a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 30

helse: nyt

Sundhed &

INSPIRATION PROBLEMER MED FODEN? Sensoren under hælen i den unikke MBT-sål trykfor­ deler, så problemer i hælen får ro til at heles. Den sti­ ve gænge aflaster foden, så smerter i forfoden mind­ skes. MBT walking har dokumenteret effekt og er klassificeret som medicinsk produkt klasse 1. MBT aflaster ved fodproblemer som hælspore, nedsunken forfod, hammertå, gigt i tæerne, hallux valgus og hallux rigidus.

til dig

90 OG IKKE 9 KVINDER Jette Warrer Knudsen, Redaktør, Jette@mediegruppen.net

Et nyt forsøg med 90 kvinder i alderen 18-55 år, der havde haft gentagne urinvejsinfektioner, viser gode resultater med tilskud af en probiotika-blanding. I februarudgaven af Helse stod der 9 kvinder. Men det er altså 90. Vi beklager. Mere info: SK Health Aps, www.sk-health.com eller på tlf.: 21 34 45 49.

Mere info: www.mbtshop.dk eller på tlf.: 86 25 27 99.

KUNNE DU TÆNKE DIG AT BOBLE?

Rødkløver kan give en bedre overgangsalder Fra naturens side indeholder rødkløver plantesteroider, som er kolesterollignende plantestoffer. I nogle tilfælde kan disse have østrogenlignende virkninger. Rødkløver kan bidrage til en rolig overgangsalder og dermed lette ge­ ner i forbindelse med denne – det kan eksempelvis være hedestigninger, svedeture, rastløshed og irritabilitet. Natur-Drogeriet producerer rødkløver-kapsler med hele, tørrede blomsterhoveder, så alle plantens stoffer kommer med. Derudover er tilføjet et rødkløverekstrakt, så indhol­ det af isoflavoner bliver stabilt og kan gavne ”varme” og hormonelt påvirkede kvinder. Mere info: www.natur-drogeriet.dk eller på tlf.: 86 92 33 33.

30

Foråret er lige om hjørnet. Det har vi nok alle glædet os til. Her får du udvalgte tip, der kan hjælpe dig med at få det bedste ud af dit forår.

Savner du nogle at dele dine oplevelser med, nye venner eller kunne du tænke dig at lære noget nyt? Så prøv at klikke ind på boblberg.dk – her finder du 272.906 medlemmer, der bobler sammen – og du kan gratis blive én af dem. Mere info: www.boblberg.dk

NY SAMMENSÆTNING Tempel Plus kombinerer den velkendte ginkgo bilo­ ba med en plante, der - på trods af århundreders brug i Østen under betegnelsen “Brahmi”- er ny i Danmark, nemlig bacopa monnieri. Bacopa er for alle, der med alderen mærker svig­ tende koncentrationsevne og nedsat hukom­ melse, men også hvis du i en periode har brug for at være helt på toppen f.eks. ved eksamen el­ ler andre udfordringer. Tempel Plus kombinerer to botaniske ingredienser, der begge er gode for kredsløbet og derfor styrker hjernefunktionen. Mere info: www.mezina.dk  eller på tlf.: 75 18 16 11.

Profile for Mediegruppen design:kommunikation

Helse-2020-03  

Viden om sundhed. I samarbejde med Sundhed.dk, Danske Regioner og en lang række patientforeninger. Danmarks største sundhedsmagasin

Helse-2020-03  

Viden om sundhed. I samarbejde med Sundhed.dk, Danske Regioner og en lang række patientforeninger. Danmarks største sundhedsmagasin