{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 61

I N SP I R AT IO N

Nick Vujicic Life without Limits (et liv uden begrænsninger) Hvordan ville du leve dit liv, hvis det ikke havde begrænsninger? Hvilken person ville du være? Hvad ville du foretage dig? Og hvad ville du opnå i løbet af dit liv?

Her ser du ham nyde sin yndlingshobby med den professionelle surfer Bethany Hamilton, som mistede sin arm som barn som følge af et angreb af en tigerhaj.

AF BENEDIKTE MIKKELSEN

En gang imellem møder du en person, hvis historie, budskab og praktiske redskaber har potentiale til at forvand­ le dit livsforløb til et stort eventyr. Australske Nick Vujicic blev født uden arme, uden ben (og uden be­ kymringer) uden nogen åbenbar grund. Lægerne kan ikke forklare, hvordan og hvorfor det er sket. På trods af sit udfordrende handi­ cap ændrer Nick menneskers liv over hele verden ved at dele sin inspireren­ de historie, sit budskab og redskaber til, hvordan det er muligt at leve et liv uden begrænsninger uanset dine om­ stændigheder. På få år er Nick blevet en af de mest populære læremestre på YouTube med hundred millioner af brugere, der ser hans videoer, og han har 9,4 millioner følgere på Facebook. Kernen i Nicks budskab er baseret på den urgamle visdom i taknemme­ lighed. Heri ligger årsagen til, at hans budskab er så kraftfuldt. Hvis en mand uden arme og ben kan vende dage med stor fortvivlelse og mørke til sejr, så er det muligt for os alle.

Bare det at være taknemmelig for de små ting i livet har en magisk virk­ ning. Men taknemmelighedens kraft er kun begyndelsen. Gennem sine historier, budskaber og praktiske redskaber giver Nick os dybe svar og løsninger på: – At håndtere og overvinde personlige kriser – Problemer i parforhold – Udfordringer i arbejde og karriere – Udfordringer med helbred og handicap – Selvdestruktive tanker og følelser – Hvordan vi kan række ud og tjene andre – At finde balancen mellem krop, sind, hjerte og ånd

I 2012 giftede han sig med sin smuk­ ke kone, Kanae Miyahara, og er nu en stolt far til fire børn. Nicks præstationer på trods af hans handicap er en konstant påmindelse for os andre om, at de daglige udfor­ dringer, som vi alle udsættes for, kan overvindes. Hvis du kunne tænke dig at opleve Nick i egen person, besøger han Dan­ mark den 3. april 2020. Du kan finde flere oplysninger her: www.alun.dk/Nick Husk indtil da at søge efter Nicks motiverende videoer på YouTube, og lad manden uden arme og ben inspirere dig til at opleve den tilstand af Paradis på Jorden, som er din fødselsret! Good Luck!

SUND-FORSKNING skal ikke anvendes som en erstatning for at gå til læge eller anden fagekspert. Savner du kilder og referencer, skriv til redaktionen.

// 61

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning februar 2020  

sund-forskning februar 2020  

Profile for linisha
Advertisement