{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 51

DELTAG OG VIND

VIND

PIVO-TABURET FRA GLOBAL STOLE OPLEVELSESORIENTERET ERGONOMI!

PIVO-taburetten udmærker sig ved at være fleksibel, så du kan være i bevægelse mens du sidder på den. Taburetten har mulighed for en stor variation af siddehøjden, og du kan derfor bruge den mange steder som både ståstøtte og taburet. Når du benytter PIVO som ståstøtte, får du en bedre vægt­ fordeling, så du aflaster ryggen og får fat i de store muskel­ grupper i benene i stedet. Og samtidig har du mulighed for konstant bevægelse. PIVO kombinerer funktionalitet og fine detaljer. Sædet kan rotere og er let tilgængeligt, og siddehøjden justeres nemt med en strop af ægte læder. Taburetten er desuden polstret med CURA, som er Oeko-tex certificeret og har EU Ecolabel. CURA fra Gabriel er moderne og meget slidstærkt, og stoffet er lavet af 98 % genanvendt polyester. Se mere på www.globalstole.dk Vi udlodder 3 stk. PIVO-taburetter.

For at deltage i konkurrencen skal du blot indsende kuponen eller gå ind på vores hjemmeside: www.krop-fysik.dk/konkurrence senest den 29. marts 2020.

Vind 1 Pivo-taburet Værdi (vejl.)

3.495,-

SPØRGSMÅL: Hvordan hjælper PIVO-taburetten dig?  den kan lave kaffe  dens fleksible base giver dig mulighed for konstant bevægelse  den kan lufte hunden NAVN: ADRESSE: POSTNR. & BY: TELEFON: ALDER: KØN: EMAIL:

Send dit svar senest den 29. marts 2020 Krop+fysik • Horsensvej 72A • 7100 Vejle Mrk: “Konkurrence/KF 01-2020”

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi offentliggør vinder­ navne, at vi gerne må kontakte dig med interessante tilbud fra Forlaget Mediegruppen, og at vi videregiver dine oplysninger til tredjemand til udtrækning og fremsendelse af præmien. Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Se i øvrigt vores persondatapolitik på www.krop-fysik.dk/persondatapolitik

Krop+fysik · Horsensvej 72A · 7100 Vejle · Tlf. 7089 0022 · www.krop-fysik.dk

Profile for Mediegruppen design:kommunikation

Krop+fysik-2020-01  

Magasin fra Fysioterapeuterne. Motion, fysioterapi, sport, fritid, energi, velvære.

Krop+fysik-2020-01  

Magasin fra Fysioterapeuterne. Motion, fysioterapi, sport, fritid, energi, velvære.