Nikki Amsterdam (Dutch version)

Page 1

Nikki Amsterdam

www.nedis.com


Connect.and play

Nikkie Amsterdam


The.Lampion The.Lampion is uw nieuwe partner op die momenten die het leven zo aangenaam maken! De fraai vormgegeven designlamp biedt drie functionaliteiten – lamp, luidspreker en (wijn)koeler – waardoor het een welkome gast is op menig feestje, ontspannen boottocht of heerlijk samenzijn tijdens een diner of in het park. Ook de kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Download onze gratis app voor een zeer eenvoudige bediening van licht en geluid èn creëer je eigen sound system door onze producten met elkaar te koppelen. The.Lampion is verkrijgbaar in 4 maten. Let us spend some time together! Multicolor lamp & Wijnkoeler & Bluetooth Speaker The.Lampion is voorzien van een ingebouwde bluetooth speaker waarmee je heel eenvoudig via je smartphone of ander device je eigen playlist of favoriete radiostation beluistert (met app te bedienen). En door de verhoogde pootjes, is de geluidskwaliteit flink verbeterd. De waterdichte, uitgespaarde ruimte in het midden van de lampion biedt met behulp van ijs de mogelijkheid wijn of andere drankjes te koelen. De multicolor Led verlichting voorziet in een grote diversiteit aan kleuren, waaronder warm wit voor de intiemere momenten. Het A-kwaliteit lederen hengsel is in lengte verstelbaar. Hang The.Lampion hiermee op in een boom en creëer een sprookjesachtig tafereel! Of je The Lampion nu gebruikt voor de muziek, voor het licht, als koeler of zelf als plantenbak, het is een echte wannahave! The.Lampion is verkrijgbaar in vier verschillende maten, The.Lampion XS, S, M en L. Koppel de lampionnen onderling of met andere producten van Nikki.Amsterdam en creëer overal hetzelfde geluid en/of licht!

Nikki Amsterdam


Multicolour.lamp Warm wit of multicolor, de keuze is aan jou! Voor elke sfeer is wel een kleur te bedenken. Laat de kleuren verspingen op de maat van de muziek, in een rustige fade modus of een kies een enkele kleur. Het gebruik van de Nikki.Amsterdam app maakt de bediening zeer eenvoudig!

Speaker Via bluetooth koppel je je telefoon of ander device zeer eenvoudig aan jouw wannahave. Kies je eigen playlist of favoriete radiostation en geniet van een hoogwaardige sound. Let the music play! Wijnkoeler De drankjes heerlijk gekoeld en muziek op de achtergrond. Wat wil je nog meer? De waterproof uitsparing in het midden vul je met ijs(water) en je wannahave is klaar voor gebruik. Batterijduur Je wannahave wordt geleverd met een kabel om op te laden. Hierna is het gebruik volledig draadloos en creër je sfeer waar jij dat wilt. In de tuin, op het terras, de boot of in het park! Connect Wij houden van verbinden. Creëer nog meer sfeer door verschillende Nikki.Amsterdam producten aan elkaar te koppelen. Zo heb je in elke gewenste hoek hetzelfde geluid en licht. Als dat niet gezellig wordt! App Download onze eigen Nikki.Amsterdam app voor elk apparaat. Met de app kun je je favoriete playlist afspelen en het licht instellen in een kleur naar keuze!

