a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 65

helse: konkurrence

VIND

SAMLET VÆRDI

Vigtige byggesten til din krop

1.157-

Det er kosttilskud af højeste kvalitet, du kan vinde. Vinderen af 1. præmien får: 1 Multivitamin Total (90 tabs – dosis én gang daglig) 1 Probiotic Classic 200 g 1 Multi Collagen Total Optageligheden i din krop er høj, og med Multivita­ min Total kommer du ikke naturens egne vitaminer og mineraler nærmere. Probiotic Classic fra NDS in­ deholder 20 mia. levende bakterier pr. dagsdosis, og de kommer fra 15 forskellige bakteriestammer og virker fra start til slut. Din hud, hår, negle, led, brusk, led og knogler in­ deholder op til 90 pct. kollagen i bindevævet.  For at sikre et stærkt bindevæv livet igennem er et dagligt

tilskud af kollagen vigtigt, når den første ungdom er overstået. Med Multi Collagen Total får du tre unikke og forskellige kollagen-peptider, som sikrer din krop bedst muligt.

2. præmie Hvis du IKKE skulle blive den heldige vinder af den store pakke, så kan du stadig være med. Hele 2 Helse læsere har nemlig mulighed for at vinde en pakke med Probiotic Classic, 100 g og Multi Collagen Total – hver pakke til en samlet værdi på 658 kr.

Ekstra

Få 20% rabat på dit første køb hos NDS – få din rabatkode på magasinethelse.dk

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at sende os de rigtige svar senest 13. april 2020: • Klik dig ind på www.magasinethelse.dk/konkurrence og udfyld formularen • Klip kuponen nedenfor ud, udfyld den og send til os i en lukket kuvert mærket “KONKURRENCE/HELSE”

• Skriv svaret på et postkort eller bag på en lukket kuvert og send det til os: HELSE, Horsensvej 72A, 7100 Vejle, mærk kuverten Konkurrence/HELSE.

Spørgsmål: Hvor mange levende bakterier er der i Probiotic Classic? (dagsdosis)

Hvor mange Helse læsere kan vinde den lille pakke?

Hvor meget kollagen indeholder dit bindevæv?

20 mia.

2

90 pct.

500.000

1

15 pct.

Navn: Adresse: Postnr. og by: Telefon: Evt. e-mail: Alder:

Køn: Mand

Kvinde

(sæt kryds)

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi offentliggør vindernavne, at vi gerne må kontakte dig med interessante tilbud fra Forlaget Mediegruppen, og at vi videregiver dine oplysninger til tredjemand til udtrækning og fremsendelse af præmien. Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Se i øvrigt vores persondatapolitik på www.magasinethelse.dk.

helse helse// marts 2020

65

Profile for Mediegruppen design:kommunikation

Helse-2020-03  

Viden om sundhed. I samarbejde med Sundhed.dk, Danske Regioner og en lang række patientforeninger. Danmarks største sundhedsmagasin

Helse-2020-03  

Viden om sundhed. I samarbejde med Sundhed.dk, Danske Regioner og en lang række patientforeninger. Danmarks største sundhedsmagasin