{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 62

KROP & MAD

Tid til udrensning? Så har du forhåbentlig nedfrosset nogle af sommerens mælkebøtter til din udrensning … nej? Så er det godt, at du kan få dem som ekstrakt i praktisk bag-in-box.

AF BENEDIKTE MIKKELSEN

Selvom julen er overstået, og du nok allerede har indfundet dig i dine gode sunde vaner, så trænger du måske til lidt ekstra hjælp. Udrensning er et omdiskuteret emne, hjælper det eller hjælper det ikke? Der er ikke andet at gøre end at prøve det på egen krop og lave din egen vurdering. Ingen udrensningskure virker, hvis du samtidig smider dig på sofaen og spiser McDonald’s, men det ved du jo. Så op på den sunde hest, og spis grønt, og dyrk en masse dejlig uden­ dørs motion. Lad ikke frostgrader og is på søerne gå dig på. Forkæl dig selv med noget godt udstyr, fx gode vinter­ løbebukser, praktiske løbehandsker og lag-på-lag på overkroppen med åndbart tøj og ja, selvfølgelig gode sko. Nu har du udstyret, så kan kulde og mørke ikke afskrække dig – faktisk kan vi næsten love dig, at du bliver så glad så glad, når du er ude i den friske luft og bruger kroppen. Så kan du netflixe den med god samvittighed og lade den dejlige efterforbrænding hjælpe til udrensningen af kroppen. Smuk blomst til et smukt menneske Ja, det er dig vi taler om, og du for­ tjener en smuk blomst, nemlig en mælkebøtte eller i hvert fald ekstrak­ ten. Mælkebøtteekstrakt er måske lige præcis det, du står og mangler, for at din mave bliver mindre oppustet, og her kunne du prøve mælkebøtteeks­ trakt fra Herrens Mark, som indehol­

62

//

der mælkesyrebakterier, der hjælper dig til en god tarmflora og fordøjel­ se. Når din fordøjelse fungerer, så vil du også mærke, at du føler dig min­ dre oppustet. Da mælkebøtten har et højt indhold af bitterstoffer, er den også kendt for at stimulere tre vigti­ ge områder, når vi taler udrensning af affaldsstoffer: lever, galde og nyrer. Mælkebøtten er en glad giver til netop leveren, fordi den indeholder både de leverstimulerende egenskaber og den vanddrivende effekt – uden at ska­ be problemer med kaliumbalancen. Prøv en tremåneders kur, følg dose­ ringen på dunken, eller sæt den op til det dobbelte, hvis du vil have mere turbo på udrensningen.

Da mælkebøtten har et højt indhold af bitterstoffer, er den også kendt for at stimulere tre vigtige områder, når vi taler udrensning af affaldsstoffer: lever, galde og nyrer. Hvordan foregår det helt præcist? De økologiske urter transporteres ind i produktionen til nænsom forarbejd­ ning. Urterne skal inden for 10 timer videre i processen for ikke at tage ska­ de af ilt og varme fra omgivelserne. Plantematerialet bliver varmet op til ca. 70 grader, og herefter bliver det presset uden tilsætning af alkohol.

FAKTA Bitterstofferne i mælkebøtten hjælper ikke kun nyrerne med at udskille overskydende væske. De påvirker også hele kroppen til bedre at kunne give slip på affaldsstoffer. Virkningen kan have god effekt på fx gigtsmerter og smerter i musklerne. Huden får også hjælp, når kroppens udrensningsorganer får støtte til at udlede ophobninger i muskler, bindevæv og hud.

Bag-in-box sikrer, at ekstrakterne ikke ilter under brug, det giver optimal holdbarhed sammen med aktive mælkesyrebakterier. Boksen er desuden super nem at have stående i køleskabet, så du lige kan tage et shot.

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning februar 2020  

sund-forskning februar 2020  

Profile for linisha
Advertisement