{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 5

DEN BEDSTE ARBEJDSSTILLING ER DIN NÆSTE ARBEJDSSTILLING! Moderne forskning viser, at der er sundhedsskadelige virkninger forbundet med at sidde for statisk i længere perioder. Kroppen er beregnet til bevægelse og har godt af fysisk aktivitet. Det kan være svært at opnå denne bevægelse i mange jobs, men heldigvis kan Global Stole hjælpe dig. Global Stoles ergonomiske siddemøbler, er på forskellige måder med til at sætte din krop i bevægelse, forbedre din kropsholdning, styrke ryg- og mavemuskulaturen og øge blodcirkulationen. Dette har desuden positiv indvirkning på dit energiniveau og gør det lettere at fokusere og koncentrere sig, hvilket igen bidrager til øget effektivitet DALTON SADDELSTOL og produktivitet. Klassisk cowboy-saddel, der giver frie hænder, mens lårene styrer stolebevægelsen. Sadlen giver samtidig en afslappet holdning og rank ryg, så man kan sidde længe.

PILATES AIR SEAT

Taburetten sørger for en sund og stærk ryg, fordi den træner rygmuskulaturen. Pilates kræver, at kroppen ”koncentrerer sig om at sidde” og derved styrkes og vedligeholdes muskelgrupperne i mave, ryg og lænd aktivt, mens du sidder.

Sadlens FLEXMATIC mekanisme justerer sig automatisk til den optimale ergonomisk siddeposition. Du opnår en dynamisk siddestilling med mulighed for åbne led og bevægelse i både hofteled, lænd og bækken.

Global Stole A/S | Hammervej 3-7 | DK-8860 Ulstrup | Tel.: +45 86 46 44 55 | info@globalstole.dk | www.globalstole.dk

Profile for Mediegruppen design:kommunikation

Krop+fysik-2020-01  

Magasin fra Fysioterapeuterne. Motion, fysioterapi, sport, fritid, energi, velvære.

Krop+fysik-2020-01  

Magasin fra Fysioterapeuterne. Motion, fysioterapi, sport, fritid, energi, velvære.