Ondernemend Friesland editie 7 2021

Page 4

Colofon

‘Wij beheersen de techniek waar de markt behoefte aan heeft’

Uitgeverij Ondernemend Friesland BV Hoofdredactie Menno Bakker

Het kantoor van Hollandia Services in Sint Nicolaasga is bescheiden, maar het werk is dat niet. Vanuit hier worden bruggen en sluizen in de regio onderhouden. Daarnaast is Hollandia Infra in Krimpen aan den IJssel de tak die nieuwe bruggen, sluizen en keringen bouwt, tot aan Sint-Maarten toe.

Bladmanagement Ed Klijnman Coverfoto Ed Klijnman Advertentie exploitatie en administratie Ondernemend Friesland BV Tussendiepen 21 9206 AA Drachten Telefoon 0512-366326 Jasper van der Sluis 06-46033589 Gerrit Landman 06-18882116

14 Samen creatieve en innovatieve oplossingen ontwerpen voor de uitdagingen van vandaag en morgen

Redactie NARVIC-media, met: Casper Ferwerda, Menno Bakker, Wiebrand de Boer, Tine van Knijff-van Hijum, Thea van der Schaaf, Klasina van der Werf, Willem Walda, Ingrid van Damme en Amanda de Vries

Afvalwater? Lozen en niet meer naar omkijken, toch? Niet volgens WSP. Want niets zegt meer over een productieproces dan het afvalwater. Het advies- en ingenieursbureau is hierin gespecialiseerd en helpt ondernemers om te verduurzamen en te besparen op grondstoffen.

nieuwsberichten@of.nl

38

Vormgeving VDS Crossmedia Drukker Scholma Druk ISSN 1383-9314 © De uitgever kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van informatie. Uitgever aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de schade, van welk aard dan ook, die het gevolg is van handelingen en/of beslissingen die gebasseerd zijn op i­nformatie uit deze uitgave. Uit deze u ­ itgave mag na toestemming van de uitgever met bronvermelding geciteerd worden.

Ivo Pakvis in Monaco ‘Een waanzinnige plek’

23

OF volgt al een jaar of zestien de avonturen van Friese bestuurders, managers en ondernemers over de grens. Waar waren ze? Waarom gingen ze? Wat deden ze daar? En wat leerden ze? In deze editie schrijver Ivo Pakvis. Hij schrijft af en toe ook voor OF, maar houdt ook érg van Formule 1. Zo kwam hij onder andere in Monaco.

www.of.nl

4

OF 2021-07