a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 24

helse: nyt

Sundhed &

INSPIRATION til dig

FERMENTERET RØDKLØVER STYRKER KNOGLER

Jette Warrer Knudsen, Redaktør, Jette@mediegruppen.net

En konstant og tilstrækkelig tilførsel af calcium, magnesium og D-vitamin har afgørende betydning for vedligeholdelse af normale knogler. Osteoform indeholder calcium, magnesium og D-vitamin for vedligeholdelse af normale knogler. Kombinationen af calcium- og magnesiumkilder er særlig udvalgt med henblik på at sikre en god opta­ gelighed uanset alder og mavesyreniveau.

Dansk forskning viser, at fermenteret rødkløver styr­ ker knoglerne og afhjælper gener ifm. overgangs­ alderen. Aarhus Universitets Hospital har foretaget en større international metaanalyse,, som viser, at planteøstrogener skal have gennemgået en fermen­ teringsproces for at have gavnlig virkning på knogleskørhed. Fermenteringen nedbryder plante­ østrogenerne til enheder, der nemmere optages i mave-tarm-kanalen. Herrens Mark er den eneste producent herhjemme af fermenteret rødkløver.

Forhandles hos Helsam, Helsekostbutikker, Matas og udvalgte apoteker. Mere info på: www.biosym.dk eller på tlf.: 97 25 20 15.

Mere info: www.herrens-mark.dk

BASIS STØTTE Vi bevæger os hver dag på hårde underlag. Det sli­ der på fødderne og kroppen, så det med tiden kan udvikle sig til ømhed og måske smerter. Fodtøj er masseproduceret og passer til en gennemsnitsfod. Et Formthotics indlæg bliver formet 100 pct. til lige netop din fod. Dermed er du godt beskyttet mod skader og slitage. Med Formthotics indlæg i skoen kan langt de fleste reducere både ømhed og smerter i fod, hæl, knæ, akillessene, skinneben, hofte og ryg. Fodterapeuter, fysioterapeuter, læger og kiroprakto­ rer over hele verden anbefaler Formthotics. Se mere på www.sportspharma.dk

STÆRK KOMBINATION

De skal bære os og holde sammen på os hele livet. Derfor skal vi være gode ved vores knogler og vores skelet. Her får du nogle udvalgte tip.

Hold dine knogler i form Knoglerne består af et aktivt og levende væv, hvilket betyder, at knoglevævet udskiftes livet igennem. Det er calcium, der gør knoglevævet hårdt. Magnesium er nødvendig for en optimal omsætning af kalk, og vitamin D. CalMag 1:1 Citrat med vita­ min D3 og K2 fra Solaray indeholder de vigtigste byggesten til opbygning og vedligeholdelse af knoglevævet – i nøje til­ passede doser og i en let tilgængelig form. Fås på apotek, webapoteket.dk og naturenergi.dk Mere info på tlf.: 48 16 12 13.

24

Profile for Mediegruppen design:kommunikation

Helse-2020-03  

Viden om sundhed. I samarbejde med Sundhed.dk, Danske Regioner og en lang række patientforeninger. Danmarks største sundhedsmagasin

Helse-2020-03  

Viden om sundhed. I samarbejde med Sundhed.dk, Danske Regioner og en lang række patientforeninger. Danmarks største sundhedsmagasin