Nikki Amsterdam


The.Bowl The.Bowl is de grote broer van The.Lampion. Hierin kunnen niet 1 of 2 flessen worden gekoeld, er is maar liefst ruimte voor 12 flessen! Het is de absolute blikvanger op elk feestje met een even zo hoog wannahave gehalte als zijn voorganger. The.Bowl is voorzien van een ingebouwde bluetooth speaker waarmee je heel eenvoudig via je smartphone of ander device je eigen playlist afspeelt. Multicolor Bowl & Wijnkoeler & Bluetooth Speaker Natuurlijk is ook The.Bowl voorzien van multicolor licht, meebewegend op de maat van een muziek, in een rustige fademodus of op een kleur naar keuze. Erg leuk is de mogelijkheid The.Bowl te kunnen koppelen aan onze andere “sync” producten als The.Lampion en The.Cube waardoor je in elke gewenste hoek hetzelfde licht en geluid creëert. Daarnaast voorziet Nikki.Amsterdam in een zeer gebruiksvriendelijke app waarmee je de producten gemakkelijk bedient. The.Bowl leent zich bij uitstek als presentatieobject. Niet alleen als wijnkoeler voor heerlijke champagne of wijn, maar ook voor bijvoorbeeld oesters. Bedenk maar eens hoe mooi dit er uit zal zien. En hoe leuk is ie gevuld met snoep? Wat een kleurrijk geheel zal dat zijn! Heb je niets te vieren maar wil je wel een gezellige sfeer creëren? Schuif The.Bowl dan eenvoudig in elkaar en je hebt een mooie verlichte bol. Bovenop is het kenmerkende lederen Nikki.Amsterdam handvat bevestigd. Niet om The.Bowl aan op te tillen, daarvoor is ie echt te zwaar, maar om het bovenste gedeelte rustig naar beneden te begeleiden bij het inklappen. Wij zijn er trots The.Bowl te mogen verwelkomen binnen de Nikki. Amsterdam familie. Door zijn simpele maar zeer stijlvolle uiterlijk past The.Bowl op elk feestje of gezellig samenzijn. Of het op een chique bruiloft is, op een dansfeest, in een restaurant of zelfs op een kinderfeestje, iedereen zal van deze grote jongen houden!

Nikki Amsterdam


Nikki Amsterdam


The.Bar Table Succes gegarandeerd met deze reus binnen de Nikki.Amsterdam Family! De mooi vormgegeven verrijdbare statafel is een zeer opvallende verschijning op ieder feestje of terras. The.Bar Table is uitgerust met een bluetooth speaker en multicolor verlichting met in het midden voldoende ruimte voor het koelen van meerdere flessen wijn of champagne. Let’s get the party started! Multicolor LED Bartafel & Bluetooth Speaker & Wijnkoeler Nadat The.Bar Table volledig is opgeladen maak je via je smartphone of ander device heel gemakkelijk connectie met de ingebouwde bluetooth speaker en speel je je favoriete playlist. Nikki.Amsterdam voorziet in een zeer gebruiksvriendelijke app waarmee je de producten gemakkelijk bedient. The.Bar Table koppel je eenvoudig met andere producten van Nikki.Amsterdam voor overal hetzelfde geluid en licht. Als dat geen feestje wordt...! The.Bar Table is uitgerust met een drain waardoor het ijs(water) gemakkelijk weg kan. Doordat The.Bar Table voorzien is van wielen, verplaats je ‘m gemakkelijk naar iedere gewenste plek. Uiteraard zijn de wielen voorzien van een rem, wel zo handig. De multicolor verlichting verspringt van kleur in een rustige fade modus of op de maat van de muziek. Een kleur naar keuze, waaronder warm wit, behoort ook tot de mogelijkheden. Creëer de juiste sfeer voor elke setting. Tuinfeest, bedrijfsborrel, beurs of op het terras, Nikki.Amsterdam is er graag bij!

Nikki Amsterdam


Nikki Amsterdam


The.Cube De multicolor kubus is een welkome aanvulling op ons assortiment. De fraai vormgegeven LED kubus is net als onze lampionnen uitgerust met een bluetooth speaker en geeft een fraai licht in meerdere kleuren; op de maat van de muziek, in een rustige fade modus of een kleur naar keuze. De kubus is sterk genoeg om op te zitten en leent zich goed als presentatiekubus. Hierdoor geeft het elk feestje, bijeenkomst of beurs meer kleur. Creëer je eigen sound system door onze producten met elkaar te koppelen. Multicolor LED Cube & Bluetooth Speaker Doordat de kubus, net als The.Lampion, is uitgerust met de SYNC functie koppel je gemakkelijk meerdere kubussen aan elkaar. Zo kunnen in diverse hoeken sfeervolle verlichte zitjes worden gecreëerd. Het bereik is ruim 25 meter waardoor desgewenst de muziek ook overal te horen zal zijn. Wilt u echt iets opvallends, dan bouwt u gemakkelijk een wand van kubussen of verlicht u het pad als entree. Dit zal zeker niet onopgemerkt blijven en draagt absoluut bij aan een fraaie styling van uw feest of bedrijfspresentatie. Ook een koppeling met The.Lampions is zeer eenvoudig gemaakt. Stelt u zich eens voor hoe dat er in de avonduren uit zal zien! Muziek en licht in elke gewenste hoek, drankjes gekoeld en een zitplaats waar nodig. De kubus is zeer eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Daarnaast voorziet Nikki.Amsterdam in een zeer gebruiksvriendelijke app waarmee je de producten gemakkelijk bedient. Het lederen handvat, bekend ook van de lampionnen, is bevestigd aan een van de zijkanten en maakt dat de kubus gemakkelijk te verplaatsen is. Een oplader wordt meegeleverd, maar de kubus is uiteraard ook draadloos te gebruiken.

