Page 11

ledare

Östermalm magasin #3 CHEFREDAKTÖR:

Anna Sandgren

anna.sandgren@newsfactory.se

ANSVARIG UTGIVARE:

Helena Delden

formgivning:

Madeleine Strandberg

BILDREDAKTÖR:

Gustav Kaiser

fotograf@gustavkaiser.se

TRAFFIC/REPRO:

Newsfactory Production

BESÖK/POSTADRESS:

Newsfactory AB

Gävlegatan 12 A

113 30 Stockholm

hemsida:

www.newsfactorypublishing.se

Distribution:

Frågor rörande magasinens

distribution hänvisas till

Bring Citymail Sweden AB

tel: 0200-211 911

mottagarservice@bringcitymail.com

ANNONSBOKNING:

Helené Berg

tel: 08-505 738 28

helene.berg@newsfactory.se

TRYCK:

Sörmlands Grafiska

OMSLAGSBILD:

Gustav Kaiser

Östermalm magasin är magasinet som erbjuder trevlig och intressant läsning med fokus på Östermalm. Östermalm magasin är östermalmsbornas egen tidning som distribueras direkt hem till alla boende i området, fyra gånger per år. Upplagan är cirka 26 000 exemplar.

Jag älskar sensommaren och den tidiga hösten -

till och med bättre än den hetaste, mest solrika sommardag. Den krispiga luften, svampen och bären i skogen och så de där välinvesterade timmarna i trädgården som nu äntligen ger smakfulla resultat. Fortfarande vimlar det av chanser att både förlänga sommarkänslan och samla ny energi. För visst kommer vi att behöva den där extra energidepån nu när vardagen åter tågat in. Någon som onekligen kan få arbetsvardagen att glimra till är den erfarne skräddaren Christer Götrich. Han är sjätte generationens skräddare och ser sedan 1964 till att sätta den där extra guldkanten på både vd:ars vardagsuniformer och på mer festliga plagg. Energi är det lätt att få under ett samtal med Carotte caterings grundare, Line Jobéus. Utöver flertalet cateringbutiker, driver hon även Restaurang Spring och ser nu mera också till att utfodra hungriga tennisspelare i Kungliga Tennishallen. Härligt smittande energi har också konsthandlare Verner Åmell. Utöver att vara en skarp konstjägare är han också en framgångsrik jägare ute i skogen. Det är totalt fokus som gäller och en vilja som definitivt kan försätta både berg och till och med skulle med kunna ge självaste August Strindberg en match. En annan fördel med den årstid vi nu går in i är att man åter kan klä sig i tjocka tröjor, raggiga sockor och mysiga mössor. Fast det kanske inte direkt är den utstyrseln som är fokus i vår höstmodespecial. Spana in och hitta dina egna favoriter. Vi kikar också in på Fotografiska, tipsar om antikviteter och tar del av kloka råd rörande det ekonomiska läget. Härmed tackar jag för en spännande tid som chefredaktör för Newsfactorys numera hela sju magasin. Nya utmaningar väntar. Samtidigt vill jag hälsa Hedda Lapidus varm välkommen, som min efterträdare för Östermalm och Vasastan magasinen.

Anna Sandgren, chefredaktör Hör gärna av dig med tips till oss! Maila:anna.sandgren@newsfactory.se

Är du sugen på att läsa våra systermagasin? De kommer ut till dem som bor i något av områdena ovan. Du hittar magasinen via www.newsfactorypublishing.se

11

Östermalm magasin 3 2012  

local, stockholm, ostermalm, magazine

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you