der ingen tvivl efter anbefalinger fra bekendte drog Bjørn fra Vendsyssel-egnen mod Aarhus for at blive målt op til sit første skræddersyede jakkesæt, der skulle bruges til den mest specielle oplevelse i Bjørns liv: brylluppet. En oplevelse, der var meget anderledes for Bjørn Westergaard, der til dagligt

holder sig beskæftiget på Westergaards Pelsfarm: - Det var meget sjovt, at Patrick (red. grundlæggeren) stod og skulle måle mig op. Det var en noget anderledes oplevelse, og jeg følte mig meget professionelt behandlet. Det 25

var

derfor

en

fortrøstningsfuld

og


MAGAZINE

glad brudgom, der kunne drage hjemad gang, han har handlet hos SuitsYou by Sjölin: og afvente, at jakkesættet blev produceret. - Jeg vil helt sikkert anbefale SuitsYou by Da jakkesættet var færdigt, drog Bjørn Sjölin til andre, og det har jeg faktisk allerede igen mod Aarhus for at prøve sit jakkesæt, gjort. Konceptet er godt, og det er nemt for og igen blev han positivt overrasket: forbrugeren. Sidenhen har jeg selv fået lavet en frakke, hvor jeg blot ringede ned til SuitsYou - Jeg var afsted sammen med min storebror, by Sjölin, fortalte hvordan den skulle se ud, og der også skulle have lavet et jakkesæt, og så havde de mine mål fra tidligere, så jeg blot han blev i hvert fald overbevist, da han skulle vente på, at det blev produceret. Det er så, hvordan jakkesættet bare sad på mig. nemt og effektivt for - og så er det rart, at det Men det blev ikke kun ved broderen - ikke bare er standardvarer, man får, men faktisk faktisk endte det med, at hele fem af Bjørn er skabt helt præcist efter mine ønsker og mål. Westergaards bryllupsgæster endte med at købe skræddersyede jakkesæt fra SuitsYou Og ser man på nedenstående billeder, er der by Sjölin i forbindelse med brylluppet. vist heller ingen tvivl om, at Bjørn Westergaard var en flot brudgom i sit grå jakkesæt fra Det var derfor også en glad og tilfreds brudgom, SuitsYou by Sjölin med det bordeauxrøde der var iført jakkesæt fra SuitsYou by Sjölin slips fra vores accessorieskollektion. til bryllupsceremonien. Spørger man Bjørn Westergaard, er det så absolut ikke sidste

Billedet er fra Bjørn Westergaards bryllup.

Billedet er fra Bjørn Westergaards bryllupsfest

26


Vofes bryllupstilbud er unikt og kun gĂŚldende for kunder, der skal giftes.

MAGAZINE

27


MAGAZINE

Her er vi i gang ved et af vores firmabesøg

28


MAGAZINE

Erhvervsaftaler I SuitsYou by Sjölin vil vi meget gerne muliggøre en god aftale til virksomheder, der ønsker et samarbejde. Vi har talrige erfaringer fra mange forskelligartede virksomheder - lige fra den nyopstartede iværksætter til internationale revisionssleskaber. Vi ved, med andre ord, hvad det vil sige, og hvad der skal gøres, når en virksomhed har brug for vores ydelser.

Koncept For at det skal være så simpelt og nemt for den pågældende virksomhed som overhovedet muligt, tilbyder vi at komme ud til virksomheden, hvor vi vil forestå opmåling og designkonfiguration. Dette gøres naturligvis på det tidspunkt, der passer kunden og virksomheden bedst. Når produktet er færdigt, leverer vi naturligvis på arbejdspladsen.

Tilfredse kunder Vi yder vores service til forskellige virksomhedstyper som banker, revisionsselskaber, sportsklubber og selvstændige. Desuden leverer vi til Den Kongelige Livgarde. Erfaringerne herfra er, at alle er meget tilfredse med vores ydelser. Derfor får vi også lov til at komme igen og igen. Vi håber på at få muligheden for at hjælpe din virksomhed.

29


MAGAZINE

FØLG OS

Du er altid velkommen i vores showroom. Book en tid på www.suitsyou.onlinebooq.dk

Det er muligt at følge SuitsYou by Sjölin på diverse medier.

I SuitsYou by Sjölin bestræber vi os på at være de steder, hvor vores kunder er. Derfor har vi naturligvis både hjemmeside, LinkedIn, Facebook og Instagram. Her er vores håb, at interesserede kan følge os, så man som kunde kan få et indblik i, hvad det vil sige, når man går i tøj, der er produceret af SuitsYou by Sjölin.

30


Har du friske inputs til SuitsYou by Sjölin? Er dit input noget, vi kan bruge, honorerer vi med en gratis skræddersyet skjorte. Send dine inputs til kontakt@suitsyou.dk Følg os på: Facebook.com/SuitsYoybySjolin Instagram: suitsyoubysjolin LinkedIn.com/company/22346779/ www.suitsyou.dk Find os på: www.suitsyou.dk

S

Book en tid på: www.suitsyou.onlinebooq.dk

uitsYou by Sjölin er meget bevidste om at være effektive og aktive, der hvor I er. Derfor kommer vi med tilbud, konkurrencer og nyheder via Facebook, du kan se billeder på Instagram, booke tid via vores bookingsystem, læse mere om SuitsYou by Sjölin på hjemmesiden, eller få nyheder om virksomhedens udvikling på LinkedIn.

Vi er stolte og tilfredse med vores virksomhed. Vi håber på, at vi må hjælpe dig.

Vi håber på, at vi med vores tilstedeværelse kan være med til at hjælpe dig på vej, så du kan blive endnu mere sikker på, at SuitsYou by Sjölin er stedet, hvor du skal købe dit nye jakkesæt. Vi gør i alt fald alt, hvad der er i vores magt, for at dit produkt bliver akkurat, som du ønsker det.


MAGAZINE

32


MAGAZINE

33


Aarhus

Ravnsøvej 7, 8240 Risskov Tlf: 3029 2650

Odense

Østre Stationsvej 39b, 11. th. 5000 Odense C Tlf: 2280 3015

København

Nørregade 40, 5 sal, 1165 København K Tlf: 5119 8640

SuitsYou by Sjölin Cvr: 3723 7485 Tlf: 4272 1782

Mail: kontakt@suitsyou.dk

Telefontider

Mandag 10:00 - 18:00 Tirsdag 10:00 - 18:00 Onsdag 10:00 - 18:00 Torsdag 10:00 - 18:00 Fredag 10:00 - 18:00 Lørdag 10:00 - 14:00 Søndag 10:00 - 14:00

Profile for Optify

SuitsYou Magasin  

SuitsYou Magasin  

Profile for optified