Nikki Amsterdam


Nikki Amsterdam


The.Pouf Eenvoudig en multifunctioneel. The.Pouf wordt graag gebruikt als element om op te zitten, maar ook als voetenbank of bijzettafel functioneert ie prima! Door de multicolor verlichting en aanwezigheid van een goede bluetooth speaker is The.Pouf een mooie aanvulling op de Nikki.Amsterdam Family. Download onze gratis app voor een zeer eenvoudige bediening van licht en geluid èn creëer je eigen sound system door onze producten met elkaar te koppelen. Multicolor poef/bijzettafel & Bluetooth Speaker Eenvoudig en multifunctioneel. The.Pouf wordt graag gebruikt als element om op te zitten, maar ook als voetenbank of bijzettafel functioneert ie prima! Door de multicolor verlichting en aanwezigheid van een goede bluetooth speaker is The.Pouf een mooie aanvulling op de Nikki.Amsterdam Family. Nadat The.Pouf volledig is opgeladen maak je via je smartphone of ander device heel gemakkelijk connectie met de ingebouwde bluetooth speaker en speel je je favoriete playlist. Nikki.Amsterdam voorziet in een zeer gebruiksvriendelijke app waarmee je de producten gemakkelijk bedient. The.Pouf koppel je eenvoudig met andere producten van Nikki.Amsterdam voor overal hetzelfde geluid en licht. De multicolor verlichting verspringt van kleur in een rustige fade modus of op de maat van de muziek. Een kleur naar keuze, waaronder warm wit, behoort ook tot de mogelijkheden. Creëer de juiste sfeer voor elke setting. Bij het zwembad, op het terras, in de tuin, als presentatie object op een beurs, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Nikki Amsterdam


Nikki Amsterdam


The.Ball Verlicht de tuin of terras met de balvormige, sfeervolle lampionnen van Nikki.Amsterdam! The.Ball is voorzien van het bekende Nikki.Amsterdam buffellederen handvat en kan hiermee gemakkelijk in een boom worden opgehangen. Bovendien is The.Ball volledig waterdicht waardoor je ‘m in het zwembad of vijver kunt laten drijven. Bedenk eens hoe sfeervol dit zal zijn! Multicolor & Waterdichte lampion The.Ball is uitgerust met een veelkleurig licht dat naar eigen wens kan worden aangepast met behulp van een afstandsbediening. In een stille fade mode, knipperend of op een kleur naar keuze. De Braziliaanse lederen handgreep is in lengte verstelbaar zodat The.Ball op verschillende hoogtes kan worden opgehangen. Het handvat is eenvoudig los te koppelen van The.Ball zodat het niet in het water hangt wanneer het in het zwembad of vijver drijft. Door de vlakke bodem is The.Ball ook zeer goed te gebruiken op de grond, bijvoorbeeld als toegang tot een horecagelegenheid, een evenement of gewoon thuis. Plaats er meerdere naast elkaar, aan beide zijden van een deur of rode loper en er ontstaat een warm welkom! Het is belangrijk om te weten dat The.Ball niet is uitgerust met de ingebouwde bluetooth speaker, zoals de andere producten van Nikki.Amsterdam hebben. Maar net als alle andere Nikki.Amsterdam producten draagt The.Ball bij aan een geweldige sfeer en mag zich daarom alleen maar een echte woonwens noemen!

Nikki Amsterdam


Nikki Amsterdam


Type Nedis Artikelnummer Artikel

Materiaal Afmetingen

The.Lampion XS

The.Lampion S

The.Lampion M

The.Lampion L

The.Bowl

The.Bar Table

The.Cube

The.Pouf

The.Ball

NA-6630

NA-6600

NA-6610

NA-6620

NA-8000

NA-13000

NA-7000

NA-9037

NA-8050

Multicolor lamp, Bluetooth Speaker, Plantenbak en Wijnkoeler

Multicolor lamp, Bluetooth Speaker, Plantenbak en Wijnkoeler

Multicolor lamp, Bluetooth Speaker, Plantenbak en Wijnkoeler

Multicolor lamp, Bluetooth Speaker, Plantenbak en Wijnkoeler

Multicolor bal & Bluetooth Speaker & Wijnkoeler

Multicolor Bartafel & Bluetooth Speaker

Multicolor LED Kubus & Bluetooth Speaker

Multicolor Poof/ Side Table & Bluetooth Speaker

Multicolor & Waterproof Bal & Decoratie Object

Aluminium en polyethyleen

Aluminium en polyethyleen

Aluminium en polyethyleen

Aluminium en polyethyleen

Aluminium en polyethyleen

Polyethyleen (PE), staal

Polyethyleen , leer

Polyethyleen (PE)

Polyethyleen

17 x 17 x 22.5 cm

25.5 x 25.5 x 43 cm

32.5 x 32.5 x 58 cm

42 x 42 x 71 cm

55 x 55 x 56.5 cm

80 x 80 x 108 cm

41 x 41 x 42 cm

60 x 60 x 42.5 cm

41 x 41 x 42 cm

Batterij

3600 mAh

3600 mAh

5400 mAh

8800 mAh

8800 mAh

8800 mAh

8800 mAh

8800 mAh

2000 mAh

Bluetooth

4.0 TI, 15 m

4.0 TI, 15 m

4.0 TI, 15 m

4.0 TI, 15 m

4.0 TI, 15 m

4.0 TI, 15 m

4.0 TI, 15 m

4.0 TI, 15 m

-

Speaker

4 Ω, 3 W

4 Ω, 3 W

4 Ω, 8 W

4 Ω, 10 W

4 Ω, 10 W

4 Ω, 20 W

4 Ω, 10 W

4 Ω, 10 W

-

LED verlichting

10st LED 2W, multicolor

10st LED 2W, multicolor

10st LED 2W, multicolor

20st, 3.5W, multicolor

20st, 3.5W, multicolor

20st, 3.5W, multicolor

20st, 3.5W, multicolor

20st, 3.5W, multicolor

10st, RGB, multicolor

Gebruiksduur

tot 6 uur

tot 6 uur

tot 6 uur

tot 8 uur

tot 8 uur

tot 8 uur

tot 8 uur

tot 8 uur

tot 10 uur

Oplaadtijd

3 to 4 uur

4 uur

4 uur

4 uur

4 uur

4 uur

4 uur

4 uur

3 uur

ja

ja

ja

ja

ja

ja

ja

ja

nee

App Koppelingsfunctie Invoer AC Uitvoer Adapter SRP

ja

ja

ja

ja

ja

ja

nee

ja

nee

100-240V

100-240V

100-240V

100-240V

100-240V

100-240V

100-240V

100-240V

100-240V

5V/1A

5V/1A

5V/1A

5V/2A

5V/2A

5V/2A

5V/2A

5V/2A

5.0V/1.5A

MicroUSB Port 5V, 1A MicroUSB Port 5V, 1A MicroUSB Port 5V, 1A MicroUSB Port 5V, 1A MicroUSB Port 5V, 1A MicroUSB Port 5V, 1A

DC 4.2V, 1A

MicroUSB Port 5V, 1A

DC 4.2V, 1A

€ 1.499,00

€ 199,00

€ 299,00

€ 149,00

Geschenkverpakking

Bruine doos

Geschenkverpakking

Geschenkverpakking

Geschenkverpakking

55 x 55 x 56.5 cm

69 x 69 x 109 cm

41 x 41 x 42 cm

60 x 60 x 42.5 cm

41 x 41 x 42 cm

NW/GW 4.9/6.2 kg

NW/GW 7/8,5 kg

NW/GW 16/18 kg

wNW/GW 4,8/5,8 kg

NW/G W 4.6/6 kg

NW/GW 1.5/2.5 kg

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

24

15

8

3

30

8

30

€ 99,00

€ 149,00

€ 189,00

€ 229,00

€ 399,00

Verpakking

Geschenkverpakking

Geschenkverpakking

Geschenkverpakking

Geschenkverpakking

Afmetingen

52,5 x 35 x 54 cm

5,5 x 25,5 x 43 cm

32,5 x 32,5 x 58 cm

42 x 42 x 71 cm

NW/GW 1.25/1.2 kg

NW/GW 1.7/2.2 kg

NW/GW 3/3.8 kg

Aantal doos

1

1

Aantal omdoos

12

1

Aantal Pallet

96

56

Logistieke Informatie

Gewicht

Nikki Amsterdam


Nikki Amsterdam

www.nedis.com


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.